Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Apsolutno si u pravu!Muslimovic mora igrati umjesto njega u Zenici!zmal je napisao/la:ja za svojih 32 godine nisam vidio da neko odigra losije od ibisevica ovu utakmicu ,a igram citav svoj zivot fudbal i gledam pa vi sad vidite.
zmal je napisao/la:ja za svojih 32 godine nisam vidio da neko odigra losije od ibisevica ovu utakmicu ,a igram citav svoj zivot fudbal i gledam pa vi sad vidite.
Procitaj moj post gore + evo snimak na tvbih pa pogledaj koliko ljudi oko Dzeke i Misketa stoji a koliko oko Ibisevica...Znali su i Portugalci koga ce pokrivati i gdje ce sprjeciti ono u cemu smo najbolji...Ako to ne mozes da vidis, hebiga, nije za tebe fudbalAdinjo je napisao/la:Vedad je toliko dobro odigrao veceras, ja stvarno neznam sta su neki gledali. Covjek je toliko pretrcao, stvarao prostor za Dzeka, dok je ovaj drugi imao precku i setao po terenu. Veda je svugdje bilo, konstantno je napadao njihovu odbranu, kad bi ovi imali loptu. pravi presinge, ali nemoze covjek sam. Sredinu su nam odma bili uzeli, dok smo se mi malo sredili vec je bilo kasno, i ta prokleta sreca koju nikad nemamo, nije bila na nasoj strani. Protiv sudbine se nemoze, vazda je bilo. Nama je valjda sudjeno i propisano da vazda budemo donji.
Živcira me što svi kažete:"ne pljujte naše igrače"...Ali ko njih pljuje!?Ne smije se reći ako su loše odigrali pojedinci!?mdss je napisao/la:ja sam yadovoljan i molim vas prestanite sa pljuvanjem nasih igraca poderacemo ih u zenici 100%![]()
Po svemu sudeci ovo ti je druga ili eventualno treca tekma koju si gledao, zalim te bratezmal je napisao/la:ja za svojih 32 godine nisam vidio da neko odigra losije od ibisevica ovu utakmicu ,a igram citav svoj zivot fudbal i gledam pa vi sad vidite.
Glupane ako je iko ovdje bobuljicar ti si taj lupas gluposti nigdje veze i ne servi sie mogo bih ti staru posjetit !pinoche je napisao/la:Vidis balonja tvoj post dovoljno govori o tebi, lijepo sam zamolio da se nadrkani bubuljicari ne javljaju, ali izgleda da je prosjek godina ovdje 16, i molim vise da ne citirasLFCBiH je napisao/la:Ma ti nemas pojma i nisam djete nego neko koje vecera sgledao tekmu i mogu ti reci da si fulo sa svojim komentarom sto na sat pa glupko izbroji prilike portugala u 90 minuta a izbroj prilike BiH i ti ces nakon vecerasnje borbe nasih zmajeva reci da ciro nema pojma ili da se boji pa nisi normalan u najmanju ruku si GLUP ko qrac covjece pa nismo mi igrali protiv linhestajna sta ocekujes ti ? Trebalo se otvorit skorz i primit jos koji gol koji bi bio nedostizan upravo iz razloga sto igramo protiv jedne od reprezentacija koja cini Evropsku velesilu jesi ti toga svjestan ?pinoche je napisao/la:Ajmo pokusati biti realni, bez izljeva patriotizma. Veceras smo bili ocajni, kao i protiv svih boljih repki, Turska i Španija. Igrali smo kao da su 70. godine, sporo, mlitavo sa puno bojazni. Mislim da se Ciro usrao, jer kako objasniti da su vezni igraci od napadaca bili udaljeni pa cak i 60 metara. Stvorili smo sanse iz nicega i nismo imali te sportske srece, ali mozda je postavkom nismo ni zasluzili. Portugal nije bauk, ali imaju rezultat koji ce tesko ispustiti u Zenici, ali nada umire posljednja. Miske i Dzeko razocarali veceras, Salihovic igrac utakmice, po meni.
