Ma nekako mi i Novak i Endi "smrde",igraju ko preko qrca.Imam osjećaj da jedva čekaju da "izlete"Virtu4l je napisao/la:Necu ja vise prognozirati, sramota je, ubise Endija moje prognoze
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Prespori su uslovi da bi Delpo dobio Andy, a i nikada nije znao igrati protiv njega.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Prespori? Ussput .. ne mogu da se sjetim kad su njih dvojica igrali medjusbono?! tako da je sve moguce! Delpo igra vrhunski!retro je napisao/la:Prespori su uslovi da bi Delpo dobio Andy, a i nikada nije znao igrati protiv njega.
Max Allegri
Sta je tu cudno?
Najsporiji beton koji postoji u ATP kalendaru je ovaj u IW-u i Miamiu.
Sljaka u Madridu je brza.
Tri godine nisu igrali.
[youtube][/youtube]

Najsporiji beton koji postoji u ATP kalendaru je ovaj u IW-u i Miamiu.
Sljaka u Madridu je brza.
Tri godine nisu igrali.
[youtube][/youtube]
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Rado bih vidio tebe na njihovom mjestu. Svake sedmice iznova igraj s nekakvim levatima i drži koncentraciju na nivou.ppppp je napisao/la:Ma nekako mi i Novak i Endi "smrde",igraju ko preko qrca.Imam osjećaj da jedva čekaju da "izlete"Virtu4l je napisao/la:Necu ja vise prognozirati, sramota je, ubise Endija moje prognoze
Treba organizovat Premier League u kojoj će kao stalni članovi biti Federer, Nadal, Đoković i Murray, te formirat nekakvu razvojnu ligu u kojoj će igrat ova sitna buranija. I tako pred svaki turnir nek buranija igra međusobno i najbolja 4 nek se pridruže velikoj četvorici u četvrtfinalu. Nema nikakvog razloga da se velika četvorka zamara sa teniskim analfabetama, a ako neko smatra da su tri meča malo za ove igrače, onda se može uvesti pravilo igranja na dvije pobjede od polufinala, tako da bi velikani mogli odigrati 5-7 mečeva po turniru. Naravno, u četvrtfinalu bi se igrao jedan meč, nema nikakvog razloga da se čarobnjaci zamaraju levatinama duže od dva seta sedmično.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Imam feeling kako formance govori kako bi Rafa mogo razvalit Rogera cisto da bi sutradadan mogoa podjebavat ako se desi suprotno
VAMOS RAFA
VAMOS RAFA
retro je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Koji kralj
A za sat, spektakl, nakon tacno godinu dana prvi mec najvecih rivala ikad
Potajno se nadam da ce Federer naci snage, a motiva ne fali sigurno, igrat ce Roger dobro uz neke lose momente, nadam se da ih nece biti puno, nek samo servis slusa, a bekend nije toliko katastrofa ko prije, vidjet cemo sad kako ce se nositi sa spinovima
No kako god, ko god da prodje popusit ce od ludog Berdycha u polufinalu.
GO ROGER!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
spavajte misevi
2:1 bez brejka, Nadal prijeti malo vise... No vidjet cemo sad.
2:1 bez brejka, Nadal prijeti malo vise... No vidjet cemo sad.
Kao u dobra stara vremena, sve na BH pa da vidimo koliko ce izdrzati.
Rafa agresivan, Federer bolji nego sinoc.
Kako je dobar Rafin BH, sta je ovo.
As na t liniju i spasena prva break lopta, a onda i dvije greske iz BH Nadala, 3-2!
As na t liniju i spasena prva break lopta, a onda i dvije greske iz BH Nadala, 3-2!
Vazda i uvijek na bekend.retro je napisao/la:Kao u dobra stara vremena, sve na BH pa da vidimo koliko ce izdrzati.![]()
Al' servis slusa
Joj Nadalu bekenda
Samo ga servis i drzi.
Sta je Rafa radio u pauzi, samo BH izgleda trenirao.
