Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Na kraju mi je i zao Portlanda, kad samo pomislim :nate je napisao/la:Razbijena Minnesota.Konacno nekoga da dobiju lako.Popravili su se.I ne odustaju od playoffa iako je po meni tu prica zavrsena.
Lillard ponovno dokazuje ko je najbolji rookie lige
Cestitke!Da ovako igrate stalno,najmanje bi imali PO,a mozda i prednost domaceg terena...nate je napisao/la:o sta bi ovo sinoć![]()
dotukli spurse u svakom pogledu![]()
lillard fantastičan, s tim da im je ulazilo praktički sve.dovoljno govori podatak da spursi kući nikad nisu primili toliko koševa.užitak je bio gledati utakmicu noćas.maynor se pokazao kao odlično rješenje.sinoć isto jako dobar s 20 poena.
samo da je više ovakvih utakmica, a ne block-outa tijekom većine njih.
kakvih 50 poena? Ray Ray nije nista izjavljivao i najavljivao. ne znam gdje si tu glupost procitao.Evil Genius II je napisao/la:ovo je sramota kako losu odbranu igraju pocetkom 4/4 protiv knicksa. doduse malo se popravljaju al' opet . . amaterske greske
konacno, stegnuta odbrana i raspolozeni batum u napadu![]()
lakse se dise
gotovo. pobjeda. lillard