FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Not bad. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nista rijesit ih u prvoj, i onda iskulirat u drugoj.
- hule_barca
- Kontakt:
Po meni mozda i najzafrkaniji protivnik.
Jaki u odbrani, strasni u napadu, trener talijan, opet takticke postavke i bunkere cemo gledati.
Tvrdo ..
Jaki u odbrani, strasni u napadu, trener talijan, opet takticke postavke i bunkere cemo gledati.
Tvrdo ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nije da se bojim PSG-a,ali igra li Ibrahimovic prvu utakmicu ili je dobio 2 utakmice suspenzije ? 
Ne igra prvu.FKKrajina je napisao/la:Nije da se bojim PSG-a,ali igra li Ibrahimovic prvu utakmicu ili je dobio 2 utakmice suspenzije ?
ja sam bio zadovoljan sa bilo kojom ekipom od malage galate il psga jos ak znamo da je kad se izvlacilo ostao bayern ,juve i psg ,normalno da je psg najbolja opcija 
zlatan ne igra prvu tekmu a on im je pola ekipe,treba dat gol dva u prvoj tekmi da bi u uzvratu bilo lakse
samo mi nije jasno sto sad prvi put da se ne izvlace parovi i za polufinale ,oni ce maksuz radi 4 tima ponovo zakazivat izvlacenje umjesto sad da to odrade,sad su mi iz uefe jos sumnjiviji u vezi namjestanja zrijeba,hoce da vide ko ce proc u polufinale pa da onda "izvlace "
zlatan ne igra prvu tekmu a on im je pola ekipe,treba dat gol dva u prvoj tekmi da bi u uzvratu bilo lakse
samo mi nije jasno sto sad prvi put da se ne izvlace parovi i za polufinale ,oni ce maksuz radi 4 tima ponovo zakazivat izvlacenje umjesto sad da to odrade,sad su mi iz uefe jos sumnjiviji u vezi namjestanja zrijeba,hoce da vide ko ce proc u polufinale pa da onda "izvlace "
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- zlatan1982
- Kontakt:
izgleda da ću opet morati preko linka gledati utakmice LP-a..
vjerovatno će u utorak bht i ftv prenositi bayern -juve a ne barsu...
kad bi se sjetili i prenosili različite utakmice,ali ne vjerujem...
- KapioFootball
- Kontakt:
Arene ce prenositi obe utakmicezlatan1982 je napisao/la:izgleda da ću opet morati preko linka gledati utakmice LP-a..
HALA MADRID!!!
Ovaj raspali psg uopšte ne zaslužuje da se nađe u četvrtini finala. Ali ukoliko sudije ne budu k'o po običaju na strani barce, možda i prođu.
naprijed rejal
PSG nije za odbacit, Barca jeste favorit, ali ne i apsolutni. 30% za prolaz Pariza.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
pa sta fali i preko streama gledat ,sto ne install sopcast i gledas ko cojk tekmu ,slika bolja 5 puta nego na ftvu i bhtu,ako ti je makar 2000 kb/s net (a vjerujem da ti je i veca brzina )mozes gledat kakvu hosh utakmicu ,je*o bht i smijesne slikezlatan1982 je napisao/la:izgleda da ću opet morati preko linka gledati utakmice LP-a..
sta fali ovom

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- zlatan1982
- Kontakt:
imam instaliran sopcast...po onim tvojim uputama...barca_87 je napisao/la:pa sta fali i preko streama gledat ,sto ne install sopcast i gledas ko cojk tekmu ,slika bolja 5 puta nego na ftvu i bhtu,ako ti je makar 2000 kb/s net (a vjerujem da ti je i veca brzina )mozes gledat kakvu hosh utakmicu ,je*o bht i smijesne slikezlatan1982 je napisao/la:izgleda da ću opet morati preko linka gledati utakmice LP-a..
sta fali ovom
i brzinu od 10 mbps ali opet prednost ide tv-u.nekako mi sopcast često zna iznevjeriti pa i kad uzmem neki link od 1500 kbps zna kočiti...
za uzvrat vjerujem da će obn ili hrt prenositi,ako bude neizvjesno u prvoj,dok sam za prvu utakmicu nekako ubijeđen da će ftv i bht izabrati bayerna - juve.
šteta samo što se nije drugačije podjelilo ili što nema dva termina(18 i 45 i 20 i 45) pa da se sve tekme mogu gledati.
Ma otrest francuske sline u prvom meču i završiti pricu odmah.
Valjda ce se Maršal vratiti prije toga i spremiti ekipu.
Valjda ce se Maršal vratiti prije toga i spremiti ekipu.
- Cautinho
- Kontakt:
Imam i ja sopcast,ali neznam gdje naci linkove,nitko ne postavlja na forumu sopcast linkove
Keep walking.
koci ti link sa netom od 10 000 kb/s i to link od 1500 kb/s pa tebi ti bi morali moc linkovii od 5000 ili 7000kbs (full hd) koji nekad budu a ne slabasni 1500,pa ja imam brzinu 3000 kb /s i bez problema gledam linkove od 2000-2500zlatan1982 je napisao/la:imam instaliran sopcast...po onim tvojim uputama...barca_87 je napisao/la:pa sta fali i preko streama gledat ,sto ne install sopcast i gledas ko cojk tekmu ,slika bolja 5 puta nego na ftvu i bhtu,ako ti je makar 2000 kb/s net (a vjerujem da ti je i veca brzina )mozes gledat kakvu hosh utakmicu ,je*o bht i smijesne slikezlatan1982 je napisao/la:izgleda da ću opet morati preko linka gledati utakmice LP-a..
sta fali ovom
![]()
![]()
![]()
i brzinu od 10 mbps ali opet prednost ide tv-u.nekako mi sopcast često zna iznevjeriti pa i kad uzmem neki link od 1500 kbps zna kočiti...
za uzvrat vjerujem da će obn ili hrt prenositi,ako bude neizvjesno u prvoj,dok sam za prvu utakmicu nekako ubijeđen da će ftv i bht izabrati bayerna - juve.
šteta samo što se nije drugačije podjelilo ili što nema dva termina(18 i 45 i 20 i 45) pa da se sve tekme mogu gledati.
tebi bi trebalo da za 5-10 sekundi ocita link od 2000 kb/s,nezz sto te zeza ,probaj instalirati neku stariju verziju sopcasta ili reinstaliraj taj koji imas ,ti se zezas sa tom federalnom a mozes gledat ultra hd tekme na kompu sa tom brzinom,ja da imam taj net ne bi ni palio tv a
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.