Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Gledaj, ne mislim se više raspravljati o tom crvenom kartonu Nanija, niti otvaram diskusiju radi toga, a pišem čisto da se pokaže neujednačen kriterij UEFE. Kad si kod apsurda, evo ti još jedan :
https://pbs.twimg.com/media/BFRLaqrCMAEtw5C.jpg:large" onclick="window.open(this.href);return false;
Žuti karton. Nani crveni. Mda.
https://pbs.twimg.com/media/BFRLaqrCMAEtw5C.jpg:large" onclick="window.open(this.href);return false;
Žuti karton. Nani crveni. Mda.
Taj start Nanija nisu osporili samo urednici portala, vec mnogi strucnjaci ukljucujuci i jednog Krojfa, a dva vecerasnja starta su samo pokazala apsurdnost crvenog kartona nad Nanijem, kao sto je i u sinosnjoj utakmici pokazano kolika je bila glupost pokazat drugi zuti RVP-u nazad par godina, a sinoc za istu situaciju i ne pomislja pokazat karton. Ofsajde necemo komentarisat, sve je jasno kao dan, cak je i gol Uniteda jasno oznacen kao neregularan i to niko na ovom forumu nije osporio. Takodjer niko ne spori pobjedu Reala, ali nam ostaje zal zbog prestrogog crvenog.hurem je napisao/la:besmisleno je vise traziti dlaku u jajetu..jasno je da je crveni naniju bio zasluzeni, to su strucnjaci potvrdili (i ranije sam to u komentarima navodio, uz obrazlozenje)...tako da nemojte se izvlaciti na suca,,sami ste krivi, odnosno nani je kriv...zalosno je da bilo ko osporava u potpunosti regularan prolazak real madrida (nisam navijac reala, da ne misli neko...)..a to sto pisu pojedini mediji kako je bilo prestrogo, ta oni znaju o fudbalu i f.pravilima nista vise od citalaca i gledatelja istog...to je isto kao da si ti urednik na nekom portalu i izneses svoje vidjenje - subjektivno - objektivno - zavisi od osobe do osobe...MoR je napisao/la:Pardon, ova je situacija bila, ni kartonMoR je napisao/la:Neminovno je da će onaj crveni Naniju sada na svakoj drugoj utakmici prouzrokovati ovakve komentare i očekivanja isključenja igrača, a po meni je prvi start Defoura gori od Nanijevog i od Martinezovog, pa je dobio samo žuti karton. Upratite tu situaciju i sve će vam jasno biti.![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
a razlika izmedju ta dva spomenuta starta i nanijevog je u tome sto su ova dvojica povukli nogu sebi, a nani je svoju dodatno i to namjerno ispruzio i odgurnuo (udario) arbelou...
bez ljutnje, mislim da je besmisleno vise spominjati taj crveni karton, a sinosnja greska kod drugog gola messija, i veceras kad je sviran offside za walcota za 2:0 ( a to su situacije koje su bitno uticale na tok utakmice) gotovo da niko i ne spominje, niti spekulise o tome...a velike su greske, a nevjerovatno je koliko se dana spekulisalo o ispravnoj odluci cakira kada je dao crveni naniju...APSURD...
Cini mi se da se striktno pridrzavanje koristi samo u situacijama koje odgovaraju Uefi, uzet cu samo primjer prigovora, ili mahanja rukama na sudijske odluke, koliko se ta pravila primjenjuju na igracima Francuske, Engleske, Njemacke, a koliko na igracima Bosne ili drugih "malih" reprezentacija, a ista stvar je i kod klubova.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Ovo neka norvezanka, vidim po registraciji na autu.EmirSioux89 je napisao/la:
I'll find you and i'll marry you !

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ista Anghelina-ima slicnosti...samo sto je ova puno bolja...hahaha...kako lijepo gori ))))))))))))LOVE YOUEmirSioux89 je napisao/la:
I'll find you and i'll marry you !
Nema dalje, ljepotica, a imamo isto viđenje stvari, istu filozofiju. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Hard to believe it's not Scholes, it'sOnly 8% of Michael Carrick's passes have gone backwards this season, the fewest % out of all midfielders to make 1000 passes or more.

you know!?!

