Za pocetak,kakva atmosfera u Bukurestu.

Prekrasno zaista,a tek kakav pretis lonac nakon sto je Raul pogodio sa bele tacke.

Prekrasno je biti deo onoga,ono se ne moze puno puta u zivotu doziveti. Nisam smatrao nikada Steauine navijace za neki vrh navijanja,istina oni sami to i nisu,medjutim kada se ukljuce sve tribine u navijanje kao sinoc,a kada pri tome igras u ovoj fazi takmicenja protiv ovakvog protivnika i jos postignes gol za vodstvo dobijas jedan neponovljiv ambijent. Dugo u noc se slavilo ovo i zasluzili su da slave,Chelsea se ne dobija svake sedmice.
Hodajuci malo jutros po gradu pred povratak jos se oseca ta atmosfera pobede,medjutim tu se ne staje. Od prijatelja koji je bio jedna vrsta prevodioca na njihov jezik kada treba saznadoh da se itekako racuna na prolaz na Bridgeu.Vrlo ambiciozno,ali rekao bih i itekako ostvarljivo.
Tri stvari su ostavile najjaci utisak na mene sinoc gledajuci utakmicu sa tribina...
1.) Neverovatna igra Steuaue i borbenost svih 11 fudbalera
2.) Koliko je Torres ocajan napadac.
3.) Koliko je Mikel pametan fudbaler
Za pocetak pocnimo od ove prve stavke.Strasno,jednostavno strasno.Pocevsi od Tatarusanua na golu pa preko neverovatnog Szukalua na stoperu te Latovljevica (ili kako se prekrsti on od samog rodjenja Latovlevici

) na beku,zatim odlicnu sredinu na celu sa Tanaseom i Pintiliem pa sve do napada sa sjajnim Raulom Rusescuom.Naravno sve to treba da se zacini odlicnim vodjenjem Reghecampfa sa klupe.Ono sto se meni posebno dopada kod Steaue jeste oslonac na domace igrace,za razliku od jednog Cluja npr.sinoc je Steaua igrala sa 10 Rumuna u startnoj postavi jedino je Lukas Szukala bio stranac,sto je zaista sa svaku pohvalu. Go Becali je sjajno presekao i krenuo ispravnim putem iz koga nece profitirati samo Steaua vec i reprezentacija Rumunije.
Druga stvar,Torres.

Od ovoga fudbalera ostalo je samo ime,na veliku zalost svih nas ljubitelja fudbala. Ono sto sam sinoc video od Torresa je sramotno. Kvalitetnije izdanje napadaca video sam u nekim nizeligaskim utakmicama. Kretnja ili mozda bolje reci smetnja,otvaranje,primanje lopte,sutevi 1% fudbalskih elemenata u svemu tome.
Treca stvar,Mikel.Meni se iskreno najvise dopao juce.Cast svima u ekipi koji su veca imena od njega,ali on je vadio fleke juce,narocito Lampardu koji je odigrao jednu vrlo skromnu utakmicu za njegove kvalitete.Trci,radi za ekipu,pravi onaj suti i trpi igrac kako vole treneri da nazovu ovakvu vrstu.Radi sta mu se kaze,bori se i za ostale i na mene je ostavio zaista snazan utisak.
Nakon sto sam rekao i koju rec za Steauu red je da spomenemo malo i Plavce.Vrlo losa utakmica u globalu,sa mnogo nekog bespotrebnog soliranja,sa vrlo malo konkretnih akcija,a i ono sto su napravili,traljavo su zavrsavali.Meni jos uvek nije jasno kako je Benayoun uspeo masiti onaj zicer.

Igrali su bez igre najkrace receno a onako se ne moze igrati u ovoj fazi takmicenja. Gledao sam nekih 10-15 utakmica ove sezone Chelsea i ovo je bila definitivno najgora od svih tih.Ako misle da prodju dalje ovo mora biti jedno 3 puta bolje nego veceras.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))