Ma 100% će Pape uvest u igru Rahimića, a izvest Vedu il Edina i potpuno zatvorit meč. Vidjećemozizu1991 je napisao/la:Zagor je napisao/la: 2:0 je trenutno za nas.Ajd sredi da im još 2 uvalimo u drugom poluvremenu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ma 100% će Pape uvest u igru Rahimića, a izvest Vedu il Edina i potpuno zatvorit meč. Vidjećemozizu1991 je napisao/la:Zagor je napisao/la: 2:0 je trenutno za nas.Ajd sredi da im još 2 uvalimo u drugom poluvremenu
Sead Hajrovic je pokrenuo proceduru promjene sportskog drzavljanstva, on je odhebao Svicarce i nije mutav kao stariji brat.georgiev je napisao/la:zna li neko jel' mladi hajrovic na spisku? hvala
Hajrovića na spisku nema.Mislim da nema naše državljanstvo.georgiev je napisao/la:zna li neko jel' mladi hajrovic na spisku? hvala
Kolasinac u Junu vjerovatno Njemackom U21 reprezentacijom igra na Europskom prevenstvubrzitesanj je napisao/la:Hajrovića na spisku nema.Mislim da nema naše državljanstvo.georgiev je napisao/la:zna li neko jel' mladi hajrovic na spisku? hvala
@king33
Sto se tiče Kolašinca kažu da je pokrenuo proces promjene državljanstva, najvjerovatnije da će na raspolaganju Papetu biti za dvomeč sa Slovačkom.
Pa dobro ne bi bio prvi naš reprezentativac koji je osvojio medalju na velikom natjecanju za neku drugu selekciju pa zaigrao za nasGoalgetter je napisao/la:
Kolasinac u Junu vjerovatno Njemackom U21 reprezentacijom igra na Europskom prevenstvu.
Sve ispod 2:0, neuspjeharmin je napisao/la:@ Legendo pobjeda je li tako, ništa drugo?
Posljednji tiket će biti u petak slijedeći BIH 1,Hrvatska 1, ako padnem pravim pauzu jedan periodCitizen-X je napisao/la:joj kud uopste zinu
stavljam kucu na X2 pokretnu nepokretnu tockovnu i pickovnu imovinu
nemoj nista igrat dacu ti ja pare za tiketlegenda reala je napisao/la:Posljednji tiket će biti u petak slijedeći BIH 1,Hrvatska 1, ako padnem pravim pauzu jedan periodCitizen-X je napisao/la:joj kud uopste zinu
Sve do 50 km salji odma.sikirica je napisao/la:Ako je neko zainteresovan za 2 ulaznice zapad , neka se javi u inbox.
I tako ti će 23.03 da postaneš beskućnik, naravno ako odigraš X2.Citizen-X je napisao/la:joj kud uopste zinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.