Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Celik
Dortmund
United
Falkrik oba daju
Morton oba daju
PSV 3+
Den Hag 3+
Askoli oba daju
Modena oba daju
Liverpul oba daju
Hamburg
Real oba daju i 3+
Kardif oba daju
Peteburg oba daju
Dortmund
United
Falkrik oba daju
Morton oba daju
PSV 3+
Den Hag 3+
Askoli oba daju
Modena oba daju
Liverpul oba daju
Hamburg
Real oba daju i 3+
Kardif oba daju
Peteburg oba daju
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
danas ovako :
glavni tiket mi je ovo

Real se ne smije brukati pred domacim navijacima, ako nista, bar ce da se bore za to drugo mjesto ( koje naravno nema nikakav znacaj ) ali nece dozvoliti da rivali iz Madrida budu iznad njih
.. PSV borba za titulu, bodovi neophodni, braca Bryan opet, u finalu su, nemaju pravo na kiks i na kraju Dortmund koji sam odigrao cisto jer volim njihovu igru, volim fudbal koji igraju, dosta su agresivni, traze gol, prave sanse, nema pasivne igre ... ovdje ujedno vidim i najvecu sansu za pad ovog tiketa, zbog veoma dobre forme Freiburga u gostima ali nadam se da necu biti u pravu
i rekreativni jedan

kao sto sam vec napisao, imam osjecaj da ce Brown ovo uzeti, Beck nanizao poraza prije ovog meca, a i do sada je pobjedjivao sve neke levate, pa sam uzeo hendi gemova ... Corinthians, sta reci za njih, Pato i ekipa ce veceras uzeti sva 3 boda, Lech se ganja sa Legiom, iako nisu dobro poceli, prije pauze su briljirali, od pocetka polusezone jos nemaju pobjedu pred svojim navijacima, vrijeme je i za to ... i na kraju Brugge ... odigrao cisto zbog forme i statistike ... eto ...
GL
glavni tiket mi je ovo

Real se ne smije brukati pred domacim navijacima, ako nista, bar ce da se bore za to drugo mjesto ( koje naravno nema nikakav znacaj ) ali nece dozvoliti da rivali iz Madrida budu iznad njih
i rekreativni jedan

kao sto sam vec napisao, imam osjecaj da ce Brown ovo uzeti, Beck nanizao poraza prije ovog meca, a i do sada je pobjedjivao sve neke levate, pa sam uzeo hendi gemova ... Corinthians, sta reci za njih, Pato i ekipa ce veceras uzeti sva 3 boda, Lech se ganja sa Legiom, iako nisu dobro poceli, prije pauze su briljirali, od pocetka polusezone jos nemaju pobjedu pred svojim navijacima, vrijeme je i za to ... i na kraju Brugge ... odigrao cisto zbog forme i statistike ... eto ...
GL
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Juve pik X 1.65
Lille 1 1.55
Leverkusen-Bayo ps1 1.6
Liverpool 2 2.2
Sosiedad 1 1.7
15.30 kvota
Lille 1 1.55
Leverkusen-Bayo ps1 1.6
Liverpool 2 2.2
Sosiedad 1 1.7
15.30 kvota
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
C.Zvezda - Budućnost(s.t.)/koš 16.3. 19:00 1 1,40
MZT Skopje - Partizan 16.3. 19:00 2 1,45
KAO Dramas - Peristeri 16.3. 16:00 1 1,40
N.Đoković - Del Potro(21,5) 16.3. 21:20 Više 1,80
Aston Villa - Q.P.R. 16.3. 16:00 1X 1,35
Man.Utd - Reading 16.3. 18:30 1 1,20
Sochaux - Valenciennes 16.3. 20:00 1X 1,35
PSV - RKC Waalwijk 16.3. 19:45 1 1,20
kvota: 13.43
Jucer sam pisao, evo opet.. Bayern je najavio odmaranje glavnih igraca danas pa tako oprezno, iako (kao njihov vjerni navijac
) da oni mogu dobiti sa bilo kojom postavom
Boga mi ako je to tacno, nemaju oni sta traziti u Leverkusenu ...canca je napisao/la:Jucer sam pisao, evo opet.. Bayern je najavio odmaranje glavnih igraca danas pa tako oprezno, iako (kao njihov vjerni navijac) da oni mogu dobiti sa bilo kojom postavom
Kakve su šanse Arsenala danas da uzme bodove ? 
Koga god da izvede dace makar 1 go. A nadam se i primiti.mforce je napisao/la:Boga mi ako je to tacno, nemaju oni sta traziti u Leverkusenu ...canca je napisao/la:Jucer sam pisao, evo opet.. Bayern je najavio odmaranje glavnih igraca danas pa tako oprezno, iako (kao njihov vjerni navijac) da oni mogu dobiti sa bilo kojom postavom
I onda go/go nije osa opcija.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
pitanje je na kojem im je nivou samopouzdanje i stanje u ekipi, poslije ispadanja od Bayerna, a bili su tako blizu ... Swansea ima dobru ekipu i nisu nimalo naivni, bolje zaobidji topolja je napisao/la:Kakve su šanse Arsenala danas da uzme bodove ?
