Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
mislim da muratovic nije uopce kriv za poraz..
- miralem444
- Kontakt:
murat je sinoc bio odlican....nismo imali srece ....pa jbte sta profulasmo na kraju....u srijedu jedini problem je spaha....imamo mi zamjenu i za rahimica i muratovica...kenoo je napisao/la:mislim da muratovic nije uopce kriv za poraz..
rahimic-bajramovic
muratovic-pjanic
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Takodje nema krivih za poraz,ne bih se slozio..Mislim da imamo stvarno dobru klupu..Berberovic,Vladavic,Pand za je dobro odradio u Belgiji drugari sjecate se...Ko zna ,mozda ponovi
NIKO OD NASIH NIJE KRIV ZA PORAZ ZAPAMITTE.....falat su igrali beton....u cjelosti necu sada da izdvajam nekkog svi su gledali utakmicu.....no pokazali smo se kao ekipa bolja od portugala....fakat jesmo pa vi kako hocete.....malo malo srece je tu falilo....al hoce nas Bosance uvijek da se dobro namucimo za sve pa i za ovo sve ce biti u zenici....ako Bog da jedva cekammm.......
svaka cast nasima....
onaj komentator kaze da budemo iskreni portugal je bio bolji a u sta je on gledao.....
slazete li se samnom...?????????????????
POZDRAV SVIMA
- Ponos Torina
- Kontakt:
kenoo je napisao/la:mislim da muratovic nije uopce kriv za poraz..
Nije Muratovic toliki krivac ali vidjelo se da nemoze da trci a mi smo sinoc trebali trkace,nazalost to se nije desilo.Mislim mi nemamo zebre tu kao neke repke imamo pametne igrace.

Dobar Jutar za sve utemeljene navijace,nadam se da ste bar malo ohladili glave i da niste toliko razocarani(ako su neki razocarani) ja licno nisam razocaran,u Lisabonu smo pucali corke u Zenici ce biti druga prica.

Sve u svemu kako god prodze ovaj baraz ja sam zadovoljan makar cekao jos 10 godina na plasman,ali vidim da se pretvaramo u veliku Reprezentaciju,dobice mo mi jos talenata i bicemo jaki na svim pozicijama,samo neka raja malo ohane sto bi mi Bosanci rekli nema razloga da se ovoliko nerviramo,trebamo da vjerujemo u nase igrace i to je sve.Svako ima los dan pa i nasi igraci to je normalno,zaprepastio sam se citajuci komentare posle utakmica.Zar je moguce da navijaci medzusobno sebi psuju,da onako tretiraju igrace da ih nazivaju svakavim imenima.Oni to nisu nicim zasluzili kad tad ce nam se vratiti na dobro neke stvari koje nam nisu polazile za rukom u ovim kvalifikacija ili onim prije ovih itd..
Najvaznije je da igraci vide da smo uz njih da smo im podrska,tako ce se oni vise truditi da postignu sto bolji plasman i da nas usrece.
da vam pozelim dobro jutro uz pjesmu