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Taj "problem" sredine terena imamo već par sezona sasvim sigurno, očigledno je to. Ove sezone manje više se pojavljivao u par utakmica, pretežno kad imamo vodstvo pa prepustimo incijativu kao da smo riješili uktamicu čim smo poveli. Imamo i spas u ovoj sezoni u vidu Carrick-a i u naletima forme Claverly-a i Anderson-a. Nažalost ostali smo i bez Fletcher-a i Scholes-a, stvarno "moramo" kupovati na ljeto u tom dijelu terena, barem još jednog igrača da igra uz Carricka, eventualno dva da imamo i zamjenu i odmor za Carricka. Meni se ponajviše sviđa Wanayama iz Celtica, sa obzirom na NEsposobnost naših krila ove sezone, ako nas to zadesi i sledeće, onda jednostavno počnemo ovako:
Ostale moguće opcije su:
Kevin Strootman, 23 godine, trenutni klub:PSV Eindhoven
njega nisam imao priliku toliko gledat, pa ni ne znam kakav je, navodno bi se uklupio fino u našu ekipu. Sposoban da igra sve pozicije u sredini terena od defanzivnog do ofanzivnog veznog, uz to mlad i nije preskup a jako talentovan momak, uz to bi mu mogli Buttner i Robin reć kakvu lijepu riječ, pa da nam se pridruži
.
njega sam zaboravio, napišem o njemu nešto kad mi ne bude mrsko
Luka Modrić, 28 godina, trenutni klub:Real Madrid
svima nama poznati Luka Modrić, zasigurno bi ga bilo lijepo vidjeti uz Carricka na sredini terena, ali koliko je realan ovaj transfer, barem po medijima se spominje. Iako nam je Gojko Veličanstveni uvalio veličanstven pogodak na OT, opet bi ga bilo lijepo dovestu u ekipu, ali po meni tek ako ne uspijemo dovesti nekog mlađeg i zavisno od cijene...
Yohan Cabaye, 27 godina, trenutni klub:Newcastle United
Nisam obraćao preivše pažnju na njega, ali mnogim navijačima Manchester Uniteda je poželjan, a i Fergie je svojevremeno imao visoko mišljenje o njemu.
I onda još hrpa nerealnih opcija: čovjek koji bi riješio sve naše probleme u sredini terena, sunarodnjak Miralem Pjanić, i svi ostali veći transferi tipa Gotze, Reus, Ozil, itd. itd. koji se neće dogodit
sve opraštam, sve zaboravljam, Fergie sing him up!
Da sumiram;
Wanayama i Strootman su dugogodišnja riješenja i odlična adicija ekipi
Modrić i Cabaye su riješenaj na par sezona, isto tako odlična adicija i uz njih bi Powell se uspio razvit u world class igrača, što priželjkujem
@trxel
Welbeck je očigledan talenat, sa još mnogo prostora za napredovanje, nadam se u segmentu postizanja golova, dobijat će on još dosta više šansi, u napadu stvarno imamo odličan potencijal i dosta opcija
[/quote]
Dobar je ovaj iz Celtika momak...Modric isto tako...taj iz PSV nisam nesto upucen al PSV je imao dosta promasaj sto se toga tice pa nesto nisam uvjeren da je dobar toliko...al ja jednostavno mislim da Manco treba da odrjesi kesu koja je do vrha napunjena lovom i da kupi igrace svjetske klase i to vec izrasle i ozbiljne igrace da se tako izrazim...uvijek neke mlade nade i eto sad Persija od starijih...kazem da treba naci super jakog srednjaka bar jednog i dati ako treba 50 miliona ...ja bi Beila licno da igra bas iza Roonija i Persija..il da igra krilo..vidim neke price u vezi povratka Ronalde mada je tesko u to povjerovati...al trio Ronaldo,Persi,Roony ne bi skodio..hahaha...treba Realu ponuditi za Ozila pare...Real bi prodao i historiju svoju za pare...ja sam se nadao prosle godine da ce doci Witsel al eto nije ...ode u zenit..momak je prejak...po meni i Snaider bi mogao da dode...nije on dao sve od sebe jos...moze on jos par godina...mada sve je o tesko sad..al mislim da je moguce...Gaitana iz Benfike...on je isto klasa..ima tih igraca koji se mogu kupiti...i onako daje za neke ne formiraqne igrace po 20 miliona funti..pa daj za neke vec formirane 30-40 il 50 miliona i to je to...jednostavno se to mora odraditi ako zelimo da osvajamo ligu prvaka....al imam osjecaj da ce Fergi da poludi napokon ove godine i kupi par igraca...nesto mi govori da ce ronaldo da nam doleti ..ajoj))))Kagava mora vise da igra on je super igrac...a zaboravi...zasto ne uzeti gezea i roisa...ja bi obojicu uzeo...moglo bi se to za nekih 65 miliona da oba dodu ...i sredina bi bila Geze,Rois,Cerik i Kagava...Cerik je destruktivac sa idealnim dugim pasom a ova troica su nevjerovatni znalci,kretori i tehnicari sa jako izrazenim smislom za postizanje golova...moj sastav Mance-Begovic.-Vidic,Jones,Rafael,Evra--Rois,Cerik,Geze,Kagava---Roony,Persi.....ma prelijepo je to za vidjeti majke mi moje hahaha...i Gajtan na to sve za nedaj Boze hahaha...jel se slazes sa ovim ??::)))
S tim da Rafael i Evra/Buttner/Fabio dobiju dosta ofanzivnije zadatke koje bi mogao nadoknadit Wanayama po potrebi, dosta dobar je i u skok igri, jak je na nogama, mislim da bi bio odlična adicija ekipi i ima samo 21 godinu.Kao što si i napisao, primili smo dosta golova prvenstveno zbog toga što nam neke nižerazredne ekipe nadjačaju sredinu terena, što bi Wanayama mogao nadoknadit. Plus bi Ferguson dobio mnoštvo novih mogućnosti i formacija da igra, treba svakako zaboravit klasičnu 4-4-2 formaciju.------------DDG-----------
Rafael---Rio---Vidić---Evra
--------Wanayama------
--Carrick------Claverly--
----------Kagawa--------
-----RVP------Rooney---
Ostale moguće opcije su:
Kevin Strootman, 23 godine, trenutni klub:PSV Eindhoven
njega nisam imao priliku toliko gledat, pa ni ne znam kakav je, navodno bi se uklupio fino u našu ekipu. Sposoban da igra sve pozicije u sredini terena od defanzivnog do ofanzivnog veznog, uz to mlad i nije preskup a jako talentovan momak, uz to bi mu mogli Buttner i Robin reć kakvu lijepu riječ, pa da nam se pridruži

