FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U nedjelju ce se zvijezda jednostavno morati pobijediti.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
pa upravu si prodati sta... jer jbg vidi se da treba neke svjezine i neko ko je zeljan dokazivanja jer imam osjecaj da su ovi igraci dostigli vrhunac primjer svrake i adilovica i da dalje ne mogu da su se zasitili jednostavno...bob je napisao/la:a i meni se cino pogotovo kod svrake al eto posto se je ovo sve supljaMrRiccoli je napisao/la:po meni najveci problem je trenutna losa forma ali i evidentno je zasicenje kod nekih igraca primjera svrake i adilovica vidi se da preko neke stvari igraju nimalo truda ama nista zivo... razumijem ako te ne ide al ne razumijem kad se ne trudisvjerovatno su toga bili svjesni i u strucnom stabu al posto se nema para za transfere bolje ostaviti njih da igraju jer imaju kvalitet a i prvi smo na tabeli sto do sad nije pogresna odluka , nadam se na ljeto da ce leci lova od turaka da cemo prodati ove neke igrace malo izmjeniti ha ja da makar igramo ljepse
**** europu tamo nemamo raditi nista nek bude neko europsko gostovanje blizu da opet se moze otici i to je to vratiti se svakodnevnici ovdje
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
uvjek nas je to boljelo MORATI !zeljeznicar1 je napisao/la:U nedjelju ce se zvijezda jednostavno morati pobijediti.

Željeznicar za život cijeli !
Ma bilo bi dobro da ovo sve nadoknadimo i nabijemo Zvijezdu muski.
A valjda ce i onaj makedonac biti od neke koristi
A valjda ce i onaj makedonac biti od neke koristi

Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Daj samo pobjedu, bilo kako, 1:0 pa nek ga i Antolovic zabije u 95. minuti. Ocigledno je da trenutno ne mozemo odigrat vrhunski, povezat i igru i rezultat, zato daj rezultat bar dok se ne posloze kockice da kasnije ne bude previse kasno. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Eh to da je bilo kakvu pobjedu.exbabilon je napisao/la:Daj samo pobjedu, bilo kako, 1:0 pa nek ga i Antolovic zabije u 95. minuti. Ocigledno je da trenutno ne mozemo odigrat vrhunski, povezat i igru i rezultat, zato daj rezultat bar dok se ne posloze kockice da kasnije ne bude previse kasno.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
razabu bas mi se ne ide na ovu utakmicu valja gledati ponovo patnjuexbabilon je napisao/la:Daj samo pobjedu, bilo kako, 1:0 pa nek ga i Antolovic zabije u 95. minuti. Ocigledno je da trenutno ne mozemo odigrat vrhunski, povezat i igru i rezultat, zato daj rezultat bar dok se ne posloze kockice da kasnije ne bude previse kasno.
Svraka je destruktivac koji ima osjećaj za gol. Svraka je igrač koji se ubacuje iz drugog plana. Da bi Svraka igrao dobro on mora biti okružen dobrim igračima. Prošle godine svi klubovi su pažnju obraćali na Zebu a on je to znalački koristio isto tako u reprezentaciji odbrane se koncentrišu na Džeku, Pjanića Ibiševiša a Svraka uleti iz drugog plana i postigne gol. Na kraju sezone potpuni remont praviti većini igrača se zahvaliti pokušati dovesti mlade igrače ili igrače iz Srbije koji su dosta profesionaliniji id naših a nisu toliko skupi. Ja bih lično ostavio Antolovića,B.Čolića,Stanića,Svraku,Zolotića,Bekrića,Hodžića,Kvesića,Kerlu(mada me razočaraou zadnje dvije utakmice ali nije dugo igrao može on puno bolje.
- Ultras1921
- Kontakt:
Sve ce biti puno bolje, vjerujte mi na rijec
Zvijezdu cemo dobit, a onda ide pauza gdje ce se sve lijepo poslozit 

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Nakon onog sinoć više neću ići na utakmice da sve pobjeđujemo do kraja ne zanima me Svraka ako kapiten bi trebao biti najbolji igrač on ne može predriblati nikog živog izgubi loptu i trči nazad na vrat na nos, onaj smajić čista fula nikad od njega igrača, a Bekrić je iskusan igrač da se lakta sa namjerom igrač iza njega 1 metar vrlo bezobrazno i nekorektno to je nemoć ekipe i tima i tu nema ništa ovo je moje mišljenje i to je fakat.
