Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Seferovic na spisku Svice protiv Kipra.Sto znaci kike tike tacke nema vise vracke
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
A Izmeta nema...TMovac je napisao/la:Seferovic na spisku Svice protiv Kipra.Sto znaci kike tike tacke nema vise vracke
Vidim ovaj Seferovic konacno poceo i postizat golove na seniorskom nivou, dao 3 u 7 utakmica u Serie B. Steta sto smo ga izgubili, ali ne katastrofa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kad Kosovo dobije zeleno svijetlo, svih 5 ovih Albanaca ce bez razmisljanja da promijeni dres....
Cisto sumnjam. Veliki su oni svi na rijecima, ali kad dodje do prave odluke, obicno izaberu jacu ekipu. I onaj Marin je glumio da je Cetnik po novinama, pa je zaigrao za Njemacku bez razmisljanja kad mu je se ukazala prilika.Batko je napisao/la:Kad Kosovo dobije zeleno svijetlo, svih 5 ovih Albanaca ce bez razmisljanja da promijeni dres....
A neki od ovih su Albanci iz Makedonije tako da svakako ne mogu za Kosovo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nema.Sad da li je bilo govora u Ljubljani govora i u vezi njega.Vjerojatno jeste.Ali eto ukoliko Kolasinac,Atajic i mali Alen zaigraju za nas,ja cu biti prezadovoljan.Cartman je napisao/la:A Izmeta nema...TMovac je napisao/la:Seferovic na spisku Svice protiv Kipra.Sto znaci kike tike tacke nema vise vracke
Vidim ovaj Seferovic konacno poceo i postizat golove na seniorskom nivou, dao 3 u 7 utakmica u Serie B. Steta sto smo ga izgubili, ali ne katastrofa.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
On je izabrao Svicu isto kao i Izet, a mogao je BiH bez ikakvih problema. Sad neka neko krene pametovati da smo mi krivi sto smo ih "izgubili" a oni nas sami nisu htjeli.Cartman je napisao/la:A Izmeta nema...TMovac je napisao/la:Seferovic na spisku Svice protiv Kipra.Sto znaci kike tike tacke nema vise vracke
Ako Bog da uskoro cemo dobiti sjajne igrace Kolasinac, Hadzic, Bicakcic, Sead Hajrovic, a mozda i onog momka iz Celtika, jos Alen ako nas izabere.
Uskukali smo se oko napadaca a Dzeko moze jos 6 godina biti glavni napadac, do njegovog odlaska neko ce se vec isprofilirat. Ima tu ovaj mali iz Celtica, pa Marko Maletic, Zec junior, zasto ne Jasmin Mesanovic, Milan Djuric ili se pojavi neki Pjanic na poziciji napadaca. 
Kakva je sansa da Arslanagic zaigra za nas ?

Kakva je sansa da Arslanagic zaigra za nas ?
Prema www20min.chBatko je napisao/la:Jeli zna neko da li su ona dva goveda iz Svicarske pozvani za predstojece meceve njihove repke?????
Das Aufgebot der Schweizer A-Nationalmannschaft:
Tor: Marco Wölfli (YB), Yann Sommer (Basel).
Verteidigung: Johann Djourou (Hannover), Timm Klose (Nürnberg), Stephan Lichtsteiner (Juventus), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg), Philippe Senderos (Fulham), Steve von Bergen (Palermo), Reto Ziegler (Fenerbahce).
Mittelfeld und Sturm: Granit Xhaka (Gladbach), Xherdan Shaqiri (Bayern München), Gökhan Inler (Napoli), Valon Behrami (Napoli), Blerim Dzemaili (Napoli), Tranquillo Barnetta (Schalke), Innocent Emeghara (Siena), Pirmin Schwegler (Frankfurt), Valentin Stocker (Basel), Admir Mehmedi (Kiew), Eren Derdiyok (Hoffenheim), Haris Seferovic (Novara), Gelson Fernandes (Sion).
Auf Pikett: Josip Drmic (Zürich), Roman Bürki (Tor/GC).
To finish first, first you have to finish.
Hah, koliko siptarije u ovoj njihovoj ekipi. Vjerovati ne mogu ...
Hajde sto je njih,nego sto ovde svega ima osim pravih Svicaraca.samson je napisao/la:Hah, koliko siptarije u ovoj njihovoj ekipi. Vjerovati ne mogu ...

