FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 14 mar 2013, 11:49

Niko da pohvali prodajno mjesto kod juga. Sinoć baš čitam i ne vidjeh da je iko spomenuo, a Numa je čini mi se i najavio ovdje. Naravno takve stvari se bace na ignore, ali kad treba oblatiti 20 stranica.
Ignore je bio i na moje pitanje što se ne proširi teren. Mislim da bi bilo lakše probiti bunker. Hajde stručnjaci, kompetentni i sl.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 14 mar 2013, 12:19

champions1921 je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Lakat Bekrića je bio bespotreban u situaciji kad gradi loptu za razliku od Stjepanovića koji gleda ispred sebe u punom trku (iako jako sporom) kojem dolazi Smajić metar i žilet sleđa i nehotice dobija lakat ( nikakve namjere nije bilo neznam dali ga je Vučina i primjetio) osim toga par offside nisu postojala što su kamer ei zabilježili a drugi žuti Graovcu je prestrog je je išao da izbije loptu ispred igrača i nehotice udario u ruku ali to je naša liga naše sudije itd.
Penal se trabo svirati jer u protivnom da je Poredski dao gol Željo bi bio oštečen ali sve skupa i da ga je svirao Zrinjski ga nebi dao tako da je ovo opet najrealnije...

Pozdrav!
Ako posle ovog snimka i dalje ostajes pri svojoj tvrdnji da je qurcina scepanovic slucajno udario Smajica i da se njegov start razlikuje od Bekricevog onda si levat koji subjektivno posmatra desavanja i sam si sebe diskvalifikovao za bilo kakve daljne polemike..

Kralju, ja da se pitam nebi isklučio niti jednog ni drugog! Nekakve kompezacije praviti u drugom poluvremenu je presmješno od naših sudija !! Samo bi svirao penal i dao žuti i ne mojte isto ko i mi kad slabo odigramo tražiti krivce u sudijama ili nekome trecem, sudije su vam sinoć bile naklnjene drugo poluvrijeme. Igrali ste 11 na 11 niste napravili ništa igrali ste 10 na 10 niste napravili ništa i tko vam je kriv???

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 14 mar 2013, 12:24

Izvještaj: Željezničar - Zrinjski 0:0 (FOTO)

http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... i-0-0-foto" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 14 mar 2013, 12:26

Ne volim da kritikujem, ali moze li neko reci sta je sa zvanicnom? Izvjestaja iz bl nije bilo, nema ni sada poslije svinjskog. Samo zeljotv :roll:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Snob
Kontakt:

Post Postao/la Snob » 14 mar 2013, 12:27

Ovo ne bi bila losa ideja da se teren prosiri, ali to automatski znaci dizati sve sto bi kostalo oko milion tako da od toga nema nista.

A ovim sto pisu da neko pljuje po igracima, strucnom stabu u slicno ili su slijepi ili se prave budale.

Ovdje uopce nije stvar izgubiti utakmicu, izgubiti titula nego je stvar pristupa igraca.Tima kao Zeljeznicar ne smije sebi dopustiti da iz tri tekme ne opuca pet puta posteno na gol to je bruka obicna.

Nije to nikakvo pljuvanje ljudi to su cinjenice koje su takve i tekme su bile na tv-u i neutralni sy vidjeli da je ono jako lose.

Ovoj ekipi ne fali Zeba jer imamo Bekrica. Ovoj ekipi fali Beslija da kad ude napravi neki pomak u ekipi, ako nista imao iskustvo i autoritet.
Povreda Kvese je takoder dosta poremetila cijelu ekipu, ali nijr smjelo u ovakvoj mjeri.

Jednostavno klupa nam je kriticna nemamo vise igraca koji moze napraviti nesto kad ne ide Svraki, Bekricu, Adilovicu.
Tomic, Brkovic, Cutuk sve su to nula igraca nazalost.
I sad pored ovog svega ova ekipa je zasicena. Nema svjeze krvi koja bi imala neki cilj, zelju.

