Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

CRNI_SA
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la CRNI_SA » 14 nov 2009, 23:54

po meni najlosije su odigrali ,misimovic,ibisevic :shock:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 nov 2009, 23:55

Normalno da nisam zadovoljan, iako jedan gol zaostatka nije los rezultat. Nesto sto Dzeko pogodi zatvorenih ociju u 99% slucajeva, veceras to nije uradio. Najmanje jedan gol smo morali dati, ali Cigani su bili sretni kao niko nikad. Tesko cu se pomiriti s ovim porazom, jer smo iako je Portugal dominirao vec sada trebali biti u JAR. Nemam bas volje da puno pisem i samo zelim cestitati momcima na lavovskoj borbi i pozeliti im mnogo srece u Zenici. Ovako se igra za repku i protiv na papiru mnogo jaceg protivnika. Naprijed Zmajevi!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 nov 2009, 23:55

Ibricic se borio ko lav , Muratovic i Rahimic isto , netrebamo nikome prigovarati

Ali Marjan:

Pa ljudi dali je ovo moguce zasto nas Bosance veseljake, pa sta smo mi bogu zgrijesili :D :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 14 nov 2009, 23:55

ko je reko da je rahimic lose odigro nek se log out i fino na spavanje jer o fudvalu ppoOOOOjma nema hvala
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 nov 2009, 23:56

Momci su se borili,necemo psovat sad,pa nismo izgubili 5-0 nego 1-0.Nade jos ima,a u Zenici ih ceka pakao.Ja vjerujem u nase igrace i sugurno da mogu doc do pobjede koja nas vodi na SP.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 nov 2009, 23:56

Žil Kretenie je napisao/la:MI Bosanci.... 8-)

UVIJEK U ŽIVOTU :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 14 nov 2009, 23:56

**** vas nada i sve,nema se tu sta nadat,pobjeda je nasa u zenici i to je to,nema misljenja,nema dvoumljenja,idemo naprijed pa sta god da bude jer imamo da zaostatak od jednog gola,molim dragog Allaha da nam podari srecu jer je veceras stvarno nismo imali,a ako budemo igrali sa srcem i hladne glave mislim da nam je Juzna Afrika nadomak nas !!! Braco moja draga vjerujte da mi to mozemo uradit,i moramo!!! POZDRAVI ZA SVE ISTINSKE NAVIJACE OVE REPKE I NADAM SE DA CEMO OSTAT JEDINSTVENI JER SVI OVI IGRACI KOJI SU VECERAS IGRALI SU OSTAVILI SRCE NA TERENU I DALI SU SVE OD SEBE,ALI SRECE NIJE BILO TU.JOS JEDNOM SRDACNI POZDRAVI I VIDIMO SE U SRIJEDU NA BILINOM POLJU GDJE CE BOSNA SLAVITI 3:0 NAD PORTUGALOM.GARANTUJEM VAM TO !!!! SAMO VJERUJTE,A NAJMANJE SE NADAJTE,VJERUJTE BRACO MOJA BOSANCI I HERCEGOVCI

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 14 nov 2009, 23:56

alen_82 je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:O cemu vi pricate ljudi. Jeste li normalni.
Izgubili smo minimalno, uz to imali 3 **** statiuve. Nismo imali usrane srece,koja ce nam se aBd u Zenici osmijehnuti.
Kako vas nije stid da pljujete ovako na igrace maluomci jedni. Pa momci su ostavili srce na terenu.
Portugal jest imao terensku inicijativu,ali imao je **** od sansi,dok smo mi imali 3 stative.
Jedino sto mogu ja **bem mater onom ko je konstruisao gol,pa majku mu zar ga nije mogao 3 cm prosiriti i u sirinu i u duzinu.
Sudiju ne bih spominjao. Ako ga pocnem spominjati stucat ce mu se citavom zenskom rodu kojeg ima u porodici.
Svaka cast lavovi.
ma sta ne kriviti,ja bi se ubio da sam na ibisevicevom mjestu,zar nije mogo sam izaci sa terena,na ostale nemam primjedbi osim sto muratovic je zaista zasluzio penziju,a spahic je ispo naivac,a sve opet prica zasto rotiv estonije nije pravio zuti
Nije mi jasno zasto sada serete (tako cu se izraziti jer nema boljeg opisa). Svi su bili dobri! ma fantasticni.. Ne zelim pricati kako su svi grozni bla bla... Veliki veliki hendikep bez Rahimica i Spahica pogotovo u Zenici.. Sudiji treba zahvaliti sto je Muratovicu dao zuti.. nadam se da ce umjesto njega zaigrati Medunjanin ili Bajramovic..
A Misimovic ..Vidjela sam da je neko napisao "usr'o se".. E pa ja mislim da se nije "usro'" vec covjek nije mogao prici lopti kako su ga Porugalci okruzili.. Za mene prilicno dobra utakmica i jedva cekam Zenicu .
1. Da sasadimo Portugalce i
2. da im pokazemo sta su navijaci.. oni njihovi ko' da slusaju neki politicki govor pa svi zaspali..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 14 nov 2009, 23:56

