tonii je napisao/la:ko mi vjeruje nek igra ovo počinje za 10 min pisem kasnije,nemog sad
America De Cali - Dep. Cali 1 2,10
ja je nemam odigrat u ss,pa tko hoce nek igra mislim da prolazi
ipak nisam dobro vidio

ima za odigrat

sad nasao info pa sam u zurbi skroz
derbi meč,america de cali je iz 2nd division i imaju velike ambicije napredovati i uci u 1. ligu(imaju dobar tim,dobru financijsku situaciju,i što je najvažnije vjerne navijače).Danas nastupaju sa najboljim sastavom,svi osim Wander Luiz(mf 6/2)...
D.Cali igra u Primera A i tamo im ide solidno ali nemaju pobjedu vec 4 utakmice,a za danas trener Alvarez će odigrati sa ponekim izmjenama i uvesti u igru neke mlađe igrače : Jáiber Cardona(second gk 0/0) ; Yerson Candelo(mf 0/0), Luis Antonio Calderón(df 0/0), Diego Peralta(df 6/0), Johan Mojica(df 0/0) ; Daniel Giraldo(mf 0/0), Carlos Rentería(mf 0/0), Álvaro Domínguez(mf 5/0), Hugo Droguett(att 3/0) ; Hárrison Mojica(att 3/1) y Luis Ferney Ríos(att 1/0)..
dakle domaćini u gradskom derbiju ili po meni u utakmici sa gradskim prijateljem igra u punom sastavu dok će Dep.Cali opušteno u utakmicu možda da se mlađi brat malo probudi..po meni motivacija domaćina,igranje pred domaćom publikom i izmjenjen sastav gostiju dovoljni razlozi za keca!sretno