o tome sa pisao

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Izvinite neko me je vec preduhritio vidio sam.sedra je napisao/la:Ljudi,ne znam jeste li culi,ali na indexu hr. su stavili ljiljaneeeeee,svaka im cast.
Ima i levata kojih se bune,al to su uglavnom oni skripari..
no comment je napisao/la:evo ga sve sam obavio poslove i sada odo u kafic...
ljudi zelim vam ugodno gledanje sa puno puno golova, ja se nadam 4:5 za nas!
Volim te BiH!!!!!!
SRETNO!!!
Hajmo hajmo care, gajbu piva.džakailibu je napisao/la:ne mogu vjerovati da ce ciro poceti sa dva spica!izgleda da sam bio u krivu ali ipak sreeetenooooo
mene je samo straha da ga srcani ne strefiAdinjo je napisao/la:VELIKI OSIM je progovorio.
Tako je jarane. Eto raja vidimo se sutra, tj negdje oko 00.15bh hrvat je napisao/la:e sada lijepo ugasiti kompjuter i na miru pogledati utakmicu, daljinski u ruke i šaltati, malo bht, malo htv
zivio brate...i nadam se da ces biti ziv sutraAdinjo je napisao/la:Tako je jarane. Eto raja vidimo se sutra, tj negdje oko 00.15bh hrvat je napisao/la:e sada lijepo ugasiti kompjuter i na miru pogledati utakmicu, daljinski u ruke i šaltati, malo bht, malo htvaBg sa jos jednom pobjedom.
Raja budite mi pozdravljeni
bh hrvat je napisao/la:e sada lijepo ugasiti kompjuter i na miru pogledati utakmicu, daljinski u ruke i šaltati, malo bht, malo htv
Takodjer.bh hrvat je napisao/la:e sada lijepo ugasiti kompjuter i na miru pogledati utakmicu, daljinski u ruke i šaltati, malo bht, malo htv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.