FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
dobio sam kaznu od murije zbog pjesme druga liga smiju nam se svi..sa jaranom zajedno..kazu uznemiravas mir 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
svaka cast na ovom, lijep gest vasem klubu
tako se klub voli 
volio bih da bude tusanj pun, al snimajte i fotkajte sto vise da i mi ostali vidimo to sve
srecno sutra/danas
volio bih da bude tusanj pun, al snimajte i fotkajte sto vise da i mi ostali vidimo to sve
srecno sutra/danas
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sve ce bit popraceno fotkama i videom, bice sutra dosta novinarskih ekipa na utakmici tako da ne treba da brines, sve ces da vidisdelko je napisao/la:svaka cast na ovom, lijep gest vasem klubutako se klub voli
srecno sutra/danas
075
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
idemo crveno crni...treba odigrat hrabro i pozrtvovano pa sta bude..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Mogu li ja od sada biti zaduzen za vremensku prognozu? Neki dan sam stavio ovo i evo bice sunce!Probisvjet je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:Opet ovaj hamal iz Lukavca smara. Rekao sam ti bolan posto si ozbiljan za projekte da ce te zvat ljudi da hamalis kad budete sirili stadion, a i istok sad krene kod nas zavrsicu ti ja da ti to malo okopas, naviko si jbg. Sto @MakeTZ kaze samo da nas vrijeme ispostuje..
Vrijeme za subotu
http://www.accuweather.com/en/ba/tuzla/ ... 3327?day=5
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Idemo CRVENO-CRNIDrugi put na Tušanj išao sam s rajom
Nisu nam trebali ni slava ni pare
Zeljeli smo svjetla reflektora
Puno golova ....
tuzlanska Sloboda
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Danas smanjujete razliku za jos dva boda! 
Karić otkrio prvih jedanaest: Protiv Bratstva sa dva napadača!

Šef struke FK Sloboda, Smail Karić, danas je otkrio jednaestoricu fudbalera koji će sutra istrčati na Tušanj protiv gračaničkog Bratstva.
Na golu će biti Ribić, zadnju liniju će činiti Salihović, Hasanović (Nezić), Gojković i Crnogorac, vezni red Omić, Musić, Mehidić i Pršeš, dok će u vrhu napada biti Haris Ribić i Velagić.
Od novih imena u sastavu Tuzlaka tu je Mehidić, prinova iz tojšićke Sloge, koji je u pripremnom periodu pokazao da se radi o igraču velikog potencijala.
tuzlanski .ba
Šef struke FK Sloboda, Smail Karić, danas je otkrio jednaestoricu fudbalera koji će sutra istrčati na Tušanj protiv gračaničkog Bratstva.
Na golu će biti Ribić, zadnju liniju će činiti Salihović, Hasanović (Nezić), Gojković i Crnogorac, vezni red Omić, Musić, Mehidić i Pršeš, dok će u vrhu napada biti Haris Ribić i Velagić.
Od novih imena u sastavu Tuzlaka tu je Mehidić, prinova iz tojšićke Sloge, koji je u pripremnom periodu pokazao da se radi o igraču velikog potencijala.
tuzlanski .ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
Evo nam i sunca hvala Bogu..jos malo do tekme,mene neka nervoza ufatila pred tekmu.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala, odgovara mi ova funkcija.Gorki je napisao/la:@Probisvjet za meteorologa!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dario Brzoja, provaljen siProbisvjet je napisao/la:Hvala, odgovara mi ova funkcija.Gorki je napisao/la:@Probisvjet za meteorologa!
- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala na postu. To si ako se sjecam proslo kolo rekao i bilo je sretno! (Ako bude tako, nikada vise drugi kupus osim bijeljinskoga).Bijeljina055 je napisao/la:Danas smanjujete razliku za jos dva boda!
- Probisvjet
- Kontakt:
klasik je napisao/la:Dario Brzoja, provaljen siProbisvjet je napisao/la:Hvala, odgovara mi ova funkcija.Gorki je napisao/la:@Probisvjet za meteorologa!
Da li je u Slobodi još onaj dečko iz doma , čini mi se dao je dva gola na jednoj tekmi na početku priprema ?
Brkica
Velagic, jest tu je, igro je u prvoj utakmici u Gorazdu a i danas je najavljen da igra od prve minute.Choks je napisao/la:Da li je u Slobodi još onaj dečko iz doma , čini mi se dao je dva gola na jednoj tekmi na početku priprema ?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zar nije taj momak iz doma onaj sejfo ili je ipak Velagic?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jest Sejfudin Beganovic, koliko ja znam on jos nije potpisao ugovor pa zato nije u prvom timu 
Moguce da sam ja to pomjeso nestoSaltCityAttack je napisao/la:Zar nije taj momak iz doma onaj sejfo ili je ipak Velagic?
jel nezic u slobodi.mislio sam da je otisao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.