FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Bonus
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Bonus » 15 mar 2013, 16:03

"Del Bosque je pozvao 9 igrača Barcelone za utakmice protiv Finske i Francuske. To su: Valdés, Piqué, Alba, Busquets, Iniesta, Cesc, Pedro, Villa i Xavi."

9 igraca :o :shock: iscrpi nas Brko....dobro je da više ne zove Puyola barem.
Zadnja izmjena: Bonus, dana/u 15 mar 2013, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 mar 2013, 16:04

Cautinho je napisao/la:Imam i ja sopcast,ali neznam gdje naci linkove,nitko ne postavlja na forumu sopcast linkove
http://livefootball.ws" onclick="window.open(this.href);return false; eto stranice ti za sopcast
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 15 mar 2013, 16:06

pa sta fali i preko streama gledat ,sto ne install sopcast i gledas ko cojk tekmu ,slika bolja 5 puta nego na ftvu i bhtu,ako ti je makar 2000 kb/s net (a vjerujem da ti je i veca brzina )mozes gledat kakvu hosh utakmicu ,je*o bht i smijesne slike
sta fali ovom
slikaslika
imam instaliran sopcast...po onim tvojim uputama... :D :D :D
i brzinu od 10 mbps ali opet prednost ide tv-u.nekako mi sopcast često zna iznevjeriti pa i kad uzmem neki link od 1500 kbps zna kočiti...
za uzvrat vjerujem da će obn ili hrt prenositi,ako bude neizvjesno u prvoj,dok sam za prvu utakmicu nekako ubijeđen da će ftv i bht izabrati bayerna - juve.
šteta samo što se nije drugačije podjelilo ili što nema dva termina(18 i 45 i 20 i 45) pa da se sve tekme mogu gledati.[/quote]
koci ti link sa netom od 10 000 kb/s i to link od 1500 kb/s pa tebi ti bi morali moc linkovii od 5000 ili 7000kbs (full hd) koji nekad budu a ne slabasni 1500,pa ja imam brzinu 3000 kb /s i bez problema gledam linkove od 2000-2500

tebi bi trebalo da za 5-10 sekundi ocita link od 2000 kb/s,nezz sto te zeza ,probaj instalirati neku stariju verziju sopcasta ili reinstaliraj taj koji imas ,ti se zezas sa tom federalnom a mozes gledat ultra hd tekme na kompu sa tom brzinom,ja da imam taj net ne bi ni palio tv a :lol:[/quote]

Zato sto su im serveri optereceni druze, ja imam 60 mbit/s u Americi i sve utakmice lige prvaka preko sopcasta otvorim samo na 2-3 sekunde i to je max.
Ove ostale gledam bez problema vikendom, valjda nisu toliko optereceni serveri tad.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 mar 2013, 16:13

MrShadow je napisao/la:
Zato sto su im serveri optereceni druze, ja imam 60 mbit/s u Americi i sve utakmice lige prvaka preko sopcasta otvorim samo na 2-3 sekunde i to je max.
Ove ostale gledam bez problema vikendom, valjda nisu toliko optereceni serveri tad.
znas kako ja to rijesim da me ne zeza preoptrecenost servera kad su neke vazne utakmice barca -real il tako neke utakmice lp,udjem na 20 minuta prije da lijepo ocita sopcast i kasnije kad ocita nikakvih problema ,a kad god sam probo pred neke tako velike utakmice 3-4 il 5 minuta prije utakmice nece da ocita kako treba il nekako jedva ocita jer tad se naklate svi :mrgreen: ,zato 15-20 minuta ranije pokrenes link na sopcastu i miran si :D.ja tako nikad nemam problema sa tom preoprerecenoscu :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 15 mar 2013, 17:29

Tek sad vidio da je Barca izvukla Psg..Zadovoljan prolaz 99 posto. Ibraka pripremi guzove za deranje HAHAHHA
Ne igra Ibrahimovic :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 15 mar 2013, 17:44

miki_92 je napisao/la::mrgreen:
slika
maxo isti :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 mar 2013, 17:52

Već mogu da zamislim Ibrine pogane startove nad našim igračima i potezi tipa " nisam namjerno " " na loptu " " onaj ogavni smiješak " itd.

