FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vatreni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vatreni » 14 mar 2013, 20:51

astra1922 je napisao/la:a vatreni jesi zeton :D ma treba ih pobijediti i gotovo :mrgreen:
Želje su jedno a mogućnosti su drugo.Treba to na terenu dokazat.Nema razloga da se uvlačim bilo kome samo realno postavljam stvari.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 14 mar 2013, 20:54

samozeljo1987 je napisao/la:Ovim našim " navijačima " treba stadion donijet pred kuću da bi možda onda došli na tekmu
Treba se zapitati šta nudiš ti publici kao tim sa igrom, atrakcijom i pobjedama, ipak je Željo Željo nema tu puno filozofije i mudrolije, ko će ti doći nakon ovih blamaža u proljeće, a uvjek je kao bilo plavo proljeće.-

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 mar 2013, 20:59

Radmilo je napisao/la:
samozeljo1987 je napisao/la:Ovim našim " navijačima " treba stadion donijet pred kuću da bi možda onda došli na tekmu
Treba se zapitati šta nudiš ti publici kao tim sa igrom, atrakcijom i pobjedama, ipak je Željo Željo nema tu puno filozofije i mudrolije, ko će ti doći nakon ovih blamaža u proljeće, a uvjek je kao bilo plavo proljeće.-
Doce to bolan na svoje nakon pauze ce biti puno bolje, pola ekipe nije imalo priprema kako treba sve se nesto ispovrjedjivalo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Snob
Kontakt:

Post Postao/la Snob » 14 mar 2013, 21:11

Sreca u nesreci sto u ovom losem razdoblju ekipe igramo dvije kuci samo podrska Manijaka mora biti veci da se vratimo na pravi put. Nista bez podrske.

Dva protivnika koja nam dolaze nisu za potcjeniti ali mi smo puno jaci. Samo da se Bogy vrati na svoje mjesto, Kerla da ide u Grcku.
Selimovica staviti umjesto Smajica, a umjesto Bekrica staviti Jamaka.

Mislim da je to jedino i najbolje rjesenje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 mar 2013, 21:23

Snob je napisao/la:Sreca u nesreci sto u ovom losem razdoblju ekipe igramo dvije kuci samo podrska Manijaka mora biti veci da se vratimo na pravi put. Nista bez podrske.

Dva protivnika koja nam dolaze nisu za potcjeniti ali mi smo puno jaci. Samo da se Bogy vrati na svoje mjesto, Kerla da ide u Grcku.
Selimovica staviti umjesto Smajica, a umjesto Bekrica staviti Jamaka.

Mislim da je to jedino i najbolje rjesenje.
Bogi se kako sam cuo otrovao hranom tako da je jos neizvjesno kad ce se vratiti.Bitnije od svega da svi zdravi docekaju mini pripreme na reprezentativnoj pauzi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 14 mar 2013, 21:39

NEZALAGANJE je napisao/la:
adoni je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Nevezano za sadasnje rezultate naseg kluba i moje nezadovoljstvo njima,zelio bih istaknuti jednu stvar...To je stvar,koja dok se ne desi ,po mom sudu,mi nikad necemo imati ekipu na nivou.Radi se o slijedecem:Jedna C.Zvezda kad je osvojila titulu evropskog prvaka 1991. odradila je pripreme, gdje?Na Igmanu i Bjelasnici!!Planina,vazdusna baza i hajmo nabijati snagu!Kakva Medjugorja,Rovinji i druge pm. :evil: To moze,ali tek poslije planine.Sve nam na dohvat ruke,a mi izmisljamo!Kad vidim ove nase igrace koji svakako ne znaju igrati,onda im nabij snagu pa nek samelju snagom svakog protivnika,a to u ovoj nasoj ligi ne bi trebao biti problem.Ma mjesec dana mi ne bi sisli s planine,koliko mi zivac povuku u zadnje vrijeme.Kakvi individulani programi i samostalan rad u pauzi prvenstva.Pr.dimahovina! :twisted:
Drug..jedina pozitivna stvar kod ove nase ekipe jeste bas fizicka sprema..vidi se da sve i jedan pucaju od snage..upravo zbog toga Zrinjski sinoc i nije dominirao sa igracem vise,a najbolje se vidjelo u B.Luci kada su igraci Borca po onakom terenu vec oko 60-e minute bez daha ostali..druga je stvar nezalaganje i neznanje koje trenutno krase 90% nase ekipe...a to se nestice ni na Bjelasnici ni u Rovinju..ova ekipa je znanjem limitirana i samo je zahvaljujuci Amaru trenutno tu gdje i jeste..zato kad se desi poneka Amaraova fula(po meni je Brkovic u startnom timu sinoc to bio) onda i netreba da nas cude ovako blijeda i jalova izdanja..mada sam misljenja da ce dolaskom ljepseg vremena i uslovnijih terena,nasa igra puno ljepse i bolje izgledati.
Izvini prijatelju,ali meni nije mjerilo snage igra protiv Borca,Zrinjskog i sl. ekipa.Meni je mjerilo Maribor,Makabi i Hapoel gdje su nas ljudi pregazili snagom,a ne fudbalskim umijecem i to ce ti reci svaki iole bolji poznavaoc fudbala.Kako objasniti da vodis 1:0,pa primis 4 za 45min ili razbijes Makabi prvo pol. na Kosevu,pa te ljudi dobiju u nastavku!??Da ne pominjem meceve u Izraelu.Samo planina,nikakva uigravanja.Ko bude povrijedjen,a cesto ih ima takvih koji propuste kondicioni dio i onda magicno budu spremni za utakmice,nece igrati i kraj price.Ma ko to bio!Ionako su svi u 5 deka,samo sto mi glorifikujemo pojedince.
@avlami Ma to je to,samo rigorozno,previse im je komoditeta dato.
Ma nisu ni sada fizicki spremni, inace bi bila druga prica. Da osvojis nasu ligu dovoljno ti je 10 igraca koji mogu trcati 90 min. bez obzira kakvo njihovo fudbalsko umijece bilo, a i u evropskim utakmicama mozda nebi pobjedio ali sigurno se nebi obruko. Od Serifa smo bili fizicki spremniji i na kraju smo ih prosli.
NO PYRO NO PARTY

