RK Konjuh

lifebook
Kontakt:

Re: RK Konjuh

Post Postao/la lifebook » 13 mar 2013, 20:15

Borac m:tel - Konjuh poluvrijeme 17-11

Maadridd
Kontakt:

Post Postao/la Maadridd » 13 mar 2013, 20:35

RK BORAC vs RK KONJUH 29-23

ADEEEEEEL
Kontakt:

Post Postao/la ADEEEEEEL » 13 mar 2013, 20:36

Jbg tesko da cemo dalje :( :(
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 13 mar 2013, 20:49

Nema veze, Zadovoljni smo :) 6 razlike nije nedostizno kad pretrpamo dvoranu :D ipak Borac je Borac PS: ni oni nam nisu uspjeli dati 30 i vise golova, jedino nam je to celik dao u Zenici 32, bravo za odbranu :)

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 13 mar 2013, 20:56

eeMa17 je napisao/la:Nema veze, Zadovoljni smo :) 6 razlike nije nedostizno kad pretrpamo dvoranu :D ipak Borac je Borac PS: ni oni nam nisu uspjeli dati 30 i vise golova, jedino nam je to celik dao u Zenici 32, bravo za odbranu :)
Ovo Vam je odličan rezultat,mada da je 4 razlike to bi bilo extra...al s obzirom da ste bili oslabljeni ...dobar je ovo rezultat,mada za prolaz...teško...al nek vam je sretno...

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 13 mar 2013, 20:59

lifebook je napisao/la:
eeMa17 je napisao/la:Nema veze, Zadovoljni smo :) 6 razlike nije nedostizno kad pretrpamo dvoranu :D ipak Borac je Borac PS: ni oni nam nisu uspjeli dati 30 i vise golova, jedino nam je to celik dao u Zenici 32, bravo za odbranu :)
Ovo Vam je odličan rezultat,mada da je 4 razlike to bi bilo extra...al s obzirom da ste bili oslabljeni ...dobar je ovo rezultat,mada za prolaz...teško...al nek vam je sretno...
Da ti iskreno kazem ja sam se bojao blamaze mislio sam bice jedno 10 15 razlike jer sam vidio da je Borac dobio u gostima Izvidjaca u Sehi, al evo vidim Bosna ih rasturila u Sarajevu znaci Izvidjac je oslabio, Mi smo zadovoljni rezultatom s obzirom kazem opet BORAC JE BORAC, pretrpacemo dvoranu, napraviti koreografiju i aBd nadati se pobjedi od 7 razlike mada tesko, ali nada poslijednja umire :D pozdravv

nidjeveze22
Kontakt:

Post Postao/la nidjeveze22 » 13 mar 2013, 21:11

ocekivo sam nesto vise da cemo izgubiti dobro je ali opet 6 razlike :S bice tesko.Dvorana puna opet siguran sam u to i nadam se da cemo uspjeti nadoknaditi ovo

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 13 mar 2013, 21:16

nidjeveze22 je napisao/la:ocekivo sam nesto vise da cemo izgubiti dobro je ali opet 6 razlike :S bice tesko.Dvorana puna opet siguran sam u to i nadam se da cemo uspjeti nadoknaditi ovo
i ja kazem tesko, borac je to, al nema predaje, momci su puni motiva, tek su danas primili decembarsku platu al oni su izjavili da igraju srcem za klub i za svoj grad :)

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 13 mar 2013, 22:30

imate sasvim solidnu ekipu! nisam pratio ostale ekipe koje igraju PL BH,ali u poredjenju sa Borcem, Slogom i Izvidjacem, sigurno ste u 3... Izsvidjac je sigorno iza vas,Sloga je tu i tamo... Borac je vecersa uzeo na iskustvo i suvi individualni kvalitet... Nismo igrali timski, Konjuh je par puta spustio na 3-4 razlike i nije nam dao da se odvojimo(u par navrata je bilo i +8)... Ovako ocekujem dosta neizvjesnosti u revansu, moguce i pobjedu Konjuha, ali uz novog trenera i povratak Malinovica,mislim da bi +6 trebalo biti dovljno za prolazak Borca u sledecu rundu. Mislim da ce biti na YT kasnije veceras biti postavljen i citav snimak vecerasnje utakmice,...