Willy je napisao/la:C.Zvezda - Budućnost(s.t.)/koš 16.3. 19:00 1 1,40
nista ne bih da pametujem,samo cu da vam kazem sta
sam cuo od nekih vernih delija , a to je da ce da puste mec Buducnost iole
kako bi Partizan ispao iz diogravanja,nadam se da ce i doci tako,
pokusajmo..pozdrav
(17.5)CLE - Waiters D.2 - 21bob je napisao/la:gledam u bet-live ima nekih igraca kojih u sportplusu ili wwin nema tipa ...
(17.5)CLE - Waiters D.2 - Cleveland i...
(17.5)IND - George P. 2 - e njega volim igrati kako je Danny Granger bio povrjedjen ...
inace kome nije mrsko nek pogleda i u derby kakve su granice jer znaju dosta cesto fulati sa cak tri poena razlike sto nije malo ...
17.5)IND - George P. 2-20
(16.5)Chicago - Boozer C-21bob je napisao/la:da vidimo koliko cu vec. fulati, ne vjerujem da cu sve staviti na isti listic to ce biti neka konbinacija sa ostatkom danasnje ponude al eto ne garantujem da ovo prolazi neko moje vidjenje vec. utakmica
(13.5)Minnesota - Rubio R. 2 - sastaju se Houston - Minnesota i...
bpG/90.5/Indiana/LA Lakers - LA Lakers manje -ovdje sam se lomio ...
(27.5)Oklahoma - Durant K. 1 - Oklahoma docekuje Orlando t , ...
(17.5)Atlanta - Horford A. 2 - Atlanta igra protiv Phoenix ...
(16.5)Chicago - Boozer C. - odmah moram reci da njega ne volim igrati jer lik je enigma prava, z ...
(27.5)Oklahoma - Durant K. 1-26
(13.5)Minnesota - Rubio R. 2-14
(17.5)Atlanta - Horford A. 2-16
bpG/90.5/Indiana/LA Lakers - LA Lakers manje -99
steta Horford katastrofa usao u mec al poslije se ko popravio i na kraju jedan sut falio za prolaz , LAL nakon prve cet. kad su ubacili 18 poena kontao sam ide ovo lagano al onda poslije mislim da im je sve zivo ulazilo trice 50% sutali , crni blejk ubaci 5 trica
kao i obicno, ispostvat cu 3 tvoja para.. ali ovaj mi je zapeo za oko. Zadnji put kad je neko predlozio alkara protiv desetkovane darde, pisao sam o namjestanju utakmica od strane sinjana.. I desilo se sto sam sumnjao (cijela utakmica u egalu i na kraju darda bez 3 igraca iz prve petorke, tuče 3-4 razlike... Klasikaamarosim je napisao/la: Dubrovnik-Alkar 1 7,00
Dubrovnik je vec u drugoj ligi,Alkar je osigurao Ligu za prvaka,mozda bude i neka stela a vjerujem da ce Dubrovcani traziti konacno prvu pobjedu u drugom dijelu................
Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!
Ispratiću i ja to , u premieru je kvota 5bevanda4 je napisao/la:kao i obicno, ispostvat cu 3 tvoja para.. ali ovaj mi je zapeo za oko. Zadnji put kad je neko predlozio alkara protiv desetkovane darde, pisao sam o namjestanju utakmica od strane sinjana.. I desilo se sto sam sumnjao (cijela utakmica u egalu i na kraju darda bez 3 igraca iz prve petorke, tuče 3-4 razlike... Klasikaamarosim je napisao/la: Dubrovnik-Alkar 1 7,00
Dubrovnik je vec u drugoj ligi,Alkar je osigurao Ligu za prvaka,mozda bude i neka stela a vjerujem da ce Dubrovcani traziti konacno prvu pobjedu u drugom dijelu................) danas se sastaju "creme de la creme" hrvatske kosarke
dubrovnik i alkar, ne zna se ko je "žveltiji" za prodat utakmicu. Ovdje bi se stvarno mogla desit jedinica, ALI osobno cu se ogradit sa iksom (mozda cak stavim X u glavu na kvotu 18,00) cisto iz razloga sto me dubrovnik od jednoj od svojih slavnih namještaljki zayebao na iksu za 150-ak €. Hvala im i ne ponovilo se!
Sretno!
