FK Radnički Lukavac

Gorki
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2013, 10:06

sodagrad je napisao/la:
I još vas poderali, uzeli vam tri boda i vozdra, a tako i ti hajde vozdra sa ove teme, idi prosi za karte.....;)
slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2013, 10:44

sodagrad je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
lukavac_21 je napisao/la:Dajte molim vas vise prestanite pisati na slobodinoj temi ako nemate sta pametno rec. Furate svakakve njihove debile da pisu jos vece gluposti a svi znamo inace u zivotu kolka je tuzlanska iskompleksiranost. Dodjem procitat neku informaciju vezanu za sport a ne da citam kako neki brdjan iz istocne bosne u potkosulji slikan u podrumu sa tegovima od kanistera glumi tuzlaka s dna kace plus prijeti lukavackoj djeci
Kompleksi su cudo lukavcana :lol: :lol: idi skloni onog svog pajdasa sjenu,lik non stop pise po nasoj temi,al jbg hajd da lik makar bude u centru paznje preko foruma,kada nema paznje u pravo zivotu..al jbg Sloboda dosla u lukavac nadigli se svi,jos su smisli pjesmicu za tz i slobodu :lol:
I još vas poderali, uzeli vam tri boda i vozdra, a tako i ti hajde vozdra sa ove teme, idi prosi za karte.....;)
Sta ima poderali..mi ne prosimo,mi dajemo klubu pare,al jbg tesko je procitat da za mec Slobode se proda preko 1000 ulaznica,a za mec nekog radnickog jedva 200,jedino kad je Sloboda dosla skupio se lukavac i okolna mjesta da vide Slobodu :lol:
Penaltik je napisao/la:harry preko 12 000 postova,jarane otidji makar na petlju nek ti ga "lazne" za cvaju bar :lol: :lol: :lol:
Kakve veze imaju postovi sa temom :roll: znam da nije lako,izborit ces se ti nekako s tim ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 16 mar 2013, 10:49

harry_90 je napisao/la:
lukavac_21 je napisao/la:Dajte molim vas vise prestanite pisati na slobodinoj temi ako nemate sta pametno rec. Furate svakakve njihove debile da pisu jos vece gluposti a svi znamo inace u zivotu kolka je tuzlanska iskompleksiranost. Dodjem procitat neku informaciju vezanu za sport a ne da citam kako neki brdjan iz istocne bosne u potkosulji slikan u podrumu sa tegovima od kanistera glumi tuzlaka s dna kace plus prijeti lukavackoj djeci
Kompleksi su cudo lukavcana :lol: :lol: idi skloni onog svog pajdasa sjenu,lik non stop pise po nasoj temi,al jbg hajd da lik makar bude u centru paznje preko foruma,kada nema paznje u pravo zivotu..al jbg Sloboda dosla u lukavac nadigli se svi,jos su smisli pjesmicu za tz i slobodu :lol:
Ako pazljivije procitas moj post a posebno i prijasnje postove vidices da to nisu nikakvi moji pajdasi i da su za mene isti i ˝tvoji˝ i ˝moji˝ koji pisu gluposti i lijece svoje komplekse. Pisao sam i ja na temi Slobode ali uvijek u skladu s temom i o konkretnim stvarima sa svoje tacke gledista i na kraju se pokazalo da sam bio u pravu samo sto vecina tuzlaka nije htjela da vidi ocigledno( tema spajanje sa olimpikom).
Nigdje ja nisam rekao da stavljam u isti kos Slobodu i Radnicki niti cu ikad pa ma u kakvoj losoj situaciji Sloboda bila, pobjeda dodje i prodje ne vidim razlog za neko dizanje.
Za komplekse stojim iza svojih rijeci jer su to tuzlaci dokazali nebrojeno puta. O tome bi se knjiga mogla napisati ali ako cete biti posteni sami cete sebi priznat .
Moja reakcija je bila vezana za nekog dzibera u potkosulji koji prijeti djecu koja idu u skolu a koji ocigledno je clan fukara.