Pa nemoj ni dolaziti takvi nam i ne trebajuCARSON je napisao/la:razabu bas mi se ne ide na ovu utakmicu valja gledati ponovo patnjuexbabilon je napisao/la:Daj samo pobjedu, bilo kako, 1:0 pa nek ga i Antolovic zabije u 95. minuti. Ocigledno je da trenutno ne mozemo odigrat vrhunski, povezat i igru i rezultat, zato daj rezultat bar dok se ne posloze kockice da kasnije ne bude previse kasno.

Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
- Kontakt:
To je to. Svaka čast i momcima na jugu jučer. Iako ih zvali djecom ponekad mnogima na sjeveru mogu biti primjeri kako se bodri klub i kako se raumiju neke stvari.dino lj je napisao/la:Evidentno je da igramo lose i da smo u nekoj apatiji,ja im najvise zamjeram to sto se ne bore,ne trce i ne unose vise zara i zelje u igri.Shvatam da su igracki limitirani i da ne znaju ali brate trgni se malo i oznoji guzicu.Necu pisati nista ruzno ni o Amaru niti o jednom igracu ali krajnje je vrijeme da malo razmisle o svemu,sjednu ko ljudi i uozbilje se.Sada je najbitnije pobjediti Zvijezdu i onda u pauzi koja nam je legla ko budali samar posloziti kockice,jer za ovo sto se nama desava ima samo jedna rijec "KRIZA" i kroz ovakva stanja prolaze sve ekipe u svijetu pa moramo i mi,ako Bog da pobjedicemo je i iz nje izaci jos jaci.Ja bih im za kraj prepuricio ovo,jednom davno jedan novinar u Zagrebackoj SN revije poslije naseg poraza od Videotona napisao je ovo:
"GLAVU GORE OSIMOVI MOMCI"samo hrabro,to vazi i za nas navijace jer sada smo im mi,nasa podrska i sto veca brojnost najpotrebniji i to je najmanje sto mozemo uraditi.
Moram sao dodati da nije tačno da se ne bore i ne trče (jedino se tu ne slažem sa ovi mpostom). Pogotovo sinoć i pogotovo kod Svrake kojeg svi kritukujete ali pogrešno ga kritikjete. Sinoć je griješio jer je predugo držao loptu u nogama, a trkački i destruktivno je bio na svom nivou. Prve dvije tekme je bio za kritike da ne trči ali večeras nije tako bilo. Imamo probelm sa probijanjem bunkera. Prije smo to radili (čitaj prošle godine) prekidima i onda sameljemo protivnika. Ove godine smo se i jesenas mučili. Gori jesmo nego i jesenas ali ne puno gori. Bit će bolje nadam se. Pnovit ću. Sinoć smo počeli bez četiri standardna igrača + Bekrić isključen u odnosu na Široki kad smo odigrali možda i naj tekmu ove sezone što znači da bi ovi starteri trebali biti zamjene, a zamjene su tek 15 i 16-ti ili čak 18-ti igrači u timu.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 14 mar 2013, 10:27, ukupno mijenjano 1 put.
Moram se citirati.avlami97 je napisao/la:Utakmicu sam gledao na TVu. Prvih pola sata smo bili bolji i po meni igrali dosta lijepo. Zrinjski se branio. Onda sudija stupa na scenu i opravdano daje Bekriću crveni karton. Zašto kažem sudija stupa na scenu, pa jednostavno jer je par minuta nakon toga pred njegovim očima Šćepanović opalio Smajića laktom u bradu. To je za crveni, a on ne svira ni faul. Nakon toga jedan igrač u duelu nagazi Smajića, sudija opet gluh. Vasilića frajer opali laktom namjerno u pluća, a u drugom Adilović dobija lakat u oko i onda napokon žuti za Zrinjski. Da je Šćepanović dobio crveni ne bi morali igrati 40 minuta sa igračem manje.
