Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Slike dobitnih tiketa
e jesi dršćo na newcastle ko i jamforce je napisao/la:

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo i ovaj je prosao

PS haha da da, Newcastle je bio bas zaeban

PS haha da da, Newcastle je bio bas zaeban

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
pa kolko si dobar imal makar zarade vidim dobro ti ide
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ima brate tu i tamoastra1922 je napisao/la:pa kolko si dobar imal makar zarade vidim dobro ti ide

PS ovo mi je 30i tiket da je prosao otkad sam ih poceo stavljati od 24. februara

znaci u 18 dana 30 dobitnih tiketa, nije lose

http://pokit.org/get/?864c4c89821107e41 ... 5442b0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jos jedan od jucer, odlican dan
Jos jedan od jucer, odlican dan
Stavljajte i uplatu i dobitak nemamo nikakve koristi od ovakvih tiketa.
Sledece koji ne budu imali uplatu i dobitak cu da brisem.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sto si ljubomoran ?Devil je napisao/la:Stavljajte i uplatu i dobitak nemamo nikakve koristi od ovakvih tiketa.![]()

A tesko ti je jos prilikom isecanja tiketa pomeriti kursor misa za brat bratu 2 cm ?
Zasto bih ja bio ljubomoran na tvoje "dobitke". Prvo niti znam koliko si stavio na njih,niti znam koliko si dobio,a ponajmanje mi treba da budem ljubomoran kada neko pljacka one koji pljackaju ostali narod.
Jesam li ja negde napisao da su lazni ? Nisam. Ti ovim "tiketima" nista ne pokazujes i promasujes temu jer je tema Slike dobitnih tiketa,a ne slike dobitnih parova jer ovo sto ti postavljas nisu tiketi vec polutiketi.
Ti ako mislis da je to u redu,postavljaj ja cu da ih brisem i mirna Bosna.
Cega se bojis pa neces da postavljas sve ?
Zasto bih ja bio ljubomoran na tvoje "dobitke". Prvo niti znam koliko si stavio na njih,niti znam koliko si dobio,a ponajmanje mi treba da budem ljubomoran kada neko pljacka one koji pljackaju ostali narod.

Jesam li ja negde napisao da su lazni ? Nisam. Ti ovim "tiketima" nista ne pokazujes i promasujes temu jer je tema Slike dobitnih tiketa,a ne slike dobitnih parova jer ovo sto ti postavljas nisu tiketi vec polutiketi.
ne shvatas, nije mi tesko, cak stavise jel hoces da pomjerim misa gore ? ok pomjericu, ali cu opet zacrniti ulogDevil je napisao/la:A tesko ti je jos prilikom isecanja tiketa pomeriti kursor misa za brat bratu 2 cm ?
Zasto bih ja bio ljubomoran na tvoje "dobitke". Prvo niti znam koliko si stavio na njih,niti znam koliko si dobio,a ponajmanje mi treba da budem ljubomoran kada neko pljacka one koji pljackaju ostali narod.![]()

Vjerovatno je mislio na to, da je moguće da je odigrano još nekoliko parova, a da si ti odrezao samo one dobitne.
Stavljajući cijeli listić, može se vidjeti da je on dobitni, a ovako sve nekako visi u zraku. Ne kažem da tvoji nisu dobitni, ali moraš priznati da se to može dogoditi.
Stavljajući cijeli listić, može se vidjeti da je on dobitni, a ovako sve nekako visi u zraku. Ne kažem da tvoji nisu dobitni, ali moraš priznati da se to može dogoditi.
jel treba sad da sve dobitne tikete postavim od 24. februara skroz do kraja, sa pogodjenom kvotom ali ofc ulog necu i dalje da pokazujem, nega mnozi koeficijente i provjerava kvote svakog tiketa, pa da vidimo ? ako on bude u pravu i za jedan tiket da je to sto misli, neka me banuje odmah, u suprotnom neka trazi od admina da banuje njega ? moze tako ? ja sam spreman na to evo odmahAdebayor je napisao/la:Vjerovatno je mislio na to, da je moguće da je odigrano još nekoliko parova, a da si ti odrezao samo one dobitne.

dakle sta hocu da kazem ... ja postavim evo ovaj zadnji tiket sto je prosao, postavljen je sinoc u nzm ... 11 sati, i ujutro ISTI TAKAV TIKET SAMO SAV ZELEN, postavljam ovdje u temu

PS ja sam svoju pricu zavrsio, obratio sam se administratoru da vidim ima li Devil pravo na ovo sto radi i kako kaze admin, tako ce i biti

Opet kažem nisam rekao da su tvoji tiketi lažni (upravo zbog toga što sam vidio da postavljaš tikete i prije utakmica, ali nisam to napisao). Ali samim time da se to tebi dopušta onda može stavljati listiće upravo na takav način da ih uploada samo dokle su dobitni. A ako mu se kaže nešto protiv toga, on se može izvlačiti na to da je i drugima dopušteno takvo postavljanje.
Ja na ovo ne bi gledao isključivo kao napad na tebe, nego preventivnu mjeru da se ne javljaju padobranci koji će takve listiće stavljat.
A vjeruj mi, iako ovdje imam mali broj postova, to ne znači da sam neiskusan na drugim forumima. Likovi su stavljali listiće s dobitcima, photoshopirali ih i radili svakakva sranja, a sve s ciljem da privuču ljude da ima plaćaju za parove. A ima idiota koji će plaćati za razne dojave, insidere i sl., iako to za nas sitne ribe sigurno nije dostupno.
Red se na forumu mora uspostaviti, kako za ljude koji tu redovno pišu i pomažu drugima, tako i za one koji povremeno pišu ili samo stavljaju te dobitne listiće.
Ja na ovo ne bi gledao isključivo kao napad na tebe, nego preventivnu mjeru da se ne javljaju padobranci koji će takve listiće stavljat.
A vjeruj mi, iako ovdje imam mali broj postova, to ne znači da sam neiskusan na drugim forumima. Likovi su stavljali listiće s dobitcima, photoshopirali ih i radili svakakva sranja, a sve s ciljem da privuču ljude da ima plaćaju za parove. A ima idiota koji će plaćati za razne dojave, insidere i sl., iako to za nas sitne ribe sigurno nije dostupno.
Red se na forumu mora uspostaviti, kako za ljude koji tu redovno pišu i pomažu drugima, tako i za one koji povremeno pišu ili samo stavljaju te dobitne listiće.
Ma znas sta,puca mi ona stvar nastavi i dalje postavljati,ne pada mi na pamet da vise ista pricam. Sve mi nesta glumite neke ugrozene,trazite razne teme,trazite da se banuju ljudi koji se kose sa vasim misljenima,a kada se treba nesta uraditi da se poveca ozbiljnost samog podforuma odma' krenete sa standardnom ugrozenoscu.
Hvala i dovidjenja prepustam vas totalnom divljastvu sada na celom podforumu.
nemas potrebe da tako reagujesDevil je napisao/la:Ma znas sta,puca mi ona stvar nastavi i dalje postavljati,ne pada mi na pamet da vise ista pricam. Sve mi nesta glumite neke ugrozene,trazite razne teme,trazite da se banuju ljudi koji se kose sa vasim misljenima,a kada se treba nesta uraditi da se poveca ozbiljnost samog podforuma odma' krenete sa standardnom ugrozenoscu.

Moze li ovako devil jer pise da je dobitni 
Inace odlicne-poklon kvote bile ove danas na veci ulog

Inace odlicne-poklon kvote bile ove danas na veci ulog

Keep calm and say out loud MIA SAN MIA

od sinoc

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.