ZELJEZNICAR 1921!
mozda bi se mogao Brown protiv Becka probati, sad u 12 pocinje ... kvota 2.5 za hrabrije, a jos sigurnije je odigrati hendikep gemova ...mforce je napisao/la:mozda bi se mogao Brown protiv Becka probati, sad u 12 pocinje ... kvota 2.5 za hrabrije, a jos sigurnije je odigrati hendikep gemova ...
pogodjena 2.5 kvota, nadam se da je bar neko vidio ovo ..
bravo @mforce.
obratite paznju na engl. 4. dag&red - burton.. gosti ganjaju prvog na tabeli i zabijaju danas sigurno na kvoti 1,35.. al mislim da im i domaćini neće ostat dužni barem gola (1,25) pošto im zadnji put nisu zabili prije 10 godina.. Vrlo lako da prolazi oba gol @1,70
od snookera moram ispoštovat ovo, pošto je cetvrfinale.. robertson @1,30 (guodong je već dovoljno napravio i izbacio dva jaka imena, al mislim da mu serija danas prestaje na gospodinu robbi. Mozda na ovo idem s većim ulogom), allen @1,75 (dosta težak meč za prognozirat, igra protiv junhuia, bit će stvarno spektakl ako oboje budu na razini.. Po međusobnim omjerima - od 8 mečeva, junhui je pobjedio 6.. Al vjera mi ne dozvoljava da igram protiv allena u ovakvoj formi
Ima bolji score u dosadasnjem dijelu turnira, osramotio je oba protivnika "whitewashom" (4-0) dok se junhui malo teze provlaci kroz natjecanje.. oba meča dobio 4-3. Odlucite sami 
obratite paznju na engl. 4. dag&red - burton.. gosti ganjaju prvog na tabeli i zabijaju danas sigurno na kvoti 1,35.. al mislim da im i domaćini neće ostat dužni barem gola (1,25) pošto im zadnji put nisu zabili prije 10 godina.. Vrlo lako da prolazi oba gol @1,70
od snookera moram ispoštovat ovo, pošto je cetvrfinale.. robertson @1,30 (guodong je već dovoljno napravio i izbacio dva jaka imena, al mislim da mu serija danas prestaje na gospodinu robbi. Mozda na ovo idem s većim ulogom), allen @1,75 (dosta težak meč za prognozirat, igra protiv junhuia, bit će stvarno spektakl ako oboje budu na razini.. Po međusobnim omjerima - od 8 mečeva, junhui je pobjedio 6.. Al vjera mi ne dozvoljava da igram protiv allena u ovakvoj formi
13:00 Tennis / Challenger Tour / Sarajevo / Men / Singles / Semi Finals / A.Mannarino vs N.Mektic / Total Games - Over 23 @ 1.94
Mec je upravo poceo nisam stigao prije postaviti ako netko ima live neka proba ako zeli. Podloga dosta brza u Sarajevu odgovara serviserima a danas nas ocekuje dvoboj dvojice dobrih servisera i ocekujem malo brejkova..
Mec je upravo poceo nisam stigao prije postaviti ako netko ima live neka proba ako zeli. Podloga dosta brza u Sarajevu odgovara serviserima a danas nas ocekuje dvoboj dvojice dobrih servisera i ocekujem malo brejkova..
- EmirSioux89
- Kontakt:
Hoffenhaim - Mainz - 1
Dortmund - Freiburg - 1
Swansea - Arsenal - x2
Farjestad - Modo - 1
Gradina - Sarajevo - 2
Kvota : 9.00
Dortmund - Freiburg - 1
Swansea - Arsenal - x2
Farjestad - Modo - 1
Gradina - Sarajevo - 2
Kvota : 9.00
Manchester United!
Najavljeno je da 100 % nece igrati Mandzukic, Ribery, Lahm.. trebalo bi jos prvotimaca odmarati a na teren bi trebali Shaqiri, Rafinha itd. Igraju zadnji mec danas treba sacekati sastavemforce je napisao/la:Boga mi ako je to tacno, nemaju oni sta traziti u Leverkusenu ...canca je napisao/la:Jucer sam pisao, evo opet.. Bayern je najavio odmaranje glavnih igraca danas pa tako oprezno, iako (kao njihov vjerni navijac) da oni mogu dobiti sa bilo kojom postavom
Borussia D.-Freiburg 1.poluvrijeme 1.5 više 2.00
očekujem dobru borussiju i da do poluvremena padnu barem dva gola, po meni zicer i ovo bi moralo glatko proći, za mene najsigurniji par u bundesligi danas
očekujem dobru borussiju i da do poluvremena padnu barem dva gola, po meni zicer i ovo bi moralo glatko proći, za mene najsigurniji par u bundesligi danas
predomislih se uvezi ovog para oba gol... http://www.****/utakmica/0bwtD ... le;overall ako pogledate statistiku zadnjih 10 god.. svaki put nakon sto 4 puta idu oba gol, 3 puta ude suprotno, i onda ponovo... Danas bi trebao biti red da oba NEĆE dat gol.. Mozda je paranoja, al na veći ulog ne zelim preuzimat taj rizik 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.