Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Centre forward
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Centre forward » 16 mar 2013, 13:52

neo je napisao/la:Koliko od tih 15 golova i 10 asistencija su bili kljucni za Arsenal te donjeli pozitivan rezultat u toj utakmici ? Kada ovo kazem, mislim na to koliko je uticaja doneo u utakmicama i napravio razliku ?
Isto koliko i Torke za Chelsea.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 mar 2013, 13:52

Rosicky je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Arsenal poslijednjih godina je pravio žestoke fule sa napadačima : Chamakh,Bendtner,Gervinho,Giroud.

Izuzev Henrya i RvP ovaj klub nije imao klasu u napadu.

Klasični padobranac koji skuplja postove.

Giroud da nevalja nebi jedan Montepellier odveo sa Belhandom do titule,pazi ne pričamo o Lile,Marsille i sl,govorimo o klubu koji nije tako davno ušao u prvu ligu.Omaložavanjem te lige omaložavate po nekim najboljeg špica Ibrahimovića i ostali klasni igrača te lige.15 golova i 10 asistencija je statistika flopa?,ok baš me zanima koliko po vama netko mora zabit golova u debitantskoj sezoni da se isplati..vjerojatno ko Messi 40.
Tih 15 golova i 10 asistencija jos vise dobiju na tezi ako znamo da ne prodje ni 2 utakmice. a da on ne da gol ili asistira. Dao je to na 40 utakmica, sto nije duplo vise od zbroja golova i asistencija.

@Neo zadnji sigurno. U utakmici sezone. To je najbitnije. Ja se sjecam jos Liverpoola, West Hama i drugih utakmica se sad ne mogu sjetiti. Pricam naravno samo o golovima. Protiv Schalkea gol (2:2). Uglavnom dovoljno.
A ja ne znamo kakvim sansama pricate. 3-4 fulana zicera je puno manje od 15. Tek tad bina jedan gol fulao dobru sansu.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 mar 2013, 13:56

Saurman je napisao/la: To pokazuje ustvari koliko je trenutno kvalitetna liga u kojoj je Montpellier prvak a Giroud prvi strijelac.Niko ne omalovažava Ibrahimovića zna se zbog čega je on došao u Francusku.
Francuska i Njemacka liga su tu negdje po kvaliteti. Al samo nastavi, zanimljiviji si od vecine Bauernovaca. ;)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 mar 2013, 13:57

Centre forward je napisao/la:
neo je napisao/la:Koliko od tih 15 golova i 10 asistencija su bili kljucni za Arsenal te donjeli pozitivan rezultat u toj utakmici ? Kada ovo kazem, mislim na to koliko je uticaja doneo u utakmicama i napravio razliku ?
Bice i da je Chelelseova druga postava jaca od Bayerna.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 mar 2013, 14:00

Rockefeller je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:
Bice i da je Chelelseova druga postava jaca od Bayerna.
Gubis se k'o abdest.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 mar 2013, 14:01

Al' je arsenalova druga postava jaca od Bayerna. Pitaj Neura.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 mar 2013, 14:04

Rockefeller je napisao/la:Al' je arsenalova druga postava jaca od Bayerna. Pitaj Neura.
Ma izvukli su se kuci. Cuvali vrijeme citavo drugo poluvrijeme protiv realnog prosjecnog Arsenala. Al mogu oni osvojiti. Ne zezaj.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 mar 2013, 14:09

Ovoj generaciji Arsenala je pobjeda na AA je kulminacija karijere,odnosno najveci uspjeh.Njegova tezina je jednaka osvojenoj LP i par smijesnih eng. kupova. Isto vazi i za Vengera u zadnjih 7-8 godina.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 mar 2013, 14:10

Centre forward je napisao/la:Ovoj generaciji Arsenala je pobjeda na AA je kulminacija karijere,odnosno najveci uspjeh.Njegova tezina je jednaka osvojenoj LP i par smijesnih eng. kupova. Isto vazi i za Vengera u zadnjih 7-8 godina.
Veci je uspjeh pobjeditit npr. Everton na Goodisonu nego Bayern na A-areni.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 16 mar 2013, 14:12

Diže se u zrak Giorud koji je za taj svaki gol fulo najmanje još 3 šanse da bi ga opće zabio.Najbolji su primjer tekma doma protiv Chelsea kad je kod vodstva Chelsea fulo mrtvaca pa opet u gostima kod njih kod 0-0 gdje se lomi tekma,sam s 5 metara fula cijeli gol,protiv Bayerna 1.tekma centaršuta s desne strane zakuco u Neura umjesto da je pravi centarfor podero bi mrežu.

