Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

pinoche
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la pinoche » 15 nov 2009, 00:57

NK_CELIK je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Neznam koji urac kudite Ibisevica hajde igracine da vas vidim gdje ste vi a gdje je VEDAD IBISEVIC gdje vi igrate a gdje on igra kako vas nije sramota da rijec progovorite tom igracu nakon svega sto je prosao.

Treba da vas stid bude ja vise nikad nebi dosao na forum da tako nesto izjavim,srecom ovdje ima normalnih ljudi koji vjeruju i u drugu utakmicu.

Pokazite vi pesimisti koji gazite po nasim igracima koji se lome za nas navijace,pokazite da li ste navijaci!!!!!!

A nemojte srati tu po igracima!!!!!

Pozz za normalnu raju nadam se pobjedi u srijedu nadam se da ce mo imati vise srece
Ma on moze samo Mainzu i Estoniji da zabije sada i to je njegova realnost...Prije povrede je bio neprikosnoven u napadu, nakon povrde je nikakav...Pod hitno ga voditi kod hodze da mu salije strave a nakon toga na klupu a na njegovo mjestu postaviti ubicu Muslimovica
Ja samo ne znam sta si ti gledao, Vedo je bio puno aktivniji od Dzeke, otvarao je, borio se, ali druga je stvar sto smo bili lose postavljeni i sto nismo imali sredine

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 15 nov 2009, 00:57

Haj Tarik idi spavaj vise. Ne smaraj narod.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 15 nov 2009, 00:58

NK_CELIK je napisao/la:Ibisevic samo smetao veceras..Prvo je neciji sut odbranio a onda je zasmetao Muslimovicu da je zakuca na odbijeno...

Pod hitno Ibisevica vodit kod hodze da mu salije strave..I to kod najboljeg hodze u Bosni !!!

i daj gasi to debilu, zabijemo ga i tebi i indexu..sta stavljas link kad se ne znas potpisati kako treba...
sta prozivas matere ti...extra smo odigrali... sviiii ... cim izgubimo nadje se neko ko ce prozvati pojedinca koji je kriv za poraz.... :evil:
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 nov 2009, 00:58

Eto prilike Pjani i Bajramoviću, a onda u nastavku i Medunjaninu. Što se odbrane tiče, zaboravili ste Milenkovića???
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 nov 2009, 00:58

Spahic je bukvalno Bog ove reprezentacije ,igrac koji bi mogao igrati u najjacim svjetskim klubovima ,nevjerovatni stoper ,i iduce sezone cemo ga gledati u nekom gigantu sigurno...i Pjanic ,pa to je igrac koji samo kod naseg selektora moze sjediti na klupi..i to su 2 stvari koje bi spomenuo ,inace formacija nije lose funkcionirala ,Ibricic veoma dobar ,mada je kriv za gol ,kao i Hasagic koji je morao malo vise izaci da lopta ne pepa ispred njegovih ociju...
Rezultat je nezahvalan ,mora se gonjati ,a ne smije se gol primiti ,mada mozemo ovom Portugalu i 3 gola uvaliti ,nista posebno nisu prezentirali ,a i Miske ce biti bolji ..
Sto se tice napada ,ibisevic bi meni malo na klupu...a Muslimovic koji je unio neki dodatni kvalitet nakon ulaska od pocetka,robusan ,dobar,dobro se gradi ,proigraje ...strasan...Formacija ostaje ista ,samo umjesto Spahe staviti Milenkovica ,umjesto Rahimica Bajramovic,umjesto Muratovica koji za moj pojam vise nikad ne bi trebao igrati za nas ,uz sve pocasti koje mu treba odati ,ubaciti Pjanica (definitivno najboljeg igraca daleko,miljama daleko),i ..to je to ..i napadacki..sa dosta pritiska na njihovu zadnju liniju koja je pokazala svoje slabosti!
Malo sam se smirio ,ali opet ,tesko cu spavati veceras ,sanjacu precke i stative...

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 15 nov 2009, 00:58

e a ima nesto na sto Portugalci n racunaju, a vidim niko ni od vas ne spominje...Dimenzije terena na BP su znatno manje, nece biti ovolike trke + bit ce vise skok igre !!!