PS Molim djecu da ne citiraju, ako ima prave malo starije raje volio bih da prodiskutujemo
Jos jednom GLUP SI KO QRAC !
P.S. ZMAJEVI NAJBOLJI STE CIRO LEGENDO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ja se pitam. Pa Bog te pomogao,odigrali smo koliko smo mogli,jednostavno nije moglo bolje,a i nismo imali srece.Trasimaco je napisao/la:Jbt ovi neki balavci su gori trolovi od onih Portugalaca iz RS i Ercegovine.![]()
Koji vam je qrac? Kakvi su to negativni komentari?
Odlično si sve napisao!alan_kardec je napisao/la:šta reći,nego da su vile baš dobro pronosale Portugal.BiH zaslužila najmanje jedan gol.
Ćiro odlično spremio ekipu,portugalci nisu gotovo ništa pokazali u većem dijelu utakmice,igra im ni na šta nije ličila.Imali su đavolje sreće sinoć i ovo što reče Queiroz da će "napasti u Zenici od prve minute" je šupljak žešći.Salihović najbolji,Džeko se borio,Misimović konstantno bio udvojen pa i utrojen,Ibišević jedno veliko NIŠTA.Muslimović u Zenici mora početi od prve minute.Ova trojica što su dobila parne kartone će baš nedostajati.Za Muratovića i Rahimića zamjene će biti vjerovatno Pjanić i Medunjanin,a za Spahića stvarno ne znam.Strašan hendikep.Generalno gledano ekipa je odigrala dosta dobro.Nadam se da se u srijedu nakon utakmice neće plakati i spominjati šanse od sinoć.
i mene isto!pa ako su lose odigrali nije kraj svijeta,bice bolje drugi put!po njihovom bi za svaki nastup trebali reci super, sjajno nemoze bolje a iskreno treba priznat da nisu bili dobri!po meni "krivac" za to da nismo dali gol je sredina terena, tu nismo nista napravili!akcije su nam bile tipa:Spahic nabija do Džeke ovaj pokusava primit , nekada ide nekade nemoze!i tako sve u krug!tako se neide na svjetsko!bayer 04 je napisao/la:Živcira me što svi kažete:"ne pljujte naše igrače"...Ali ko njih pljuje!?Ne smije se reći ako su loše odigrali pojedinci!?mdss je napisao/la:ja sam yadovoljan i molim vas prestanite sa pljuvanjem nasih igraca poderacemo ih u zenici 100%![]()
Dobro je ti patriota, tebe mi je dosta. Tvoje komentare ne citam odvano, tako shhhhhh.NK_CELIK je napisao/la:Procitaj moj post gore + evo snimak na tvbih pa pogledaj koliko ljudi oko Dzeke i Misketa stoji a koliko oko Ibisevica...Znali su i Portugalci koga ce pokrivati i gdje ce sprjeciti ono u cemu smo najbolji...Ako to ne mozes da vidis, hebiga, nije za tebe fudbalAdinjo je napisao/la:Vedad je toliko dobro odigrao veceras, ja stvarno neznam sta su neki gledali. Covjek je toliko pretrcao, stvarao prostor za Dzeka, dok je ovaj drugi imao precku i setao po terenu. Veda je svugdje bilo, konstantno je napadao njihovu odbranu, kad bi ovi imali loptu. pravi presinge, ali nemoze covjek sam. Sredinu su nam odma bili uzeli, dok smo se mi malo sredili vec je bilo kasno, i ta prokleta sreca koju nikad nemamo, nije bila na nasoj strani. Protiv sudbine se nemoze, vazda je bilo. Nama je valjda sudjeno i propisano da vazda budemo donji.
pinoche je napisao/la:Po svemu sudeci ovo ti je druga ili eventualno treca tekma koju si gledao, zalim te bratezmal je napisao/la:ja za svojih 32 godine nisam vidio da neko odigra losije od ibisevica ovu utakmicu ,a igram citav svoj zivot fudbal i gledam pa vi sad vidite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.