FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 15 mar 2013, 18:11

Fukare - Povratak Otpisanih :)
" onclick="window.open(this.href);return false;

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 mar 2013, 18:16

I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 15 mar 2013, 18:21

ako neko ima info koji su od kafica uzeli ulaznice neka napise moze i na pp i na fb bilo gdje...... da ovako javno napisem jedan text sutra i zahvalim se...... znam da nije mjesto ovdje za reklamiranje ali bmk ionako moderatori nisu nekoga banovali 2 god.......za pocetak hvala desperadu i city pub na kupljenih 10 ulaznica..... inace isti je gazda
idemo dalje.......

edit...ovo radim samo iz jednog razloga a to je da negdje ni ne udjes a vec ti zatvore vrata...ko je bio zna o cemu pricam......e pa uzivajte gospodo kada pocnemo izbjegavati te vase rupe
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 mar 2013, 18:32

@nusmir

Bilderu,sto im nisu razlupao inventar :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 15 mar 2013, 18:32

Kupljene karte :D :D Još samo da osvane :mrgreen:

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 15 mar 2013, 18:38

harry_90 je napisao/la:@nusmir

pa nije ni to toliko daleko bilo :mrgreen: :mrgreen: nego eto glumimo finocu :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 mar 2013, 18:38

nusmir je napisao/la:ako neko ima info koji su od kafica uzeli ulaznice neka napise moze i na pp i na fb bilo gdje...... da ovako javno napisem jedan text sutra i zahvalim se...... znam da nije mjesto ovdje za reklamiranje ali bmk ionako moderatori nisu nekoga banovali 2 god.......za pocetak hvala desperadu i city pub na kupljenih 10 ulaznica..... inace isti je gazda
idemo dalje.......

edit...ovo radim samo iz jednog razloga a to je da negdje ni ne udjes a vec ti zatvore vrata...ko je bio zna o cemu pricam......e pa uzivajte gospodo kada pocnemo izbjegavati te vase rupe
Ma napisi koji su zatvorili vrata, da se ne zalazi tamo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 mar 2013, 18:43

nusmir je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@nusmir

pa nije ni to toliko daleko bilo :mrgreen: :mrgreen: nego eto glumimo finocu :lol: :lol:
tako i treba,miran i povucen hahaha..koji su to kafici koji su vam zatvorili vrata,da vam ja otvorim,jer mene se boje,a masivniji sam od tebe :P
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 15 mar 2013, 18:47

neka necemo brojati ove druge da ne bude neka propaganda ili nesto protiv njih........ali cu rado zato nabrojati ljude koji su uzeli ulaznice i pomogli klubu

ps.. masa je MAMA :mrgreen: :mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 mar 2013, 19:12

treba treba nabrojati i te koji nisu htjeli uzet, ako ne sve onda bar one koji su najveca gov.na bili da svijet zna da vise ne ulazi u iste , ja prvi nikad vise a vjerujem da dosta ljudi ne bi takodjer...ko im je.e mater i treba ih negativno reklamirati

a sto se tice ovih koji su uzeli isto tako posebnu zahvalu napraviti, ako nista na fb grupi i nekim saopstenjima. Treba se zahvaliti svakome ko je pomogao, od banalnog primjera ulaznica za tekmu ljudima koji su nam pomogli oko registracije udruzenja do "reklama" tim kaficima i ostalim institucijama koje su kupile vise karti...
Sloboda je klub koji u gradu ima jako los imidz kao poslovni partner, duzni su svakom, zakinuli su svakog i to se treba mijenjati pod hitno , na svaki moguci nacin, a vjerujte mi o ovim malim stvarima se prica i to moze puno promijeniti sliku o klubu.... ako zelimo novi klub i novu sliku o klubu moramo krenuti od malih stvari koje skoro svako od nas moze uraditi...
toliko ideja i sitnica mi je palo na pamet i bas sam imao zelju da se i ja aktiviram nakon dugo vremena ako nista oko struke marketinga, ali eto sve vrijeme nesto ne da, medjutim morat ce se :D

nista nas ne kosta dati malu zastavicu Slobode ili sal npr tim kaficima ili bilo koji vid zahvalnosti, a covjeku srce puno kad udje u neki kafic i vidi dres, sal Slobode kako visi u istom. time pokazujemo simbolicnu zahvalnost koja puno znaci, a ujedno i promovisemo klub ili grupu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 15 mar 2013, 19:14