kb80
Kontakt:

Post Postao/la kb80 » 14 mar 2013, 21:46

sve sami menadzeri i znalci cccc
ako vam se ne svidja nemojte ici na utakmice i nemojte iste gledati na malim ekranima
ici ce ljudi koji su do sada isli, a bice oslobodjeni komentara velikih umova

zdrao ako vam se ne djasvi

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 14 mar 2013, 22:06

Manijaci kakvo je stanje u sarajevu, ako nastavi snijeg ovako padat mogla bi se tekma i odgodit
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 mar 2013, 22:09

elf1 je napisao/la:Manijaci kakvo je stanje u sarajevu, ako nastavi snijeg ovako padat mogla bi se tekma i odgodit
ma kakva odgoda za sto sluze lopate.jedino kada bi pao metar moze se odgoditi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 mar 2013, 22:10

pada li pada :mrgreen:

ne bi bilo loše tražiti odgodu :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 14 mar 2013, 22:13

zvijezda se mora dobit a onda ce to amar poslije pauze sve poslozit abd
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 14 mar 2013, 22:16

NEZALAGANJE je napisao/la:
adoni je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Nevezano za sadasnje rezultate naseg kluba i moje nezadovoljstvo njima,zelio bih istaknuti jednu stvar...To je stvar,koja dok se ne desi ,po mom sudu,mi nikad necemo imati ekipu na nivou.Radi se o slijedecem:Jedna C.Zvezda kad je osvojila titulu evropskog prvaka 1991. odradila je pripreme, gdje?Na Igmanu i Bjelasnici!!Planina,vazdusna baza i hajmo nabijati snagu!Kakva Medjugorja,Rovinji i druge pm. :evil: To moze,ali tek poslije planine.Sve nam na dohvat ruke,a mi izmisljamo!Kad vidim ove nase igrace koji svakako ne znaju igrati,onda im nabij snagu pa nek samelju snagom svakog protivnika,a to u ovoj nasoj ligi ne bi trebao biti problem.Ma mjesec dana mi ne bi sisli s planine,koliko mi zivac povuku u zadnje vrijeme.Kakvi individulani programi i samostalan rad u pauzi prvenstva.Pr.dimahovina! :twisted:
Drug..jedina pozitivna stvar kod ove nase ekipe jeste bas fizicka sprema..vidi se da sve i jedan pucaju od snage..upravo zbog toga Zrinjski sinoc i nije dominirao sa igracem vise,a najbolje se vidjelo u B.Luci kada su igraci Borca po onakom terenu vec oko 60-e minute bez daha ostali..druga je stvar nezalaganje i neznanje koje trenutno krase 90% nase ekipe...a to se nestice ni na Bjelasnici ni u Rovinju..ova ekipa je znanjem limitirana i samo je zahvaljujuci Amaru trenutno tu gdje i jeste..zato kad se desi poneka Amaraova fula(po meni je Brkovic u startnom timu sinoc to bio) onda i netreba da nas cude ovako blijeda i jalova izdanja..mada sam misljenja da ce dolaskom ljepseg vremena i uslovnijih terena,nasa igra puno ljepse i bolje izgledati.
Izvini prijatelju,ali meni nije mjerilo snage igra protiv Borca,Zrinjskog i sl. ekipa.Meni je mjerilo Maribor,Makabi i Hapoel gdje su nas ljudi pregazili snagom,a ne fudbalskim umijecem i to ce ti reci svaki iole bolji poznavaoc fudbala.Kako objasniti da vodis 1:0,pa primis 4 za 45min ili razbijes Makabi prvo pol. na Kosevu,pa te ljudi dobiju u nastavku!??Da ne pominjem meceve u Izraelu.Samo planina,nikakva uigravanja.Ko bude povrijedjen,a cesto ih ima takvih koji propuste kondicioni dio i onda magicno budu spremni za utakmice,nece igrati i kraj price.Ma ko to bio!Ionako su svi u 5 deka,samo sto mi glorifikujemo pojedince.
@avlami Ma to je to,samo rigorozno,previse im je komoditeta dato.
Nemoj mi samo reci da su nas iskljucivo zbog bolje fizicke pripremljenosti dobili :roll: :roll: :roll:
Ova ekipa je sigurno fizicki daleko najspremnija u lizi i sto se toga tice Amaru nema ravnog po tom pitanju..a sto se Evrope tice,kamo puste srece da je samo do Igmana ili Bjelasnice..razloga je nazalost mnogo vise :cry: :cry:
Samo da je pozitivno izgurati ovu tekmu sa Zvijezdom,vjerujem da ce nakon pauze ova ekipa mnogo bolje zaigrati..najveci problem kod nas je trenutno nepostojanje konkurencije..to se najbolje vidjelo u ove tri tekme kada zamjene nisu unijele ama bas nikakvu promjenu..samo jos ocajnije smo izgledali..ma bice bolje ;) ;) ;)
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 mar 2013, 22:37