Veceras su nas i u skoku nadigrali, no to se moze desiti jednom od 10 utakmica...Slijedi Zenica, slijedi pakao Bilinog Polja, slijedi 3-1 za nas !!!

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 15 nov 2009, 00:59

ne znam sta da kazem,puno je svakakvih emocija..ali nek azmajevi znaju da smo uz njih..
keno je bio siguran i odlican..stavio bih milenkovica pjanica i bajramovica umjesto ove trojice sto ne igraju,a uveo bi obavezno na poluvremenu muslimovica i medjunanina..
ibricici i misimovic nisu imali svoj dan,ali u zenici ce oni biti najbolji,budite sigurni..
naprijed zmajevi,nije gotovo.. :x

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 15 nov 2009, 00:59

pinoche je napisao/la:Ajmo pokusati biti realni, bez izljeva patriotizma. Veceras smo bili ocajni, kao i protiv svih boljih repki, Turska i Španija. Igrali smo kao da su 70. godine, sporo, mlitavo sa puno bojazni. Mislim da se Ciro usrao, jer kako objasniti da su vezni igraci od napadaca bili udaljeni pa cak i 60 metara. Stvorili smo sanse iz nicega i nismo imali te sportske srece, ali mozda je postavkom nismo ni zasluzili. Portugal nije bauk, ali imaju rezultat koji ce tesko ispustiti u Zenici, ali nada umire posljednja. Miske i Dzeko razocarali veceras, Salihovic igrac utakmice, po meni.

PS Molim djecu da ne citiraju, ako ima prave malo starije raje volio bih da prodiskutujemo
Ma ti nemas pojma i nisam djete nego neko koje vecera sgledao tekmu i mogu ti reci da si fulo sa svojim komentarom sto na sat pa glupko izbroji prilike portugala u 90 minuta a izbroj prilike BiH i ti ces nakon vecerasnje borbe nasih zmajeva reci da ciro nema pojma ili da se boji pa nisi normalan u najmanju ruku si GLUP ko qrac covjece pa nismo mi igrali protiv linhestajna sta ocekujes ti ? Trebalo se otvorit skorz i primit jos koji gol koji bi bio nedostizan upravo iz razloga sto igramo protiv jedne od reprezentacija koja cini Evropsku velesilu jesi ti toga svjestan ?
Jos jednom GLUP SI KO QRAC !

P.S. ZMAJEVI NAJBOLJI STE CIRO LEGENDO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 nov 2009, 01:00

NK_CELIK je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Neznam koji urac kudite Ibisevica hajde igracine da vas vidim gdje ste vi a gdje je VEDAD IBISEVIC gdje vi igrate a gdje on igra kako vas nije sramota da rijec progovorite tom igracu nakon svega sto je prosao.

Treba da vas stid bude ja vise nikad nebi dosao na forum da tako nesto izjavim,srecom ovdje ima normalnih ljudi koji vjeruju i u drugu utakmicu.

Pokazite vi pesimisti koji gazite po nasim igracima koji se lome za nas navijace,pokazite da li ste navijaci!!!!!!

Pozz za normalnu raju nadam se pobjedi u srijedu nadam se da ce mo imati vise srece
Ma on moze samo Mainzu i Estoniji da zabije sada i to je njegova realnost...Prije povrede je bio neprikosnoven u napadu, nakon povrde je nikakav...Pod hitno ga voditi kod hodze da mu salije strave a nakon toga na klupu a na njegovo mjestu postaviti ubicu Muslimovica

jarane ba ohani malo, sta ti hoces od njega... ibisevic je igrac koji ovisi od igraca kao sto su misimovic... on nije ronaldo... ako ti to do danas nisi skontao onda ja ne znam sta ti radis na ovom forumu... on se kretao, trudio, ali i ptice na granama znaju da ne moze jedan napadac sam protiv dva tri igraca u odbrani... nije kriv nijedan napadac vec iskljucivo sredina... preskakala se igra a nijednu ociscenu loptu nasi da dohvate...