Arturo Vidal“Strootman has had a good time in Eindhoven, but he decided that he wants to prove himself in a better league. If an agreement is able to be reached with a potentially interested club, PSV will allow Kevin to leave in January.”
njega sam zaboravio, napišem o njemu nešto kad mi ne bude mrsko

Luka Modrić, 28 godina, trenutni klub:Real Madrid
svima nama poznati Luka Modrić, zasigurno bi ga bilo lijepo vidjeti uz Carricka na sredini terena, ali koliko je realan ovaj transfer, barem po medijima se spominje. Iako nam je Gojko Veličanstveni uvalio veličanstven pogodak na OT, opet bi ga bilo lijepo dovestu u ekipu, ali po meni tek ako ne uspijemo dovesti nekog mlađeg i zavisno od cijene...
Yohan Cabaye, 27 godina, trenutni klub:Newcastle United
Nisam obraćao preivše pažnju na njega, ali mnogim navijačima Manchester Uniteda je poželjan, a i Fergie je svojevremeno imao visoko mišljenje o njemu.
I onda još hrpa nerealnih opcija: čovjek koji bi riješio sve naše probleme u sredini terena, sunarodnjak Miralem Pjanić, i svi ostali veći transferi tipa Gotze, Reus, Ozil, itd. itd. koji se neće dogodit

Taktički smo uspijeli nadigrat Real Madrid te bi ih prošli da Cakir nije imao drugarčije namjere ( svu familiju!!) ali mislim da nemamo dovoljno u sredini terena, da osvojimo CL, barem ne pored Barcelone. Nadam se da će iz tog a i iz razloga što nam je to očikledan problem poslijendjih par sezona, Ferguson učinit nešto, potpisat nekog... Ako uspijemo potpisat Ronalda, ovaj post je čista glupost, igrat ćemo najjači fudbal na svijetu i pobjeđivat ćemo sve sa bar +3 razlikePrvi izbor: Carrick i Cleverley
Drugi izbor: Anderson
Treći izbor: Jones, Powell i Giggs te Fletcher( ako se oporavi).

