Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Kako samo lagano padaju Portugalski igraci prosto nevjerovatno.
Sad tek razumijem zasto ih toliko ljudi mrze.

-
- Kontakt:
Nema zaljepili se za Dzeku.. kad god istrci, jedan odma pored njega a drugi metar-dva ispred.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Nema veze,ceko ipak zna naci se u toj sitaciji da iz cista neba zakuca ga glavom..pirotehnik je napisao/la:Nema zaljepili se za Dzeku.. kad god istrci, jedan odma pored njega a drugi metar-dva ispred.
Samo sto mi se nesvidza ova igra Portugalaca,jesu dzubrad brate
Yebem ti srecu kad je nemas, Ibricic iz kornera pogodio precku. 

e nemogu da vjerujem nemogu da vjerujem nemogu da vjerujem
Marjen 4ever !!!
Naprijed bosno ale ale ale
Marjen 4ever !!!
Naprijed bosno ale ale ale
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ibricic kriv za gol i onda fuli zicer, tj jeb3nnu precku pogodi. Ovaj Portugal je smijesan, kad ih napadnemo izgube se, ne smijemo se BRANITI, ciro kontas li?
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 14 nov 2009, 22:20, ukupno mijenjano 2 puta.
neznam vase misljenje ali je ibricic skroz ispao i on je kriv za gol sto smo primili..
ali osim toga dobro je odigrao on
ali osim toga dobro je odigrao on
boze samo go da damo
TREBAMO NAPASTI ZAR JE TO TOLIKO TEŠKO ZA SKONTATI!?!?! PA GUBE SE KO ESTONIJA KAD NAPADNEMO! I JOŠ NEŠTO, SPORO SE OSLOBAĐAMO LOPTI!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Da se kratko javim..
Ja sam prezadovoljna nasom igrom.. Neka su Porugalci dali ovaj go.. Al' ima nade i dat cemo im mi jos dva.. samo nek nastave nasi igrati kao i zadnjih 10 min.
Ja sam prezadovoljna nasom igrom.. Neka su Porugalci dali ovaj go.. Al' ima nade i dat cemo im mi jos dva.. samo nek nastave nasi igrati kao i zadnjih 10 min.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
-
- Kontakt:
Dzeko otvoren odma iza njega.. jooojTarik14 je napisao/la:Yebem ti srecu kad je nemas, Ibricic iz kornera pogodio precku.

A koja p*cka od onog Nanija, boze sacuvaj..
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Steta za primljeni gol. Nedostatak pravog bega je ucinio svoje. Greska Ibre, ali pored toga je igrao sjajno. Tri jako dobre sanse nisu iskoristene i to je ogromna steta. Mogli smo ih dotuci u prvom poluvremenu. Hrabro momci igraju i svaka im cast. Ovako se igra za repku. Ponosan sam! Naprijed Zmajevi!!!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
a ja padavicara portugalaca pa ovi portugalci kurcu nevaljaju
Yebem mater i Ciri i Ibricicu i Muratovicu....
Pa mi igramo sa 2 igraca manje zbog ova dva invalida pu pu pu pu...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
- moustapha
- Kontakt:
Jedna bezvezna sansa i gol nam zabiju! Dokle ce nam sreca okrecat ledja.
Necu puno da komentarisem, nadam se da cemo zabiti taj gol.
Ne znam kako igraci izdraze, ali ja bih onog Liedsona klizecim izbacio na tribine, koliko samo covjek simulira to je nevjerovatno.
Necu puno da komentarisem, nadam se da cemo zabiti taj gol.
Ne znam kako igraci izdraze, ali ja bih onog Liedsona klizecim izbacio na tribine, koliko samo covjek simulira to je nevjerovatno.
#divovi
NAPAD NAPAD NAPAD NAPADMadafaka je napisao/la:Ibricic kriv za gol i onda fuli zicer, tj **** precku pogodi. Ovaj Portugal je smijesan, kad ih napadnemo izgube se, ne smijemo se BRANITI, ciro kontas li?
IBRO DUZAN SI 1 GOL

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jao, jao, crna precka. Pa kako mi ne mozemo dati barem jedan jeftin gol. Kako nemamo srece. ABD nadam se da cemo dati barem jedan u drugom poluvremenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Najvece pojacanje za Zenicu: Muratovic ne igra. Hvala Bogu.gringo1 je napisao/la:Yebem mater i Ciri i Ibricicu i Muratovicu....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovi Portugalci svi neki cigani... A tek sudija šta nam radi mamu mu j*****m Englesku.............
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- Ponos Torina
- Kontakt:
Rahimic najbolji za sada,podhitno izbaciti Muratovica(koja katastrofa)
Pjanic mora uci da ubrza malo tu igru pod hitno,Misimovic i Dzeko losi trema ih je spucala u 16 moraju se trznut mozemo dobiti Portugal,ako nista mozemo nerijeseno izvuci,odbrana portugala je isto tako losa izbezumljena.
Muslimovic Treba uci..
AJMO CIRO NAPRAVI IZMJENU ODMA UBRAJ TO MALO
Pjanic mora uci da ubrza malo tu igru pod hitno,Misimovic i Dzeko losi trema ih je spucala u 16 moraju se trznut mozemo dobiti Portugal,ako nista mozemo nerijeseno izvuci,odbrana portugala je isto tako losa izbezumljena.
Muslimovic Treba uci..
AJMO CIRO NAPRAVI IZMJENU ODMA UBRAJ TO MALO
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 nov 2009, 22:26, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.