ako ti mislis da ibisevic moze 2-3 igraca sevit onda ocigledno ne govorimo o istom igracu... a ta sranja o tome kako je blokirao neciji sut itd. pa nije on blokirao njihov sut vec su ga oni napucali, hajd da tako kazemo... muslimovic od citavog gola pogodi ibisevica koji je stajao u liniji sa lijevom stativom gola (iz golmanove perspektive)... pa ne znam da li bi i ta lopta usla... dzeko cist zicer fula, ono bi ibisevic zmireci zabio (pogledaj tekmu hoffenheim - wolfsburg). eh tako... i nisu krivi napadaci toliko koliko nas vezni red...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 15 nov 2009, 01:01

pinoche je napisao/la:
NK_CELIK je napisao/la:

Ja samo ne znam sta si ti gledao, Vedo je bio puno aktivniji od Dzeke, otvarao je, borio se, ali druga je stvar sto smo bili lose postavljeni i sto nismo imali sredine
da, al na Dzeki su cijelo vrijeme bila 2 igraca, nekada kad primi loptu cak i 3 oko njega..A Ibisevica na kraju niko nije ni cuvao kad su vidjeli koliko je dobar...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 nov 2009, 01:01

Imaju dobre igre i lose igre barem u ovoj tekmi.
Misimovica su cuvali majstorski ali ni on 5% nije dao ono sto je u drugim tekmama znao.
Vedo je bio podupirac od kojeg se lopta odbijala k'o od direka.
Ruku na srce cova osim tekme u Sloveniji nikad normalnu utakmicu nije imao u repci.
I to je amin.Koji klinac repka ima koristi sto je ovaj Bochumima i Herthama zabijao kad je u repci stvarno smor.
Ostali sa minusima i plusovima mogu proci.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 nov 2009, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 15 nov 2009, 01:01

bravo ibisevicu losije nisi mogo odigrati apsolutno nikako ,kako sam dodaje taj ibisevic portugalcima ,krece se fenomenalno, ma dodje mi da se objesim

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 15 nov 2009, 01:01

Ja sam zadovoljan,iako mislim da smo mogli i do remija...

Miske je meni car,ali kada čovjek loše odigra onda se to mora i reći...Nije ništa prema naprijed napravio,a još je barem 5-6 puta uvalio našu odbranu u ****...
Ibišević mi je onako drag,ali džaba sve kada mene taj igrač podsjeća na nekog školarca na školskom turniru...Nije on LOŠ igrač,međutim treba mu mnogo vremena da se namjesti,dribling mu je loš,a ima dobar osjećaj za gol...Uglavnom prosječan,i meni drag,igrač...Muslimović i Džeko su slični napadači,pa je malo nelogično početi utakmicu sa obojicom,ali ja bih pokušao...Džeko je odličan i smotan igrač u isto vrijeme...Odbrana dosta iznad prosjeka...Dakle po meni je sve bilo okey osim Misketa i Vede!!!Neko napisa da je ovo isto kao protiv Turske,a ja smatram da je ovo nešto što se sa tom utakmicom ne može ni porediti,jer smo mi u ovoj tekmi na momente igrali bez igrača na svojoj poli(a još protiv Portugala),a Turska je imala milion šansi,za razliku od Portugala koji je imao jednu odličnu i nekolike solidne šanse...

BIH-Portugal 2-0 8-)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 nov 2009, 01:01

neko_iz_mase je napisao/la:Haj Tarik idi spavaj vise. Ne smaraj narod.
hahaha, nek si mu vala reko

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 15 nov 2009, 01:02

LFCBiH je napisao/la:
pinoche je napisao/la:Ajmo pokusati biti realni, bez izljeva patriotizma. Veceras smo bili ocajni, kao i protiv svih boljih repki, Turska i Španija. Igrali smo kao da su 70. godine, sporo, mlitavo sa puno bojazni. Mislim da se Ciro usrao, jer kako objasniti da su vezni igraci od napadaca bili udaljeni pa cak i 60 metara. Stvorili smo sanse iz nicega i nismo imali te sportske srece, ali mozda je postavkom nismo ni zasluzili. Portugal nije bauk, ali imaju rezultat koji ce tesko ispustiti u Zenici, ali nada umire posljednja. Miske i Dzeko razocarali veceras, Salihovic igrac utakmice, po meni.