Da sumiram;
Wanayama i Strootman su dugogodišnja riješenja i odlična adicija ekipi
Modrić i Cabaye su riješenaj na par sezona, isto tako odlična adicija i uz njih bi Powell se uspio razvit u world class igrača, što priželjkujem

@trxel
Welbeck je očigledan talenat, sa još mnogo prostora za napredovanje, nadam se u segmentu postizanja golova, dobijat će on još dosta više šansi, u napadu stvarno imamo odličan potencijal i dosta opcija

Dobar je ovaj iz Celtika momak...Modric isto tako...taj iz PSV nisam nesto upucen al PSV je imao dosta promasaj sto se toga tice pa nesto nisam uvjeren da je dobar toliko...al ja jednostavno mislim da Manco treba da odrjesi kesu koja je do vrha napunjena lovom i da kupi igrace svjetske klase i to vec izrasle i ozbiljne igrace da se tako izrazim...uvijek neke mlade nade i eto sad Persija od starijih...kazem da treba naci super jakog srednjaka bar jednog i dati ako treba 50 miliona ...ja bi Beila licno da igra bas iza Roonija i Persija..il da igra krilo..vidim neke price u vezi povratka Ronalde mada je tesko u to povjerovati...al trio Ronaldo,Persi,Roony ne bi skodio..hahaha...treba Realu ponuditi za Ozila pare...Real bi prodao i historiju svoju za pare...ja sam se nadao prosle godine da ce doci Witsel al eto nije ...ode u zenit..momak je prejak...po meni i Snaider bi mogao da dode...nije on dao sve od sebe jos...moze on jos par godina...mada sve je o tesko sad..al mislim da je moguce...Gaitana iz Benfike...on je isto klasa..ima tih igraca koji se mogu kupiti...i onako daje za neke ne formiraqne igrace po 20 miliona funti..pa daj za neke vec formirane 30-40 il 50 miliona i to je to...jednostavno se to mora odraditi ako zelimo da osvajamo ligu prvaka....al imam osjecaj da ce Fergi da poludi napokon ove godine i kupi par igraca...nesto mi govori da ce ronaldo da nam doleti ..ajoj))))Kagava mora vise da igra on je super igrac...a zaboravi...zasto ne uzeti gezea i roisa...ja bi obojicu uzeo...moglo bi se to za nekih 65 miliona da oba dodu ...i sredina bi bila Geze,Rois,Cerik i Kagava...Cerik je destruktivac sa idealnim dugim pasom a ova troica su nevjerovatni znalci,kretori i tehnicari sa jako izrazenim smislom za postizanje golova...moj sastav Mance-Begovic.-Vidic,Jones,Rafael,Evra--Rois,Cerik,Geze,Kagava---Roony,Persi.....ma prelijepo je to za vidjeti majke mi moje hahaha...i Gajtan na to sve za nedaj Boze hahaha...jel se slazes sa ovim ??::)))
odavno nisam gledao losije sudenje u ligi prvaka-katasrofa...greska kod nanija,pa kor rafaela,pa ramos je vukao welbeka za dres sto je morao biti penal,messi dao gol iz opsajda,nije dat drugi zuti pedru zbog ociglednog simuliranja,pa nije penal bio za Milan kad je piqe igrao rukom i tako i izbio loptu,pa sinoc arsenalu sviran ofsaid a ni blizu toga,pa malagi ponistili cist gol...pa ima jos toga puno al ovo su one greske sto su neke kostale prolazka dalje...sramota..Faraon iz Visokog je napisao/la:Jest sudjenje lose nema sta ,veceras linijski sudija je pogrijesio kod 5 kornera min, i plus ofsajd,a to mu je sav posaoNarin je napisao/la:Pa da,gotovo je.Ali me samo nervira,ne samo ta situacija,nego opcenito suđenje je bilo tragikomično,griješio je i u korist Uniteda,a i u korist Reala i opet sudi neke od najvažnijih utakmica u fudbalu i dobija neke prolazne ocjene.
Nisam ja ljut na Real,nego samo na sudiju i njegovo izvlačenje poslije utakmice.Pa priznaj da si loš bio,kad je čitav svijet to vidio (opet govorim,gledajući čitavu utakmicu,ne samo situaciju oko Nania).
Slažem se druže sa većinom, samo što mi ne upražnjavamo politiku buy buy buy, kao sugrađani, ili Chelsea.
Manchester United pravi igrače, i pravi ekipu, tu ima hemija, mentalitet, ne ide to tek tako jednostavno kao na fifa manageru. Malo je škakljivo tražiti centralnog veznog, jer su ti igrači slobodno mogu napisat rijetki, a da ih ne moraš preplatit i riskirat sa njima, world class igrači na tim pozicijama su već oformljeni igrači u svojim timovima. Riješenje naših problema, po meni bi bio Miralem Pjanić ili Luka Modrić, sad koliko je to realno da se dogodi.. Na kraju će Carrick sam sebi dovest pojačanje na sredinu terena, ovako ga trošimo i previše, a mogli bi uživat u njegovoj genijalnosti, zato nam treba par nogu ili dva, da obavljaju dobar dio posla uz i sa Carrickom. Nešto kao Pirlo u Juventusu trenutno, okružen igračima koji trkački nadoknađuju, a on ispoljava svoju genijalnost unaokolo.