Igrači su se borili koliko su mogli-istrošili se i čak drugi žuti za igrača zrinjskog je za crveni, jer je glupo udariti nogom čovjeka u stomak-pluća. Do tog trenutka su naši igrači već poprilično bili istrošeni.
Zatim pred sami kraj utakmice sudija ne svira penal za Zrinjski, valjda misleći da je igraču Zrinjskog lakše pogoditi sa sedam, nego sa jedanaest metara skoro prazan gol. U šesnaestercu nema prednosti.
Zbog još niza grešaka sudija je zaslužio duže hlađenje.
Bez obzira što nismo pobjedili, vjerujem u prolaz. Zrinjski nas nije mogao dobiti sa igračem više i to dosta govori.
Da se razumijemo nisam ni ja zadovoljan tokom utakmice, nakon 30. minute, al' šta ćemo sad.
Ovdje mnogi pišu kako je ova ekipa, koja je igrala protiv Zrinjskog, osvojila duplu krunu, ali se ja baš ne bih sa tim složio.
U toj ekipi su bili Gušo, Kvesić, Bogičević, Niyema, Jamak, Bešlija, Zeba. Ko ne vjeruje neka pogleda zvaničnu statistiku osvajača duple krune. To je sedam igrača, više od pola tima iz prvih jedanaest. Mnogi će reći da su Zeba i Bešlija igrali manje. To nije tačno, jer su ta dva igrača igrali manje u tekućoj sezoni (jesenas).
Treba sabura. Ljudi napadaju Svraku. Odigrao loše sve tri tekme. Pa jučer je Svraka igrao na poziciji playmakera, zbog izostanka Jamaka. Morao je ko će drugi (povrede).
Za kraj, ova ekipa ima kapaciteta da odbrani duplu krunu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Koga ba nabiti? Zvjezdu? Sa ovakvom igrom cemo izgubiti...katastrofa
Amare hvala ti...
Ne kontam sto Amar ne forsira onog malog Tomica? Ucinio mi se kao miran i poprilicno skolovan igrac...a takvih trebamo u sredini...
Amare hvala ti...
- champions1921
Ovoj nasoj ekipi kvalitetan psiholog bi bio najvece moguce pojacanje.. Igru necu komentarisati jer je svaki komentar suvisan.. Osvrnut cu se na ponasanje pojedinaca..
Ne mogu shvatiti da se kapiten jedne ekipe indolentno setka po terenu.. Po kom osnovu je on uopste kapiten?? Smijesan je i jadan, a u prvom safu je bio kada je trebalo aplaudirati navijacima i na taj nacin se zetonirati.. Sramota je da onaj covjek bude kapiten jednog prvaka.. Bez ikakvog autoriteta, fudbalskog znanja, pic.ketina i glumac koji cuva noge i krije se od lopte.. Tu Amara ne mogu shvatiti..
Smajic je istraumatiziran poprilicno i njemu bi pomoc psihologa najvise pomogla.. Sinoc kao i u predhodnim mecevima odigrao za -1 jer je i nula, kazu, pozitivna, a on nista pozitivno nije napravio..
Kerla neprepoznatljiv.. Nekad bio neprolazan i nocna mora za protivnicke ofanzivce.. Bio opasnost kod nasih prekida.. Sada smusen kao da se ludih gljiva najede prije tekme.. Svaku loptu koju je imao u posjedu je vracao Antolovicu i u par navrata ga ukopao poprilicno..
Brkovoc sinoc dokazao da nije ni blizu kalibar za Zelje.. Prelos..
Ostali na nekom svom prosjeku, losi ali za nijansu bolji od gore nabrojanih..
Antolovicu skidam kapu jer je jedini zasluzan sto nismo primili bar tri komada..
Amare angazuj psihologa jer nesto se cudno desava u glavama nasih pulena..
edit: Idem na vecinu treninga i ne znam da sam u zadnje vrijeme gledao da se uvjezbavaju prekidi.. Zasto je to tako? Nekada smo bili preopasni u tom segmentu igre.. Sinoc je bilo desatak upotrebljivih centarsuteva iz prekida iz kojih nismo napravili nista.. Igraci nisu bili ni blizu neke sanse ili polusanse..