[youtube][/youtube]
hands up

nezelim da vidim reakcije od sinoc
npr.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sve u svemu kako god prodze ovaj baraz ja sam zadovoljan makar cekao jos 10 godina na plasman,ali vidim da se pretvaramo u veliku Reprezentaciju,dobice mo mi jos talenata i bicemo jaki na svim pozicijama,samo neka raja malo ohane sto bi mi Bosanci rekli nema razloga da se ovoliko nerviramo,trebamo da vjerujemo u nase igrace i to je sve.Svako ima los dan pa i nasi igraci to je normalno,zaprepastio sam se citajuci komentare posle utakmica.Zar je moguce da navijaci medzusobno sebi psuju,da onako tretiraju igrace da ih nazivaju svakavim imenima.Oni to nisu nicim zasluzili kad tad ce nam se vratiti na dobro neke stvari koje nam nisu polazile za rukom u ovim kvalifikacija ili onim prije ovih itd..
Najvaznije je da igraci vide da smo uz njih da smo im podrska,tako ce se oni vise truditi da postignu sto bolji plasman i da nas usrece.
Potpisujem
Potpisujem
Ljudi moji o cemu vise pisemo...Ko to nije uz zmajeve...Pa oni koji nisu i nisu navijaci.Zar je muzika potrebna za motivaciju ,vidjeli ste sinoc u Lisabonu...Pa dat cemo im redu i pokazat kao se navija u srijedu...
- miralem444
- Kontakt:
a znas ko to pise..to pisu ona djeca oni balavci koji dodju na forum i samo pljuju..sta hocete crieo majstore svaka cast ....zmajevi odlicno.....srijeda ljudi nasi su...komax je napisao/la:Sve u svemu kako god prodze ovaj baraz ja sam zadovoljan makar cekao jos 10 godina na plasman,ali vidim da se pretvaramo u veliku Reprezentaciju,dobice mo mi jos talenata i bicemo jaki na svim pozicijama,samo neka raja malo ohane sto bi mi Bosanci rekli nema razloga da se ovoliko nerviramo,trebamo da vjerujemo u nase igrace i to je sve.Svako ima los dan pa i nasi igraci to je normalno,zaprepastio sam se citajuci komentare posle utakmica.Zar je moguce da navijaci medzusobno sebi psuju,da onako tretiraju igrace da ih nazivaju svakavim imenima.Oni to nisu nicim zasluzili kad tad ce nam se vratiti na dobro neke stvari koje nam nisu polazile za rukom u ovim kvalifikacija ili onim prije ovih itd..
Potpisujem
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- JuventusTorino
- Kontakt:
Kakva partija nasi LJILJANA u Lisabonu. Svaka cast svima. Pokazali smo da mozemo i znamo vise nego sto su nasi protivnici ocekivali. Po meni je Salihovic bio najbolji sa nase strane. Necu sada da izdvajam pojedince, svi su dobro odigrali citavu utakmicu. Da je sreca bila na nasoj strani bilo bi bar 2-1 za BiH.
Siguran sam u pobjedu na Bilinom Polju iako nas kapiten Spahic nece grati. Nadam se iskreno da ce Pjanic dobiti sansu od prve minute jer je stvarno zasluzio da igra u prvih 11.
Ima da se portugalci zijane kad izadju na travnjak Bilinog Polja
Jedva cekam da vidim izraze na njihovim licima
POZDRAV SVIMA
Siguran sam u pobjedu na Bilinom Polju iako nas kapiten Spahic nece grati. Nadam se iskreno da ce Pjanic dobiti sansu od prve minute jer je stvarno zasluzio da igra u prvih 11.
Ima da se portugalci zijane kad izadju na travnjak Bilinog Polja

