Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

jordan 23
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la jordan 23 » 14 nov 2009, 23:48

J E B O VAS NANI I KOMPLETAN PORTUGAL USTA.Svi koji ste govorili da je portugal velesila.pa 3 cemo im uvalit u zenici kad budu igrali bajramovic i pjanic.
VOLIM TE ŽELJO

jakyyy
Kontakt:

Post Postao/la jakyyy » 14 nov 2009, 23:49

placem braco placem al smatram da mozemo u zenici da im gurnemo tri komada ALLAHA mi najveceg al smijat cemo se mi njima mater im cigansku onu prljavu **** .....Jao ciro ispoo si levat **** ce tebe samir muratovic i rahimic a pjanic nek sjedi s nama po forumima i palece i opet ga drzi na klupi vidio si kakav je momak u zadnjih pet minuta.AL drago mi je sto ce on da igra i bajramovic al zao mi je spahe kralja momak je ubica u odbrani nije mu pepic ni do jaja

BIH-portugal 3:1
Zenica srijeda

Dejan_BH
Kontakt:

Post Postao/la Dejan_BH » 14 nov 2009, 23:49

Eh ovako ;

Sutra se definitivno dobrovoljno prijavljujem u ustanovu za neuropsihijatriju. Zivci su svi izgorjeli a glava mi se trese.

*ebem mater svim stativama i preckama na planeti...

A onom Naniju cigi, ako ga ikad sretnem, ima da zveknem takvu šamarcinu da ce da se ukenja od straha. On se uzeo nešto pecit sudiji ko čergar.

Pobjedit cemo mi njih u Zenici, pokazali su da su levati i da su samo "nafurano" dobra repka. Al me je ova tekma unazadila 10 godina u razvijanju dobre psihicke klime.

Od veceras sam dusevni bolesnik. :(

Ibisevica treba streljat.
Ciru isto. ( Pjanica u 86 minuti uveo ccc )
Spahicu dignuti spomenik.
Ibro, valjda ce te blackburn kupiti kolko si trco.
Muratovicu idi bolan u penziju.
Miske, jbg nije mogo bolje.
Dzeko - isto.
Pjanic car.
Nadarevic i Jahic dobri.
Hasagicu majstore.
Muslimovic prilicno dobar.
Salihovic - bog, car, batina, kralj, šah, idol, vladar, king, majstor, hljeb, nada, heroj.

A onog komentatora na BHT - peticija da ga pe+ebemo.
Mutiro sam BHT i pustio radio stari grad i sluso Marjana.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 nov 2009, 23:49

Steta propustenih prilika, to se protiv momcadi kakva je Portugal jednostavno mora iskoristavati jer tko zna kad ce opet doci. Doduse, promasili su i oni svojih prilika, bez daljnjeg. Portugal, iako dominantniji i jaci na lopti, nije pokazao nista pretjerano posebno, ali su cvrsti pozadi i vrlo opasni pred golom mada ovise skoro pa iskljucivo od Nania i Deca. Doduse smijesno je kako nemaju nijednog postenog izvodjaca prekida kad im je vec sudjeno tri-cetiri slobodna u vrhunskim pozicijama. Pozitivno je sto je poraz minimalan, ali cinjenica da se nije postigao gol u gostima i ici ofenzivnije protiv Portugala koji ima jaku kontru i odlicnu igru preko krila je vrlo alarmantno, tako da sumnjam da nece zabiti gol u Zenici, pogotovo sa oslabljenom obranom, a da li ce primiti tri, vidjet cemo.
...Život za Široki...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 14 nov 2009, 23:49

Fudo je napisao/la:Svi su fantasticno odigrali sem glumca Ibiscevica, pada ondje hoce penal, cigan, nezna drugcije ni dat, sto ga ciro drzi u napadu nemogu da svatim, pa Musa je za njega ucitelj fudbala
I ja sam malo kivan na Ibisevica,**** njemu i Misimovicu nije islo :cry:

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 14 nov 2009, 23:49

zapisite ovo 3-1 za nas u Zenici stavio bi 4-0 al spaha i rahimic neigraju u pm dva najaca igraca u defanzivi i jos da spomenem Nadarevica svaka cast lave igra lik srcem do zadnje

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 14 nov 2009, 23:49

Ponos Torina je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:Hasagic zvijer

Jahic veoma dobar

Spahic zvijer

Nadarevic veoma dobar

Muratovic k*rac

Rahimic nula

Misimovic usr'o se

Sejo svaka mu čast

Ibričić k*rac

Ibisevic k*rac

Dzeko zvijer

Muslimovic solidan

Pjana za ono malo vremena odlično odradio posao

Ciro k*rac
Zeznuo si se za Rahimica. Kad ponovo pogledas tekmu bice ti sve jasno. Covjek je bio jedan od najboljih.