Ne mogu shvatiti da se kapiten jedne ekipe indolentno setka po terenu.. Po kom osnovu je on uopste kapiten?? Smijesan je i jadan, a u prvom safu je bio kada je trebalo aplaudirati navijacima i na taj nacin se zetonirati.. Sramota je da onaj covjek bude kapiten jednog prvaka.. Bez ikakvog autoriteta, fudbalskog znanja, pic.ketina i glumac koji cuva noge i krije se od lopte.. Tu Amara ne mogu shvatiti..
Smajic je istraumatiziran poprilicno i njemu bi pomoc psihologa najvise pomogla.. Sinoc kao i u predhodnim mecevima odigrao za -1 jer je i nula, kazu, pozitivna, a on nista pozitivno nije napravio..
Kerla neprepoznatljiv.. Nekad bio neprolazan i nocna mora za protivnicke ofanzivce.. Bio opasnost kod nasih prekida.. Sada smusen kao da se ludih gljiva najede prije tekme.. Svaku loptu koju je imao u posjedu je vracao Antolovicu i u par navrata ga ukopao poprilicno..
Brkovoc sinoc dokazao da nije ni blizu kalibar za Zelje.. Prelos..
Ostali na nekom svom prosjeku, losi ali za nijansu bolji od gore nabrojanih..
Antolovicu skidam kapu jer je jedini zasluzan sto nismo primili bar tri komada..
Amare angazuj psihologa jer nesto se cudno desava u glavama nasih pulena..
edit: Idem na vecinu treninga i ne znam da sam u zadnje vrijeme gledao da se uvjezbavaju prekidi.. Zasto je to tako? Nekada smo bili preopasni u tom segmentu igre.. Sinoc je bilo desatak upotrebljivih centarsuteva iz prekida iz kojih nismo napravili nista.. Igraci nisu bili ni blizu neke sanse ili polusanse..
BUDI ŽELJO !!!
Neznam odakle da pocnem,citavu noc nisam oka sklopio,po ucinku u zadnje tri utakmice jedini momak kojeg bi izdvojio je Stanic,jedva cekam da taj makedonac predje na lijevog beka a da Stanu sef gurne na desnog ofanzivnog jer je momak jedini u formi.Sinoc osim njega Antolovic:dobro obavio posao,
B.Colic:momak ni po cemu ne zasluzuje prvu postavu,bezidejan u napadu i defanzivi vise nego kritican
Stanic:momak u najboljoj formi,imao jedan kiks sinoc al ko nije,po meni najbolji sinoc
Kerla:skace po igracima bespotrebno,bezidejan kada ima loptu u nogama,nije bitno samo ispucati napamet,los u odnosu na njega od prosle sezone
Vasilic:sta reci osim kao da je prikopcan na trofaznu struju,los kao i Kerla
Zolotic:za mladog reprezantativca lose,ni priblizno od prosle sezone,mora to puno bolje
Svraka:kapiten,najzreliji za klupe,u tri utakmice jedino mi je ostao u sjecanju po sinocnjem pokusaju prodora po lijevoj strani,u naletu on a desni Zrinjskog iz mjesta krece na loptu i ostavlja ga na kraju tri metra,najlosiji u ekipi
Brkovic:necu komentarisati osim da mu je i klupa premija
Smajic:velik promet mala zarada,epitet pojacanje
,klupa pod htno
Adilovic:momak sinoc prvo los a u drugom moram priznati veliko zalaganje i trku,ispod njegovog nivoa ako ga ima ikako
Bekric:konkretan do crvenog,mozda jedini uz Jamaka pravi nas vezni,al mora nakon odlaska Zebe biti jos bolji i konkretniji na terenu
Selimovic:u duelu ko tetkica,mislim da bi bolji bio kao spic nego to sto sada igra
Hodzic:momka probati staviti od prve minute mislim da je pravi igrac,jos neiskusan al mislim da bi makar osutao na gol u odnosu na ove ostale napadace ima tu drskost
E.colic:za njega u ove tri godine mogu jedino reci ovo :dat marku za Dnevni Avaz i plate nasih poliicara su isplativija investicija nego dati njemu platu
