Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pada kvota na nas, sada je 1,90 a pocetna je bila 2,30
Neka sam i to jednom vidio...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo malo o sudiji

vidim vrlo rijetko ili nikako crvene pokazuje , e sad neznam kome ce to koristiti , da je reprezentacija prije par godina , onda bih nama koristilo ovako neznam , jer mi sad igramo jako disciplinovano sa malo zutih kartona
Pa naravno da ce to koristiti njima, oni su mesari i igrace ko sivonje.
Nebi trebalo ni himnu izvizdat.Trebamo im pokazati da smo kulturniji od njih.Ma da smo Europa za njih.Jedino sto bi ja uradio je to da bi pozvao Angelu Merkel da bude počasni gost:)[/quote]TMovac je napisao/la:Najavljeno je da će izviždati himnu Grčke zbog zapaljene zastave, ma neće ba valjda napravit neko s*anje pa da prekinu tekmu. To bi bilo pravo glupo da se zbog domaćih navijača prekine meč koji je domaćoj reprezentaci najbitni u kvalifikacijama. A to zbog paljenja zastave nek poslije meča riješe sa grčkim navijačima.
Mi cemo se praviti kulturni pa opet kada odemo u Portugal, Francusku... oni ce nas 'ebat u zdrav mozak, iskljuciti novinaru internet itd.
Izvizdat Grke, izvizdat...
Mi cemo se praviti kulturni pa opet kada odemo u Portugal, Francusku... oni ce nas 'ebat u zdrav mozak, iskljuciti novinaru internet itd.Janjicar je napisao/la:Nebi trebalo ni himnu izvizdat.Trebamo im pokazati da smo kulturniji od njih.Ma da smo Europa za njih.Jedino sto bi ja uradio je to da bi pozvao Angelu Merkel da bude počasni gost:)TMovac je napisao/la:Najavljeno je da će izviždati himnu Grčke zbog zapaljene zastave, ma neće ba valjda napravit neko s*anje pa da prekinu tekmu. To bi bilo pravo glupo da se zbog domaćih navijača prekine meč koji je domaćoj reprezentaci najbitni u kvalifikacijama. A to zbog paljenja zastave nek poslije meča riješe sa grčkim navijačima.
Izvizdat Grke, izvizdat...[/quote]
I sta cemo time pokazat?da smo neandertalci kao i oni?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Gdje se to jos najavljuje da ce nekom bit izvizdana himna.. svasta! Jedino ako nije neko prorocanstvo 

075
Sta bi sa prenosom u HD-u?
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Ma od toga nistaEmir_BIH je napisao/la:Sta bi sa prenosom u HD-u?

Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
[youtube][/youtube] još 8 dana 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Sigurno sam o ovoj temi već par puta pisao, al da ponovim da je moje mišljenje da ne treba zviždati njihovoj himni.
Ne zato što ovi to nisu zaslužili, naprotiv, nego iz razloga što se nama sve gleda, mi smo još uvijek mala reprezentacija, reprezentacija u usponu, kojoj se gleda svaka sitnica da bi je se saplelo.
I zato mi moramo da pokažemo našu kulturu, bila ona vještačka ili prirodna, da doprinesemo normalnim uslovima za odigravanje utakmice. Zadnje što nam treba je pritisak UEFA - e na ovoj utakmici, trebamo obezbjediti našim momcima idealne uslove za nogometni spektakl, prvenstveno sa naše strane.
Ne zato što ovi to nisu zaslužili, naprotiv, nego iz razloga što se nama sve gleda, mi smo još uvijek mala reprezentacija, reprezentacija u usponu, kojoj se gleda svaka sitnica da bi je se saplelo.
I zato mi moramo da pokažemo našu kulturu, bila ona vještačka ili prirodna, da doprinesemo normalnim uslovima za odigravanje utakmice. Zadnje što nam treba je pritisak UEFA - e na ovoj utakmici, trebamo obezbjediti našim momcima idealne uslove za nogometni spektakl, prvenstveno sa naše strane.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Redovan sam na utakmicama repke u Zenici i nijedna himna nij vec duze vremena izvizdana, barem ne od Fanaticosa sa kojima ja gledam tekmu i navijam. Ne treba izvizdati ni Grcku himnu, ne treba se spustati na taj nivo da se pale necije zastave. Docekati ih aplauzom i pobijediti ih na terenu, a to za paljenje zastave bi moglo biti dvosjekli mac. Sudija bi mogao prekinuti susret, a sa druge strane ukoliko do toga ne dodje, Grcki igraci ce igrati agresivnije i mogli bi pocrveniti.
Greska je samo sto cemo mi i od ove utakmice napraviti historijsku i sto mislimo da se ovdje zavrsavaju kvalifikacije. I poslije Grcke se igraju utakmice, pa cak i ako pobijedimo imamo jos 2 meca sa Slovackom koju ne treba otpisati, dok sa ostalima nebi trebalo biti problema. Pa cak ako i izgubimo, kvalifikacije se i dalje igraju, a svi znamo da je u fudbalu sve moguce. Grci nisu Njemacka ili Holandija pa da zavrse ciklus bez greske.
Greska je samo sto cemo mi i od ove utakmice napraviti historijsku i sto mislimo da se ovdje zavrsavaju kvalifikacije. I poslije Grcke se igraju utakmice, pa cak i ako pobijedimo imamo jos 2 meca sa Slovackom koju ne treba otpisati, dok sa ostalima nebi trebalo biti problema. Pa cak ako i izgubimo, kvalifikacije se i dalje igraju, a svi znamo da je u fudbalu sve moguce. Grci nisu Njemacka ili Holandija pa da zavrse ciklus bez greske.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma 'ebo zviždanje himni, nije meni to neki veliki incident. Znam da ćemo zviždati, mene više brine da naši ne nasjednu na provokacije grčkih navijača. Jer smijem se zaklet da će skandirati Srbiji ili izvisiti njihovu trobojnicu, i nadam se da će naša policija tu jako brzo i efikasno djelovati, da ne dođe do težih incidenata.
Zar ti pratiš i sad te kvote i to, klađenje ovo ono...Virtu4l je napisao/la:Pada kvota na nas, sada je 1,90 a pocetna je bila 2,30