Ne bi volio da se jednostavno raskupujemo na svim pozicijama, imamo mi te novce, ali takvim pristupom bi se moglo narušit dosta stvari u ekipi pa i ekipa sama, doduše to ljudi u Manchesteru znaju dosta bolje od mene, ja to samo vidim tako.. Svi znamo da Ferguson izvlači najbolje od igrača koji su u "godinama", prije nego je došao RVP konsultovao se (Fergie) sa Giggsom i Scholesom, zanimljivo? Ronaldov povratak ne bi bio realan, u smislu velesile koju bi napravili, nema ekipe na svijetu koja se ne bi pribojavala Manchester Uniteda! ( doduše, i sad je tako, smo što UEFA je imala drugu viziju CL ). Nudili smo za Ozila pravovremeno, samo što je opet završio u Real Madridu, sad bi taj transfer bio ogroman po pitanju para i mislim da ga koliko god Real bio pohlepan, ne bi pustio, preivše je dobar, doduše na njegovoj poziciji imamo neke igrače. Što se tiče Gotzea i Reusa, bilo bi previše da uzmemo taj duo, nadam se da će ostati u Dortmundu, zaslužuju to njihovi navijači, a već smo uzeli jednog od njihovih najboljih igrača koji će nam se isplatiti, zasigurno. Što više razmišljam, sve više mi se sviđa ova postava sa Wanayamom, rasteretili bi Carricka, i napokon stavili Rooneya i Kagawu gdje im je mjesto.
Jedini bosanac kojeg bi ja volio vidit u Manchester Unitedu, sad za sad, je Miralem Pjanić, Begoviću želim svu sreću ali mi već imam najveći potencijal za najboljeg golmana na svijetu, a već i jednog od najboljih golmana na svijetu Davida de Geu. Jest prelijepo, ali ostavljivo samo na manageru, i previše za tražit.
Što se mene tiče za prelazni rok, Wanayama, još jedan centralni vezni, nadajmo se svjetske klase, i mislim da smo potpuni, zavisno opet od prilika koje se pruže i odlazaka ako ih bude. Nekim mladim igračima omogućit fine posudbe i ponovo osvojit ligu, možda kup i potrduit se u ligi prvaka
Manchester United pravi igrače, i pravi ekipu, tu ima hemija, mentalitet, ne ide to tek tako jednostavno kao na fifa manageru. Malo je škakljivo tražiti centralnog veznog, jer su ti igrači slobodno mogu napisat rijetki, a da ih ne moraš preplatit i riskirat sa njima, world class igrači na tim pozicijama su već oformljeni igrači u svojim timovima. Riješenje naših problema, po meni bi bio Miralem Pjanić ili Luka Modrić, sad koliko je to realno da se dogodi.. Na kraju će Carrick sam sebi dovest pojačanje na sredinu terena, ovako ga trošimo i previše, a mogli bi uživat u njegovoj genijalnosti, zato nam treba par nogu ili dva, da obavljaju dobar dio posla uz i sa Carrickom. Nešto kao Pirlo u Juventusu trenutno, okružen igračima koji trkački nadoknađuju, a on ispoljava svoju genijalnost unaokolo.
Ne bi volio da se jednostavno raskupujemo na svim pozicijama, imamo mi te novce, ali takvim pristupom bi se moglo narušit dosta stvari u ekipi pa i ekipa sama, doduše to ljudi u Manchesteru znaju dosta bolje od mene, ja to samo vidim tako.. Svi znamo da Ferguson izvlači najbolje od igrača koji su u "godinama", prije nego je došao RVP konsultovao se (Fergie) sa Giggsom i Scholesom, zanimljivo? Ronaldov povratak ne bi bio realan, u smislu velesile koju bi napravili, nema ekipe na svijetu koja se ne bi pribojavala Manchester Uniteda! ( doduše, i sad je tako, smo što UEFA je imala drugu viziju CL ). Nudili smo za Ozila pravovremeno, samo što je opet završio u Real Madridu, sad bi taj transfer bio ogroman po pitanju para i mislim da ga koliko god Real bio pohlepan, ne bi pustio, preivše je dobar, doduše na njegovoj poziciji imamo neke igrače. Što se tiče Gotzea i Reusa, bilo bi previše da uzmemo taj duo, nadam se da će ostati u Dortmundu, zaslužuju to njihovi navijači, a već smo uzeli jednog od njihovih najboljih igrača koji će nam se isplatiti, zasigurno. Što više razmišljam, sve više mi se sviđa ova postava sa Wanayamom, rasteretili bi Carricka, i napokon stavili Rooneya i Kagawu gdje im je mjesto.
Jedini bosanac kojeg bi ja volio vidit u Manchester Unitedu, sad za sad, je Miralem Pjanić, Begoviću želim svu sreću ali mi već imam najveći potencijal za najboljeg golmana na svijetu, a već i jednog od najboljih golmana na svijetu Davida de Geu. Jest prelijepo, ali ostavljivo samo na manageru, i previše za tražit.
Što se mene tiče za prelazni rok, Wanayama, još jedan centralni vezni, nadajmo se svjetske klase, i mislim da smo potpuni, zavisno opet od prilika koje se pruže i odlazaka ako ih bude. Nekim mladim igračima omogućit fine posudbe i ponovo osvojit ligu, možda kup i potrduit se u ligi prvaka