Nadam se da mi necete zamjeriti al morao sam se negdje ispuhati pozzz svima
B.Colic:momak ni po cemu ne zasluzuje prvu postavu,bezidejan u napadu i defanzivi vise nego kritican
Stanic:momak u najboljoj formi,imao jedan kiks sinoc al ko nije,po meni najbolji sinoc
Kerla:skace po igracima bespotrebno,bezidejan kada ima loptu u nogama,nije bitno samo ispucati napamet,los u odnosu na njega od prosle sezone
Vasilic:sta reci osim kao da je prikopcan na trofaznu struju,los kao i Kerla
Zolotic:za mladog reprezantativca lose,ni priblizno od prosle sezone,mora to puno bolje
Svraka:kapiten,najzreliji za klupe,u tri utakmice jedino mi je ostao u sjecanju po sinocnjem pokusaju prodora po lijevoj strani,u naletu on a desni Zrinjskog iz mjesta krece na loptu i ostavlja ga na kraju tri metra,najlosiji u ekipi
Brkovic:necu komentarisati osim da mu je i klupa premija
Smajic:velik promet mala zarada,epitet pojacanje

Adilovic:momak sinoc prvo los a u drugom moram priznati veliko zalaganje i trku,ispod njegovog nivoa ako ga ima ikako
Bekric:konkretan do crvenog,mozda jedini uz Jamaka pravi nas vezni,al mora nakon odlaska Zebe biti jos bolji i konkretniji na terenu
Selimovic:u duelu ko tetkica,mislim da bi bolji bio kao spic nego to sto sada igra
Hodzic:momka probati staviti od prve minute mislim da je pravi igrac,jos neiskusan al mislim da bi makar osutao na gol u odnosu na ove ostale napadace ima tu drskost
E.colic:za njega u ove tri godine mogu jedino reci ovo :dat marku za Dnevni Avaz i plate nasih poliicara su isplativija investicija nego dati njemu platu
Nadam se da mi necete zamjeriti al morao sam se negdje ispuhati pozzz svima
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Prije svega, ova liga i takmičenja u okviru NSBiH su neviđeno smeće... FUJ! Nakanim se, odem na utakmicu, a tamo patnja... Žalosno... Najgore mi je to što neki levat skoči ko iz topa i saspe sudiji na kamaru cijelu familiju, a u suštini vrijednost igre koju je prikazao Željo i Zrinjski je vrijedna nuli i za takvo nešto je glupo trošiti živce.
Kod detalja, nikako mi nije jasan crveni karton Bekrića, jer znam da taj momak nebi ni mrava zgazio, a kamo li nekoga namjerno udario laktom. To je još jedna sudijska lakrdija.
Vrijeme je da klubovi i gradovi ulože nešto u sanaciju terena, da se barem igra na kvalitetnom terenu, ako su već tribine krš!
Kod detalja, nikako mi nije jasan crveni karton Bekrića, jer znam da taj momak nebi ni mrava zgazio, a kamo li nekoga namjerno udario laktom. To je još jedna sudijska lakrdija.
Vrijeme je da klubovi i gradovi ulože nešto u sanaciju terena, da se barem igra na kvalitetnom terenu, ako su već tribine krš!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
AYAN@ Sve stoji to sto si napisao,ova nasa liga je fakat smece za gledati,mene su oci zabolile od one sinocne igre.Jedno nisi upravu karton za Bekrica je opravdan,mozda nije imao namjeru da udari igraca laktom,al ipak ga je udario,a za udaranje laktom je kazna crveni karton.Mozda je mogao i Scepanovic dobiti crveni za lakat,malo posle Bekrica,ako se trazi greska sudije,po meni je to greska sto nije i Scepanovica kaznio,jer je udario i on laktom vaseg igraca,jest da je blazi udraca bio,nego Bekricev,al lakat je lakat.
Meni je u ovom trenutnku najgore što će u nedjelju biti -13 ima da se zaledim ko pi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.