NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 08 feb 2013, 21:43

slika

LUKAVAC (Radnicki-Jedinstvo)
MENI MOJE, A VAMA VASE

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 08 feb 2013, 21:58

slika

slika

slika

slika

slika

VREMEPLOV
MENI MOJE, A VAMA VASE

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 10 feb 2013, 13:30

Igraci Jedinstva u 12:00 krenuli put Medulina na pripreme
slika

edo21
Kontakt:

Post Postao/la edo21 » 11 feb 2013, 15:22

Danas u 15h pocela utakmica u Medulinu JEDINSTVO - ND GORICA sretno

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 feb 2013, 15:35

Jedno pitanje sta je sa CAHTAREVICEM jel igra jos aktivno ili se oprostio ? Pozz

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 11 feb 2013, 15:46

Iskren je napisao/la:Jedno pitanje sta je sa CAHTAREVICEM jel igra jos aktivno ili se oprostio ? Pozz
Iako bi po mom misljenju mogao jos dati na zelenom terenu, ali Cahtarevic vise ne igra nigdje, a kako sam bas neki dan cuo razlog je nedostatak motivacije.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 11 feb 2013, 15:49

Lijepo je vidjeti da se krenulo raditi iz temelja, a temelj je svakako omladinska skola, super stvar za nogomet i te mlade decke sto ce ih trenirati igracke legende poput Zele, Rate i na celu svega veliki Halim. Vec godinama spominjem da je kvalitet omladinskog nogometa razvodnio veliki broj privatnih nogometnih skola, tako da se nadam da ce i sa Prekounjem biti uskoro postignut neki dogovor.
Vjerujem da ce ljudi poput ovih koji ce voditi omladinsku skolu od prvih nogometnih koraka uciti djecu kako se voli klub i sta im taj klub treba znaciti nekad u zivotu, u kvalitet treninga i ne sumnjam, a taj kvalitetan rad ce se pokazati kroz par godina, samo ako se nastavi ici u ovome pravcu i ponudi se toj djeci onoliko koliko zasluzuju.

Pored ovih lijepih vijesti kad je u pitanju omladinska skola, nadam se da cemo ubrzo vidjeti i neke pomake opcenito u organizaciji, redovnim primanjima i infrastrukturi.
Istina je da ne igraju dresovi, tenerke, jakne, ali klub renomea Jedinstva zasluzuje da izgleda kao sto su momci izgledali pred polazak na pripreme u Medulin.
Sto se tice infrastrukture nadam se da ce i na tome polju biti nekih pomaka, ne mislim na neka velika ulaganja, ali jednostavno uz malo vise truda i minimalna ulaganja moze se puno toga napraviti na stadionu i oko stadiona. Prva stvar koja puno ne kosta je bolje i strucnije odrzavanje.

Super stvar su pripreme u Medulinu, ove pripremne utakmice i zasigurno dolazak Janjosa koji je kvalitetan trener i sigurno ce i mladji igraci kod njega imati priliku da se pokazu. Moje iskreno misljenje sto se tice igrackog kadra da i nismo bas puno pobjegli po kvaliteti od prvog dijela sezone, ali eto na momcima je da se pokazu, po svim saznanjima imaju bolje uslove i primanja ce biti redovna, tako da nece kasnije moci reci kad izgube da nisu imali motivacije i da nece da igraju dzabe. Sto je normalno, jer u danasnje vrijeme ljudi od igranja nogometa zive.
Mislim da nam je potreban jedan klasicni napadac i ofanzivni vezni, nisam za dovođenja skupih pojacanja sa strane, jer mislim da taj novac treba uloziti negdje drugo i nadam se da se moze i sa ovom ekipom opstati. Sto se tice ofanzivnog veznog mislim da Albert Racic koji se sad ako se ne varam u Velikoj Kladusi moze dosta toga dobrog ponuditi, a tako reci domaci je igrac, ali je nekako stalno izbjegavan od strane ljudi u nasem klubu.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 feb 2013, 15:59

Strasan je Caki igrac bio,steta sto bar malo jos neigra jer moze pomoci Jedinstvu sigurno..Sjecam se kad je igrao za Fk Sarajevo na jednoj utakmici cini mi se protiv Bosne Visoko asistirao je cak 6 golova Mirzi Mesicu a Rez bio 7-1 .. Caki je jedan veliki Majstor bio ostao! pozz