ADEEEEEEL
Kontakt:

Post Postao/la ADEEEEEEL » 13 mar 2013, 22:53

Ako ne budemo prosli u kupu, dati sve od sebe da to opravdamo osvajanjem lige :)
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 13 mar 2013, 23:14

vlakanje je napisao/la:imate sasvim solidnu ekipu! nisam pratio ostale ekipe koje igraju PL BH,ali u poredjenju sa Borcem, Slogom i Izvidjacem, sigurno ste u 3... Izsvidjac je sigorno iza vas,Sloga je tu i tamo... Borac je vecersa uzeo na iskustvo i suvi individualni kvalitet... Nismo igrali timski, Konjuh je par puta spustio na 3-4 razlike i nije nam dao da se odvojimo(u par navrata je bilo i +8)... Ovako ocekujem dosta neizvjesnosti u revansu, moguce i pobjedu Konjuha, ali uz novog trenera i povratak Malinovica,mislim da bi +6 trebalo biti dovljno za prolazak Borca u sledecu rundu. Mislim da ce biti na YT kasnije veceras biti postavljen i citav snimak vecerasnje utakmice,...
Hvala prijateji iz BL :) Ovi momci su svi iz Zivinica znaci do prije 3 godine su juniori bili skroz mlada ekipa, 6 razlike je tesko dostignuti jer pogotov igramo protiv favorita kupa i lige, ali nada zadnja propada, momci su se uigrali usli su u formu bez obzira sto su tek danas dobili decembarsku platu, Vidjecete kada dodjete u Zivinice kada pretrpamo dvoranu to nam daje sansu jer svih 1200 gledalaca stoji na nogama a kapacitet 850 :D nasi navijaci nasa publika nam daje sansu jer grmi sve citavu utakmicu :D DOBRODOSLI 10 Aprila :)

balkanac198

Post Postao/la balkanac198 » 15 mar 2013, 09:53

eeMa17 je napisao/la:
vlakanje je napisao/la:imate sasvim solidnu ekipu! nisam pratio ostale ekipe koje igraju PL BH,ali u poredjenju sa Borcem, Slogom i Izvidjacem, sigurno ste u 3... Izsvidjac je sigorno iza vas,Sloga je tu i tamo... Borac je vecersa uzeo na iskustvo i suvi individualni kvalitet... Nismo igrali timski, Konjuh je par puta spustio na 3-4 razlike i nije nam dao da se odvojimo(u par navrata je bilo i +8)... Ovako ocekujem dosta neizvjesnosti u revansu, moguce i pobjedu Konjuha, ali uz novog trenera i povratak Malinovica,mislim da bi +6 trebalo biti dovljno za prolazak Borca u sledecu rundu. Mislim da ce biti na YT kasnije veceras biti postavljen i citav snimak vecerasnje utakmice,...
Hvala prijateji iz BL :) Ovi momci su svi iz Zivinica znaci do prije 3 godine su juniori bili skroz mlada ekipa, 6 razlike je tesko dostignuti jer pogotov igramo protiv favorita kupa i lige, ali nada zadnja propada, momci su se uigrali usli su u formu bez obzira sto su tek danas dobili decembarsku platu, Vidjecete kada dodjete u Zivinice kada pretrpamo dvoranu to nam daje sansu jer svih 1200 gledalaca stoji na nogama a kapacitet 850 :D nasi navijaci nasa publika nam daje sansu jer grmi sve citavu utakmicu :D DOBRODOSLI 10 Aprila :)
Lijepo si ovo rekao ...OVI MOMCI SU SVI IZ ZIVINICA,ZNACI DO PRIJE 3 GODINE SU BILI JUNIORI...Tad u Zivinice dolazi Nikola Markovic za trenera i hrabro se odrekne usluga nekoliko starih igraca,a mlade nauci za dvije sezone igrat dobar rukomet i sada plod tog dobrog rada kupi Junuz koji je prosjecan trenercic i opet kad osjeti da nema para on ce se povuc kao i prosli put jer covjek samo sebe gleda....SRETNO KONJUH Z.I NADAM SE DA CETE PROCI BORAC BL. ;)

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 15 mar 2013, 11:49

slazem se sa balkanac u vezi toga da je markovic zasluzan za njihov napredak vise od junuza

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 15 mar 2013, 19:15

balkanac198 je napisao/la:
eeMa17 je napisao/la:
Lijepo si ovo rekao ...OVI MOMCI SU SVI IZ ZIVINICA,ZNACI DO PRIJE 3 GODINE SU BILI JUNIORI...Tad u Zivinice dolazi Nikola Markovic za trenera i hrabro se odrekne usluga nekoliko starih igraca,a mlade nauci za dvije sezone igrat dobar rukomet i sada plod tog dobrog rada kupi Junuz koji je prosjecan trenercic i opet kad osjeti da nema para on ce se povuc kao i prosli put jer covjek samo sebe gleda....SRETNO KONJUH Z.I NADAM SE DA CETE PROCI BORAC BL. ;)
Naravno druze Nikola Markovic je takodje zasluzan za ovu danasnju situaciju, Zahvalni smo mu do neba jer da njeg nije bilo vjerovatno bih i ispali iz lige ! neznam zasto je otjeran, msm nije otjeran sam je otisao ali pojedini clanovi uprave ga nisu simpatisali neznam zasto al sad kazem, da ga nije bilo nebih smo ostali u ligi a za ovo danas zasluzan je !I Njemu najvise Hvala nadamo se da ce doci nekad u Zivinice jer njeg Zivinicka publika mnogo voli preuzeo nas je kad nam je najteze bilo. I Hvala vam sto nam zelite srecu da prodjemo u kupu
Zadnja izmjena: eeMa17, dana/u 18 mar 2013, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.

