VolimRadnicki je napisao/la:Inspektor kaže da jestProbisvjet je napisao/la:Jel Cejvanovic u kombinaciji za sastav?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Takođe, sretno.Probisvjet je napisao/la:VolimRadnicki je napisao/la:Inspektor kaže da jestProbisvjet je napisao/la:Jel Cejvanovic u kombinaciji za sastav?![]()
![]()
![]()
![]()
Neka malo sale. Ovo vise necemo otrcano je! Neka je sa srecom i vama i neka pobjedite!
1921
1989
1989
Jos 3 dana 
Kad vec pricate o posjeti ocekuje 1000 gledalaca,a ko zna mozda me iznenade pa dodje vise,al tesko jer nasem narodu je bitnije dati 5 km na bingo,kafe itd.. svi su za SLobodu,a kad treba dati nesto Slobodi,nigdje nikoga.. sad ce se dokazati koliko je narodu stalo do SLOBODE !!
Kad vec pricate o posjeti ocekuje 1000 gledalaca,a ko zna mozda me iznenade pa dodje vise,al tesko jer nasem narodu je bitnije dati 5 km na bingo,kafe itd.. svi su za SLobodu,a kad treba dati nesto Slobodi,nigdje nikoga.. sad ce se dokazati koliko je narodu stalo do SLOBODE !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
evo ja citav dan zovem jarane, familiju, poznanike.... koga god sretnem na ulici govorim mu da dodje na Tusanj, tako i vi koga god znate zovite
ocekujem minimum 2500 na tribinama pod uslovom da nas vrijeme posluzi 
Sloboda Tuzla
- TzBulevar87
- Kontakt:
Tako je, i volio bi bez bilo kojeg vida pesimizma (skupa karta, imamo los tim itd itd). Ko nece pozitivno razmisljat neka ostavi misljenje za sebe. Kako sam se registrovo na ovaj forum kod pojedinih forumasa nisam vidio pozitivnog posta
To mi stvarno ide na zivce i bas je postalo monotono 
075
ma nema razloga pesimizmu osnovali smo udruzenje gradjana za pomoc klubu, radi toga sam zvao jarana iz Beca koji je lud za slobodom da nam pomogne jer mu je mati kantonalni sudija tako da smo to sve preko veza brzinski odradili, statut je gotov, uskoro ce biti jos mnogo lijepih vijesti za nas klub
uspjeli smo prezivjeti najgore razdoblje u istoriji kluba
znaci samo optimizam kao sto bulevar rece i platite karte da pomognemo klubu jer ove pare idu prevo u klub a ne u privatne djepove!! pozdrav
Sloboda Tuzla
Nego jel zna neko šta će biti sa ovim stolicama što su govorili (za sjever)?
Pobjeda je bolja od orgazma!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pregled kompletnog kola..izvjestaj sa meca iz Gorazda pocinje od 12:35 ..
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pa sta moze bit ?Gorki je napisao/la:Nego jel zna neko šta će biti sa ovim stolicama što su govorili (za sjever)?
075
Gorki je napisao/la:Nego jel zna neko šta će biti sa ovim stolicama što su govorili (za sjever)?
Car si @Gorki
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
ostalo je jos grubih poslova oko tribine pa tek nakon toga dolaze stoliceGorki je napisao/la:Nego jel zna neko šta će biti sa ovim stolicama što su govorili (za sjever)?
Sloboda Tuzla
U prvoj utakmici polufinala Kupa BiH za juniore, Širokobrijećani su pobijedili 1:0 golom u posljednjim trenucima meča.
U odsustvu trenera juniora Sakiba Malkočevića, koji se sa U-17 reprezentacijom nalazi na turniru u Umagu, juniore Crno-crvenih vodili su Denis Karić i pomoćnik trenera prvog tima, Izet Kunosić.
- Bolji smo suparnik i ne sumnjam da ćemo proći u finale – izjavio je Denis Karić.
Uzvratni susret juniora Slobode i Širokog Brijega igra se 3. aprila na stadionu Tušanj u Tuzli.
U odsustvu trenera juniora Sakiba Malkočevića, koji se sa U-17 reprezentacijom nalazi na turniru u Umagu, juniore Crno-crvenih vodili su Denis Karić i pomoćnik trenera prvog tima, Izet Kunosić.
- Bolji smo suparnik i ne sumnjam da ćemo proći u finale – izjavio je Denis Karić.
Uzvratni susret juniora Slobode i Širokog Brijega igra se 3. aprila na stadionu Tušanj u Tuzli.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/formira- ... oda/100425" onclick="window.open(this.href);return false;
svaka cast !
svaka cast !
vrh !
svaka cast ko je radio ovaj video, odradjen fantasticno !!!!!harry_90 je napisao/la:
- Probisvjet
- Kontakt:
Tako se to radi. Na kraju bi se trebalo sve isplatiti.MakeTZ je napisao/la:vrh !
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
http://druga.tv/info/13504" onclick="window.open(this.href);return false;
“KUPITE ULAZNICE I POMOZITE SLOBODI”
“KUPITE ULAZNICE I POMOZITE SLOBODI”
dobro ste se zauzeli da spasite slobodu.mislim da se radi ispravno .bitno je samo i medije ukljuciti.svako moze platiti kartu ili ovu clanarinu od 12 km godisnje.narodu je bitno da znaju kada plate kartu gdje te pare idu odnosno da ih neko nece zloupotrijebiti.vjerujte mi ja bi u takvom slucaju platio 5 karti samo da pomognem voljenom klubu.sve najbolje u nastavku ocekujem sve bolju slobodu 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sad ćemo biti ko Barcina LA MASIA
http://www.****/sport/71-fudbal ... tuanj.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.