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 11 feb 2013, 20:02

Gorica - Jedinstvo 2:1
- Vrlo sam zadovoljan prvom poluvremenom. Bili smo ravnopravan protivnik ekipi Gorice, čak smo imali i više šansi. Početkom drugog dijela utakmice dolazi do pada u igri i Gorica preuzima terensku inicijativu, te dolazi do vodstva. Izmjenama smo uspjeli da izjednačimo i preokrenemo igru u svoju korist. Sve je to trajalo do posljednjih trenutaka utakmice, kada Gorice uz pomoć vjetra daje gol za pobjedu - Janjos

Sto se tice Cakija on je velemajstor nogometa i sigurno je medju najvecim igracima sto je ikad Premier Liga vidjela. Ali on "radi" na pogon novca i ako mu ne isplate odmah on nece da igra.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 13 feb 2013, 20:06

Medulin - Jedinstvo 0:5
Strijelci Balic i Delic 2x , Besic

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 20 feb 2013, 10:54

Nogometaši Jedinstva danas se vraćaju u Bihać. Odradili su crveno - bijeli desetodnevne „morske“ priprema u staroj bazi u Medulinu, nadomak Pule. Izabranici Mehmeda Janjoša, odigrali su četiri pripremne utakmice.

Gorica - Jedinstvo 2:1
Balić

Medulin - Jedinstvo 0:5
Balić
Balić
Bešić
Delić
Delić

Triglav - Jedinstvo 1:1
Delić

Roltek - Jedinstvo 1:0

Već u nedjelju, crveno - bijeli igraju novu pripremnu utakmicu. Ovog puta u Novom Gradu, protiv domaće Slobode.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 01 mar 2013, 16:31

Generalka sutra protiv Iskre u Bugojnu

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 02 mar 2013, 18:59

u Bugojnu zavrseno 0-0
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 09 mar 2013, 17:14

svaka cast Halide za golove, bilo je i vrijeme da dokazes biscanima da vrijedis! najbolji napadac na kantonu 8-) 8-) nadam se da su u Jedinstvu svatili da ima dosta dobrih igraca u okolini Bihaca? Vijerujem da je proslo vrijeme guranja Tatini sinova u ekipu :oops: :oops:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 15 mar 2013, 15:54

[youtube][/youtube]
MENI MOJE, A VAMA VASE

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 mar 2013, 16:03

Kakvo je stanje jel se popravilo sta, gdje vam je Milos Galin vidio sam na pregledu kola da ga nema u timu ?

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 15 mar 2013, 19:15

Milos u Kalamati ( Grcka ).
Stanje se puno bolje nego sto je prije bilo, mislim da su svi dugovi prema igracima isplaceni a i atmosfera je odlicna.
Sutra trening utakmica izmedju prvog i drugog tima.

13Maki12
Kontakt:

Post Postao/la 13Maki12 » 16 mar 2013, 16:39

1. sastav pobijedio 6:0, golove zabili Delic 2x , Nuspahic 1x , Bojan 2x i za zadnji nisam siguran...

Za 1. ekipu nastupili Hadžić/Drljača,Kova,Trejic,Hušić,Skiba,Besic/Dujmović,Mesic,Krči,Ani,Bojan,Halid.
Za 2. ekipu nastupali Draljača/Hadžić,Ijo,Stupac,Jušić,Balić,Sefić,Jašo,Begić,Selimović,Igor,Dujmovic (1. poluvrijeme) i Dizdraic
Noćima zbog tebe nespavam, jer zbog tebe sam predoziran. U mojm venama si samo ti, bez tebe ne mogu živjeti. Tvoje ime meni sveto je, tribina Istok u transu sada je. Ova pjesma neka nosi te Jedinstvo do nove pobjede..

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 21 mar 2013, 15:11

Jucer je Jedinstvo odigralo prijateljsku utakmicu protiv Une iz Kulen Vakufa prvoplasirane ekipe Druge lige FBiH Zapad i moglo bi se reci od ove godine i filijale Jedinstva. Crveno-bijeli su pobjedili rezultatom 0-3 sto je sigurno dobro za samopouzdanje pred utakmicu protiv Branitelja. Strijelci za Jedinstvo su bili Ahmedovic, Delic i Burazor.

Sto se tice vremena u Bihacu je sinoc pocela padati kisa i evo sad je prestala, za nadati se vedrijem vremenu i bolejm terenu u subotu protiv Branitelja.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.