Maadridd
Kontakt:

Post Postao/la Maadridd » 15 mar 2013, 22:37

Dabogdase nikad ne vratijo u Zivinica kamoli u RK KONJUH Nikola Markovic, nista on nije napravijo sem stoje popijo stotinama litara rakije. Velike zasluge za ove mlade igrace ima OSMAN TULUMOVIC on je ih naucijo prve rukometne korake i dugo,dugo treniro ali i ovaj sada rezultat treba zahvaliti treneru JUNUZOVICU naj disciplinovanijem treneru u BIH samo ovako mogu napredovati ovi mladi momci. Sada se mnogi raspituju za nase igrace Begica, Memica, Smajica,Zildjica,Rahimica,Suhonjica,Rahimica,Hadjiomerovica itd

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 15 mar 2013, 23:05

Maadridd je napisao/la:Dabogdase nikad ne vratijo u Zivinica kamoli u RK KONJUH Nikola Markovic, nista on nije napravijo sem stoje popijo stotinama litara rakije. Velike zasluge za ove mlade igrace ima OSMAN TULUMOVIC on je ih naucijo prve rukometne korake i dugo,dugo treniro ali i ovaj sada rezultat treba zahvaliti treneru JUNUZOVICU naj disciplinovanijem treneru u BIH samo ovako mogu napredovati ovi mladi momci. Sada se mnogi raspituju za nase igrace Begica, Memica, Smajica,Zildjica,Rahimica,Suhonjica,Rahimica,Hadjiomerovica itd
De sine matereti ne vuci me za jezik, ocito si ti neki Dzangov ili mozda Almirov advokat cim spominjes tu rakiju ;) Da Nikole nije bilo u drugu ligu bi ispali dobro ti kazem u druguuuuu. Zivio NIKOLAAAAAAAAAAAAAAA :!: :!: :!:

nidjeveze22
Kontakt:

Post Postao/la nidjeveze22 » 16 mar 2013, 15:03

ajmo neko info o Derventi kakva je ekipa da li se mogu izvuci bodovi,bilo ko ? :D

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 16 mar 2013, 15:12

U Derventi će biti jako teško mada Konjuh može svakog pobijediti ali...
Hoću još da se nadovežem na raspravu oko trenera, Marković jeste alkoholičar ali je bio i dobar trener radio je odlično s ekipom mada je najveća greška bila što je upravo s pojedinim igračima izlazio i pijo. Spomenuti ovu generaciju, a ne spomenuti trenere koji su uložili truda u njih je greška. Kao prvo Tulumović Osman, pa onda i Mašić Nedžad, Aljić Admir i Hadžiavdić Emir su ljudi zaslužni za rad sa ovom generacijom, a na kraju ovo je generacija u koju je najviše uloženo u istoriji tako da je najzaslužnija Uprava za njihov rezultat.
Čuo sam da je Klub ponovo pokrenuo vlastitu ligu po školama i da bi se od iduće sezone ponovo pokrenulo igranje Konjuha 2, u ostalom sve selekcije Kluba su prve na kantonu.
Nema zime za rukomet u Živinicama :D :D :D

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 16 mar 2013, 17:30

konjuh je napisao/la:U Derventi će biti jako teško mada Konjuh može svakog pobijediti ali...
Hoću još da se nadovežem na raspravu oko trenera, Marković jeste alkoholičar ali je bio i dobar trener radio je odlično s ekipom mada je najveća greška bila što je upravo s pojedinim igračima izlazio i pijo. Spomenuti ovu generaciju, a ne spomenuti trenere koji su uložili truda u njih je greška. Kao prvo Tulumović Osman, pa onda i Mašić Nedžad, Aljić Admir i Hadžiavdić Emir su ljudi zaslužni za rad sa ovom generacijom, a na kraju ovo je generacija u koju je najviše uloženo u istoriji tako da je najzaslužnija Uprava za njihov rezultat.
Čuo sam da je Klub ponovo pokrenuo vlastitu ligu po školama i da bi se od iduće sezone ponovo pokrenulo igranje Konjuha 2, u ostalom sve selekcije Kluba su prve na kantonu.
Nema zime za rukomet u Živinicama :D :D :D
Druze mi nemamo nista protiv Osmana, Masica i ostalih, naravno da su i oni zasluzni, ali poredimo Markovica i Junuzovica !

Maadridd
Kontakt:

Post Postao/la Maadridd » 16 mar 2013, 17:41

Nikad on nedoso vise u Zivinice alkos jedan imo istu ekipu plus BOZOLJAC i najbolji golman lige BESIREVIC i opet sedmi na tabeli sa 150 gledalaca na tribinama a sad JUNUZE KRALJU :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.