FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 15 mar 2013, 01:16

Romariooo je napisao/la:xavi je inteligentan i ovako s ovim pauzama sebi produzava karijeru, sa smo u lijepoj situaciji da xavi moze igrati samo ligu prvaka, a ligu nek odradjuju fabregas i tiago, isto i serio bi trebao malo vise odmarati nek se song dodatno steli, treba u ligi baciti fokus na podizanje forme kod pedra, vilje i alexisa, doktori xavi, iniesta i recimo sergio toliko su uhodani da se namuju potrebe umarati u ligaskim utakmicama, a i ovi sto ce igrat umjesto njih,sasvim su dovoljni za nove pobjede
Slazem se.
Isto tako bi Adriano, Montoya i Bartra trebali igrati malo vise.

A Busquetsa bi jednu ( citavu ) utakmicu volio vidjeti na Xavijevoj poziciji.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 15 mar 2013, 02:09

Barcelona je tim sa najmanje prekršaja i javnih opomena (kartona) u obje lige. (LP i La Liga).

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 mar 2013, 02:26

[youtube][/youtube]

njegov gol na 19:50 podsjeti na ovu utakmicu u lp protiv panathinaikosa ,prvu izgubili 1:0 u grckoj onda uzvrat na nou campu ,bas se dobro sjecam ,nije prenos bio na tvu nego u snimku bila utakmica kasno nesh ,nisam ni znao rez utakmice ,neki stari tv imo kakav crni teletext :mrgreen: i sjedi i gledaj snimku ,ko na iglama :D ,jos panathinakos povede 1:0 kontam valja sad dat 3 gola ,i bgm uspjedose dobit 3:1 i ak se dobro sjecam saviola zabi taj treci gol :D,
da mi je nac tu tekmu u snimci al slabe sanse da je gdje ima
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

ForcaBarca
Kontakt:

Post Postao/la ForcaBarca » 15 mar 2013, 07:27

Barcelona-Malaga,Real.M-Psg,Bajern-Galata,Juventud-Dortmund ;)
Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 15 mar 2013, 08:09

Dortmund - Barcelona
Paris SG - Bayern M.
Juventus - Galatasaray
Malaga - Real M.

jest da bi volio u wembleyu gledati bvb-barcu, ali to je samo san :D
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 mar 2013, 09:08

ma doce nam galata :D,malo prije sam se cuo sa platinijem ,obeco mi je galatu :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 mar 2013, 09:42

Malaga nam dolazi, galata realu ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 15 mar 2013, 09:45

Jel' zdrijeb u 12 po nasem?
Keep walking.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 mar 2013, 09:48

aha, bice na obn-u prijenos
ser del barça es el millor que hi ha !

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 15 mar 2013, 09:56

Toxicity je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:Sta kazes?

Savjet: Ne trci pred rudu. Cao.
I dalje ne znači da liga nije smiješna i da se sastoji od 2 izrazito jaka kluba. Znaš i sam da Španjolci uvijek imaju neku izvidničku ekipu koja bljesne jednu sezone pa je nema 5 i sve tako.
Ti meni odgovaras na nesto sto mene uopste ne zanima. Ja sam ti napisao za onu mogucnost da sve cetiri ekipe ispadnu. Barca i Real su vrh mada se real provukao znamo svi vec kako ali eto malaga je tu. I da su dvije od 4 ekipe prosle dovoljno je. Koja je to po tebi onda najjaca liga. Engleska, koja nema ni jednog predstavnika ili?
Mi nikada odustati necemo...

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 mar 2013, 10:09

10.Skoro je napisao/la:Ti meni odgovaras na nesto sto mene uopste ne zanima. Ja sam ti napisao za onu mogucnost da sve cetiri ekipe ispadnu. Barca i Real su vrh mada se real provukao znamo svi vec kako ali eto malaga je tu. I da su dvije od 4 ekipe prosle dovoljno je. Koja je to po tebi onda najjaca liga. Engleska, koja nema ni jednog predstavnika ili?
Kad već tako fino dijeliš savjete morao sam ti odgovoriti :mrgreen: .. Do prije 3 godine samo je Barcelona igrala i osvajala ovo natjecanje od Španjolaca, to je tebi pokazatelj da je Primera jača ili?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 15 mar 2013, 10:18

Toxicity je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:Ti meni odgovaras na nesto sto mene uopste ne zanima. Ja sam ti napisao za onu mogucnost da sve cetiri ekipe ispadnu. Barca i Real su vrh mada se real provukao znamo svi vec kako ali eto malaga je tu. I da su dvije od 4 ekipe prosle dovoljno je. Koja je to po tebi onda najjaca liga. Engleska, koja nema ni jednog predstavnika ili?
Kad već tako fino dijeliš savjete morao sam ti odgovoriti :mrgreen: .. Do prije 3 godine samo je Barcelona igrala i osvajala ovo natjecanje od Španjolaca, to je tebi pokazatelj da je Primera jača ili?
OK reci mi ti koja je po tebi najjaca liga pa cu ti ja dati argumente da nije. Bas me zanim koja je po tebi najjaca liga trenutno.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 mar 2013, 10:22

Iako spamamo temu, ali evo da odgovorim. Trenutno Španjolci dobro stoje u Europi ali nije bilo toliko davno kad su Englezi imali svake godine par timova u četvrtfinalima (nećemo to sad odjednom izbrisati ;)), meni je zanimljivija i kvalitetnija EPL, šta mi je zanimljivo da jedan tim ne zna za poraz po 20 kola (Barcelona), da 2 igrača daju po 40 + golova u sezoni i da 3. zaostaje po 20 + bodova (osim ove godine).