POZDRAV SVIMA
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
Evo ovako, prespavano je sve to što je bilo sinoč, hladne glave pišem ovaj komentar. **** borili smo se ko lavovi, kolko smo popljuvali Querioza prije tekme, on je napravijo najbolji moguči potez za Portugal, a to jest odsjeko Misketa i s tim avtomatsko isključio i obadva napadača. Tu bi možda bila dobra stvar u zadnjih 15-20 minuta da je Ćiro izvadio Murata a ubacio Pjanu, pa bi se ovi Portugalci izgubili poptpuno jer ne bi mogli čuvat i jednog i drugog sa po 3 igrača. Ali eto šta je tu je, nezamjenjivi Spaha dobi žuti i to če bit jedan veliki problem za Čiru, al ja vjerujem našim momcima, pa da i ne prođu na SP, iako mislim da idu Afriku, oni su ogromno napravili u ovim kvalifikacijama i mislim da će mo ih 100% gledat na EP 2012.
BRAVO LJILJANI!
BRAVO LJILJANI!
Ej moj Ciro majmuncino jedna stara.Miralem Pjanic na svakoj anketi najbolji mladi igrac Evrope on ga ne stavlja.Zbog njega gubimo sve a tesko cemo otic koliko je glup umjesto da ubaci Pjanica umjesto Misimovica on ubacuje Muslimovica.Vi koji govorite da je on najbolji popusite mi k....
Evo prespava se noc, jutro je pametnije, bar tako kazu pa da probamo sad krenuti u neku ozbiljnu raspravu, naravno bez balavaca koji misle da su u najmanju ruku Helenio Herrera.
Pocetak utakmice jako los, ocajan, prepustili smo sredinu terena Portugalcima, sto nije nikako izgledalo dobro, no, mozda je to bila Cirina zamisao. Koliko god Portugalci nisu imali sansi do pogotka isti je visio u zraku, jer smo u sredini doista bili losi. Miske se nije vidio, odnosno u ovoj postavci brat bratu, Miske nema sa kim igrati u sredini, Murat i Rahimic nisu centra prelazili i to je ono gdje smo pukli. Odbrana na visini zadatka do nesretnog gola. Centarsut u tri metra, Hasagic na liniji, stopera nigdje, a Ibro zakovan. Sve u svemu pogodak koji ide na dusu komplet odbrani. Nakon gola pokusavamo se malo otvoriti, ali opet ne ide jer nema nas u sredini, prilike iz prekida nismo realizirali. Dzeko i Vedo odsjeceni i kada dobiju loptu uvijek su njih dvojica na četiri odbrambena fudbalera Portugala, jer Queiroz ništa nije htio prepustiti slucaju. U drugi dio opet ulazimo lose, veznjaci Portugala šetaju se sami na nekih 30 metara od naseg gola i samo nas je bozica fortuna spasila kod onog fula Brazilca. Zadnjih 20 minuta mi se cinilo da su oba trenera zadovoljna rezultatom, no onda desetak minuta pred kraj Ciro radi hazarderski potez i uvodi Muslimovica i Pjanu (ne bi to radio da nije u cvijetu mladosti) i isti se pokazuje fenomenalnim. Dzeko iz mrtvaka pogadja precku (za Wolfsburg bi usla sto posto), a onda Muslimovic od sedam i nesto metara gola pogadja Vedu i lopta ide u stativu (koja tragedija). Sve u svemu, nismo bili na visini zadatka po mom skromnom misljenju, mogli smo ostvariti bolji rezultat, ali šta je tu je, i ovo je uspjeh. U Zenici moramo biti pametni (citam ove neke formacije sa 7 ofanzivaca i smijem se fudbalskim analfabetama), cuvati svoj gol i pokusati stvoriti pritisak na malom Bilinom polju, mislim da nam je duzina i sirina terena najveca sansa. Bice gutavo ali se nadam da pametnom igrom mozemo neprimiti pogodak, to je najbitnije, a neko ce ga vec zabiti.
Pocetak utakmice jako los, ocajan, prepustili smo sredinu terena Portugalcima, sto nije nikako izgledalo dobro, no, mozda je to bila Cirina zamisao. Koliko god Portugalci nisu imali sansi do pogotka isti je visio u zraku, jer smo u sredini doista bili losi. Miske se nije vidio, odnosno u ovoj postavci brat bratu, Miske nema sa kim igrati u sredini, Murat i Rahimic nisu centra prelazili i to je ono gdje smo pukli. Odbrana na visini zadatka do nesretnog gola. Centarsut u tri metra, Hasagic na liniji, stopera nigdje, a Ibro zakovan. Sve u svemu pogodak koji ide na dusu komplet odbrani. Nakon gola pokusavamo se malo otvoriti, ali opet ne ide jer nema nas u sredini, prilike iz prekida nismo realizirali. Dzeko i Vedo odsjeceni i kada dobiju loptu uvijek su njih dvojica na četiri odbrambena fudbalera Portugala, jer Queiroz ništa nije htio prepustiti slucaju. U drugi dio opet ulazimo lose, veznjaci Portugala šetaju se sami na nekih 30 metara od naseg gola i samo nas je bozica fortuna spasila kod onog fula Brazilca. Zadnjih 20 minuta mi se cinilo da su oba trenera zadovoljna rezultatom, no onda desetak minuta pred kraj Ciro radi hazarderski potez i uvodi Muslimovica i Pjanu (ne bi to radio da nije u cvijetu mladosti) i isti se pokazuje fenomenalnim. Dzeko iz mrtvaka pogadja precku (za Wolfsburg bi usla sto posto), a onda Muslimovic od sedam i nesto metara gola pogadja Vedu i lopta ide u stativu (koja tragedija). Sve u svemu, nismo bili na visini zadatka po mom skromnom misljenju, mogli smo ostvariti bolji rezultat, ali šta je tu je, i ovo je uspjeh. U Zenici moramo biti pametni (citam ove neke formacije sa 7 ofanzivaca i smijem se fudbalskim analfabetama), cuvati svoj gol i pokusati stvoriti pritisak na malom Bilinom polju, mislim da nam je duzina i sirina terena najveca sansa. Bice gutavo ali se nadam da pametnom igrom mozemo neprimiti pogodak, to je najbitnije, a neko ce ga vec zabiti.
Odakle i pravo da tako covjeku kazes...A daje Dzeko zabio ili Muslimovic drikcije bi rekao...Probelm je sto i Miske igra na toj pozociji,probelm je sto je u defanzivi Muratovic jako jako dobar ...Mi gledamo samo one koji jure na gol a kad se treba branit onda kontamo da tri stopera mogu izdrzat ,e pa treba se malo pribrat..._armanix je napisao/la:Ej moj Ciro majmuncino jedna stara.Miralem Pjanic na svakoj anketi najbolji mladi igrac Evrope on ga ne stavlja.Zbog njega gubimo sve a tesko cemo otic koliko je glup umjesto da ubaci Pjanica umjesto Misimovica on ubacuje Muslimovica.Vi koji govorite da je on najbolji popusite mi k....
kakvi komentari svasta :S ko eto vi ste bitni nesto jojjjjjjjjjj kretni,debili,balavurdija 

