a sta je bilo u ovoj utakmici pa je ovako reagovao :OGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cudi me da City-eva ''Tunel-Cam'' nije uhvatila ovakav detalj
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Mislim da nije bilo teško zaključiti da je, na kraju utakmice, bio nezadovoljan konačnim ishodom susreta, kao i zalaganjem njegove ekipe na terenu. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mislim da je na ovoj utakmici nosio kapitensku traku, pa je vjerovatno morao da pokaže svoje nezadovoljstvo rezultatom, na naš Bošnjački način.MElloo je napisao/la:a sta je bilo u ovoj utakmici pa je ovako reagovao :OGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cudi me da City-eva ''Tunel-Cam'' nije uhvatila ovakav detalj
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
To je kad te slabo ko razumije pa im mozes sve *ebavati 
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
- Goalgetter
- Kontakt:
Popizdio tada jer su imali ja mislim 7-8 utakmica u seriji bez pobjede i na kraju u Hamburgu zijane u 93 minuti gol iz kornera za 1-1 i vidi se iz prilozenog videa reakcija. Neprocjenjivo

Sjećam se toga
Najjača je što je posebno naglasio "gdje im"
Najjača je što je posebno naglasio "gdje im"
koliko se sjecam u ovoj tekmi je zabio gol, i bas se natrcao i onda prime glup gol za ne povjerovati... i onda je popizdio 
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Sto ovako nije nikada reagovao u City-u, imao je cak i vise povoda.
Otkud znaš da nije?sanji je napisao/la:Sto ovako nije nikada reagovao u City-u, imao je cak i vise povoda.
Danas bez Aguera, ako ne pocne utakmicu to dovoljno govori o njegovoj buducnosti u Cityu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
il se meni cini ili je na ovom videu oko 38. sekunde boga opsovo?? 
I ja mislim da je Boga opsovaoHeKen je napisao/la:il se meni cini ili je na ovom videu oko 38. sekunde boga opsovo??
Ja te volim, volim Željo..
Sada dolazi do bespotrebne debate. Takav je red ..AjsKjub je napisao/la:Pa sta!?
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemam nista protiv da danas odsjedi na klupi.
Pokusavajuci razmotriti Mancinijevu logiku, mislim da nece poceti danasnji susret. Igraju u gostima protiv jake ekipe, te jos Tevez je u golgeterskoj formi.
Pokusavajuci razmotriti Mancinijevu logiku, mislim da nece poceti danasnji susret. Igraju u gostima protiv jake ekipe, te jos Tevez je u golgeterskoj formi.
- legenda reala
- Kontakt:
Ni ja, kad bi svi vala danas i sutra presjedili, samo eto kad bi Salihović i Mujdža odigrali po desetak minutaGoalgetter je napisao/la:Nemam nista protiv da danas odsjedi na klupi.![]()
A klupa, najvjerovatnije, Tevez je u "strašnoj" formi, al opet pobjeda Evertona
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ipak je u prvih 11 
Goalgetter je napisao/la:Ipak, u prvih 11 je.

Zar je moguće
- Goalgetter
- Kontakt:
CITY: Hart; Zabaleta, NASTASIĆ, Kolo Touré, KOLAROV; Milner, García, Barry, Silva; Tévez, DŽEKO.
- el-fighter
- Kontakt:
Mancini nastavlja iznenadjivati sa svojim "rotacijama". Nebi me cudilo da je danas Teveza ostavio na klupi.
Ajde Dzeko, zabij ga danas!!
Ajde Dzeko, zabij ga danas!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.