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Ma sve to stoji,znam ja tu politiku...al ovo sto sam nabrojao su sve mladi igraci i klasni...a za Pjanica,pa naravno da bi nam dobro dosao...mozda i odlicno...znam da lici na fodbal meneger al kazem da bi po meni taj sastav bio idealan...De Gea je dobar golman,mlad,bice odlican al po meni je sad Begovis bolji..citao sam podatak da od 50 izleta na loptu sve i jednu je uhvatio bez problema..i vecina suteva u okvir gola zavrsava njemu u rukama a ne ide na odbijanje..to je neka razlika izmedu de gee i begovica samo sto de gea ima neki refleks ****,nesto poput kasiljasa u najboljim danima..a za roisa i gezea..oni ce taj klub napustiti u to sam siguran...pa bolje da ih mi onda kupimo...nego neki Real,City,paris,Anzi,Zeni,Malaga,,Chelsea,Bajern..sa i Monako pocine sa trosnejm kako cujem..cak hoce i Runija...ili ici na neko mjenjanje sa Dortmund,dati im nekog naseg i lovu i kupiti njih dvojcu...a za Wanjamu,kad bi uzeli super stopera jednog mislimj da jones odlicno igra na toj poziciji zadnjeg veznog...i moze da igra tu a moze i stopera..jak je i ima dobar pas,cita igru i momak se naprosto ne moze umoriti...gledaj malo Gaitana i vidjeces da je super igrac i mislim da bi se uklopio...al po meni jednog iz dortmunda moramo da kupimo al njih dva u tandemu su nesto kao Xavi i Inijesta.City prodaje puno igraca i pravi mjesta za igrace..ko da gledam da ce se snjih dva naci na njihom spisku zelja za ljeto-bolje mi nego oni...a za ronaldu,ja u to pomalo i vjerujem jer kad Chalton kaze i prioca nesto o tome moglo bi svasta biti jer je real gadno zagrizao za Beila-tj mozda trazi zamjenu al vidjecemo..ima do toga jos..
Ja Modrića sada ne bih uzeo da nam ga džaba daju,pa makar Giggs i Carrick čitavu sezonu igrali veznjake.
Ima 1000 boljih opcija od njega,a momak je ionako u 28 godini života.Ima dosta boljih opcija koji su mlađi,a i jeftiniji.A čuo sam da je prešao i u vidovnjake,pa je izjavio da bi Real sigurno prošao i da nije bilo crvenog Nania.
Ima 1000 boljih opcija od njega,a momak je ionako u 28 godini života.Ima dosta boljih opcija koji su mlađi,a i jeftiniji.A čuo sam da je prešao i u vidovnjake,pa je izjavio da bi Real sigurno prošao i da nije bilo crvenog Nania.
pa dobar je bio real..jadnici u 60 minuta nisu na gol opucali...i onda crveni..a jos sinoc kad sam vidio onog martineza kako puce rotinskija i dobi samo zuti izludio sam...Narin je napisao/la:Ja Modrića sada ne bih uzeo da nam ga džaba daju,pa makar Giggs i Carrick čitavu sezonu igrali veznjake.
Modrića smo još iz Dinama trebali uzet, a ne pustit ga da truhne u Spursima poslije.. smiješna izjavaNarin je napisao/la:Ja Modrića sada ne bih uzeo da nam ga džaba daju,pa makar Giggs i Carrick čitavu sezonu igrali veznjake.

