OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Ja bas nas ne kontam nikako, eto ocistili ste taj teren i sad ga prekriti najlonom nekim da sutra bude uredu i to je to. Ali jok vjerovatno ce snijeg opet napadati i opet ce te cistiti teren 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Vidiš koliki je teran.Gdje nać toliko najlona??Sarajlijc@ je napisao/la:Ja bas nas ne kontam nikako, eto ocistili ste taj teren i sad ga prekriti najlonom nekim da sutra bude uredu i to je to. Ali jok vjerovatno ce snijeg opet napadati i opet ce te cistiti teren

OFK Gradina Srebrenik
Pa Brcko oni su poznati po tome da koriste evropske metode kad je u pitanju neka elementarna nepogoda,daj suti ba,a uostalom nedolazi nam Barcelona,naucili ste vi igrat na ovakvom ,kako god kuce tako i ugostima...Brcko87 je napisao/la:Vidiš koliki je teran.Gdje nać toliko najlona??Sarajlijc@ je napisao/la:Ja bas nas ne kontam nikako, eto ocistili ste taj teren i sad ga prekriti najlonom nekim da sutra bude uredu i to je to. Ali jok vjerovatno ce snijeg opet napadati i opet ce te cistiti terenZnaš ti pošto je metar najlona??
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja sam rekao za sve nas komplet ligu da smo neodgovorni.crni89 je napisao/la:Pa Brcko oni su poznati po tome da koriste evropske metode kad je u pitanju neka elementarna nepogoda,daj suti ba,a uostalom nedolazi nam Barcelona,naucili ste vi igrat na ovakvom ,kako god kuce tako i ugostima...Brcko87 je napisao/la:Vidiš koliki je teran.Gdje nać toliko najlona??Sarajlijc@ je napisao/la:Ja bas nas ne kontam nikako, eto ocistili ste taj teren i sad ga prekriti najlonom nekim da sutra bude uredu i to je to. Ali jok vjerovatno ce snijeg opet napadati i opet ce te cistiti terenZnaš ti pošto je metar najlona??
Kako god pobjeda je nasa

A gdje se to jos pokriva teren najlonom? I trava mora da "dise" i dobija eventualno UV zrake (koje inace ne prolaze kroz staklo i najlon) ako zeli da "zivi"...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne mora najlon, imaju cerade neke cini mi se da se Maksimir time pokrivao.AnelZ je napisao/la:A gdje se to jos pokriva teren najlonom? I trava mora da "dise" i dobija eventualno UV zrake (koje inace ne prolaze kroz staklo i najlon) ako zeli da "zivi"...
Ma dobit cete pobjedu a i batine 

Zar ti nisi plakao kako su vas dvojica - trojica Nijazovih umalo prebila. Sve vam skršili na kamaru, a vas na stadionu bilo 500zuka_TM je napisao/la:Ma dobit cete pobjedu a i batine

O čem ti,kakvi Nijazovi??Nisu smjeli izvirit iz lože..irh je napisao/la:Zar ti nisi plakao kako su vas dvojica - trojica Nijazovih umalo prebila. Sve vam skršili na kamaru, a vas na stadionu bilo 500zuka_TM je napisao/la:Ma dobit cete pobjedu a i batine![]()
![]()
![]()
OFK Gradina Srebrenik
Evo vidim i u tvojim postovima da si se baš ti žalio, ali neću te citirati. Želim samo ovom gore poručiti da nema razloga za prijetnje i dizanje tenzija.Brcko87 je napisao/la:O čem ti,kakvi Nijazovi??Nisu smjeli izvirit iz lože..irh je napisao/la:Zar ti nisi plakao kako su vas dvojica - trojica Nijazovih umalo prebila. Sve vam skršili na kamaru, a vas na stadionu bilo 500zuka_TM je napisao/la:Ma dobit cete pobjedu a i batine![]()
![]()
![]()
Bolje bi bilo da mu i ti poručiš kako je izvalio glupost.
@irh Jesam se zalio da su lajali svasta iz lože al kad je se raja digla da udara nisu smjeli izvirit iz lože,ušutili se..tako da nemoj bgt pisat nešto što neznaš..
Slažem se,netreba dizat tenzije..svoji smo..
OFK Gradina Srebrenik
Eto dogovorili smo se. Kome treba frka.Brcko87 je napisao/la:@irh Jesam se zalio da su lajali svasta iz lože al kad je se raja digla da udara nisu smjeli izvirit iz lože,ušutili se..tako da nemoj bgt pisat nešto što neznaš..
Ovo je bila sala ako niste skontali
Ne znam ko moze zeliti neke probleme i slicno
A Nijaz je dobro prosao,jer je bio visok onaj zid od loze 

Upravo tako je bilo.irh je napisao/la:Zar ti nisi plakao kako su vas dvojica - trojica Nijazovih umalo prebila. Sve vam skršili na kamaru, a vas na stadionu bilo 500zuka_TM je napisao/la:Ma dobit cete pobjedu a i batine![]()
![]()
![]()

-
- Moderator
- Kontakt:
Teren je bio u idealnom stanju, s obzirom na snijeg. Bio je očišćen, ali ponovo napadalo.. tako da sutra opet valja u radne pohode haha

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sretno danas,mada će teško biti.Domaći teren,veliki protivnik i pitanje kada će više veći doći su dovoljni razlog da odigrate najbolju utakmicu od ulaska u PL.Pod tim okolnostima najmanje bod možete izvuić,ali ipak je Sarajevo ime gdje će ljudi u crnom utjecati onoliko koliko je potrebno Sarajevu za pobjedu.Kao i što sam predviđao.

Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 16 mar 2013, 17:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Ljudski se nadati pobjedi.
Ali Gradina je objektivno puno losi tim od Sarajeva,i sve osim ubjedive pobjede gostiju bila bi senzacija.Ono što se po pisanju primjetiti, da Vam je u gradu velika euforija i neka je,jer ne dolazi Sarajevo svaki dan.Sretno svima i nek pobjedi bolji. 

K'o i sve ove godine...vatreni je napisao/la:Sretno danas,mada će teško biti.Domaći teren,veliki protivnik i pitanje kada će više veći doći su dovoljni razlog da odigrate najbolju utakmicu od ulaska u PL.Pod tim okolnostima najmanje bod možete izvući,ali ipak je Sarajevo ime gdje će ljudi u crnom utjecati onoliko koliko je potrebno Sarajevu za pobjedu.
Teren nije los kad se uzme u obzir ove sve padavine. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.