e moj tripper više gluposti u ovoliko redova nisam vidio odavnoBonus je napisao/la:pusti se sad tih prica....ispali ste zasluženo od bavaraca, jer su vas ljudi isklofali ko ćilim na vašem pašnjaku.
u revanšu se zezali i rutinski privodili utakmicu kraju od prve minute, primili golove iz nekakvih prekida, ho ruk igra i tome slicno.
Arsenalu je vec godinama krajnji limit drugo mjesto u grupnoj fazi LP i osmina finala ...što se ispostavilo i ove godine.
A od naredne godine je to EL i osmina finala tog takmicenja.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Arsenal
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Rockefeller
- Kontakt:
Tesko je "nadomjestiti" izdajicu, zato toliko kritika pada na racun Gironje. Priznam, i mene zna puno nervirati, pogotovo kad pocne mlatati rukama kad se mu ne svira faul i sl. Ali njemu je tek prva sezona, sezona adaptacije? Nije jos vrijeme da se poredi sa Didijem, ali nekako imam dobar osjecaj kad je Oli u pitanju. Imamo mi u ekipi mnogo tanjih karika od Olija.
"Ne znam da li je Bayern spreman da osvoji titulu"
"Igrali smo protiv Barcelone dva puta i vjerujte, oni su najbolja ekipa"
Arsene Wenger.
Zna vodja.
Sta ces sad @paja ?
Arsene Wenger.
Zna vodja.
Sta ces sad @paja ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Rockefeller
- Kontakt:
Giroudov razvoj po svemu podsjeca na razvoj Drogbe. I njihov put u Premiershipu tece priblizno isto. Vjerujte mi, ja bih radije imao 27-godisnjeg Drogbu u ekipi nego bilo koja dva napadaca Arsenala od odlaska Titija.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Klasicno lukavstvo velikog vođe,jednostavno pravi prostor za povratak Cesca u ArsenalM4kaveli je napisao/la:"Ne znam da li je Bayern spreman da osvoji titulu"
Arsene Wenger.
Zna vodja.
Sta ces sad @paja ?
-
arminarsenal
- Kontakt:
Doslo mi u glavu kad se Arsenalu desilo,a prije nisam ni razmisljao o tome,a to je najsmijesnije pravilo u svijetu fudbala zvano "gol u gostima" !
Pravilo sigurno i nije Bog zna cemu ali, bilo bi i previse produzetaka da ga nije.
Sta je cudno Vodja rekao? Normalno da je Barcelona glavni favorit, kao i da Bayern nema sanse da osvoji.M4kaveli je napisao/la:"Ne znam da li je Bayern spreman da osvoji titulu"
Arsene Wenger.
Zna vodja.
Sta ces sad @paja ?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Rockefeller
- Kontakt:
Ukratko, Wolfsburg se interesuje za Mertesackera. A iskren da budem, nije da bi mi bilo krivo ako ode. Izvor je Kicker.Gerüchte aus England über sein nahendes Ende in London schenkt der Nationalspieler mit Vertrag bis 2015 keine große Beachtung, beim VfL ist man dennoch hellhörig geworden. Jeder weiß, was ich von Per halte, sagt Klaus Allofs zum Kicker.
Moja odbrana bi izgledala nekako ovako: Jenkinson-Koscielny-Ogbonna-Gibbs. Mjesto Ogbonne može Samba, Amorebieta (znam da je visok, koliko je jak i snažan i nemam pojma), svejedno. Samo da je nabildani krkan. Desno Koscielny i neko kao Koscielny. Recimo Clark iz Aston Ville.
Vermaelen, Sagna i Mertesacker na pijacu. Eh, problem je što mi je teško povjerovati da bi Wenger prodao Mertesackera i zato sam malo rezervisan glede njega. Sagna takodje ne mora ići ako ne želi, on je po meni kod navijača izgradio ime nekakve polulegende i može sjediti na klupi. A teško mi je povjerovati da bi Wenger Vermaelena stavio na klupu, tj. namijenio mu ulogu back-upa, zato bih radije da ga proda.
