Vozdra raja, evo i mene iz Banovica, lijep grad nema sta. Za sta su me banovali ne znam, al eto, odsluzio, i evo me nazad.
Utakmica protiv Bayerna je takticki fantasticna. Wenger se konacno prilagodio protivniku, sto je dovelo da Bayern ima jednu sansu na utakmici a i tu iz kontre. Oni koji pricaju da se Bayern opustio pojma nemaju. Bayern je Njemacka ekipa, vecih profesionalaca na Zemlji nema, ne znaju oni za opustanje. Uz to vidjelo se kod drugog gola koliko su se opustili.
Marsal je na pocetku sezone pljuvao Jenkija(mi gledali tekmu kaze on meni ako neko spomene Jenkija napasti cu ga), a sad ovako lijepo pise o njemu, to vam najbolje pokazuje sta je ovaj momak(ne Marsal

) uradio u ovoj godini. Isto tako i Chily, jednostavno Jenki igra odlicno. I jos jednom pokazuje da je talenat bezvrijedan bez rada, ali i da rad nije bezvrijedan cak i ako nemas talenat.
p.s. ovaj izbor Cazorle u tim dosadasnjeg dijela prvenstva pokazuje kakvi strucnjaci rade danas. Pokaze jednu utakmicu da zna, i onda tri da je lijen.
Celik!3,2,2.