Za sve koji me dozivaju.Nesmijem da se javim prepali ste me.Mnogo ste jaki svi vas se boje.Ipak vi idete u teretane a mi smo mali i slabi i idemo u tz u skolu.A ne zelim ni da smetam ipak ste vi u poslu valja rasprodati cijeli istok.Eto vam materiljal pa sad opet navalite naivci
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 15 mar 2013, 19:18

evo seljaka dosao iz skole.......ma sta sam vam rekao znam u minut kad ce kuci.....koja je stanica bila ona kod omege ili kipovi da vas u ponedeljak otjeram sve u picku materinu !

Ultrastyle slazem se za sve navedeno........rekao sam za desperado covjek lagano uzeo 10 ulaznica i podijelit ce gostima........ali na koji nacin je to uradio svaka cast......nisam do sada jednom u zivotu bio kod njega ali od sada vjerujem da cu stalno ici........

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 15 mar 2013, 19:25

sjena je napisao/la:Za sve koji me dozivaju.Nesmijem da se javim prepali ste me.Mnogo ste jaki svi vas se boje.Ipak vi idete u teretane a mi smo mali i slabi i idemo u tz u skolu.A ne zelim ni da smetam ipak ste vi u poslu valja rasprodati cijeli istok.Eto vam materiljal pa sad opet navalite naivci
Ti si još luđi što se pališ svega mi. Ne podržavam ni njih, ali opusti se druže, ne može se ničije mišljenje promijeniti. Takav čovjek i zdravo, ako ti ne godi bježi od njega. :roll:

I meni bi krivo danas kad 5-6 momaka iz okolice poče u busu puštat izvornu muziku, iza njih stoji naš momak iz Fkr sa Stupina, mjenja čovjek boje, sreća njihova da je brzo izašao. :mrgreen:

Ali na svaku budalu, znam 5 dobrih iz istog mjesta, tako da, samo lagano drug. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 mar 2013, 19:49

sutra idem u tz poslom imali se gdje kupiti karta kupio bi i ja dvije .napravili ste odlicnu akciju i volio bi i ja da je podrzim.imal na ulazu na stadion da se kupe
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 mar 2013, 19:54

astra1922 je napisao/la:sutra idem u tz poslom imali se gdje kupiti karta kupio bi i ja dvije .napravili ste odlicnu akciju i volio bi i ja da je podrzim.imal na ulazu na stadion da se kupe
Bit će sigurno na ulazu stadiona ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 mar 2013, 20:01

oko 13 ili 14 sati cu gore biti idem u posjetu pa cu da kupim,a rado bi i pogledao utakmicu ali puna kola zena :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 mar 2013, 20:06

astra1922 je napisao/la:oko 13 ili 14 sati cu gore biti idem u posjetu pa cu da kupim,a rado bi i pogledao utakmicu ali puna kola zena :mrgreen:
ma brate nebitno sto neces prisustvovati veliki respekt od mene ;)
Sloboda Tuzla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 mar 2013, 20:07

astra1922 je napisao/la:oko 13 ili 14 sati cu gore biti idem u posjetu pa cu da kupim,a rado bi i pogledao utakmicu ali puna kola zena :mrgreen:
Respect za tebe 8-) , ma uvijek ste bili s nama dobri i kad god dodjemo u Gradacac bude rostilj na jezeru, ako Bog da opet uskoro najveci derby kantona :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 mar 2013, 21:03

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 mar 2013, 23:04

nusmir je napisao/la:evo seljaka dosao iz skole.......ma sta sam vam rekao znam u minut kad ce kuci.....koja je stanica bila ona kod omege ili kipovi da vas u ponedeljak otjeram sve u picku materinu !

Ultrastyle slazem se za sve navedeno........rekao sam za desperado covjek lagano uzeo 10 ulaznica i podijelit ce gostima........ali na koji nacin je to uradio svaka cast......nisam do sada jednom u zivotu bio kod njega ali od sada vjerujem da cu stalno ici........

Jesi ti brate vidovit u bobu pogodi kada ce ovaj da se vrati ? :lol: Salu na stranu sutra ce da bude odlicno na tribinama, fina utakmica nadam se i naravno pobjeda Slobode.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.