Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zagreb-Lokomotiva 1
Mertl-Mektic 1
Mannarino-Herbert 1
Monaco-Angers 1X
Badr Hari-Z.Samedov 1
Za 10,dobitak oko 50 .. GL
Mertl-Mektic 1
Mannarino-Herbert 1
Monaco-Angers 1X
Badr Hari-Z.Samedov 1
Za 10,dobitak oko 50 .. GL
❶❾❽❽
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Hej nu sta su uveliarelinho je napisao/la:imas da odigras za izvlacanje ovih parova lige prvaka na svaki par ti je kvota 7Papastathopoulos je napisao/la:Koji je to sport ?

@mforce bravo prika, svaki si ubo' k'o viljuskom

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
zamaloPapastathopoulos je napisao/la:Hej nu sta su uveliarelinho je napisao/la:imas da odigras za izvlacanje ovih parova lige prvaka na svaki par ti je kvota 7Papastathopoulos je napisao/la:Koji je to sport ?ccc..
@mforce bravo prika, svaki si ubo' k'o viljuskom

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Koliko si gluposti ovdje nalupao , ali nema veze. Ovo je jedna od najbrzih (ako ne i najbrza) podloga na svijetu , i serviseri su velikoj prednosti i vecina ovdje meceva ide u over prvog seta ( nema ni u jednoj domacoj kladionici nazalost da se kladi ) . Danas Brkic nema nikakvih sansi , Karol voli igrati ovdje , podloga mu odgovara i vec je dva puta igrao finale ovdje . Tomi je ovo najveci rezultat u karijeri i maksimalno sto moze danas uraditi jeste odvesti Becka u taj brejk jednog seta , ali da moze do seta a pogotovo meca jako tesko , skoro nemoguce .sijeramadre je napisao/la:gledao sam jučer BRKIĆA pa kako je jučer igrao moze dobiti bilo koga, u dvorani je polu mrak , osim s,udija nikog nema u sali totalni horor. neznam uopste kako se nekom da igrat ovakav tenis , nagrade su smijesne više potroše na put nego zarade kao pobijednici turnira tako da je najbolje ovim jačim igračima igrati na svog suparnika na kvotu 3.00-3.50 i uzeti neku pinku nego igrati i pobijedzivati neke outsidere.
neznam ovo je samo moj dojam i neki realan sud , izvinjavam se ako nekog vrijeđam , možda neko vjeruje da brkić realno može dobit jednog veselog , a veseli jednog kavčića čovjekakoi je otkido set jednom del potru itd
Od ostalih meceva svidja mi 2 na Koroleva 1,90 , Evgeny igra jako dobro ovdje iako ni Brown nije naivan igrac na ovoj podlozi (jako tesko ce mu biti oduzeti servis) , ali Evgeny je pokazao da je u prednosti kada se razvije igra i zbog toga danas ocekujem da dodje do pobjede (isto i ovdje ocekujem OVER u prvom setu) .
Mannarino i Mertl ne bi ttrebali imati vecih problema (iako Mektic servira sjajno tokom cijelog turnira , bice to nezanimljiv mec gdje ce sve zavisiti od servisa)
A prvi dio tvog posta je suvisno i komentarisati...
ZELJEZNICAR 1921!
da vidimo koliko cu vec. fulati
, ne vjerujem da cu sve staviti na isti listic to ce biti neka konbinacija sa ostatkom danasnje ponude al eto ne garantujem da ovo prolazi neko moje vidjenje vec. utakmica 
(13.5)Minnesota - Rubio R. 2 - sastaju se Houston - Minnesota i sve osim pobjede domacina bilo bi iznanadjenje , minesota kao sto je poznato ima malu bolnicu kod sebe al opet pruza dobar otpor protivnicima San Antonio su pobjedili dok u proslom mecu su se dobro drzali protiv Indiana sve do 4 cet. ali pretrpili visok poraz , Houston se bori sa lejkersima i utah za play off te ne smiju kiksati u ovim mecevima , James Harden je ko povrijedjen al bi trebao nastupiti vec. al ono sto sam izabrao iz ovog meca jeste Rubio koji igra dobro u poslejdnje vrijeme tacnije u poslejdnje dvije je imao 21 poen te je mislim vec. na polu. prelazio ovu granicu , Houston na ovoj poziciji prima oko 20 poena u prosjeku te mislim da veceras rubio ne bi trebao imati problema da predje granicu uz jedan normalan procenat
a u posljednje vrijeme uzima dosta suteva ...
bpG/90.5/Indiana/LA Lakers - LA Lakers manje -ovdje sam se lomio dal da uzmem under na cijeloj utakmici ili samo LA al eto presudilo je under lejkersi jer ocekujem da veceras nece ici preko ove granice , Kobe povrjedjen koji je prva violina u napadu ako ne sutira onda asistira , Indiana je poznata po dobroj odbrani pogotovo u reketu gdje ce od preostalih igraca tj. Howard D. imati tezak zadatak , prvi mec ova dva tima je zavrsio u debelom underu bilo je 77-79 za Indiana kad je kobe postikao oko 40 poena a kako njega vec. nema namece se i pobjeda Indiana sa hendikepom al eto nadam se samo da ce Indiana ozbiljno uci u mec ...
(27.5)Oklahoma - Durant K. 1 - Oklahoma docekuje Orlando te ocekujem da zabiljeze jednu ubjedljjivu pobjedu , jos igraju kuci gdje pruzaju bolje partije , sve ispod 20 po meni bi bilo iznanadjenje a u tom scenariju ocekujem od Duranta da presjedi 4 cet. a u prvom dijelu utakmice nek ubaci do 25 poena
, inace i durant je poceo da ove lakse tekme vec. asistira dok u jacim on uzima stavri u svoje ruke u poslejdnje vrijeme cesce ide under nego over tacnije od 8 posljednjih utakmica 6 je isao under i dvije preko , ...
(17.5)Atlanta - Horford A. 2 - Atlanta igra protiv Phoenix gdje se takodjer ocekuje pobjeda domacina , a za ovaj mec sa se odlucio Horford koji iako u posljednje tri tekme nije isao preko ocekujem da vec. dominira nad slabasnim gostima Phoenix ne rbani dobro centarsku poziciju te im je u prvom mecu Horford ubacio 20 poena , Smith nije igrao u prosloj utakmici protiv LA a za veceras nema jos inf. mozda sacekati al nekako mislim da i u slucaju da igra da bi Horford mogao ici preko , igra dobro momak prije ove tri utakmice gdje je isao kao sto sam rekao ispod navedene granice imao je niz od 12 utakmica over sa preko 20 poena ...
(16.5)Chicago - Boozer C. - odmah moram reci da njega ne volim igrati jer lik je enigma prava
, zna odigrati i vec na poluvremenu proci al isto tako zna fulati sve zivo , razlog sto ga igram jeste zbog izostanaka kod bullsa kao sto je vec poznato nema (Taj Gibson, Richard Hamilton, Kirk Hinrich i Derrick Rose) te su opcije u napadu pale na boozera a GS salbo brani njegovu poziciju , igra oko 40 min. te u proslom mecu je igrao svega 29 min. i zavrsio sa 21 poenom protiv sakramenta, koji ih je oderao imali su dan, dva pauze te kao sto sam rekao imao je manju min. u tom mecu tako da vec. ocekujem opet oko 40 min. za njega , u prvom mecu im je zabio 15 poena nadam se da bullsi ce makra pruziti kakav takav otpor te da ce drzati utakmicu u egalu dok navedeni ne ode u over
...

