Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

legenda reala
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la legenda reala » 15 mar 2013, 15:32

SDA kadar se uhljebio po državnim institucijma, i s posla po forumima brani haotično stanje kako u državi tako i u ostalim porama društva, klasika na ovim forumima tipa klix, evo počeli i na ovom forumu.Uvijek je drugi kriv :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 15 mar 2013, 17:57

Dufresne je napisao/la:Kad se oko ovih svih potencijalnih reprezetativaca i generalno reprezentacije bude pocelo razmisljati sa glavom, a ne sa emocijama i srcem (koje su generalno nama kao narodu karakteristika), onda ce sve biti bolje... ;)
Fantasticno receno u tako malo rijeci.

Mi smo vec postali zarazeni nekakvim delikatnim emocijama. I sve sto se desi dozivljavamo sa ogromno emocije, al' nazalost sto je najgore one sa elementima nemoci i podredjenosti. Uvijek postoji nesto, izgovor, zbog cega ne mozemo sami.

Valjda je to povezano, generalno se stalno traumatizujemo i razocaravamo, pa se osjecamo sami, nemocni i onda bjezimo od odgovornosti.

Nekako moramo izaci iz tog kruga. Generalno mislim da nas yebe previse 'ako bog da', 'sudbina' i njima slicne rijeci kojih je nas jezik prepun.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 mar 2013, 18:26

Najlakse je bit' u danasnjem savezu, sjedis..i cekas kad ce neka drzava napravit nekog igraca koji vuce korjene iz BiH, i lagano malo bacis fore na patriotizam, malo Dzeko, Pjanic, dobra ekipa..i to bi trebao biti oslonac za kreiranje ekipe i ubuduce, smijesno.

Uzet' kredite, napravit kampove, ulozit u omladinske skole, pogone, i ovdje pravit' igrace koji ce se tamo prodavat' po dobrim cijenama, i na koje cemo moci racunati i na reprezentativnom nivou.
Sve dok tako ne pocnemo radit', nema od ovoga nista..davno je rat' zavrsen, i igraci koje vrbujemo su vise stranci, nego Bosanci i Hercegovci, i za par godina cemo imati jos vecih problema.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 mar 2013, 18:27

Neki dan pitam niko ne odgovara, pa reko da vidim imam li sad srece.
Kakav je status Arslanagica ? Jel' se izjasnio oko drzavnog dresa, ustvari da li je uopste povezivan sa BiH osim na forumu ?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 15 mar 2013, 18:34

L_blancos je napisao/la:Neki dan pitam niko ne odgovara, pa reko da vidim imam li sad srece.
Kakav je status Arslanagica ? Jel' se izjasnio oko drzavnog dresa, ustvari da li je uopste povezivan sa BiH osim na forumu ?
Njegov jaran Sven Tino Susic (selektorov necak) sa kojim je igrao skupa za mladje kategorije Standarda i Belgijske repke je rekao da je momak voljan igrati za BiH.A na jednom sajtu sam takodjer procitao da su navodno ovi nasi iz Saveza stupili sa njim u kontakt.Sad ims li istine u tome ne znam
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 mar 2013, 18:37

Nekadasnji reprezentativac Krunic je zavrsio karijeru. Sretno majstore, uvijek si bio korektan. 2 klase iznad ove nase lige i u poznim godinama.
Sport je lijek za tijelo i duh.

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 15 mar 2013, 18:41

Kakav je taj sven tino susic ako vec igra u standardu? Jel potencijal?
I kakvo lik ima uopste porijeklo, kazes da je rodbina od papeta al mi cudno to ime malo buduci da je susicu pravo bosansko. (znam da danas ima svega, nego pitam cisto informativno)

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 15 mar 2013, 18:46

dadnan je napisao/la:Kakav je taj sven tino susic ako vec igra u standardu? Jel potencijal?
I kakvo lik ima uopste porijeklo, kazes da je rodbina od papeta al mi cudno to ime malo buduci da je susicu pravo bosansko. (znam da danas ima svega, nego pitam cisto informativno)
Tino sven susic je ljetos presao u Hajduk......
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 15 mar 2013, 19:02

