sto pises ovdje ako je nevezano za temu , mogao si isto napisati na temi reala niko ti ne braniCautinho je napisao/la:Nevezano za temu,ali ja mislim da se Real nece ugodno provesti protiv Galate.Daleko od toga tko prolazi,vec su se ponijeli prema tom dvomecu kao da su dobili Rayo u finalu kupa.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- Cautinho
- Kontakt:
Veliki hendikep za nas,ali ako Mascherano bude na nivou kakav je u zadnje vrijeme,za PSG se nebi trebali bojati.Znam da je malo surovo,ali nadam se da je ovo prilika za Bartru i da dobije prostora malo u ligi.
Keep walking.
- Cautinho
- Kontakt:
@geoxx Isti qrac.Opcepoznata cinjenica da je ovo Madridistima druga domaca tema,vise ovdje vise nego Culesi.
Keep walking.
Lijepi strah ovako svi reaguju kad izvuku velesilu zvanu Barca
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- JohnLennon
- Kontakt:
Tako Barca reaguje kad izvuce velesilu zvanu Madrid. Njihov strah je zapravo sasvim opravdan. Svjedoci tomu smo bili kroz prethodnih nekoliko el clasica. Dakako.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Taj isprdak od kluba izaziva samo podsmijeh kod igraca Barce jer znaju kome su petarde prodavali....iskoristili ste odsustvo Maršala (a prisustvo klauna na klupi) i na foru pobjedili i sad fol neki bitan faktorJohnLennon je napisao/la:Tako Barca reaguje kad izvuce velesilu zvanu Madrid. Njihov strah je zapravo sasvim opravdan. Svjedoci tomu smo bili kroz prethodnih nekoliko el clasica. Dakako.
- JohnLennon
- Kontakt:
Pa ne bih rekao da je i Marsal imao neki bolji rezultat od Susica. Izgubio je Superkup, nije uspio pobijediti na Nou Campu. Nista bolje reference od Roure dakako.Bonus je napisao/la: Taj isprdak od kluba izaziva samo podsmijeh kod igraca Barce jer znaju kome su petarde prodavali....iskoristili ste odsustvo Maršala (a prisustvo klauna na klupi) i na foru pobjedili i sad fol neki bitan faktor![]()
Svejedno. Koliko si u krivu, vidjet ces nadam se u polufinalu kad vam ponovo slijedi prizemljenje. Previse ste se digli, bez neke pretjerano velike osnove. Dakako.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Sta ce simpatizerima Barce biti krivo kada Real uopste ne dominira utakmicama protiv Barce.
Ustvari ne mogu dominirati pored najboljeg veznog reda svih vremena.
To sto Real zabija golova iz kornera, penala nije dominacija.
Rezultatska pobjeda jeste, ali sve je to na silu.
Tako da se zna kome je tu krivo i ko ima komplekse.
Tako da se zna kome je tu krivo i ko ima komplekse.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Sta ce simpatizerima Barce biti krivo kada Real uopste ne dominira utakmicama protiv Barce.
Da ti sebe vidis ocima kako tebe vidi cijeli forum, ubio bi se.
Lazes.JohnLennon je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Sta ce simpatizerima Barce biti krivo kada Real uopste ne dominira utakmicama protiv Barce.
Rezultatska pobjeda jeste, ali sve je to na silu.![]()
![]()
![]()
Da ti sebe vidis ocima kako tebe vidi cijeli forum, ubio bi se.
Sta bi ja za tebe trebao reci onda kompleksasu mali a ?
Nemoj da trazim postove da ti se raja smije.
Inace steta za Puyola i mislim da ga nece biti do kraja sezone.
Odlicna sansa za Bartru.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Cautinho
- Kontakt:
Mi ovdje o Parisu,vi bacili priču oko nekog svemoćnog Madrida.