Dakle, nužan scenario al' i idealan u danim okolnostima je da se prodaju njih trojca i dovede visoki lijevi bek. Coquelin može igrati desno, biti back up desno, to sam već rekao, tako da tamo po meni i ne bi škripalo. Coquelin je "iznenadjujuće" dobar na bekovskim pozicijama.
Na sredini Koscielny i eto Ogbonna recimo. I pribaviti još dvojcu štopera. Idealno bi po meni bilo da se dovede Klark i recimo besplatni Amorebieta.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Pa to je ono sto zelimo i gledat' ili ti 'pak ne zelis ?? bilo bi puno manje taktiziranja,a i nekako bi mi postenije bilo da se ne gleda gol u gostima !SamoZeljo je napisao/la:Pravilo sigurno i nije Bog zna cemu ali, bilo bi i previse produzetaka da ga nije.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Vodja je u losim odnosima sa Mourinhom i cesto jedan drugog podbadaju preko medija, to svi znamo. Kad su se vodile polemike Messi-Cristiano dok je Moruinho govorio i govori danas da je Ronaldo najbolji Wenger se javi i kaze Messi je najbolji. Onda prodje malo vremena i onda Mourinho izjavi kako Arsenal trpi Wengera koji nije osvojio nista zadnjiz 7-8 godina.M4kaveli je napisao/la:"Ne znam da li je Bayern spreman da osvoji titulu"
Arsene Wenger.
Zna vodja.
Sta ces sad @paja ?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Paja hos' se vracat ?BigBigBang je napisao/la:Vodja je u losim odnosima sa Mourinhom i cesto jedan drugog podbadaju preko medija, to svi znamo. Kad su se vodile polemike Messi-Cristiano dok je Moruinho govorio i govori danas da je Ronaldo najbolji Wenger se javi i kaze Messi je najbolji. Onda prodje malo vremena i onda Mourinho izjavi kako Arsenal trpi Wengera koji nije osvojio nista zadnjiz 7-8 godina.M4kaveli je napisao/la:"Ne znam da li je Bayern spreman da osvoji titulu"
Arsene Wenger.
Zna vodja.
Sta ces sad @paja ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Pa zavisi kako gledas na to. Mislim da timovi u jacim ligama sigurno ne zele dodatne minute (produzetke).arminarsenal je napisao/la:Pa to je ono sto zelimo i gledat' ili ti 'pak ne zelis ?? bilo bi puno manje taktiziranja,a i nekako bi mi postenije bilo da se ne gleda gol u gostima !SamoZeljo je napisao/la:Pravilo sigurno i nije Bog zna cemu ali, bilo bi i previse produzetaka da ga nije.
Mislim da bi se taktiziranje jos vise povecalo kad bi se ukinulo ovo pravilo. Gledali bi vise bunkera u gostima, autobusa u sesaestercu i tako to..... Bas ovo pravilo utice na to da se i gosti nadigravaju.
Ja sam u potpunosti za ovo pravilo.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Razumijem,i upravu si to da bi gosti igrali jos zatvorenije (prvu utakmicu),al opet jbga,postenije bi bilo da nema tog pravila ! igra se za gol vise a ne za gol u gostima !SamoZeljo je napisao/la:Pa zavisi kako gledas na to. Mislim da timovi u jacim ligama sigurno ne zele dodatne minute (produzetke).arminarsenal je napisao/la:Pa to je ono sto zelimo i gledat' ili ti 'pak ne zelis ?? bilo bi puno manje taktiziranja,a i nekako bi mi postenije bilo da se ne gleda gol u gostima !SamoZeljo je napisao/la:Pravilo sigurno i nije Bog zna cemu ali, bilo bi i previse produzetaka da ga nije.
Mislim da bi se taktiziranje jos vise povecalo kad bi se ukinulo ovo pravilo. Gledali bi vise bunkera u gostima, autobusa u sesaestercu i tako to..... Bas ovo pravilo utice na to da se i gosti nadigravaju.
Ja sam u potpunosti za ovo pravilo.
Meni je gore pravilo zutih kartona. Igras sa nekim, ljudi te polome ali zavrse tekmu sa 11 igraca i onda neko drugi profitira. Ti igraci budu kaznjeni za neke druge tekme. Ako je npr. protiv Arsenala dobio zuti, onda protiv Arsenala treba i da bude kaznjen a ne protiv nekog kasnije.
