zdravije ti je popit koju pivcugu...kikiriki je zaosamir_tm87 je napisao/la:JEL ZDRAVO POJESTI DVA KILOGRAMA KIKIRIKIJA U VRLO MALOM VREMENU, NE MOGU VISE DA IZDRZIM , NERVOZA XD

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
zdravije ti je popit koju pivcugu...kikiriki je zaosamir_tm87 je napisao/la:JEL ZDRAVO POJESTI DVA KILOGRAMA KIKIRIKIJA U VRLO MALOM VREMENU, NE MOGU VISE DA IZDRZIM , NERVOZA XD
pa jbt to nije zanimljivo , ne mogu tako nikako nervozu sreditrob do bagro je napisao/la:zdravije ti je popit koju pivcugu...kikiriki je zaosamir_tm87 je napisao/la:JEL ZDRAVO POJESTI DVA KILOGRAMA KIKIRIKIJA U VRLO MALOM VREMENU, NE MOGU VISE DA IZDRZIM , NERVOZA XD
tebi nema pomocisamir_tm87 je napisao/la:pa jbt to nije zanimljivo , ne mogu tako nikako nervozu sreditrob do bagro je napisao/la:zdravije ti je popit koju pivcugu...kikiriki je zaosamir_tm87 je napisao/la:JEL ZDRAVO POJESTI DVA KILOGRAMA KIKIRIKIJA U VRLO MALOM VREMENU, NE MOGU VISE DA IZDRZIM , NERVOZA XD
malo dok utakmica pocne xd
RiNo je napisao/la:Danas sam imao puno slobodnog vremena pa sam napravio prognozu utakmice sa Portugalom![]()
A sad do grada, da je docekam![]()
[youtube][/youtube]
samir_tm87 je napisao/la:JEL ZDRAVO POJESTI DVA KILOGRAMA KIKIRIKIJA U VRLO MALOM VREMENU, NE MOGU VISE DA IZDRZIM , NERVOZA XD
lejla isao je dzeko u zis , u razred sa mojim bratom xdlejla je napisao/la:ja sam pocela pecat no YoVille-u,,, dotle sam dosla...![]()
![]()
ko je banjalucki klosar,sta prozivas...sas ban dobitimalacarsijabl je napisao/la:Za sve dusmane,posebno za Banjalucke klosare,jedan SMJESKO BELIC
url=http://a.imagehost.org/view/0700/sega_kita][/url]
zesce ide vecerasrob do bagro je napisao/la:SAD ILI NIKAD!!!
@ wolwerine...kod mene je malo zesce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.