Igramo protiv nacije koja nam tradicionalno ne paše, ali ovo je Lp i kad tad moraš naletiti na takvog protivnika. Kada je smo izvukli arsenala tada sam bio presretan. Sad kad smo izvukli Juvea, nisam, no odmah mi je laknulo čim smo izbjegli Barcelonu. U 1/4 finalu, bilo je najbitnije izbjeći Real i Barcu i to smo dobili. Tražiti više od toga ne bi bilo fer.
Oni igraju taj mutavi 3-5-2 i mene stvarno zanima kako će to izgledati.
Iskreno dobio sam napokon tekmu koja će me uzjebati! To je ono što sam čeka i priželjkivao. Biti će to za mene tekma biti il ne biti jer stvarno ne bih htio da sada ispadnemo protiv Juvea. Ako ovako jaki ne možemo izbaciti Talijana, onda stvarno, kad ćemo to moči? Što se tiće tog njihovog sustav, ne znam jel to naša prednost ili problem. Oboje igramo sa 3 igrača u sredini terena i ja bi rekao da na neki način imamo jako sličan vezni red i ono što je najbitnije, ovo je sudar dva najkompaktnija vezna reda svijeta. Obje možemo orat ko konji i nekako smo podjednako tehnički potkovani. Moja pretpostavka je, al ne sad da govori obvious, je ta, da ko dobije ovdje bitku na sredini terena taj pobjeđuje.
Naravno pitate se sada, zašto sam rekao nešto što je očito? Ne nije tako. Ovu utakmicu neće odlučivati krila, niti bolje raspoložen napadač niti neka puka sreća. Ko preuzme između ova dva vezna reda vlast, taj pobjeđuje.
Bitka TITANA: Pirlo na Luis Gustava, Vidal na Schweinstigera, Marchiso na Kroosa!
Sad kad smo izvukli Juveta, jednostavno mi se neće dat biti ovdje sve dok to ne prođe. Pozz