Ako izgubimo titulu misllim da ce ovo biti jedini razlog.

Ja nisam nezadovoljan osvojili smo dosta titula, polufinale kupa opet u vrhu smo BH fudbala cetiri godine i to je strasan uspjeh.

Pravit remont ekipe, pokusat dovesti par dobrih poput makedonca i krenuti u nove pobjede.

Snob
Kontakt:

Post Postao/la Snob » 14 mar 2013, 12:32

Ovo ne bi bila losa ideja da se teren prosiri, ali to automatski znaci dizati sve sto bi kostalo oko milion tako da od toga nema nista.

A ovim sto pisu da neko pljuje po igracima, strucnom stabu u slicno ili su slijepi ili se prave budale.

Ovdje uopce nije stvar izgubiti utakmicu, izgubiti titula nego je stvar pristupa igraca.Tima kao Zeljeznicar ne smije sebi dopustiti da iz tri tekme ne opuca pet puta posteno na gol to je bruka obicna.

Nije to nikakvo pljuvanje ljudi to su cinjenice koje su takve i tekme su bile na tv-u i neutralni sy vidjeli da je ono jako lose.

Ovoj ekipi ne fali Zeba jer imamo Bekrica. Ovoj ekipi fali Beslija da kad ude napravi neki pomak u ekipi, ako nista imao iskustvo i autoritet.
Povreda Kvese je takoder dosta poremetila cijelu ekipu, ali nijr smjelo u ovakvoj mjeri.

Jednostavno klupa nam je kriticna nemamo vise igraca koji moze napraviti nesto kad ne ide Svraki, Bekricu, Adilovicu.
I sad pored ovog svega ova ekipa je zasicena. Nema svjeze krvi koja bi imala neki cilj, zelju.

Ja nisam nezadovoljan osvojili smo dosta titula, polufinale kupa opet u vrhu smo BH fudbala cetiri godine i to je strasan uspjeh.

Pravit remont ekipe, pokusat dovesti par dobrih poput makedonca i krenuti u nove pobjede.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 mar 2013, 12:32

Baja_Zvjerka je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:znao sam da ste odron,ali da ste ovoliki odron fakat nisam,da niste zavrshili onih 5,6 utakmica u prvom dijelu borili bi ste se za opstanak bez zaj.....je,i rajvo je katasrofa al je za vas u ovom trenutku real madrid kao i josh par klubova u fildzan ligi,ako ostanete prvi do kraja sezone neka che vas ekipa u pretkolu uzeti 15:0
Sidje Real... PUsa sa prvog mjesta...
to je tvoj odgovor???ochekiv"o sam vishe iskreno,ako nishta neku porukicu explicitnog sadrzhaja u inboxu ;)

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 14 mar 2013, 12:34

nukleusmember je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:znao sam da ste odron,ali da ste ovoliki odron fakat nisam,da niste zavrshili onih 5,6 utakmica u prvom dijelu borili bi ste se za opstanak bez zaj.....je,i rajvo je katasrofa al je za vas u ovom trenutku real madrid kao i josh par klubova u fildzan ligi,ako ostanete prvi do kraja sezone neka che vas ekipa u pretkolu uzeti 15:0
Sidje Real... PUsa sa prvog mjesta...
to je tvoj odgovor???ochekiv"o sam vishe iskreno,ako nishta neku porukicu explicitnog sadrzhaja u inboxu ;)
Ma SHta nam kaZHeSH ?
ZELJEZNICAR 1921!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 14 mar 2013, 12:38

Snob je napisao/la:Ovo ne bi bila losa ideja da se teren prosiri, ali to automatski znaci dizati sve sto bi kostalo oko milion tako da od toga nema nista.