(13.5)Minnesota - Rubio R. 2 - sastaju se Houston - Minnesota i sve osim pobjede domacina bilo bi iznanadjenje , minesota kao sto je poznato ima malu bolnicu kod sebe al opet pruza dobar otpor protivnicima San Antonio su pobjedili dok u proslom mecu su se dobro drzali protiv Indiana sve do 4 cet. ali pretrpili visok poraz , Houston se bori sa lejkersima i utah za play off te ne smiju kiksati u ovim mecevima , James Harden je ko povrijedjen al bi trebao nastupiti vec. al ono sto sam izabrao iz ovog meca jeste Rubio koji igra dobro u poslejdnje vrijeme tacnije u poslejdnje dvije je imao 21 poen te je mislim vec. na polu. prelazio ovu granicu , Houston na ovoj poziciji prima oko 20 poena u prosjeku te mislim da veceras rubio ne bi trebao imati problema da predje granicu uz jedan normalan procenat

bpG/90.5/Indiana/LA Lakers - LA Lakers manje -ovdje sam se lomio dal da uzmem under na cijeloj utakmici ili samo LA al eto presudilo je under lejkersi jer ocekujem da veceras nece ici preko ove granice , Kobe povrjedjen koji je prva violina u napadu ako ne sutira onda asistira , Indiana je poznata po dobroj odbrani pogotovo u reketu gdje ce od preostalih igraca tj. Howard D. imati tezak zadatak , prvi mec ova dva tima je zavrsio u debelom underu bilo je 77-79 za Indiana kad je kobe postikao oko 40 poena a kako njega vec. nema namece se i pobjeda Indiana sa hendikepom al eto nadam se samo da ce Indiana ozbiljno uci u mec ...
(27.5)Oklahoma - Durant K. 1 - Oklahoma docekuje Orlando te ocekujem da zabiljeze jednu ubjedljjivu pobjedu , jos igraju kuci gdje pruzaju bolje partije , sve ispod 20 po meni bi bilo iznanadjenje a u tom scenariju ocekujem od Duranta da presjedi 4 cet. a u prvom dijelu utakmice nek ubaci do 25 poena