Ibrahimoviću --> slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 15 mar 2013, 18:23

Iskreno ja sam zadovoljan.A treba racunati da ce biti puno jaci.jer ce se do tada Vilanova vratiti na klubu 8-)

Alves :lol: :lol: :lol:
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 15 mar 2013, 18:25

trxel je napisao/la:PSG nije za odbacit, Barca jeste favorit, ali ne i apsolutni. 30% za prolaz Pariza.
Evo im od mene 35%. :D
Nije PSG tako naivna ekipa,mnogim ljudima su "ohladili" (kao i meni uostalom) nakon ovog uzdizanja gdje su preko noci "odlucili" da se proglase gigantom evropskog fudbala.
Ali na stranu sve to Paris ima dosta jaku ekipu.
Sirigu na golu sasvim solidan (bolji od Valdeza :mrgreen: ),Alex,Thiago Silva u odbrani...onda ovaj Jallet koji igra beka je jedan od najpozrtvovanijih likova koje sam vidio.
Motta,Lavezzi,Menez,Pastore (manje-vise :roll: ) Ibrahimovic...ovaj novi Lucas Moura...i sve to pod dirigentskom palicom Carla Ancelotija koji definitivno zna znanje i vjerovatno je jedina prednost koju PSG ima nad Barcom.
Naravno vi ste ipak favorit u ovom mecu,ali ne bi trebao biti lak posao. ;)

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 15 mar 2013, 18:41

Trebaš onda napisati 65%....pošto je ovo Barcina tema, a ne tih francuskih protuha.
I necemo ovdje da citamo velicanje Carla, dosta nam je višegodišnjeg izdizanja portugalskog prevodioca :P :mrgreen:
Citav post si sveo na pricu o njihovim "igracinama", njihovim prednostima, neko zastrašivanje strašnim Lavezzijem....e pa dobro, imat cemo i mi šta reci na terenu ;) ne brini

A sad cu ja otici na temu Reala, i tamo velicati vrijednosti Galate i Fatiha...ali do jaja.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 15 mar 2013, 18:44

Ado1921 je napisao/la:Tek sad vidio da je Barca izvukla Psg..Zadovoljan prolaz 99 posto. Ibraka pripremi guzove za deranje HAHAHHA
Zato ce vas pokarati na Nou Campu. Gdje nadam se, necete ponovo zabiti gol iz ofsajda.

Allez PSG!
Dzoni je napisao/la:Evo im od mene 35%. :D
Neka bude 40% :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 mar 2013, 19:04

JohnLennon je napisao/la: Zato ce vas pokarati na Nou Campu. Gdje nadam se, necete ponovo zabiti gol iz ofsajda.

Allez PSG!
slika

Pričali ste i za Milano da će nas proći pa?A ovaj put dajemo 2 gola sa bijele tačke,dugo nam nije sudija svirao penal. slika

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 15 mar 2013, 19:25

JohnLennon je napisao/la:
Ado1921 je napisao/la:Tek sad vidio da je Barca izvukla Psg..Zadovoljan prolaz 99 posto. Ibraka pripremi guzove za deranje HAHAHHA
Zato ce vas pokarati na Nou Campu. Gdje nadam se, necete ponovo zabiti gol iz ofsajda.

Allez PSG!
Dzoni je napisao/la:Evo im od mene 35%. :D
Neka bude 40% :D
slika :P
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 15 mar 2013, 20:20

:mrgreen:
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 15 mar 2013, 21:24

Bonus je napisao/la:Trebaš onda napisati 65%....pošto je ovo Barcina tema, a ne tih francuskih protuha.
I necemo ovdje da citamo velicanje Carla, dosta nam je višegodišnjeg izdizanja portugalskog prevodioca :P :mrgreen:
Citav post si sveo na pricu o njihovim "igracinama", njihovim prednostima, neko zastrašivanje strašnim Lavezzijem....e pa dobro, imat cemo i mi šta reci na terenu ;) ne brini

A sad cu ja otici na temu Reala, i tamo velicati vrijednosti Galate i Fatiha...ali do jaja.
Citaj izmedju redova,vidis da pokusavam da kazem da je Barca takav gigant,da ce uspjeti da prodje i ovakav strasni PSG. :mrgreen:
;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 mar 2013, 21:29

Zvijer :!:

slika

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 mar 2013, 21:31

Gorki je napisao/la:Zvijer :!:

slika
na terenu je ko mala maca :D

MES QUE UN CLUB !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 mar 2013, 21:39

Umit Davala (Galatasaray): "Moglo je da bude još gore. Mogla je da nam padne i Barcelona.Ovo je faza takmičenja gdje moramo da prihvatimo sve.Ako ništa drugo, dobro je to što prvi meč igramo u gostima. Biće to sjajni dueli jer obje ekipe igraju izuzetno ofanzivan fudbal.Najbitnije je da damo gol u gostima. Na našem terenu nikome nije svejedno, tako da mislim da su šanse 50:50".

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 15 mar 2013, 21:47

Nevezano za temu,ali ja mislim da se Real nece ugodno provesti protiv Galate.Daleko od toga tko prolazi,vec su se ponijeli prema tom dvomecu kao da su dobili Rayo u finalu kupa.
Keep walking.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 mar 2013, 22:20

slika

el capitan operisan malo prije , koljeno operiso ,izgubljen je za dvomec sa psg-om ,,u pitanju je doveden uopste njegov nastup u ovoj sezoni :x
,ali sve ce se uskoro znati kada barca izadje sa detaljima oko njegovog oporavka

sranje ccc

MES QUE UN CLUB !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.