Ako nas je iko iznevjerio onda je to ...TheManiacs je napisao/la:Wolverine je napisao/la:
SRECA JE QRAC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ako nas je iko iznevjerio onda je to ...TheManiacs je napisao/la:Wolverine je napisao/la:
SRECA JE QRAC
Kenan je bio siguran i smiren,odlican!Cartman je napisao/la:Napravio je jednu odbranu i to je to. Inace je samo nabijo loptu i cupo zivce.Tarik14 je napisao/la:Niko ne spominje cinjenicu da je Hasagic odlicno branio veceras te da nas je spasio od vece blamaze.
Nade je napisao/la:Ja sam vidio loptu u golu kad je Muslimovic sutao posto redatelj nije bio u stanju prikazatiAli nazalost kao da BOG nam nije dao gola...Boze molim te daj nam pobjedu dovoljnu u Zenici da obradujes nas narod
1-0 nije blamaza ali je lahko moglo biti 4-0 ili 5-0 da nije bilo Hasagica. Nije imao puno parada ali njegov sigurnost nam je puno pomogla.vOluMme je napisao/la:čuj niko ne spominje Kenu ??!!Tarik14 je napisao/la:Niko ne spominje cinjenicu da je Hasagic odlicno branio veceras te da nas je spasio od vece blamaze.
i zar je 1-0 blamaža...
velez_mostar je napisao/la:umjesto muratovica koji je lipsao je MORAO staviti Pjanica koji je ubjedljivo nas najbolji igrac,Ciro je ovo izgubio!
Ted Mosby je napisao/la:Treba biti iskren i reći da BiH ima malo izgleda za prolaz dalje. Mislim da će Portugal slavit i u Zenici
Madafaka je napisao/la:Zike_HzSa je napisao/la: Ultragotiva prečka stativa !![]()
![]()
Pirke_TM87 je napisao/la:Ja samo ne znam kako vecinu ovih sto pisu nije sramota da pisu protiv Zvjezdana Misimovica. Sta hocete da kazete, da je lose odigrao ??? Kada god je primio loptu na njemu su bila dva igraca, sto znaci da je konstantno na ledjima imao jednog igraca a da je drugi uvijek bio tu da slucajno koja lopta ne prodje. Pepe je bio flaster na Misimovicu, i on je bio taj koji je usporavao nasu igru i onemogucavao da se Mismovoc razmase. Pa taj covjek je zaduzio nas toliko da mu ja nebi zamjerio kada bi fulio ne zna kakvu sansu, a covjek je danas svoj prosao odradio sasvim solidno i za prolaznu ocjenu. Zapitajte se sami da li bi uopste gledali BARAZ veceras ili neku prijateljsku utakmicu da taj covjek nije svojim pasovima i asistencijama uradio to sto je uradio. Ja bih se sam zapitao " Jesam li uopste dobar " ? da dam kritiku na njegovu igru, i da to okarakterisem kao jako lose, i da stvar bude jos gora da kazem da nas je on kostao poraza... FUJ
zenicanin je napisao/la:Nade je napisao/la:Ja sam vidio loptu u golu kad je Muslimovic sutao posto redatelj nije bio u stanju prikazatiAli nazalost kao da BOG nam nije dao gola...Boze molim te daj nam pobjedu dovoljnu u Zenici da obradujes nas narod
ja sam se sa rajom vec bio radovo kad ono **** stativa
Ali mogla je barrem jedna ucizenicanin je napisao/la:SMIRITE SE LJUDI..PA NIJE BOG KRIV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.