(17.5)Atlanta - Horford A. 2 - Atlanta igra protiv Phoenix gdje se takodjer ocekuje pobjeda domacina , a za ovaj mec sa se odlucio Horford koji iako u posljednje tri tekme nije isao preko ocekujem da vec. dominira nad slabasnim gostima Phoenix ne rbani dobro centarsku poziciju te im je u prvom mecu Horford ubacio 20 poena , Smith nije igrao u prosloj utakmici protiv LA a za veceras nema jos inf. mozda sacekati al nekako mislim da i u slucaju da igra da bi Horford mogao ici preko , igra dobro momak prije ove tri utakmice gdje je isao kao sto sam rekao ispod navedene granice imao je niz od 12 utakmica over sa preko 20 poena ...
(16.5)Chicago - Boozer C. - odmah moram reci da njega ne volim igrati jer lik je enigma prava

pa majku ti yeben rožere...bevanda4 je napisao/la: r. kazan - levante under 9,5 kornera @2,00
lugano - zug oba gol @1,10 (nemam pojma zasto sam ovo igra, al skoro mi je zivce zug iscupao zabili pred kraj treće)
white over 14,5 @1,85
chelsea prolaz @1,65
braća bryan @1,15
portland @1,55
federer @1,80

Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 15 mar 2013, 13:43, ukupno mijenjano 2 puta.
U desetom selu živi Antuntun!
sta mislis hocel proc hendikep na cska (11,5)amarosim je napisao/la:Euroleague
Teodosić 14,5 manje
Ocekujem da CSKA danas prebije Zalgirisa koji dolazi bez Popovica i Dardena dok od ranije nema Jankunasa,dakle trojica iz petorke,domacinima se vraca Khryapa,mislim da Milos danas nece imati preko 30minuta a on u ovakvim utakmicama voli vise dodavati nego gledati koš..........
Lafayette 10,5 više sportplus
Naveo sam ko sve fali Zalgirisu,danas neko mora izvana zabiti a ko ce drugi nego Oliver...............
Aba liga
J.Jones 8,5 više
Sioki ide Olimpiji,bez Persica i Baraca tako da ce trener Vujanovic mora dosta mijenjati u rotaciji,mozda igrati i sa niskim petorkama ali tu bi Jones trebao igrati barem 30minuta kao i zadnju sa Zvezdom,sigurno u takvom raspletu moze prekeo ove granice...............
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ako Popović neće igrati zašto ga drže u wwinu u ponudi igrača?
CSKA over 81,5 ili hendikep 11,5
Žalgiris je u rasulu, imaju velikih problema s financijama. Grad im je obecao pomoci ali ta pomoc i dalje ne stize. Od prije imaju problema s ozljedama a veceras ce po svemu sudeci biti i bez Dardena i Popovica. CSKA ne bi trebala imati vecih problema i mislim da oba navedena tipa prolaze.
Žalgiris je u rasulu, imaju velikih problema s financijama. Grad im je obecao pomoci ali ta pomoc i dalje ne stize. Od prije imaju problema s ozljedama a veceras ce po svemu sudeci biti i bez Dardena i Popovica. CSKA ne bi trebala imati vecih problema i mislim da oba navedena tipa prolaze.
haha, nasmija si me na sekund. Svaka ti stoji sto se tice ostalih parova, uzet cu rubia, boozera i moram se odlucit za jos jedan over-under. hvala prijateljubob je napisao/la:Kobe povrjedjen koji je prva violina u napadu ako ne sutira onda asistira
U desetom selu živi Antuntun!
drzali su jucer i Bogdanovica za kojega se znalo 100 % da nece igrati..Willy je napisao/la:Ako Popović neće igrati zašto ga drže u wwinu u ponudi igrača?
A sto se tice NBA daleko je jos ali ako ima u nekoj nasoj kladi treba uzeti Mettu over jer znamo svi nema Kobea i on ce povuci. Mozda i Nash over a Howarda bi preskocio jer ce voditi veliku bitku sa Hibbertom i Westom
Slaven - Osijek 1
Lahti - KuPS X
Senica - Nitra 1
Viborg - Fredericia 1
Yunost. Minska - Zhlobin under 5,5
Kolorev - Brown 1
Kvota: 45,26
Jedan iz zajebancije
Lahti - KuPS X
Senica - Nitra 1
Viborg - Fredericia 1
Yunost. Minska - Zhlobin under 5,5
Kolorev - Brown 1
Kvota: 45,26
Jedan iz zajebancije