Jednostavno Giroud nije igrač koji pravi razliku za Arsenal kad se lomi tekma.Treba nam špica koja većinu svojih prvih šansi na tekmi iskoristiti a ne da čekamo nečije 3 šanse da bi zabio 1 gol,a tad već pušimo tekmu.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 mar 2013, 14:13

Ako oni osvoje onda je arsenalova druga postava najjaca na svijetu. :lol:

Neka budu sretni sto nisam htio maci sa ove teme i teme LP tu noc. Imam svo pravo ovo da govorim.to neka bude mali podsjetnik za sve one koji su ovde dolazili po dvoboju sa S04.

Rekao sam da cu zapamtiti.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 mar 2013, 14:18

Ja kad sam govorio da Bayern nije neka ekipa svi su me prozivali, evo sad je to sve fino dokazano. Prenapuhani igraci posebno u odbrani.

I da bitno je da je Mandzukic klasa.
Celik!3,2,2.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 16 mar 2013, 14:24

Seaman je napisao/la:Diže se u zrak Giorud koji je za taj svaki gol fulo najmanje još 3 šanse da bi ga opće zabio.Najbolji su primjer tekma doma protiv Chelsea kad je kod vodstva Chelsea fulo mrtvaca pa opet u gostima kod njih kod 0-0 gdje se lomi tekma,sam s 5 metara fula cijeli gol,protiv Bayerna 1.tekma centaršuta s desne strane zakuco u Neura umjesto da je pravi centarfor podero bi mrežu.

Jednostavno Giroud nije igrač koji pravi razliku za Arsenal kad se lomi tekma.Treba nam špica koja većinu svojih prvih šansi na tekmi iskoristiti a ne da čekamo nečije 3 šanse da bi zabio 1 gol,a tad već pušimo tekmu.

Ovim dokazuješ da nisi nikad igro nogomet,onakvom loptom nemoreš upravljat nju samu udariš u gol ,puka sreća je bila ta što je Neuer se uspio snać tj što je bio na tom mjestu

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 16 mar 2013, 14:50

Igrao sam nogomet preko 10 godina i igram mali nogomet i smatram da je trebo bolje reagirat.Ali i da nije mogao na ostale zicere u ligi je morao puno bolje reagirat.Previše njemu šansi treba za gol da bi to bilo slučajno.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 16 mar 2013, 15:05

Seaman je napisao/la:Igrao sam nogomet preko 10 godina i igram mali nogomet i smatram da je trebo bolje reagirat.Ali i da nije mogao na ostale zicere u ligi je morao puno bolje reagirat.Previše njemu šansi treba za gol da bi to bilo slučajno.
Ako pratiš druge lige a i druge klubove premier lige vidjet ćeš da svaki napadač promaši neki zicer,meni na pamet pada utakmica Zenit - Liverpool gdje Suarez ima 4 odične šanse i ne uspjeva da zabije,također i RvP prošle sezone u dresu Arsenala u utakmicama sa Milanom,Norwichem i čini mi se druga utakmica sa Chelsea fula zicere..to je sastavni dio nogometa nisu svi Messi da zabijaju redom.U svakom slučaju uvjeren sam da će se poradit sa njegovim samopouzdanjem pa će sljedeće sezone bit opasniji po gol neprijatelja.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 16 mar 2013, 15:11

Arsenal: Fabianski, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Diaby, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Giroud, Cazorla
Meni se ovo sviđa pravo 8-)
sub : Szczesny, Vermaelen, Gibbs, Coquelin, Rosicky, Ramsey, Gervinho
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 16 mar 2013, 15:15

Izgleda da ce Ox igrat' centralnog veznog 8-)

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 mar 2013, 15:18

Dobar je on tu, Shava ni na klupi :S

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 16 mar 2013, 15:25

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
Arsenal: Fabianski, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Diaby, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Giroud, Cazorla
Meni se ovo sviđa pravo 8-)
sub : Szczesny, Vermaelen, Gibbs, Coquelin, Rosicky, Ramsey, Gervinho

Jači sub nego prva :mrgreen:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 16 mar 2013, 15:51

arminarsenal je napisao/la:Izgleda da ce Ox igrat' centralnog veznog 8-)
Prije da će Cazorla igrati veznog a Ox na krilo.
Pld W D L
38 26 12 0

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.