Mnogo toga treba da se uradi da bi se navijači i gledaoci vratili na tribine..
edit: na TVSA emisija o huliganstvu, gosti Baho, ministar policije KS i ministar kulture i sporta
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
U sustini vecinom ti je za domace utakmice 200,300 i 400 dinara (jug,istok,zapad),euro ti je 111 RSD,sto znaci da su karte nesta manje od 2,3 i 4 eura.ciza je napisao/la:devil druze mozel info kolko kostaju karte na utakmicama partizana i zvezde u ligi i u evropi?
Ja sad ovo gledam i ne mogu vjerovati,i zaboravio sam da su Sokolovi imali finu grupu,sad ih kuci nema ni 50 steta....Pogledaj ti tribine na toj utakmici,stadion ovako pun je bio jos jedino protiv Zvezde u prijateljskoj.Cak je i u finalu kupa bilo manje ljudi.
Valjda se nekada vrate ova vremena,probudi se svest o pracenju utakmica uzivo.
Je li to znači da ovakve sudije trebaju nastaviti da sude i dalje? Napisao sam da su napravili sijaset grešaka, pored navedenih, ako treba pobrojaću ih makar desetak. je li malo?Armageddon2012 je napisao/la:nisi ni ti mnogo korektnije pobjedio rudara jesenas,hahahaah![]()
tog rudara se otrese 4-0,kao borac,pa da nema nikakvih repova,a ne ovako na zovegu kao vi sarajlije
Nisam rekao da je napravio greške ni u korist Želje ni u korist Zeinjskog. Postavio sam link gdje se vidi namjerno udaranje Bekrića i namjerno udaranje Šćepanovića. Bekrić dobija crveni (potpuno ispravno), a Šćepanoviću ne svira faul. Sudije su dva puta svirale ofsajd Zrinjskom - niđe veze, nisu svirale čist penal za Zrinjski - fol pustio prednost, a svi znamo da u kaznenom nema prednosti. Svaki pad igrača Želje u drugom je okarakterisao kao faul - niđe veze. Igraču Zrinjskom daje drugi žuti, umjesto direktan crveni. Vasilića igrač Zrinjskog udara laktom u pluća sudija se pravi ćorav. Adilović u duelu dobija lakat u oko, sudija kaže nije bilo namjere. Smajića ftajer nagazi na skočni zglob, sudija ne svira ni faul. Benjaminu Čoliću frajer nagazi na ruku, a on ni da opomene igrača Zrinjskog da bi trebao biti bar malo oprezniji. Drugo poluvrijeme produži 4 minuta, a trebao je brat bratu jedno 6 minuta, zbog povreda, simuliranja izmjena i šta ti ja već znam. Naveo sam samo greške kojih se sjećam, a nilo ih je još.Armageddon2012 je napisao/la:naravno da ne znači...ali tvoj post bi imao mnogo veću težinu da si se oglasio nakon grešaka u korist željezničara....ovako je samo jedan u nizu onih kojima smeta trun u tuđem oku,a ne vide balvan u svom.
Ovaj sudija je na FIFInoj listi.avlami97 je napisao/la:
Da li će ovaj sudija više ikome suditi. Pored ove greške, napravio ih je još sijaset. Isto se odnosi na sudije koji su sudile utakmicu Sarajevo-Rudar Prijedor, koje su, blago rečeno pokrale ekipu iz Prijedora.
Ovakvo suđenje treba što prije iskorijeniti. Mislim da im je hlađenje od par mjeseci najblaža kazna. Zaista ne želim provocirati, jer govorim o činjenicama.
Teško,Željo igra katastrofalno trenutno ( gledo 3-4 Željine tekme nisam bas kompetentan za davanje kritike,ali i sami Željini navijači govore da nešto tu ne štima i da nije to Željo od prošle godine) ali realno ni on nema gdje izgubit 7-8 bodova koliko je potrebno ŠirokomBrezovac je napisao/la:Gledma nesto raspored do kraja prvenstva..i prema formi i rasporedu Siroki vrlo vjerovatno novi prvak, sve bolje ekipe njima dolaz, oni idu losijim ekipama..nemojte se iznenadit ako ovo dodje, ko je registrovan na bwin nek uplati koju markicu koef je 35 da ce siroki osvojit
Zbog prenosa kao i svaki prethodni put.Mancini je napisao/la:Zna li neko što je ova utakmica u Prijedoru ranije počela?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.