RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Evo ga igrac vise, ovo se sad mora pobjediti !
Da vidimo sad kako ce ovo uprskat
valjda nece

valjda nece
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trpajte rodjeni ove levate...
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Dobar vam je ovaj Vladavic.Brz prodoran, ima dobar ubacak..Al ovi ostali vam igraci izgleda mutavi ne znaju se ubacit ni na jedan njegov centarsut.Svi stoje van sesnesterca
ovo dobijate 90%
ovo dobijate 90%

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
ako neko naleti na neki stream, nek ga baci,....... hvala
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Sarajlijc@
- Kontakt:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Normalno da hoceBliss je napisao/la:Da vidimo sad kako ce ovo uprskat![]()
valjda nece

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ofsajd ko kuca
A evo sada svirano nesta sto nije ofsajd.Apc je napisao/la:Ofsajd ko kuca

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Majke majsore ! Vlada odlican !
-
- Kontakt:
iako sam igrao keca na rudar, drago mi zbog ovakvog veleza, odlicno prvo pol. rodjenih.Imate igraca vise gol vise, i ozbiljnije stojite na terenu, i bit ce pravo pravo cudo ako rudar uspije i bod uzeti danas. sretno
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Moja ocijena igre u prvom poluvremenu je zadovoljavajuća. Ono što mi se nije svidjelo jeste povlačenje i igra na kontranapade zadnjih 10 minuta, iz tog pritiska Rudara smo i primili gol.
Nakon gola ( prvog ) kojeg smo dali, trebalo je uz crveni ići naprijed, i završiti priču, a ne ovako opet strepiti od odbijenca, ofsajd pozicije koja se ne svira, nepostojeće ofsajd pozicije koja se svira ... itd.
Nadam se da će u drugom poluvremenu nastaviti da igraju konkretno kako su igrali i prvo poluvrijeme, te utakmicu završiti u našu korist. Naprijed Velež !
Nakon gola ( prvog ) kojeg smo dali, trebalo je uz crveni ići naprijed, i završiti priču, a ne ovako opet strepiti od odbijenca, ofsajd pozicije koja se ne svira, nepostojeće ofsajd pozicije koja se svira ... itd.
Nadam se da će u drugom poluvremenu nastaviti da igraju konkretno kako su igrali i prvo poluvrijeme, te utakmicu završiti u našu korist. Naprijed Velež !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Velež ko Velež, i kad sve treba da je ok, opet sami sebe ukoče.
Ibro je dobro rek'o na poluvremenu, imamo igrača više a mi se povlačimo umjesto da zabijemo još jedan.
Sreća, nakon što je Rudar zabio, mi smo odmah nakon toga ponovo pogodili za vodstvo.
P.S Crveni karton opravdan, ali zato dvije velike greške linijskog.
Gol Rudara iz čistog ofsajda postignut, a odmah nakon toga sviran ofsajd a nije bio za domaće iz izgledne prilike.
Mali Letić strašno dobar, Vlada na svom očekivajućem nivou... čuj ovog iznad "dobar vam ovaj Vlada".
Taj isti Vlada ima nekoliko nastupa za A vrstu.
Ibro je dobro rek'o na poluvremenu, imamo igrača više a mi se povlačimo umjesto da zabijemo još jedan.
Sreća, nakon što je Rudar zabio, mi smo odmah nakon toga ponovo pogodili za vodstvo.
P.S Crveni karton opravdan, ali zato dvije velike greške linijskog.
Gol Rudara iz čistog ofsajda postignut, a odmah nakon toga sviran ofsajd a nije bio za domaće iz izgledne prilike.
Mali Letić strašno dobar, Vlada na svom očekivajućem nivou... čuj ovog iznad "dobar vam ovaj Vlada".
Taj isti Vlada ima nekoliko nastupa za A vrstu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ako sam dobro skapirao,Velez do sada nikada nije dao gol u Prijedoru ?
Danas dva komada.
Lepo stoje na terenu,ali ipak duvalo je u odbrani poprilicno,narocito do crvenog Cruza.Kasnije je usled jednog igraac manje u ofanzivi Rudara odbrana Veleza dosta bolje stajala ali ipak i tada je bilo par propusta te se prima gol,doduse iz ofsajda,ali kasnije se svira neki boze sacuvaj ofsajd.

Danas dva komada.

Lepo stoje na terenu,ali ipak duvalo je u odbrani poprilicno,narocito do crvenog Cruza.Kasnije je usled jednog igraac manje u ofanzivi Rudara odbrana Veleza dosta bolje stajala ali ipak i tada je bilo par propusta te se prima gol,doduse iz ofsajda,ali kasnije se svira neki boze sacuvaj ofsajd.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo Rodjeni za prvo poluvrijeme!!
Nista jos nije gotovo, treba ovo privesti kraju. Iako je onom golu Rudara prethdio ofsajd, pokazali su da mogu biti opasni i sa igracem manje. Prema naprijed igramo fino i nadam se da odbrana nece opet uprskati.
Nista jos nije gotovo, treba ovo privesti kraju. Iako je onom golu Rudara prethdio ofsajd, pokazali su da mogu biti opasni i sa igracem manje. Prema naprijed igramo fino i nadam se da odbrana nece opet uprskati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bravo oko okano moje jedino!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.