LFC_LAVOV je napisao/la:ko je reko da je rahimic lose odigro nek se log out i fino na spavanje jer o fudvalu ppoOOOOjma nema hvala
X

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 14 nov 2009, 23:57

kako spavati veceras u picku materninu :roll:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 14 nov 2009, 23:57

Covjek radi kojeg smo izgubili utakmicu je Zvjezdan Misimovic.
Nonsalantno gubljenje lopti i setkanje.
Sejo je poginuo,nema rijeci za njega,nema rijeci kojima se moze pohvaliti taj covjek.
Ibisevic-ne smije igrati ,Muslimovic je zvijer za njega,tip koji trci,bori se,fanatik.
Kako nadoknaditi Spahica?
I da,isplakah se ko kisna godina.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 nov 2009, 23:58

Ponos Torina je napisao/la:
Žil Kretenie je napisao/la:MI Bosanci.... 8-)

UVIJEK U ŽIVOTU :mrgreen:
I Hercegovci
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 14 nov 2009, 23:58

Nemamo srece nismo je nikad ni imali nit cemo je imati zato u kost u zenici pa sta bude muslimovic dzeko napad pjanic bajramovic isto od prve a Misimovic nije mogao da diese po 3 igraca na njemu znali su odakle prijeti momak nije ni mogao vise

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 14 nov 2009, 23:59

CRNI_SA je napisao/la:kako spavati veceras u picku materninu :roll:
Pa 'ebo te mislim da mi je šećer na 200 skočio...Bože sačuvaj!!! :(
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 14 nov 2009, 23:59

Nasa najveca prednost je sto smo sada ranjeni lav.. Zenica nam je biti ili nebiti, a nemamo bolje mjesto za takvu situaciju. Portugalci imaju prednost, i mislim da im je prioritet sacuvati istu dok im nasi skoce za vrat..

Bice dobro, bice 3:1.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 14 nov 2009, 23:59

Ljudi samo bih vas zamolio da ne zaboravite sta smo prije meca govorili, do ove tekme je napravljena najveca stvar sto se tice fudbala u BiH, zato sad glavu gore bez obzira na sve, i bez optuzbi na nase zmajeve!!!

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 15 nov 2009, 00:00

i sta sad, traba nam 2:0, 3:1, 4:2...to je skoro nemoguce a o penalima ne bi govorio, i sto muslimovic ne igra od prve minute

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 15 nov 2009, 00:00

U Zenici mora da gori kao nikad do sad al bukvalno poderite grla koji cete biti dole svih 90 min da nemogu da cuju kas sudija zvizdi nista jos nije gotovo mozda nas **** sreca nekad i pogleda

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 15 nov 2009, 00:00

hasagić mi je onim potezom uzeo 2 godine života, a o onim prilikama na kraju da i ne govorim :mrgreen:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 nov 2009, 00:00

TheScouser je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:kako spavati veceras u picku materninu :roll:
Pa 'ebo te mislim da mi je šećer na 200 skočio...Bože sačuvaj!!! :(
Ja neznam kako cu spavati veceras aaa jbte kako mi je krivo :(

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.