Zato, najbolje bi bilo zuti karton npr. 20 minuta iskljucenja! Tek tada bi bilo pravedno a i igralo bi se mnogo bolje. Nebi bilo ni glume za penale, slobodne udarce.... Milina.
(to pravilo bi bilo samo dodatak postojecem, znaci, evidencija kartona bi se zadrzala a drugi zuti bi i dalje bio crveni)
Profitirali bi klubovi koji igraju lijep fudbal a mesari bi bili potopljeni!
Zato, najbolje bi bilo zuti karton npr. 20 minuta iskljucenja! Tek tada bi bilo pravedno a i igralo bi se mnogo bolje. Nebi bilo ni glume za penale, slobodne udarce.... Milina.
(to pravilo bi bilo samo dodatak postojecem, znaci, evidencija kartona bi se zadrzala a drugi zuti bi i dalje bio crveni)
Profitirali bi klubovi koji igraju lijep fudbal a mesari bi bili potopljeni!
- Rockefeller
- Kontakt:
Lom noge - ubiti ga. Takvi ne zaslužuju da žive.
Najviše mrzim grube startove. Razumijem žar borbe, al' kad igrač zna igrati fudbala ala Drogba, Wilshere ili Scholes recimo. Al' nikad neću razumjeti u čijem je interesu da Martin Taylor ili Ryan Schawcroos, Lee Catermole, Joe Barton igraju fudbal. Sve ih treba pobiti i njih i njihove trenere.
Ne može biti ista kazna za klasičan crveni karton i lom noge. Lomovi se moraju sankcionisati najstrožije moguće. Suspenzijom njega i svih njegovih potomaka do 10 "koljena" u svim sferama fudbala pod okriljem neke organizacije.
PS. E tad bi fudbal profitir'o. Gledali bi samo umjetnike.
Najviše mrzim grube startove. Razumijem žar borbe, al' kad igrač zna igrati fudbala ala Drogba, Wilshere ili Scholes recimo. Al' nikad neću razumjeti u čijem je interesu da Martin Taylor ili Ryan Schawcroos, Lee Catermole, Joe Barton igraju fudbal. Sve ih treba pobiti i njih i njihove trenere.
Ne može biti ista kazna za klasičan crveni karton i lom noge. Lomovi se moraju sankcionisati najstrožije moguće. Suspenzijom njega i svih njegovih potomaka do 10 "koljena" u svim sferama fudbala pod okriljem neke organizacije.
PS. E tad bi fudbal profitir'o. Gledali bi samo umjetnike.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne mora biti istina, jer nije neki izvor, a i može jer smo mi haman sa Malagom neki pakt oko igrača stvoriliMichael Gooner @MickTheGooner
Arsenal's top summer target is Isco. The Gunners have already held initial talks with Malaga about a potential £30m deal. (Daily Star)
‘Sky Sports’ javlja da je Arsen Wenger veoma zainteresovan za mladog kamernuca N’Kouloua i da će pokušati da ga dovede u prdstojećem prelaznom roku.
Ovaj 22-godišnji štoper ima ugovor sa Marseilleom do 2015. godine, a njegova cena na tržištu je oko 10 miliona evra.
Pored Arsenala, za kamerunskog reprezentativca navodno su zainteresovani Barselona i Chelsea.
Tokom ove sezone, N’Koulou je odigrao 28 mečeva za Marseille u francuskom šampionatu i postigao jedan gol.
Ovaj 22-godišnji štoper ima ugovor sa Marseilleom do 2015. godine, a njegova cena na tržištu je oko 10 miliona evra.
Pored Arsenala, za kamerunskog reprezentativca navodno su zainteresovani Barselona i Chelsea.
Tokom ove sezone, N’Koulou je odigrao 28 mečeva za Marseille u francuskom šampionatu i postigao jedan gol.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Barem je skontao da treba mjenjat nešto u odbrani.Ako dovede Amorebietu i ovog N'koloua imat cemo strasnu odbranu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.