Dijelim tvoje misljene covjek je bio jedan od najboljih cak mozda i najbolji
Rahimic je legenda
gledajte legendu u revanšu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 nov 2009, 23:50

BOSNA PONOSNA.
Volim te Bosno, vjrujem u tebe i znam da cemo na kraju slaviti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 nov 2009, 23:50

Ma znam da su ovi portugalci obicni cigani , ima da iz razvalimo u Zenici

OSim ako nas srece nebude pratila ,a nesto je krenullo od Spanije...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 14 nov 2009, 23:50

Rahimic je jedan od boljih bio,uzimao lopte i nasao prema napadu nekad i sam
Sejo isto svaka cast
Muratovica ce zamijeniti Pjanic ili Medunjanin
Spahic nema ko zamjeniti
Ibričić je imao gotovo najvise posjeda lopte
Jahic se jedino malo vise gubio

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 14 nov 2009, 23:51

ma momcima svaka cast na igri ...stvarali sanse, trcali, borili se lavovski...pa jbt pogodili smo dvije precke i stativu...ali mi nikad nismo imali srece i izgleda da je nikad necemo ni imati :x :cry:
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 nov 2009, 23:51

Zaista se Portugalcima sve uklopilo. Sretno su pobjedili 1-0, sudija je bio na njihovoj strani i sad ce igrati s nama ponovo ali mi cemo biti desetkovani.

U svakom slucaju, nada jos uvijek zivi i postoji! 8-)

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 14 nov 2009, 23:51

evo i Cirkana opet sprema iznenadenje...govori o Misimovicu...ljut je na njega :evil:

Ciro prijeti...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 14 nov 2009, 23:52

evo citam pojedine postove i povraca mi se... nadam se da me i ovaj put nece neko napasti i poceti mi psovati,,prije nego li procita moj post kao gringo1,,,,, rekao bih samo muratovic nije los igrac,ali nije vise za repke i ovo mu je bila zadnja utakmica i treba mu se zahvaliti a ne psovati i kako vas nije sramota psovati tim igracima,pa oni su nam donijeli ovo kad neki susjedi spavaju da se mi nerviramo ili mozda radujemo,,,,,,Misimovic katastrofa ali niko mu ne psuje??? ali zato psuju ibricicu pa decko je odigro super i jedan od onih koji se je trudio i ako ne igra na svojoj poziciji,,,, nista mi nije krivo nego samo to sto ciro nije ranije mjenjao,,,,ali sad mora promjeniti jer ovi nece moci igrati!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 nov 2009, 23:52

A jbte Muslimoviuc je dva puta pogodio nesretnika Ibisevica

Posebno onaj put kad so odbila do stative ....

Treba Muslima staviti umjesto Vede, ocito ga neide
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 14 nov 2009, 23:53

Kakva tragedija, nista drugo nego tragedija...fuj yebemti ovo...kad smo prokleti...ovaj portugal je qrc od ekipe...fuj

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 14 nov 2009, 23:53

tako smo sa belgijom odigrali u Zenici 2:1, a tamo im zabili 4 komada.
Nadali smo se povoljnom rezultatu sa Spanijom, tamo smo uspjeli odigrati dobru utakmicu, a ovamo 5 koamda primili. :D
Ciro mora potpuno promjeniti taktiku, uvest nove igrace, ne znam nisam profesionalac da ga kritikujem :D

alen_82
Kontakt:

Post Postao/la alen_82 » 14 nov 2009, 23:53

Tarik14 je napisao/la:Evo kako sam ja osjenio svakog igraca

Kenan Hasagic- Bio je solidan, siguran u zracnim duelima i vrlo oprezan. Nije kriv zbog prvog gola. (8)

Sejad Salihovic- Nudi se, bori se, pretrcao je puno. Jedan od najboljih na terenu. (8.5)

Senijad Ibricic- Organizovao je puno napada ali je slabo odigrao na svojoj poziciji i kriv je kod gola. (6)

Emir Spahic- Kapitenski odigrao kao uvijek do sada. Nesretno zaradio zuti karton. (9)

Safet Nadarevic- Pravi fajter, odlican glavom i super u duelima jedan na jedan. (8)

Sanel Jahic- Odlicno je spasio nekoliko teskih situacija u nasem kaznenom prostoru. Skinuo je par lopti. Solidan (7)

Samir Muratovic- Sigurno najslabiji igrac na terenu. Gubio je lopte, imao je puno pogresnih pasova i bezpotrebnih faulova (4)

Elvir Rahimic- Cvrst i siguran, imao je i on pogresnih pasova ali je u nekoliko navrata spasi nemogu situacije (7,5)

Zvjezdan Misimovic- Par odlicnih poteza u prvom poluvremenu ali nevidljiv u drugom poluvremenu. Portugalci mu nisu dali puno prostora (6)

Vedad Ibisevic- Trudio se ali nije imao srece kao i ostatak ekipe. (7)

Edin Dzeko- Odlicno se kretao na terenu i nudi se stalno. Imao je par odlicnih prodora ali nazalost zavrsnica je nedostajala. (7)

Miralem Pjanic i Zlatan Muslimovic nisu bili dovoljno dugo na terenu da bih i ja mogao ocjeniti.
ti pojma nemas o fudbalu ili si corav,dao si istu ocjenu ibisevicu i dzeki,pa zar se nije ta razlika mogla primjetiti,ibisevic nije lopte kako treba ni dodo ni primio em im odbrani 100% go,a onaj drugi mozda i nije,za koga je on veceras igro bih ili portugal zaradio je -10 ocjenu

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 14 nov 2009, 23:54

MI Bosanci.... 8-)
Kahva, Kava, Kafa!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.