SAMO ČELIK !
JagielBia-Polonia Warszawa (15.03. 18:00) X2 1,40 8/10
JagielBia-Polonia Warszawa (15.03. 18:00) X 3,00 4/10
Unterhac-1.FC Saarbrücken (15.03. 19:00) 2 3,00 4/10
Unterhac-1.FC Saarbrücken (15.03. 19:00) X2 1,60 7/10
ConcordCh-FC Astra Giurgiu (15.03. 18:00) 1 3,50 5/10
Skive fH-SonderjyskE H (15.03. 20:00) 1 2,20 6/10
FK Rostov-Volga Niž.Novog. (15.03. 16:00) x 3.30 4/10
FK Rostov-Volga Niž.Novog. (15.03. 16:00) x2 1,85 7/10
NKZagreb(T.R.)-Lokomoti 1:0 2/10
NKZagreb(T.R.)-Lokomoti 2:1 1/10

JagielBia-Polonia Warszawa (15.03. 18:00) X 3,00 4/10
Unterhac-1.FC Saarbrücken (15.03. 19:00) 2 3,00 4/10
Unterhac-1.FC Saarbrücken (15.03. 19:00) X2 1,60 7/10
ConcordCh-FC Astra Giurgiu (15.03. 18:00) 1 3,50 5/10
Skive fH-SonderjyskE H (15.03. 20:00) 1 2,20 6/10
FK Rostov-Volga Niž.Novog. (15.03. 16:00) x 3.30 4/10
FK Rostov-Volga Niž.Novog. (15.03. 16:00) x2 1,85 7/10
NKZagreb(T.R.)-Lokomoti 1:0 2/10
NKZagreb(T.R.)-Lokomoti 2:1 1/10

Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
- corleone87
- Kontakt:
JAGIELLONIA-POLONIA W. 2 @2.65
HORN-BW LINZ 1 @1.80
CONCORDIA-ASTRA 1x @1.90
EPINAL-QUEVILLY 1 @1.80
MONACO-ANGERS 1 @1.75
WOLFSBURG-FORTUNA D. 1 @1.75
GIL VICENTE-BRAGA 2 @1.60
HORN-BW LINZ 1 @1.80
CONCORDIA-ASTRA 1x @1.90
EPINAL-QUEVILLY 1 @1.80
MONACO-ANGERS 1 @1.75
WOLFSBURG-FORTUNA D. 1 @1.75
GIL VICENTE-BRAGA 2 @1.60
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Svakako da moze,neki su vec pisali o tome i ja se slazem..................barca_87 je napisao/la:sta mislis hocel proc hendikep na cska (11,5)amarosim je napisao/la:Euroleague
Teodosić 14,5 manje
Ocekujem da CSKA danas prebije Zalgirisa koji dolazi bez Popovica i Dardena dok od ranije nema Jankunasa,dakle trojica iz petorke,domacinima se vraca Khryapa,mislim da Milos danas nece imati preko 30minuta a on u ovakvim utakmicama voli vise dodavati nego gledati koš..........
Lafayette 10,5 više sportplus
Naveo sam ko sve fali Zalgirisu,danas neko mora izvana zabiti a ko ce drugi nego Oliver...............
Aba liga
J.Jones 8,5 više
Sioki ide Olimpiji,bez Persica i Baraca tako da ce trener Vujanovic mora dosta mijenjati u rotaciji,mozda igrati i sa niskim petorkama ali tu bi Jones trebao igrati barem 30minuta kao i zadnju sa Zvezdom,sigurno u takvom raspletu moze prekeo ove granice...............

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
danas losa ponuda skroz, ali ae ... iskopao sam nesto, da se isprati :

GL

GL

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
bevanda4 je napisao/la:haha, nasmija si me na sekund. Svaka ti stoji sto se tice ostalih parova, uzet cu rubia, boozera i moram se odlucit za jos jedan over-under. hvala prijateljubob je napisao/la:Kobe povrjedjen koji je prva violina u napadu ako ne sutira onda asistira

Gdje ima vijest o tome da ne igra Popovic ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.