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 16 mar 2013, 10:50

Koji ste vi umisljeni pacenici.Nama se ye*e i za vama i za Slobodom i za kartama koje ste prodali tako da voz odavde. :roll:
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2013, 10:54

1989 je napisao/la:Koji ste vi umisljeni pacenici.Nama se ye*e i za vama i za Slobodom i za kartama koje ste prodali tako da voz odavde. :roll:
Vidim koliko vas zaboli,ne silazite sa teme danima :lol: :lol:

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 16 mar 2013, 10:56

harry_90 je napisao/la:
1989 je napisao/la:Koji ste vi umisljeni pacenici.Nama se ye*e i za vama i za Slobodom i za kartama koje ste prodali tako da voz odavde. :roll:
Sta je smijesno? Vidim i tebe masa ova nasa tema?
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2013, 11:02

1989 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Sta je smijesno? Vidim i tebe masa ova nasa tema?
sad tj sinoc uzeo pisati ovdje,samo da odgovorim onom tvom pajdasu :mrgreen: cao caoo...

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 16 mar 2013, 11:09

Moja reakcija je bila vezana za nekog dzibera u potkosulji koji prijeti djecu koja idu u skolu a koji ocigledno je clan fukara.[/quote]

Gdje je bilder hehehehe........:)))

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 16 mar 2013, 12:02

Cim se lukavcani ne javljaju na njihovoj temi oni svi dodju ovdje nama po dozu.Nemoze se covjek kur.e lako kutarisat kad je dobro iz.ebe.Nego imam 50 metara dobre skele aluminiske pa ako su rasprodali cijeli istok da vam je izdam mogli bi i na zapadu uzeti makar jos 2000 KM.Sta fali za uhar je ko zna kad ce opet biti stadion pun.Volim vas puno.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 16 mar 2013, 14:13

Što se tiče stadiona, snijega nema, očistili jutros pioniri, kadeti i juniori prije treninga :D
Dosta loš teren, puno bara, valjda se do sutra malo osuši..
1921
1989

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 16 mar 2013, 15:08

VolimRadnicki je napisao/la:Što se tiče stadiona, snijega nema, očistili jutros pioniri, kadeti i juniori prije treninga :D
Osušit će se bar malo do sutra, a sutra su najavili lijepo vrijeme i visoke temperature, biće to dobro sve, i pohvale za sve momke koji su čistili snijeg

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 16 mar 2013, 19:38

VolimRadnicki je napisao/la:Što se tiče stadiona, snijega nema, očistili jutros pioniri, kadeti i juniori prije treninga :D
Ma samo da ne bude sutra cekija, kad se budem nervirao barem da ne cvokoćem zubima i to, ugodnija je nervoza kad je barem vrijeme prijatno. 8-)

Sutra pravi ispit, utakmica nakon više od 4 mjeseca na Jošiku, protiv Visokog očekivanja visoka, bez veze smo kod njih prosuli bodove (čak i onda s onom Smajilovom igrom smo mogli barem do gostujućeg boda) - red je da s njima započnemo naplatu tih prosutih i poklonjenih bodova. Ako ovo sutra ne rješimo u svoju korist reperkusije bi mogle biti drsatične.

13Maki12
Kontakt:

Post Postao/la 13Maki12 » 16 mar 2013, 20:08

Nema brige za sutrašnji meč. Radnički dobiva lagano 2 razlike..
Pozdrav iz Bihaća.
Noćima zbog tebe nespavam, jer zbog tebe sam predoziran. U mojm venama si samo ti, bez tebe ne mogu živjeti. Tvoje ime meni sveto je, tribina Istok u transu sada je. Ova pjesma neka nosi te Jedinstvo do nove pobjede..

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 16 mar 2013, 20:30

AMIN kise.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 16 mar 2013, 20:33

Ne razumijem taj niz " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ", ali hajde.

Nego, je l' ono bi 27. kolo se igra u srijedu?

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 16 mar 2013, 21:19

Casp3r je napisao/la:Ne razumijem taj niz " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ", ali hajde.

Pokušava biti duhovit,ali nije razumljiv

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 16 mar 2013, 21:28

Casp3r je napisao/la:Ne razumijem taj niz " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ", ali hajde.

evo raspored
http://i47.tinypic.com/xn9grl.png" onclick="window.open(this.href);return false;
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 16 mar 2013, 21:34

benzz je napisao/la:

evo raspored
http://i47.tinypic.com/xn9grl.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala kume.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 16 mar 2013, 21:36

studeni je napisao/la:

Pokušava biti duhovit,ali nije razumljiv
Pa da je malo jasniji, da se i mi nasmijemo malo pred tekmu....

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 16 mar 2013, 21:39

Da se mi sutra slatko nasmijemo u 16:15H
Maxuz sam danas prošao iznad Jošika,teren čist.Nadat se da će se barem malo osušiti do tekme.
Ima li najava za sastav,ko počinje?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.