Ma evo glava ljudi,evo je,da ovaj utorak sa druge strane nije stajao Milan vec Madrid,da bi ih natrpali sa jednom postenom petardom.Ljudi,svaka cast za onaj dvoboj u kupu,ondje ste pokazali gdje ste,ali onaj dvoboj u ligi je bio beznacajan.Neka,igrat ce Barca i Real jos el clasica,vidjet cemo tko ce se tada smijati.Dok god se Tito ne vrati,tesko da ce sve ici glatko po Barcu.A i sreca je ta da ce i on ubrzo na svoje mjesto,pa da je onda sve pod konac.
Inace,gdje je Abidal,mozeli li igrati protiv Raya u prvenstvu.Jooj,sto bih volio da zaigra...
Ma evo glava ljudi,evo je,da ovaj utorak sa druge strane nije stajao Milan vec Madrid,da bi ih natrpali sa jednom postenom petardom.Ljudi,svaka cast za onaj dvoboj u kupu,ondje ste pokazali gdje ste,ali onaj dvoboj u ligi je bio beznacajan.Neka,igrat ce Barca i Real jos el clasica,vidjet cemo tko ce se tada smijati.Dok god se Tito ne vrati,tesko da ce sve ici glatko po Barcu.A i sreca je ta da ce i on ubrzo na svoje mjesto,pa da je onda sve pod konac.
Inace,gdje je Abidal,mozeli li igrati protiv Raya u prvenstvu.Jooj,sto bih volio da zaigra...
Keep walking.
JohnLennon je napisao/la:Pa ne bih rekao da je i Marsal imao neki bolji rezultat od Susica. Izgubio je Superkup, nije uspio pobijediti na Nou Campu. Nista bolje reference od Roure dakako.Bonus je napisao/la: Taj isprdak od kluba izaziva samo podsmijeh kod igraca Barce jer znaju kome su petarde prodavali....iskoristili ste odsustvo Maršala (a prisustvo klauna na klupi) i na foru pobjedili i sad fol neki bitan faktor![]()
Svejedno. Koliko si u krivu, vidjet ces nadam se u polufinalu kad vam ponovo slijedi prizemljenje. Previse ste se digli, bez neke pretjerano velike osnove. Dakako.
Od decembra 2010. pa do danas, 36 ozljeda kapitena Barcelone, Carlesa Puyola.

Bilo je dobro dok je trajalo ..

Mi imamo KarankuBonus je napisao/la:![]()
a jel tako, e pa onda daBog da vas naš Roki (ili neki anonimus poput njega) sa klupe vodio jedno 3 mjeseca, eto...da Bogda ga morali trpiti i igrati bitne mečeve, a Jozo u americi...jel pošteno
...pa nema gore kletve ni najgorem dušmanu poput vas
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- JohnLennon
- Kontakt:
Ma ti si prijatelju glup. Ovo ti najozbiljnije kazem. Ne mislim glup kao glup, ali zatucan apsolutno. Ti zivis u nekom svom svijetu i gledas na stvari sa nekim Barca-naocalama te ti sve to nedozovljava da realno sagledas stvari. Znaci ja prosto ne mogu shvatiti da ti pricas takve gluposti i vezes toliko nepotrebnih hvalospijeva o Barci i njezinim igracima. Nakon sto je Madrid na proste faktore rastavio Barcu u sred Barcelone, na Nou jeebenom Campu. Gdje smo u 80. minuti gledali poluprazan stadion ti pricas o nekakvoj dominaciji Barce na toj utakmici?! Prije nego sto predjem na glavni dio, shvati znacenje rijeci "kompleks", prije nego je upotrijebis.M4kaveli je napisao/la:[Lazes.