Mora skracivati poene, biti agresivan, Nadalu nenormalno lezi odskok loptice, skoro kao na sljaci.
Sta je Rafa radio u pauzi, samo BH izgleda trenirao.
Mora skracivati poene, biti agresivan, Nadalu nenormalno lezi odskok loptice, skoro kao na sljaci.
Fuj, pa sta radis na toj mrezi vise
Loptice na sredini na forhendu on igra slajs forhend 
Aa..tacno se pitam.. jel on uopste bio povrijeden?? odmarao covjek
uzivao pola godine
Strasna igra Nadala, jos feder forsira bekhend a nadal odlicno odgovara!
Max Allegri
Gotovo je ovo 
Bekend katastrofa, bojim se da me ne pogodi kroz monitor
Bekend katastrofa, bojim se da me ne pogodi kroz monitor
-
samosarajvo
- Kontakt:
Forehand je kod njega uvijek strasan i odlican, nije najraznovnrsniji i najbolji fh svih vremena ali jedan od najubitaciniji i siguran sam da bi to bio na svim podlogama, pogotovo na ovim danas.
Ako nastavi sa ovakvim BH i nesto konstantnijim i jacim prvim i drugim servisom i ako ne bude povreda mozemo od Rafe svasta ocekivati bgm
Steta je da ga ne gledamo u top formi makar jos koju godinu
Ako nastavi sa ovakvim BH i nesto konstantnijim i jacim prvim i drugim servisom i ako ne bude povreda mozemo od Rafe svasta ocekivati bgm
Steta je da ga ne gledamo u top formi makar jos koju godinu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nadal dobro igra ali sam siguran da bi ih Nole lagano dobio
Hajde Roger, prekreni ovo
Hajde Roger, prekreni ovo
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nema sanse, predominantan je Nadal u polju, bez brejk lopte u prvom setu Roger
Okrenut rezultat
Idi spavaj likma nema sanse 
Rafa izdominirao BH-om, strasno kako je pogadjao winnere, Federer nije ni kretao na te loptice.
Trenutno fizicki nije na tom nivou da bi imao sansu da ovo okrene, ocekivani razvoj dogadjaja, kao sto sam i pisao prije meca.
Dosao je da odigra mec, ako nesto napravi, dobro je.
Realno, gledajuci Novakove igre ovdje, ovakav Rafa bi ga dobio, ali do finala ima jos, to je skroz drugi mec, drugi matchup.
Nema motivacije, noge ne rade, bez plana igre, skroz ocekivano, vec protiv Dodiga se znalo da ce ovako biti.
Jedva cekam da ode na pauzu.
Trenutno fizicki nije na tom nivou da bi imao sansu da ovo okrene, ocekivani razvoj dogadjaja, kao sto sam i pisao prije meca.
Dosao je da odigra mec, ako nesto napravi, dobro je.
Realno, gledajuci Novakove igre ovdje, ovakav Rafa bi ga dobio, ali do finala ima jos, to je skroz drugi mec, drugi matchup.
Nema motivacije, noge ne rade, bez plana igre, skroz ocekivano, vec protiv Dodiga se znalo da ce ovako biti.
Jedva cekam da ode na pauzu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Roger nikad nije bio fizički dominantan igrač, a danas je fizički inferioran i to mu je veliki minus kad igra protiv Rafe. Naravno da može mečeve protiv buranije izvuć na kvalitet, ali sa Rafom je problem što ima jako kvalitetan repertoar udaraca, pogotov kad je u defanzivi, a to Federeru nikako ne odgovara jer on nastoji gurnuti protivnika u defanzivu i slomiti ga svojim vrhunskim repertoarom udaraca. E pošto Roger ne može završiti poen u 5-6 prebacivanja mreže, onda fizički superiorni Rafa preuzima konce i tjera Fedexa na grešku jer je ovaj već umoran, a realno on i nije svoj na svom u beskonačnim poenima, puno više rizikuje i pravi neforsirane greške, a Rafa je kao zid i takva mu igra odgovara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.