sodagrad je napisao/la:
I još vas poderali, uzeli vam tri boda i vozdra, a tako i ti hajde vozdra sa ove teme, idi prosi za karte.....

sodagrad je napisao/la:
I još vas poderali, uzeli vam tri boda i vozdra, a tako i ti hajde vozdra sa ove teme, idi prosi za karte.....
Sta ima poderali..mi ne prosimo,mi dajemo klubu pare,al jbg tesko je procitat da za mec Slobode se proda preko 1000 ulaznica,a za mec nekog radnickog jedva 200,jedino kad je Sloboda dosla skupio se lukavac i okolna mjesta da vide Slobodusodagrad je napisao/la:I još vas poderali, uzeli vam tri boda i vozdra, a tako i ti hajde vozdra sa ove teme, idi prosi za karte.....harry_90 je napisao/la:Kompleksi su cudo lukavcanalukavac_21 je napisao/la:Dajte molim vas vise prestanite pisati na slobodinoj temi ako nemate sta pametno rec. Furate svakakve njihove debile da pisu jos vece gluposti a svi znamo inace u zivotu kolka je tuzlanska iskompleksiranost. Dodjem procitat neku informaciju vezanu za sport a ne da citam kako neki brdjan iz istocne bosne u potkosulji slikan u podrumu sa tegovima od kanistera glumi tuzlaka s dna kace plus prijeti lukavackoj djeci![]()
idi skloni onog svog pajdasa sjenu,lik non stop pise po nasoj temi,al jbg hajd da lik makar bude u centru paznje preko foruma,kada nema paznje u pravo zivotu..al jbg Sloboda dosla u lukavac nadigli se svi,jos su smisli pjesmicu za tz i slobodu
Kakve veze imaju postovi sa temomPenaltik je napisao/la:harry preko 12 000 postova,jarane otidji makar na petlju nek ti ga "lazne" za cvaju bar![]()
![]()
Ako pazljivije procitas moj post a posebno i prijasnje postove vidices da to nisu nikakvi moji pajdasi i da su za mene isti i ˝tvoji˝ i ˝moji˝ koji pisu gluposti i lijece svoje komplekse. Pisao sam i ja na temi Slobode ali uvijek u skladu s temom i o konkretnim stvarima sa svoje tacke gledista i na kraju se pokazalo da sam bio u pravu samo sto vecina tuzlaka nije htjela da vidi ocigledno( tema spajanje sa olimpikom).harry_90 je napisao/la:Kompleksi su cudo lukavcanalukavac_21 je napisao/la:Dajte molim vas vise prestanite pisati na slobodinoj temi ako nemate sta pametno rec. Furate svakakve njihove debile da pisu jos vece gluposti a svi znamo inace u zivotu kolka je tuzlanska iskompleksiranost. Dodjem procitat neku informaciju vezanu za sport a ne da citam kako neki brdjan iz istocne bosne u potkosulji slikan u podrumu sa tegovima od kanistera glumi tuzlaka s dna kace plus prijeti lukavackoj djeci![]()
idi skloni onog svog pajdasa sjenu,lik non stop pise po nasoj temi,al jbg hajd da lik makar bude u centru paznje preko foruma,kada nema paznje u pravo zivotu..al jbg Sloboda dosla u lukavac nadigli se svi,jos su smisli pjesmicu za tz i slobodu
Vidim koliko vas zaboli,ne silazite sa teme danima1989 je napisao/la:Koji ste vi umisljeni pacenici.Nama se ye*e i za vama i za Slobodom i za kartama koje ste prodali tako da voz odavde.
Sta je smijesno? Vidim i tebe masa ova nasa tema?harry_90 je napisao/la:Vidim koliko vas zaboli,ne silazite sa teme danima1989 je napisao/la:Koji ste vi umisljeni pacenici.Nama se ye*e i za vama i za Slobodom i za kartama koje ste prodali tako da voz odavde.![]()
sad tj sinoc uzeo pisati ovdje,samo da odgovorim onom tvom pajdasu1989 je napisao/la:Sta je smijesno? Vidim i tebe masa ova nasa tema?harry_90 je napisao/la:Vidim koliko vas zaboli,ne silazite sa teme danima1989 je napisao/la:Koji ste vi umisljeni pacenici.Nama se ye*e i za vama i za Slobodom i za kartama koje ste prodali tako da voz odavde.![]()
Osušit će se bar malo do sutra, a sutra su najavili lijepo vrijeme i visoke temperature, biće to dobro sve, i pohvale za sve momke koji su čistili snijegVolimRadnicki je napisao/la:Što se tiče stadiona, snijega nema, očistili jutros pioniri, kadeti i juniori prije treninga![]()
Dosta loš teren, puno bara, valjda se do sutra malo osuši..
Ma samo da ne bude sutra cekija, kad se budem nervirao barem da ne cvokoćem zubima i to, ugodnija je nervoza kad je barem vrijeme prijatno.VolimRadnicki je napisao/la:Što se tiče stadiona, snijega nema, očistili jutros pioniri, kadeti i juniori prije treninga![]()
AMIN kise..VolimRadnicki je napisao/la:Što se tiče stadiona, snijega nema, očistili jutros pioniri, kadeti i juniori prije treninga![]()
Pokušava biti duhovit,ali nije razumljivCasp3r je napisao/la:Ne razumijem taj niz "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
", ali hajde.
Nego, je l' ono bi 27. kolo se igra u srijedu?
evo rasporedCasp3r je napisao/la:Ne razumijem taj niz "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
", ali hajde.
Hvala kume.benzz je napisao/la:evo rasporedCasp3r je napisao/la:Ne razumijem taj niz "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
", ali hajde.
http://i47.tinypic.com/xn9grl.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa da je malo jasniji, da se i mi nasmijemo malo pred tekmu....studeni je napisao/la:Pokušava biti duhovit,ali nije razumljivCasp3r je napisao/la:Ne razumijem taj niz "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
", ali hajde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.