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- JuventusTorino
- Kontakt:
Stvarno ovi neki korisnici ne zasluzuju profil na ovom forumu pored ovakvih izjava
Boze sacuvaj

Boze sacuvaj

Zadnja izmjena: JuventusTorino, dana/u 15 nov 2009, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
Eh mok komentar: zamene je ciro puno u sastavu pogrijesio. Ima velike dijamante na klpi i ubacuje oko 80 min. Ciro je za mene sam izgubio. Ako bog da vgledami ih na SP:)
Pa šta je ovo ljudi, jel ovo pišu o San Marinu il o Bosni pa neznaju kako je igračima ime? SRAMOTA VELIKA ZA FIFUFirst of all Edin Dzeko’s bouncing shot struck the crossbar, with Zvjezdan Muslimovic driving the loose ball against the base of the far post.
karte za tekmu bih portugal istok 65KM
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
Sram da vas bude sve koji krivite igrace psujete im i tako dalje...Kako mozete psovati nasim zmajevima...Svi su se borili izgarali na terenu neki su i grijesili ali nisu grijesili zato sto su htjeli tako....U svakom slucaju Volim te Bosno i volim sve BH zmajeve....U zenici 3-1... 

- storm_raider
- Kontakt:
Hvala vam momci sto ste nas doveli ovdje. Hvala i Vama Ciro sto ucestvujete u ovome svemu. Protivnika kao sto je Portugal treba i zasluziti. Nasi ljudi nikako da shvate da smo mi mala drzava, pa tako i reprezentacija, te da za nas moze biti samo privilegija igrati sa ovakvim reprezentacijama. To sto smo u barazu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pokazuje samo da smo ipak u vrhu europskog nogometa. Za drzavu koja se prostire na nesto vise od 51 hiljadu kilometara i ima malo vishe od 4.5 miliona stanovika ovo je jedan veliki uspjeh. Pogotovo ako se zna u kakvoj smo situaciji. Zato hvala Vam, Zmajevi, sto ste dali ovoj napacenoj zemlji nadu.
Sto se tice utakmice, Ciro najbolje zna kako se oni osjecaju, sto fizicki sto mentalno. Jednostavno nismo imali srece. Sjetite se Estonije, kad je jednostavno sve ulazilo, cak i ono sto nije trebalo.
I to je to. Nadam se i vjerujem da ce nam se sve ovo vratiti u Zenici.
Pojedini komentari su odvratni i gade mi se. Ljudi igrajuci FM misle da bolje poznaju nogomet od trenera koji se time bavi vec 40 godina, a oni koji igraju dva termina sedmicno s drustvom misle da su bolji nogometasi od Muratovica, Rahimica, pa cak i Misimovica. Jednostavno - "navijaci na baterije", takvih ce uvijek biti i bilo ih je.
Pozdrav.
Sto se tice utakmice, Ciro najbolje zna kako se oni osjecaju, sto fizicki sto mentalno. Jednostavno nismo imali srece. Sjetite se Estonije, kad je jednostavno sve ulazilo, cak i ono sto nije trebalo.

I to je to. Nadam se i vjerujem da ce nam se sve ovo vratiti u Zenici.
Pojedini komentari su odvratni i gade mi se. Ljudi igrajuci FM misle da bolje poznaju nogomet od trenera koji se time bavi vec 40 godina, a oni koji igraju dva termina sedmicno s drustvom misle da su bolji nogometasi od Muratovica, Rahimica, pa cak i Misimovica. Jednostavno - "navijaci na baterije", takvih ce uvijek biti i bilo ih je.
Pozdrav.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.