Ja konto ti u hafize otiš'o.

Ubila se za natovarit', a?

Hrvatska 1
BiH 1
Strašan double.

Eh, moji dragi prijatelji, ev i ja, napokon, sanjao utakmicu. Nisam odavno vala. Sanjao sam da smo poveli već negdje na početku utakmice, i nakon patnje u prvom poluvremenu tek pred kraj prvog dadošmo i drugi gol. E tad sam se nekad probudio. Valjda ću večeras nastaviti s drugim dijelom. 2:0 je trenutno za nas. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zvizdat, jasta nego zvizdat, pusti te se vi tih finjaka... mi sve fini a nas zaskacu po Europi gdje stignu 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zagor je napisao/la: 2:0 je trenutno za nas.

Kakav pritisak? Radi zvizdanja himni? To nema nikakve veze niti mi imamo sta od te kulture. Treba im zvizdat na sav glas. Jedna od najodvratnijih nacija i reprezentacija Svijeta.zizu1991 je napisao/la:Sigurno sam o ovoj temi već par puta pisao, al da ponovim da je moje mišljenje da ne treba zviždati njihovoj himni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Valjda znaš na kakav pritisak mislim, slučaj lasera, i sličnih zayebancija.
Ja za to nisam da se zviždi himnoj, jer samim tim iskazuješ da ne poštuješ državu protiv koje igraš.
Znam, sada će se reći, a oni kao poštuju našu, i zastavu su nam upalili tamo !
Evo nek' je naši na BP upale ( njihovu ), baš bih volio vidjeti šta će se desiti.
Što se tiče zviždanja prilikom igre, to je po meni ok, pokušavaš da ometeš protivnika, i to nije izravni udar na
državu protiv koje igraš.
Ja za to nisam da se zviždi himnoj, jer samim tim iskazuješ da ne poštuješ državu protiv koje igraš.
Znam, sada će se reći, a oni kao poštuju našu, i zastavu su nam upalili tamo !
Evo nek' je naši na BP upale ( njihovu ), baš bih volio vidjeti šta će se desiti.
Što se tiče zviždanja prilikom igre, to je po meni ok, pokušavaš da ometeš protivnika, i to nije izravni udar na
državu protiv koje igraš.
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 14 mar 2013, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sanjao popusiona.....
Izadje Dzeko sam pred gol i puca preko gola. Samaras poslije izradi Vranjesa, trci sam prema golu, Spahic ga vuce za kosu, ona kosa se otegla 5m
i pada govedo u 16tercu. Sudija daje crveni Spahicu a Grci gol iz penala. Spahic pljune sudiju u celo, sudija mu kaze "je8acu ti ja mater kad se utakmica zavrsi" (ovo je smijesno jer sudija je inace Holandjanin, ali u mom snu je pricao nas
).
Vidim Papeta na klupi a nema glave vec mu teleca glava.
Poslije toga nista specijalno, jednom Kiriakos izbio loptu izvan stadiona i mi mu **** mater (Kiriakos vise i ne igra u repki)... Pred kraj trci Dzeko prema golu i ja se derem trci trci trci i probudim se.....
I onda se cudim kad mi zena kaze da sam budala...
Ako nista jutros sam dobio kartu za utakmicu, pa je neko olaksanje.... 
Izadje Dzeko sam pred gol i puca preko gola. Samaras poslije izradi Vranjesa, trci sam prema golu, Spahic ga vuce za kosu, ona kosa se otegla 5m

Vidim Papeta na klupi a nema glave vec mu teleca glava.

Poslije toga nista specijalno, jednom Kiriakos izbio loptu izvan stadiona i mi mu **** mater (Kiriakos vise i ne igra u repki)... Pred kraj trci Dzeko prema golu i ja se derem trci trci trci i probudim se.....

I onda se cudim kad mi zena kaze da sam budala...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.