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
jedino na spisku fali još onaj Izet nije Gegaj nego Hajrović
,a inače za momka se pisalo da će preći u Lazio na zimskom prelaznom roku nije prešao nigdje,izgleda sad da je u malom padu forme nema ga na spisku za Švicarsku,a i ne sjećam se da je u skorije vrijeme upisao neki pogodak ili asistenciju..od 21 utakmicu koju je odigrao odpočetka čak 19 puta je izašao iz igre itd..Uglavnom,mislim da je se zeznuo što je odbio Bosnu ako u to ne računamo privilegije koje ima kao Švicarski reprezentativac..
Nadam se da ćemo u skorije vrijeme dobiti makar 2 kvalitetnije mlađa igrača Stevanović,Višća,Vranješ,Sesar,Svraka, bilo bi dobro da ostvare transfer u kvalitetnije klubove(liga 5) i dobrim igrama da se nametnu..Takođe se nadam da ćemo uspjeti prigrabiti šta sa strane BIčakčića,Kolašinca i eventualno Halilovića..

Nadam se da ćemo u skorije vrijeme dobiti makar 2 kvalitetnije mlađa igrača Stevanović,Višća,Vranješ,Sesar,Svraka, bilo bi dobro da ostvare transfer u kvalitetnije klubove(liga 5) i dobrim igrama da se nametnu..Takođe se nadam da ćemo uspjeti prigrabiti šta sa strane BIčakčića,Kolašinca i eventualno Halilovića..
Izmet trenutno služi vojni rok, znači da ga nigdje ne zabija.
DRUG NEBI TI PUNCA
Samo cu reci par stvari a jedna od njih je ima Boga
) , bice mi drago kada nas bude gledao u Brazilu preko TV.a :=)

Mozda onda zbog vojnog roka ga nema.
A jel on definitivno izgubio sanse za nas? Posto je igrao prijateljsku, medjutim bila je zvanicna prijateljska a vise sam se pogubio u tim silnim pravilima kad cas vaze jedna a cas druga.
Pa reko ako ne bude i dalje racuno na njega svicarski selektor mozda moze i igrati za nas jos ako se i sead odluci igrati pa bi mozda doso u paketu?
Nakon ovakve situacije sa bratom vjerujem da ce se sead jos lakse odlucit za BiH.
A sto se tice seferovica, i svicarci kubure sa napadacima i tamo su skroz tanki, otprilike ko mi, bez mnogo sirine tako da je njegov poziv neminovan i on ce sigurno dobivat priliku ako nista redovno sa klupe.
A jel on definitivno izgubio sanse za nas? Posto je igrao prijateljsku, medjutim bila je zvanicna prijateljska a vise sam se pogubio u tim silnim pravilima kad cas vaze jedna a cas druga.
Pa reko ako ne bude i dalje racuno na njega svicarski selektor mozda moze i igrati za nas jos ako se i sead odluci igrati pa bi mozda doso u paketu?
Nakon ovakve situacije sa bratom vjerujem da ce se sead jos lakse odlucit za BiH.
A sto se tice seferovica, i svicarci kubure sa napadacima i tamo su skroz tanki, otprilike ko mi, bez mnogo sirine tako da je njegov poziv neminovan i on ce sigurno dobivat priliku ako nista redovno sa klupe.
Sta mislite o supertalentovanog Seada Kolasinca?
Igra redovno u Schalke, pravi rusilac

Da vas posjetim ko je. Momak je legenda
Igra redovno u Schalke, pravi rusilac

Da vas posjetim ko je. Momak je legenda
Samo se racunaju takmicarske utakmice , prijateljske ne koliko me znanje sluzi... Ali trebale bi se krupne stvari desiti da taj Izmet bude prihvacen od strane nasdadnan je napisao/la:Mozda onda zbog vojnog roka ga nema.

Smiješno je da Burić nije tu kao drugi golman. Zovu nakve polovnjake kao Avdukić i Šehić. Burić , odlično branio za mladu repku, Šehić nije bio ni blizu njega. Ali eto, po Papetu Poljska liga je skoro kao naša
Ako izgubimo Kolašinca onda je jedini krivac savez za to. Momak je izjavio da želi igrati za BiH, ali Pape voli gledati Milan-Barcu i ismijavati momka što bi pješe došao kada bi dobio poziv.

Ako izgubimo Kolašinca onda je jedini krivac savez za to. Momak je izjavio da želi igrati za BiH, ali Pape voli gledati Milan-Barcu i ismijavati momka što bi pješe došao kada bi dobio poziv.
Bas takoLucryler je napisao/la:Samo cu reci par stvari a jedna od njih je ima Boga) , bice mi drago kada nas bude gledao u Brazilu preko TV.a :=)

Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Mislim da bi trebo izvaditi BH pasos... ili kao i svi ostali navijaci stati u red da kupi ulaznicu za tekmu...Majstor10 je napisao/la:Sta mislite o supertalentovanog Seada Kolasinca?

To finish first, first you have to finish.
Nije u pitanju vojni rok on je proslo kolo pauzirao zbog kartona a 03.03 je igrao do 68 min.kao i prethodne tekme i uglavcnom je izlazio iz igre pri kraju
http://www.transfermarkt.co.uk/en/izet- ... 74996.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/izet- ... 74996.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.