Koje su tvoje malđe i jeftinije opcije?
Postoji velika vjerovatnoća da će napustit Dortmund taj dvojac, ja ne bi volio da se to desi, ali isto tako se slažem ako će već napuštat Dortmund, i više su nego dobrodošli u Manchester United, svaki bi ih tim poželio, sasvim sigurno. Treba još malo strpljenja sa De Geom, popravio je i on te izlaze sa gola, i samopouzdanje mu je poraslo od onih utakmica sa Realom, bit' će on najbolji na svijetu, na toj poziciji smo sigurni...
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Sta ima devili kod vas sta se desava sa klubom imali kakvih novosti...?

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Momci jeste li oštećeni protiv reala ili ne?Hmm..

Pobjeda je bolja od orgazma!
Rio ponovo pozvan u englesku reprezentaciju protiv San Marina i Crne Gore!
Nani želi potpisati novi ugovor
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
zasluzio je to rio! pored njega iz naseg tima su pozvani smalling, carrick, cleverley, young, rooney i welbeck, neko ce briljirati siguran sam.
izvor ? Valjalo bi da produži jer je on daleko najkvalitetniji krilni igrač u Unitedu !Dex je napisao/la:Nani želi potpisati novi ugovor
i ja sam negdje citao to jutros da nani zeli produziti ugovor, al ne mogu naci izvor da me ubijes, ali svakako vrijedi procitati ovo
http://www1.skysports.com/football/news ... on-s-faith" onclick="window.open(this.href);return false;
po ovome se moze zakljuciti da nani stvarno zeli da zaigra bolje, da bude jedan od glavnih u timu, a samim tim se vidi i zelja sa ostankom u unitedu. sto se mene tice, jedan od 3 krila ce 90% napustiti united na kraju sezone, a nadam se da to nece biti nani.
http://www1.skysports.com/football/news ... on-s-faith" onclick="window.open(this.href);return false;
po ovome se moze zakljuciti da nani stvarno zeli da zaigra bolje, da bude jedan od glavnih u timu, a samim tim se vidi i zelja sa ostankom u unitedu. sto se mene tice, jedan od 3 krila ce 90% napustiti united na kraju sezone, a nadam se da to nece biti nani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.