Kako ce tereni biti idealni sad za vikend posle ovog snijega hahah.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 mar 2013, 22:38

kako snijeg pada tako raste i kvota na zelju ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 mar 2013, 22:44

terabajt je napisao/la:Kako ce tereni biti idealni sad za vikend posle ovog snijega hahah.
I onda se zalimo sto je ovolika pauza. Pa kome se zalimo, evo vec 3. kolo proljetnog djela, a tereni su jos uvijek ocajni, bar vecina. Jedno vrijeme sam bio kivan na savez sto moramo ovoliko cekat, al sad bih bio ok i da je duza pauza, svakako se po ovom ne moze igrat.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 14 mar 2013, 22:47

znaci prije nego sto pocnem pljuvati po nasim igracima, koji su i sa igracem manje uspjeli drzati 0-0 protiv dobrog zrinjskom, moram istaci da nam je sudija us.rao, blago receno, sve jucer... ono nikad nije bio crveni... a dzaba njemu kompenzacija sa crvenim zrinjskom (u 70.minuti) i nesviranjem penala za zrinjski... ono je kradja prve klase protiv zelje... zeljo je do iskljucenja igrao ako ne i najbolje ovog proljeca, i onda ti sudija sve use.re... moram se naje.bati materi onom sudiji, koji je dosao sa zadatkom da unisti igru zelje... sada je na nama da u mostaru pokazemo svima ko smo i sta smo!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 14 mar 2013, 23:15

Nije jos vakat za pljuvanja. Da vidimo kako ce izgledat protiv zvijezde, a onda i protiv goska

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 14 mar 2013, 23:45

Zipa kraljeva!!! LJoze jednu izgubio (u gostima, od direktnog konkurenta) i remizir'o kuci s igracem manje i odjednom bi nesto bojkotovali... Bogami ste se pravo pohasili.
Navijaca i g.ovana...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 mar 2013, 23:59

neroazzuro je napisao/la:Zipa kraljeva!!! LJoze jednu izgubio (u gostima, od direktnog konkurenta) i remizir'o kuci s igracem manje i odjednom bi nesto bojkotovali... Bogami ste se pravo pohasili.
Navijaca i g.ovana...
Potpis.

Snob
Kontakt:

Post Postao/la Snob » 15 mar 2013, 00:00

neroazzuro je napisao/la:Zipa kraljeva!!! LJoze jednu izgubio (u gostima, od direktnog konkurenta) i remizir'o kuci s igracem manje i odjednom bi nesto bojkotovali... Bogami ste se pravo pohasili.
Navijaca i g.ovana...
Samo treba otici kod kona na temu i vidjet cemu se oni dive. Dive se tome sto Zeljo nije osutao dva puta na gol. To je velika tuga za navijace :lol:

Svi mi budemo ljuti malo, ali onda svi smo mi opet na Grbavici po nove pobjede.

Gol za gol eto nove pobjede
s pobjedama dolaze i tituleeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], klasik, Levin, Pablo11 i 33 gosta.