Sta bi ja za tebe trebao reci onda kompleksasu mali a ?![]()
Ti vjerovatno imas nekakvu drugaciju percepciju gledanja utakmica i samog poimanja rijeci "dominacija" nego mi ostali. U utakmici gdje tvoj tim dva puta udari na gol protivnika, u utakmici gdje ti protivnik stvori pet cistih sansi za gol. Gdje protivnik iznudi tri puta vise kornera nego ti, gdje protivnik pet puta vise sutira na gol, gdje izgubis 20 lopti vise od protivnika. U utakmici gdje ne stvoris nijedne prilike za gol. U utakmici u kojoj izgubis 1-3. Povrh svega, samo sto imas posjed - ipak dominiras?!
I na kraju ces opet samo ti biti realan, i samo ces ti ubjedljivo odbraniti titulu kante foruma. Zasto? Zato sto si glup! Zato sto ne mozes shvatiti da uvijek postoje dvije strane, da nekada treba nageti i na drugu stranu, zato sto gledas samo u jednom smjeru, kao kad konju stave branike na oci, zato sto ne znas stati, zato sto pretjerujes kao nitko drugi. Zato sto si stvorio u svojoj glavi viziju da mora biti sve onako kako ti mislis, da nitko drugi sem tebe ne moze imati pravo. I da. Barca nije utjelovljenje skupine svetaca predvodjene Bogom. Sto prije ovo shvatis i podjes se lagano mijenjati bolje za tebe. Nece valjati ako docekas Romarioove godine sa onakvom pamecu. Ovo je dobronamjeran savjet da das povoda cijelom forumskom puku da te prestane ismijavati. Pogledaj kolege oko sebe, barca87, Mandrak, Mandrax i ostali. Svi su culesi, ali nitko nema status poput tebe, zato sto nisu predmet sprdnje i znaju sta je zajebancija, sta stvarnost i za normalan nacin rasprave i komunikacije.
Pa brat bratu. Kad sastavis Jozunov broj suspenzija, taman dobijes vremenski period koliko vas Susic vodiBonus je napisao/la:![]()
a jel tako, e pa onda daBog da vas naš Roki (ili neki anonimus poput njega) sa klupe vodio jedno 3 mjeseca, eto...da Bogda ga morali trpiti i igrati bitne mečeve, a Jozo u americi...jel pošteno
johnLennon,odj...us!Idi na forum malih murinjovaca i tamo pametuj!JohnLennon je napisao/la:Ma ti si prijatelju glup. Ovo ti najozbiljnije kazem. Ne mislim glup kao glup, ali zatucan apsolutno. Ti zivis u nekom svom svijetu i gledas na stvari sa nekim Barca-naocalama te ti sve to nedozovljava da realno sagledas stvari. Znaci ja prosto ne mogu shvatiti da ti pricas takve gluposti i vezes toliko nepotrebnih hvalospijeva o Barci i njezinim igracima. Nakon sto je Madrid na proste faktore rastavio Barcu u sred Barcelone, na Nou jeebenom Campu. Gdje smo u 80. minuti gledali poluprazan stadion ti pricas o nekakvoj dominaciji Barce na toj utakmici?! Prije nego sto predjem na glavni dio, shvati znacenje rijeci "kompleks", prije nego je upotrijebis.M4kaveli je napisao/la:[Lazes.
Sta bi ja za tebe trebao reci onda kompleksasu mali a ?![]()
Ti vjerovatno imas nekakvu drugaciju percepciju gledanja utakmica i samog poimanja rijeci "dominacija" nego mi ostali. U utakmici gdje tvoj tim dva puta udari na gol protivnika, u utakmici gdje ti protivnik stvori pet cistih sansi za gol. Gdje protivnik iznudi tri puta vise kornera nego ti, gdje protivnik pet puta vise sutira na gol, gdje izgubis 20 lopti vise od protivnika. U utakmici gdje ne stvoris nijedne prilike za gol. U utakmici u kojoj izgubis 1-3. Povrh svega, samo sto imas posjed - ipak dominiras?!
