Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
svaka cast za post , ibricicev je gol , al bio br.1 , sva 3 stopera extra(ala.supic:D) , ibisevica pothitno proćeratMIKIII_ZE je napisao/la:sramota za sve vas ako se muratovic nije borio nije niko a rahimic je bio najbolji na terenu a gledaj kako ste bezobrazni niko nece da kaze da su ibisevic i muslimovic bili najgori najlakse je svaliti na igraca koji radi najprljavije poslove za cijelu ekipu a to su rahimic i muratovic niko nece da kaze da je taj muratovic prekinuo akciju kod gola a da je salihovic ispao pa da je ispao mali ibricic, zato kazem vazna je borba a svi su se borili ZA MENE SU SVI LAVOVI
hos da ti ukinem internet...Ted Mosby je napisao/la:Treba biti iskren i reći da BiH ima malo izgleda za prolaz dalje. Mislim da će Portugal slavit i u Zenici
MOGLA JE AL NEMA POTRBE DA BOGA KRIVITE...I MENI JE KRIVO KAO I VAMA,NEZNAM KAKO CU SPAVAT OD MUKE,PA OPET NEPISEM SRANJA PO FORUMUBosnier je napisao/la:Ali mogla je barrem jedna ucizenicanin je napisao/la:SMIRITE SE LJUDI..PA NIJE BOG KRIV
HEHEHE SAM SEBE CITIRAM...volio bih da nisam bio u pravu...sedra je napisao/la:Sto se tice igre nase repke veceras,bojim se da ako nam zatvore Misketa da nasi topnici nece dobiti puno lopte napred,al zato je tu Salihaga i Ibragaaa,joj kad ce poceettiii
Tare, kakva blamaza.Tarik14 je napisao/la:Niko ne spominje cinjenicu da je Hasagic odlicno branio veceras te da nas je spasio od vece blamaze.
vOluMme je napisao/la:-------------------------hASAGIĆ------------------------------
---------------jAHIĆ-----------Nadarević---------------Pandža
----Berberović---------------------------------------------------Salihović---
----------------------------------Medunjanin----------------------------------
--------------Pjanič-------------Misimovič--------------------Ibričić
---------------------------Džeko---------------Ibišević----------------------
vOluMme je napisao/la:-------------------------hASAGIĆ------------------------------
----Berberović---------------------------------------------------Salihović---
--------------Pjanič-------------Misimovič--------------------BAJRAMOVIC
nemože se bez Ibre..najjači je-TheManiacs je napisao/la:vOluMme je napisao/la:-------------------------hASAGIĆ------------------------------
----Berberović(Ibričić)---------------------------------------------------Salihović---
--------------Pjanič-------------Misimovič--------------------BAJRAMOVIC
zenicanin je napisao/la:SMIRITE SE LJUDI..PA NIJE BOG KRIV
smiri malisolidus je napisao/la:KAKVIH 12 IGRACA???
POJMA NEMAS A KOFA SASTAVLJAS FORMACIJU ccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.