Bilo je onde mozda nekih 35-40 momaka. Sto se tice ulaska na tribinu, prije bi rekao da su prvi usli vec oko pete, iako su samo kombiji vec dosli na parking i prije pocetka utakmica, no pregled i sve to. Ono sto je meni cak vise za pohvalu jeste to da su ostali do zadnjeg sudijskog zvizduka na tribini i tek onda krenuli napustati stadion prilikom cega je policija zadrzala nase navijace na jugu dok oni nisu se udaljili od stadiona.storm_raider je napisao/la:
Sto se tice navijaca, bilo je nekih 25 momaka iz Mostara maksimalno. Pjevali neke svoje pjesme, mi svoje. Onda su zapalili baklju, nakon par minuta na intervenciju policije i security-a ugasili i nastavili pjevati neke svoje pjesme. Usli su oko 10te minute i ostali do kraja. Izasli bez problema, a mi smo uglavnom bili isfrustrirani nasim losim izdanjem. Nikakvih incidenata nije bilo.
Mi cemo sigurno formu dici u reprezentativnoj pauzi i dalje mislim da mozemo do KUP-a. Sretno i sportski pozdrav iz Sarajeva.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
-
- Kontakt:
Ovako ja vidim utakmicu!
Utakmica protiv Širokog ostavila je traga najviše što je i logično na Vučini. Ono što je večina nas pisala je da kad se samo stavi normalno da igrač igra svoju prirodnu poziciju i igra izgleda normalnije. Poredski je protiv Širokog dobio priliku i nije zaslužio da igra 90 minuta sinoć. Trener nam nema muda defitivno vidjeli ste kako je Musa u fazi utakmice kad smo se otvorili uveo Roskama i stvorio nam probleme nazad a to naš trener ne zna! Ono što bih ja napravio je da bih nakon crvenog kartona momentalno izveo Brlenića uveo Bekića u špicu a Poredskog gurno desno.
Takodjer nebi počeo utakmicu sa Gligorovom nego Markovicem izmjena više...Sesaru se nema šta reć odigrao je odlično stim da bi mi svakako igrao i Pero pola sata...Garantiram sa brzim Bekić bi zabili gol i prije penala ali ruku na srce i ovaje dobro kad sve skupa zbrojiš!
Utakmica protiv Širokog ostavila je traga najviše što je i logično na Vučini. Ono što je večina nas pisala je da kad se samo stavi normalno da igrač igra svoju prirodnu poziciju i igra izgleda normalnije. Poredski je protiv Širokog dobio priliku i nije zaslužio da igra 90 minuta sinoć. Trener nam nema muda defitivno vidjeli ste kako je Musa u fazi utakmice kad smo se otvorili uveo Roskama i stvorio nam probleme nazad a to naš trener ne zna! Ono što bih ja napravio je da bih nakon crvenog kartona momentalno izveo Brlenića uveo Bekića u špicu a Poredskog gurno desno.
Takodjer nebi počeo utakmicu sa Gligorovom nego Markovicem izmjena više...Sesaru se nema šta reć odigrao je odlično stim da bi mi svakako igrao i Pero pola sata...Garantiram sa brzim Bekić bi zabili gol i prije penala ali ruku na srce i ovaje dobro kad sve skupa zbrojiš!
- champions1921
- storm_raider
- Kontakt:
- champions1921
Kako ce ga vidjeti kada je sudija tendenciozno sudio u Zeljinu korist..storm_raider je napisao/la:Au, e ovaj lakat je morao viditi.

BUDI ŽELJO !!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I jedno i drugo je lagano opravdano cisti crveni karton. Isto kao sto je bio cist penal za Zrinjski koji nije dosudjen. Ne znam cemu rasprava uopce.
...Život za Široki...
dva lakta,ali fale ovdje dva ofsajda gdje bi zrinjski imao dvije priliek 1na1
bit ce tesko protiv travnika mi smo u stanju puno bolje odigrat protiv zelje nego protiv travnika rudara itd.u svakom slucaju nadam se pobjedi
boze odvedi poredskog sto dalje..pa covjek nezna gdje se nali cijelu utakmicu nebitno ona zadnja sansa..al cijelu utakmicu je gusio prednjeg veznog igraca vracajuci se nepotrebno nazad kad je lopta u nasem posjedu..a da zadnju sansu ne spominjem..svi smo pricali protiv bekica al za ovog je izmislio nogomet..ja neznam sta se s onim milicevicom dogada i koji je njegov sklop u glavi,pa lik jednu gresku kad napravi automatski ulazi u 5-6 uzastopnih gresaka..budimo realni nije on sposoban za U21 Hrvatske..popravljaj pericu igru kako god znas il napustaj..
Svaka cast Zurzinovu i Muminovicu na odigranom, unatoc promasaju potonjeg.
Poredski fulio finale. Promasit ono ajde i nekako, ali poci da opucas sa 20 metara i promasit cijelu loptu, e pa onda stvarno.
Poslije svega toga ja opet vise vjerujem njemu nego Bekicu. Zasto? Ne znam. Jesam li lud? Mozda.
Ne pamtim otkad smo bili ovako lose pokriveni u napadu. Nikad se dosad nisam sekirao oko napadaca, a vidi sad..
Kad vec Jurina ne smije igrati, zasto ne da priliku Klaricu iz juniora umjesto ove dvojice..
Kad sam vec spomenuo Jurinu, zna li se kad bi otprilike mogao zaigrati?
Poredski fulio finale. Promasit ono ajde i nekako, ali poci da opucas sa 20 metara i promasit cijelu loptu, e pa onda stvarno.

