Ovo nije Federer, ovi izlasci na mrezu bez ikakvog plana, BH ne moze vratiti ni da mu zivot ovisi o tome.
Evo gema.
Najbolja dva gema sto je odigrao u mecu, sada se vidjelo na kakvom je nivou bio do sada.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ja, sin Dijane Đoković i onog što veli da su RPŠMK i BGPŠLK jedno te isto, sam trenutno najprviji reket u vaseljeni i kao takav moram igrat kad sam to ja kako lično tako i personalno zamislio. Ukoliko to nije slučaj onda će moja previše precijenjena persona da se uvrijedi i koristit ću svaku priliku da pokažem kako sam ja, svetski a naš, nezadovoljan tretmanom OTAN bande koja mrzi kako mene tako i sve one koji imaju izvjesne veze s nebom.Virtu4l je napisao/la:Sta se ovo Dijanin sin zalio na termin meca protiv Querreya. Kazu da je uputio samo salvu psovki u svom stilu.
Jbe ko stigneDANTES je napisao/la:Moj Rodzere šta si sebi dozvolio, da budeš nečija ič... Što je puno puno je....
Koji kompleksi....Pravo je zanimljivo čitati ove očajne izlive zavisti,ljubomore,mržnje....UživajteDukeOfWellington je napisao/la:Ja, sin Dijane Đoković i onog što veli da su RPŠMK i BGPŠLK jedno te isto, sam trenutno najprviji reket u vaseljeni i kao takav moram igrat kad sam to ja kako lično tako i personalno zamislio. Ukoliko to nije slučaj onda će moja previše precijenjena persona da se uvrijedi i koristit ću svaku priliku da pokažem kako sam ja, svetski a naš, nezadovoljan tretmanom OTAN bande koja mrzi kako mene tako i sve one koji imaju izvjesne veze s nebom.Virtu4l je napisao/la:Sta se ovo Dijanin sin zalio na termin meca protiv Querreya. Kazu da je uputio samo salvu psovki u svom stilu.
@Soba39, long time no see...ppppp je napisao/la:Jbe ko stigneDANTES je napisao/la:Moj Rodzere šta si sebi dozvolio, da budeš nečija ič... Što je puno puno je....

Video bih tebe kada bi morao igrati u 02:00 po njihovom vremenu. Tada jedva da moze i da gleda na oci a ne da igra tenis.Virtu4l je napisao/la:Sta se ovo Dijanin sin zalio na termin meca protiv Querreya. Kazu da je uputio samo salvu psovki u svom stilu.
8x je već osvojio , ako misliš na RafuRaul_64 je napisao/la:Znaci Monte Carlo i 8x za redom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.