Teren se može proširiti tako da se samo iscrtaju nove linije. Sad ne znam pravila ali prostora ima bar po dva tri metra sa obje strane. Nekad je teren bio takav, ali su ga suzili u vrijme velikih direktora.
Kvesina povreda je više uticala na psihu jer su se svi prepali da se i njima to ne desi, pogotovo ovima koji čekaju prodaju. Nadams e da će to prevazići. Naravno i igrački nam fali ali Stana je to solidno radio ove tri tekme.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 mar 2013, 12:43

zaboljisportuBiH je napisao/la: Teren se može proširiti tako da se samo iscrtaju nove linije. Sad ne znam pravila ali prostora ima bar po dva tri metra sa obje strane. Nekad je teren bio takav, ali su ga suzili u vrijme velikih direktora.
Kvesina povreda je više uticala na psihu jer su se svi prepali da se i njima to ne desi, pogotovo ovima koji čekaju prodaju. Nadams e da će to prevazići. Naravno i igrački nam fali ali Stana je to solidno radio ove tri tekme.
I prosle godine pred proljece je dodatno suzen teren.. I sam sam se pitao zasto jer mi je djelovalo da se protivnici lakse mogu braniti na uzem terenu.. Sigurno se moze prosiriti 4 metra.. E sad bili nesto dobili prosirivanjem ne znam..
BUDI ŽELJO !!!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 14 mar 2013, 12:55

Ultras1921 je napisao/la:Ne volim da kritikujem, ali moze li neko reci sta je sa zvanicnom? Izvjestaja iz bl nije bilo, nema ni sada poslije svinjskog. Samo zeljotv :roll:
PR i ekipa nisu više tu.Ne svojom krivicom.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 mar 2013, 13:24

citajuci zadnjih desetak stranica skontah da ali je vecina forumasa mladje dobi ili nema djece.
pitanje za sve:

kad vam djete dobije keca da li ga manje volite zbog toga?

ili kad dobije vise keceva?

ako je odgovor ne vi ste normalan roditelj

ako je odgovor da bolje da nemate djecu

preneseno na ŽELJU:

seratori ne dolazite na utakmice gledajte barsu,real,celzi,Džeka .....

ostali vidimo se u nedjelju
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 mar 2013, 13:26

gavran je napisao/la:citajuci zadnjih desetak stranica skontah da ali je vecina forumasa mladje dobi ili nema djece.
pitanje za sve:

preneseno na ŽELJU:

Ljudi kritikuju jer se ima sta i kritikovati,nisu svi seratori neki samo hoce najbolje za svoje "djete"
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 mar 2013, 13:30

gavran je napisao/la:citajuci zadnjih desetak stranica skontah da ali je vecina forumasa mladje dobi ili nema djece.
pitanje za sve:

preneseno na ŽELJU:

Isto tako kad dijete dobije tog keca ili vise negativnih ocjena bude obasut stalnim kritikama roditelja sto neznaci da ga se manje voli.... to ti nije nikakvo poredjenje.... a poznavajuci mentalitet djece i roditelja kec i kritika nikad ne dolaze sami

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 mar 2013, 13:35

ne govorim o kritikama nego o ljubavi,

nema veze

skontacete ivu andrica drugi put

upo mi krut ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 14 mar 2013, 13:51

sta je sa zvanicnom nikakvih ni najava, ni izvjestaja ni nista... ako im je mrsko nek daju nekom od navijaca koji ce vrlo rado napisati neki izvjestaj ili najavu mozda i poneku kolumnu u saradnji s nekim, a ne ovako
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 mar 2013, 14:05

pitanje za sve:

preneseno na ŽELJU:

Malo je smijesno prijatelju postavljati ovakvu komparaciju. Ali ako bas hoces tom linijom da idemo, OK - moze. "Dijete" kada dobije te famozne keceve naravno da ga volis isto kao i jucer, sutra, za 5, 10 ili 20 godina, do samog kraja. Ali isto tako iz ljubavi prema tom "djetetu" moras mu ukazati na greske koje cini i nadati se da ih vise ne ponovi kako bi vam oboma bilo bolje. Eto, po tvom primjeru objasnjen razlog kritika na racun nase igre trenutno mada sam i dalje siguran da je bilo dosta boljih komparacija od ove koju si ti naveo. Mi ne mozemo odlucivati, mi mozemo pisati na forumu i razmjenjivati misljenja. Kada cete vise shvatiti da ne mora svaki post na svakoj od skoro 8000 stranica koliko ova tema ima biti vase misljenje i dijeljenje istog, stvari tumacimo razlicito i kome se ne svidja sto neko kritikuje nasu igru ne mora ni da cita post a pogotovo ne da se nadovezuje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 14 mar 2013, 14:11

Mislim da je prvo potrebno odvagati šta je dobronamjerna kritika, a šta je poziv na linč, otpuštanje svih igrača, tjeranje Amara, raspad sistema itd...
Mislim da je ovo najveći problem...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 mar 2013, 14:22

kontra je napisao/la:ovi sto govore da nece vise dolazit , ne moraju se nikad ni vracat :mrgreen:
E vala ta ti je na mjestu,ako volis klub,volis ga bez obzira na rezultate i trenutnu igru.Sto se mene licno tice ja cu iz inata dolaziti kao sto dolazim vec cetrdeset i kusur godina sa onim opravdanim prekidom(rat).Kriza je evidentna i to se nemoze poreci ali je ona sastavni dio sporta i svi je imaju i imace.Meni vala ta titula nije ni toliko bitna(radujem joj se najvise radi onog novca koji donosi i radi nekog prestiza),mnogo mi je bitnije da oni koji igraju za nas klub to rade sa postovanjem prema njemu to jest da se trude,bore i oznoje guzove a ne da se sepure po terenu,brate ako neznas igrati i ako nemas neki ekstra kvalitet barem mozez trcati i truditi se pa im niko im nista nece zamjeriti.Zato svaka dobronamjerna kritika je u redu ali nema potrebe za vrijedjanjem,a kome sedolazi na Grbavicu bujrum
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Snob
Kontakt:

Post Postao/la Snob » 14 mar 2013, 14:22

pinki je napisao/la:Mislim da je prvo potrebno odvagati šta je dobronamjerna kritika, a šta je poziv na linč, otpuštanje svih igrača, tjeranje Amara, raspad sistema itd...
Mislim da je ovo najveći problem...
Ma ko ce otjerati Amara? Covjek je zaduzio Zeljo da ne znam sta da sad bude svi ce biti na njegovoj strani. On kad odluci da ode sam ce sebe otjerati, sigurno ga niko s foruma nece otjerati.

Otpustanje igraca to se svakako treba uraditi, ali ne sad u pola sezone nego kad se sve zavrsi.

Sad mi je jasno zasto u ekipi nema Brkovica, Tomica, Pehilja, E. Colic zato sto ne znas koje gore od goreg.

Opet kazem da izgubimo sad pet tekmi za redom nije bitno, nije smak svijeta, ali da se ne osuta u 300 minuta pet puta to se ne smije desiti.

Adilovic se bori ali covjek ne zna sta igra od kad nema Zebe. Ne zna da li je napadac, poluspic i krilo. Ja gledam tekmu 90 minuta Adilovic nije u sesnestercu ni 10 puta. Stalno negdje luta, krije se, ide kot aut linije ne kontam frajera.

Nije to sto vi pisete da Adilovic je zasicen. Nije on zasicen nego on nema pojma. Sad mu nema Zebe da pogodi u glavu iz slobodnog, nema Zeba da prede tri igraca i njemu doda ispred gol linije da on zabije.

Momak nije kapicetet da sam nesto uradi, osuta.

To nam je boljka vec godinama nemamo napadaca.

Sta je s Bogicevicem da ne gledam vise Kerlu ??

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Meshko91, OdbrambeniOP i 40 gostiju.