dadnan je napisao/la:Kakav je taj sven tino susic ako vec igra u standardu? Jel potencijal?
to je sin od Papetovog buraza.Ranije je dostao obecavao,ali je stagnirao u zadnje vrijeme.Igrao je zadnjih 20 minuta za Hajduk protiv Dinama.Mislim tu tekmu sam imao priliku da gledam.Malo je falilo da zabije gol Dinamu (to je bila ona akcija gdje Hajduk ostecen za cist Penal,on se jedini i pobunio sto nije penal i dobio zuti),Bilo kako bilo u jednom je intervju rekao da je u kontaktu sa Arslanagicem (da su veliki prijatelji) te da je ovaj tj Arslanagic voljan igrati za BiH,Pricao sam sa 1 momkom koji je razgovarao sa ocem malog Vuckica.Kome je Harisov stari rekao da je mali voljan igrati za BiH ukoliko ga pozovu.Ali i istice da ga niko nije kontaktirao.Sad ako mene taj momak laze,lazem i ja.Bilo kako bilo treba svima ponuditi,a onda sta bude.Ima ona dobra stara koja kaze: Ko ne trazi taj i ne dobije
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 15 mar 2013, 19:16

Tino Sven Susic

slika
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 15 mar 2013, 22:05

Ma lahko cemo za svena susica, cim bude vrijedio i malo sigurno ce ga suske odma pozvat. Ako ne prati igrace po svijetu barem valjda zna kakvi su mu clanovi porodice, tako da se oko toga ne trebamo sikirati. Ako bude ista vrijedio sigurno ce igrati za nas. Hajmo probat vidjet sa arslanagicem i vuckicem, sta i kako tu odraditi.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 mar 2013, 18:15

jel misli na ovu @Sakuragi sa 257str ove teme ?? http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 2061_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 mar 2013, 18:24

Sta je sa bosanskog hulka xD ? jel igra ikako on u dinamu ?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 mar 2013, 18:27

zgembo89 je napisao/la:jel misli na ovu @Sakuragi sa 257str ove teme ?? http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 2061_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
To je ta :lol:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 16 mar 2013, 19:02

ni jedan rijec o kolasinca vi ste me razocarali

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 mar 2013, 19:19

Majstor10 je napisao/la:ni jedan rijec o kolasinca vi ste me razocarali
Danas igrao na poziciji DM,nazalost nisam bio u mogucnosti gledati tekmu.

PS evo Pape na Face TV

nevera
Kontakt:

Post Postao/la nevera » 16 mar 2013, 19:37

Cudi me da ovdje nitko ne spominje malog Jedvaja koji je sa 17 godina vec standardan u D.Zagrebu. Kazu da je cak i veci talenat od Halilovica a to sto sam dosad od njega vidio to i potvrdjuje, puno je ozbilniji igrac. Siguran sam da ce zavrsit u nekoj top-ekipi..
Inace, otac mu je rodjeni Mostarac i bivsi igrac Veleza, Zdenko Jedvaj...

Jedvaj, Kolasinac i Bicakcic, eh to bi vec na nesto licilo...

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 16 mar 2013, 19:44

nevera je napisao/la:Cudi me da ovdje nitko ne spominje malog Jedvaja koji je sa 17 godina vec standardan u D.Zagrebu. Kazu da je cak i veci talenat od Halilovica a to sto sam dosad od njega vidio to i potvrdjuje, puno je ozbilniji igrac. Siguran sam da ce zavrsit u nekoj top-ekipi..
Inace, otac mu je rodjeni Mostarac i bivsi igrac Veleza, Zdenko Jedvaj...

Jedvaj, Kolasinac i Bicakcic, eh to bi vec na nesto licilo...
iskreno nisam znao za tog igraca druze, imas vise podataka o njemu?

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 16 mar 2013, 20:02

Majstor10 je napisao/la:ni jedan rijec o kolasinca vi ste me razocarali
pa **** tako ti je drug kad bude los rezultat, svi se poklope :mrgreen:

kako je igrao nas Seo? ja nisam imao vremena da gledam danas..

nevera
Kontakt:

Post Postao/la nevera » 16 mar 2013, 20:09

Sakuragi je napisao/la:
iskreno nisam znao za tog igraca druze, imas vise podataka o njemu?
Gledao sam ga protiv Hajduka proslog mjeseca, kad je bio daleko najbolji igrac na terenu.

Evo kako je asistiro za prvi gol:
" onclick="window.open(this.href);return false;
(oduzeo loptu protivnickom igracu i onda fantasticno uposlio Krstanovica )..

Malo koji odbrambeni igrac i sa 30 godina zna igrat takve pasove. Igra kao da mu je 25 godina a ne 17. Vrlo je smiren, odlican u dvobojima, brz je i jako je tesko ga proci. Sljedece sezone ce vjerovatno kao 17-godisnjak bit standardan u ligi prvaka ili EL, onda ce mislim pocet lov europskih velikana na njega.Zato ga treba sto prije kontaktirat..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, Google [Bot], Normus90 i 14 gostiju.