Izgleda da su ovi nasi u PL BiH najposteniji. (ne salim se hahaha)
Nek preokrecu nekom drugom, meni nece!
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
belefront je napisao/la:sa obzirom da Swansea je u dobroj formi

Rockefeller je napisao/la:belefront je napisao/la:sa obzirom da Swansea je u dobroj formi
Ako je teža povreda ostaćemo bez LPbelefront je napisao/la:Ostadosmo bez Balea, ako sad nije nogu slomio nece nikad![]()
![]()
![]()
Po informacijama koje ja posjedujem, Gareth će odsustvovati s terena svega 2 meča. AVB je izjavio da bi se Bale mogao vratiti 21. aprila.belefront je napisao/la:Ostadosmo bez Balea, ako sad nije nogu slomio nece nikad![]()
![]()
![]()
Ma stvarno sumnjam da ce tako brzo, gledao sam utakmicu, suze mi na oci krenule kad sam vidio nogu, ali sa druge strane Bale je u fantasticnoj fizickoj spremi pa mozda i nije uspio puno nastradati. A da ne zaboravimo sada i povredu i Lennona i Defoa koji ce biti van stroja jos 2-3 utakmice. I ove godine nista od LP-aMonolog je napisao/la:Po informacijama koje ja posjedujem, Gareth će odsustvovati s terena svega 2 meča. AVB je izjavio da bi se Bale mogao vratiti 21. aprila.belefront je napisao/la:Ostadosmo bez Balea, ako sad nije nogu slomio nece nikad![]()
![]()
![]()
![]()
Šteta ukoliko to ne bude tačno. Stvarno šteta. Radiš nešto cijele godine i na dobrom si putu da to ostvariš, a onda u ovakvoj utakmici ostaneš bez pogona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.