I na kraju ces opet samo ti biti realan, i samo ces ti ubjedljivo odbraniti titulu kante foruma. Zasto? Zato sto si glup! Zato sto ne mozes shvatiti da uvijek postoje dvije strane, da nekada treba nageti i na drugu stranu, zato sto gledas samo u jednom smjeru, kao kad konju stave branike na oci, zato sto ne znas stati, zato sto pretjerujes kao nitko drugi. Zato sto si stvorio u svojoj glavi viziju da mora biti sve onako kako ti mislis, da nitko drugi sem tebe ne moze imati pravo. I da. Barca nije utjelovljenje skupine svetaca predvodjene Bogom. Sto prije ovo shvatis i podjes se lagano mijenjati bolje za tebe. Nece valjati ako docekas Romarioove godine sa onakvom pamecu. Ovo je dobronamjeran savjet da das povoda cijelom forumskom puku da te prestane ismijavati. Pogledaj kolege oko sebe, barca87, Mandrak, Mandrax i ostali. Svi su culesi, ali nitko nema status poput tebe, zato sto nisu predmet sprdnje i znaju sta je zajebancija, sta stvarnost i za normalan nacin rasprave i komunikacije.
Pa brat bratu. Kad sastavis Jozunov broj suspenzija, taman dobijes vremenski period koliko vas Susic vodiBonus je napisao/la:![]()
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo desanka nije stradala. Sreca u nesreci.M4kaveli je napisao/la:Od decembra 2010. pa do danas, 36 ozljeda kapitena Barcelone, Carlesa Puyola.
@JohnLehnon zaboravio sam tu utakmicu.
Jedina koju je Real izdominirao Barcu u posljednjih bog te pit'o koliko godina.
Svaka cast.
A ne mozes mi ti to napisat kad na osnovu mojih i tvojih postova ljudi mogu zakljuciti potpuno suprotno.
Dakle ti si taj koji se provaljuje, ispoljava komplekse i na sve nacine pokusava isprovocirati nekoga.
S druge strane ja ako napisem da je Barcelona od ere Guardiole pa sve do danas najbolji tim svih vremena to je potpuno tacno i realno. Simpatiziram taj klub i imam apsolutno pravo napisati tako nesto. Shvatas ?
Ti sto to ne mozes svarit zaboli me tuki.
Jednostavno si rodjen u pogresno vrijeme.
Ili si imao priliku da gledas i Di Stefana i njegovih 5 titula LP.
Vec sam ti rekao.
Vas madridiste nije tesko pobiti jer se sami gubite u svojim lazima i trollanju.
Ja sam prvi subjektivan, ali daleko objektivniji od tebe.
Ono bar na forumu nastojim sto realniji biti.
Komplekse zadrzi za sebe .. jasta si nego kompleksas i to tezi.
Jedina koju je Real izdominirao Barcu u posljednjih bog te pit'o koliko godina.
Svaka cast.
A ne mozes mi ti to napisat kad na osnovu mojih i tvojih postova ljudi mogu zakljuciti potpuno suprotno.
Dakle ti si taj koji se provaljuje, ispoljava komplekse i na sve nacine pokusava isprovocirati nekoga.
S druge strane ja ako napisem da je Barcelona od ere Guardiole pa sve do danas najbolji tim svih vremena to je potpuno tacno i realno. Simpatiziram taj klub i imam apsolutno pravo napisati tako nesto. Shvatas ?
Ti sto to ne mozes svarit zaboli me tuki.
Jednostavno si rodjen u pogresno vrijeme.
Ili si imao priliku da gledas i Di Stefana i njegovih 5 titula LP.
Vec sam ti rekao.
Vas madridiste nije tesko pobiti jer se sami gubite u svojim lazima i trollanju.
Ja sam prvi subjektivan, ali daleko objektivniji od tebe.
Ono bar na forumu nastojim sto realniji biti.
Komplekse zadrzi za sebe .. jasta si nego kompleksas i to tezi.
JohnLennon je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:[Lazes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.