Real Madrid

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 15 mar 2013, 10:29

Toxicity je napisao/la:Iako spamamo temu, ali evo da odgovorim. Trenutno Španjolci dobro stoje u Europi ali nije bilo toliko davno kad su Englezi imali svake godine par timova u četvrtfinalima (nećemo to sad odjednom izbrisati ;)), meni je zanimljivija i kvalitetnija EPL, šta mi je zanimljivo da jedan tim ne zna za poraz po 20 kola (Barcelona), da 2 igrača daju po 40 + golova u sezoni i da 3. zaostaje po 20 + bodova (osim ove godine).
Nije bilo davno ali je proslo. Znaci, ne mozes reci da je EPL jaca. Iskreno i ja vise volim gledati EPL jer su ekipe ujednacenije ali Bogami tesko da neko moze parirati Barci i Realu. Nemoj molim te mi sada navesti da ih je Celzi izbacio prosle godine jer cu odmah morati spomenuti Rim i Wembley.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 mar 2013, 10:38

10.Skoro je napisao/la:Nije bilo davno ali je proslo. Znaci, ne mozes reci da je EPL jaca. Iskreno i ja vise volim gledati EPL jer su ekipe ujednacenije ali Bogami tesko da neko moze parirati Barci i Realu. Nemoj molim te mi sada navesti da ih je Celzi izbacio prosle godine jer cu odmah morati spomenuti Rim i Wembley.
Pa eto, sam si sad rek'o da ti je zanimljivije gledati EPL i to je sva bit, liga je ujednačenija i u Primeri postoji samo jedan zanimljiv i vrijedan derbi za pogledati, zatim više se novca ulaže u EPL, rijetko ćeš kad vidjeti da Valencia (kao 3. klub Primere ) od Chelsea ili Arsenala kupi igrača za 20 + mil. eura i što je najvažnije TV prava su ravnopravna u cijeloj ligi.

Real Madrid

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 15 mar 2013, 10:41

Toxicity je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:Nije bilo davno ali je proslo. Znaci, ne mozes reci da je EPL jaca. Iskreno i ja vise volim gledati EPL jer su ekipe ujednacenije ali Bogami tesko da neko moze parirati Barci i Realu. Nemoj molim te mi sada navesti da ih je Celzi izbacio prosle godine jer cu odmah morati spomenuti Rim i Wembley.
Pa eto, sam si sad rek'o da ti je zanimljivije gledati EPL i to je sva bit, liga je ujednačenija i u Primeri postoji samo jedan zanimljiv i vrijedan derbi za pogledati, zatim više se novca ulaže u EPL, rijetko ćeš kad vidjeti da Valencia (kao 3. klub Primere ) od Chelsea ili Arsenala kupi igrača za 20 + eura i što je najvažnije TV prava su ravnopravna u cijeloj ligi.
Ali to je drugi par cipela. Ujednacenija nije sinonim za jaca. Trenutno je Primera najjaca, a svi znamo da je to zasluga Barce i Reala ali nebitno. Toliko od mene. Po abdest pa u dzamiju.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 mar 2013, 11:32

Toxicity je napisao/la:u Primeri postoji samo jedan zanimljiv i vrijedan derbi za pogledati
E ovdje definitivno nisi upravu.
Ima dosta utakmica osim el-clasica koje se mogu gledati i uživat' u istim.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 mar 2013, 11:48

[youtube][/youtube]

Navijaci odavno nisu bili bolji.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 mar 2013, 11:57

mandraX je napisao/la:E ovdje definitivno nisi upravu.
Ma znaš i sam da sam u pravu :mrgreen: .. I ja sam prije tvrdio da je bolja Primera ali nije to to više nažalost.

Real Madrid

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 mar 2013, 11:59

Toxicity je napisao/la:
mandraX je napisao/la:E ovdje definitivno nisi upravu.
Ma znaš i sam da sam u pravu :mrgreen: .. I ja sam prije tvrdio da je bolja Primera ali nije to to više nažalost.
Pratim ja i EPL i Primeru, ako kazem da mi se više sviđa Primera to onda ne znači da ne volim nikako EPL. :mrgreen:
Vjeruj mi, više volim pogledat' Atl Madrid - Valencia nego recimo Chelsea - City.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.