Poslije svega toga ja opet vise vjerujem njemu nego Bekicu. Zasto? Ne znam. Jesam li lud? Mozda.
Ne pamtim otkad smo bili ovako lose pokriveni u napadu. Nikad se dosad nisam sekirao oko napadaca, a vidi sad..
Kad vec Jurina ne smije igrati, zasto ne da priliku Klaricu iz juniora umjesto ove dvojice..
-
- Kontakt:
starmo94 je napisao/la:Svaka cast Zurzinovu i Muminovicu na odigranom, unatoc promasaju potonjeg.
Majstore nemoj očekivati i kad Jurina zaigra da će biti Rajović sve ti je to u 5 grama mladi , bojažljivi igrači bez imalo drskosti! Da je bio Igor Aničić zabio bi Širokom i Želji

uh nisam siguran da je jurina bez drskosti..imao sam priliku igrati snjim i trenirati necu ga branit i rec da je najbolji jer niko ne moze reci kako ce se prilagoditi al drskost ima sigurno tehnika glavom skoro pa savrsena to su mu mnogi potvrdili u hrvatskoj..al njegov najjveci problem je sto je malo "lud" u glavi..i prava je jaka spica slican popovicu iz travnika koji je odlican igrac..vjerujem u jurinu jako jer ga znam dobro..ZrinjskiMostar je napisao/la:starmo94 je napisao/la:Svaka cast Zurzinovu i Muminovicu na odigranom, unatoc promasaju potonjeg.
Majstore nemoj očekivati i kad Jurina zaigra da će biti Rajović sve ti je to u 5 grama mladi , bojažljivi igrači bez imalo drskosti! Da je bio Igor Aničić zabio bi Širokom i Želji
-
- Kontakt:
Gledam ga svaki dan na treningu sve to stoji! Ne želim ga ni u kojem slučaju umaložavati ali mlad je i pitanje kako će se prilagoditi Bih terenima a za tu prilagodbu je potrebno vrijeme a nama treba europa na bilo koji način a nemamo za sada iskusnu špicu!
Pozdrav!
Pozdrav!
- slogauskoplje
- Kontakt:
to za Jurinu govoriš? Šta se ima prilagođavat do prije pola godine igro po našim drugoligaškim livadama, ništa manje od recimo Arežine.ZrinjskiMostar je napisao/la:Gledam ga svaki dan na treningu sve to stoji! Ne želim ga ni u kojem slučaju umaložavati ali mlad je i pitanje kako će se prilagoditi Bih terenima a za tu prilagodbu je potrebno vrijeme a nama treba europa na bilo koji način a nemamo za sada iskusnu špicu!
Pozdrav!

Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
A dobro si i rekao!slogauskoplje je napisao/la:to za Jurinu govoriš? Šta se ima prilagođavat do prije pola godine igro po našim drugoligaškim livadama, ništa manje od recimo Arežine.ZrinjskiMostar je napisao/la:Gledam ga svaki dan na treningu sve to stoji! Ne želim ga ni u kojem slučaju umaložavati ali mlad je i pitanje kako će se prilagoditi Bih terenima a za tu prilagodbu je potrebno vrijeme a nama treba europa na bilo koji način a nemamo za sada iskusnu špicu!
Pozdrav!
Ta iste su livade i uprvoj i drugoj ligi

Nedjelja i dolazi nam Travnik.Puno je do kraja prvenstva ali Travniku je svaka slijedeća tekma već sada "biti ili ne biti".Nadam se samo da ćemo nekako zabiti gol -dva u prvom poluvremenu pa da više ne bude onog mučenja kakvo smo vidjeli u zadnje vrijeme.Možda sa nekim ranim golom (tko će ga dati
) se malo opustimo pa odigramo kao na pripremama .
Možda da probamo ovako :
Melher
Marković Radeljić Aničić Stojkić
Muminović Miličević Arežina /Đurić Žuržinov
Bekić /Jurina ili Pehar / Ferenc

Možda da probamo ovako :
Melher
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
acovic1 je napisao/la:Nedjelja i dolazi nam Travnik.Puno je do kraja prvenstva ali Travniku je svaka slijedeća tekma već sada "biti ili ne biti".Nadam se samo da ćemo nekako zabiti gol -dva u prvom poluvremenu pa da više ne bude onog mučenja kakvo smo vidjeli u zadnje vrijeme.Možda sa nekim ranim golom (tko će ga dati) se malo opustimo pa odigramo kao na pripremama .
Možda da probamo ovako :
Melher
Danasnji treneri svi imitiraju Barcelonu i Spanjolsku pa gomilaju veznjake u ekipama,mi jos od Franje Dzidica i tandema Karoglan - Rajovic nismo igrali sa dva napadaca stoga ne mislim da cemo i sutra to vidjeti na djelu posto su nam treneri kukavice i pic...ce!

Evo šanse ,Dragan Jović podnio neopozivu ostavku u Sarajevu.Možda konačno i proigramo sa dva napadačabekicamir je napisao/la:acovic1 je napisao/la:Nedjelja i dolazi nam Travnik.Puno je do kraja prvenstva ali Travniku je svaka slijedeća tekma već sada "biti ili ne biti".Nadam se samo da ćemo nekako zabiti gol -dva u prvom poluvremenu pa da više ne bude onog mučenja kakvo smo vidjeli u zadnje vrijeme.Možda sa nekim ranim golom (tko će ga dati) se malo opustimo pa odigramo kao na pripremama .
Možda da probamo ovako :
Melher
Danasnji treneri svi imitiraju Barcelonu i Spanjolsku pa gomilaju veznjake u ekipama,mi jos od Franje Dzidica i tandema Karoglan - Rajovic nismo igrali sa dva napadaca stoga ne mislim da cemo i sutra to vidjeti na djelu posto su nam treneri kukavice i pic...ce!

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
sta ocekivat sutra...opet ce biti mucenje ko i uvijek....nadam se pobjedi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.