PS Molim djecu da ne citiraju, ako ima prave malo starije raje volio bih da prodiskutujemo
Ma ti nemas pojma i nisam djete nego neko koje vecera sgledao tekmu i mogu ti reci da si fulo sa svojim komentarom sto na sat pa glupko izbroji prilike portugala u 90 minuta a izbroj prilike BiH i ti ces nakon vecerasnje borbe nasih zmajeva reci da ciro nema pojma ili da se boji pa nisi normalan u najmanju ruku si GLUP ko qrac covjece pa nismo mi igrali protiv linhestajna sta ocekujes ti ? Trebalo se otvorit skorz i primit jos koji gol koji bi bio nedostizan upravo iz razloga sto igramo protiv jedne od reprezentacija koja cini Evropsku velesilu jesi ti toga svjestan ?
Jos jednom GLUP SI KO QRAC !

P.S. ZMAJEVI NAJBOLJI STE CIRO LEGENDO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidis balonja tvoj post dovoljno govori o tebi, lijepo sam zamolio da se nadrkani bubuljicari ne javljaju, ali izgleda da je prosjek godina ovdje 16, i molim vise da ne citiras

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 15 nov 2009, 01:03

a jbte onaj kruh vise!sta se pravis patriota od svakog ovdje!isto da neko nevoli ibisevica!coek se nemoze sastavit sa loptom i sta sad, muslimovic treba da igra jer cemo na taj nacin stvorit 5x vise sansi!veceras veza 0, jadni miske na nejmu lezali 3 igraca :cry: !**** precke, stative, kurci sta vise nije!**** ti srecu!nije djaba ona ko je sretan ni u hali nije gladan!neznam razocaran sam plakao sam nemgu vise sta cu!ostaje nada za srijedu da se popravi i ode u Afriku!valjda ce tako i biti i da slavimo napokon u zivotu! :cry: ajmo sad svi spavat, kad prenocimo bice bolje glave za misao neku !pozz

mrgud
Kontakt:

Post Postao/la mrgud » 15 nov 2009, 01:03

Mnogi govore pogodio si precku (pa jeboga patak kao da si dao gol), moj dzeko, netreba nama precka, nego gol a, bez gola postignutog tamo, tesko da uspijemo sta, jer ako nam ga oni slucajno zabiju u zenici sve je gotovo, ali netreba ti sada suditi, desilo se sto se desilo.. sada mozemo da zalimo! nisam mogao da vjerujem da si onako reagovao, ono svaki vrhunski napadac zabija a, ne puca od teren..ali, sta sad da se radi, idemo probati pobjediti, zanadati se da cemo imati srece, jer ce nam je puno, puno trebati..
nisam mogao da prnem..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 nov 2009, 01:04

Vedad je toliko dobro odigrao veceras, ja stvarno neznam sta su neki gledali. Covjek je toliko pretrcao, stvarao prostor za Dzeka, dok je ovaj drugi imao precku i setao po terenu. Veda je svugdje bilo, konstantno je napadao njihovu odbranu, kad bi ovi imali loptu. pravi presinge, ali nemoze covjek sam. Sredinu su nam odma bili uzeli, dok smo se mi malo sredili vec je bilo kasno, i ta prokleta sreca koju nikad nemamo, nije bila na nasoj strani. Protiv sudbine se nemoze, vazda je bilo. Nama je valjda sudjeno i propisano da vazda budemo donji. :cry:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 15 nov 2009, 01:04

Jbt ovi neki balavci su gori trolovi od onih Portugalaca iz RS i Ercegovine. :roll:
Koji vam je qrac? Kakvi su to negativni komentari?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 15 nov 2009, 01:06

ja za svojih 32 godine nisam vidio da neko odigra losije od ibisevica ovu utakmicu ,a igram citav svoj zivot fudbal i gledam pa vi sad vidite.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.