FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam, ja ne vidim nikoga sem Musemića, koliko god mnogi bili protiv njega.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Neopoziva ostavka od strane SIR Dragana Jovića...nije kraj problemima...
pusti ljude nek provociraju i zajebavaju imaju pravo
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Najrealniji rezultat 0:0 Gradina bila bolja u prvom,Sarajevo u drugom.Na početku se igralo na sredini.Prvu veliku šansu i najbolju na utakmici imao je Šehrić koji izlazi 1na1 s Bandovićem ali D.B. sjajno brani.Poslije toga i Sarajevo ima jednu polušansu preko Todorovića koji šutira sa nekih 25m ali Pirić je to lagano ukrotio.Zatim Gradina ima dvije dobre šanse prvo preko Popare koji se dugo namještao i Tatomirović u zadnji čas izbija loptu glavom,a onda nakon male gužve u 16m Sarajeva Turbić šutira pored gola.To je to što se tiče 1.pol.U drugom Sarajevo bilo bolje stvorilo dvije dobre šanse prvo Melunović šutira sa 10m,a Pirić to hvata,zatim Haurdić šutira ali i to Pirić brani.Do kraja Sarajevo imalo incijativu ali nije ništa izglednije napravilo.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
po meni najveci krivac za vase veliko razocarenje(zbog ambicija da se uzme titula,velikog najavljivanja) je uprava Fk sarajevo iz razloga sto su kratkorocno rijesili situaciju dovodjem husjenovica koji htjeli priznat ili ne igrao je za trojicu.Dakle on je taj koji je cinio razliku,da su bili posteni prema vama ne bi ga ni dovodili jer su stvorili kontra efekat,znali su da ga nece moc zadrzat mada su drugacije govorili(pokrij se koliko si dug) i podigli ocekoivanja navijaca,i dok je igrao za jedno s drugima to je djelovalo poprilicno dobro,sto i rezultat na polusezoni pokazuje.sad se vracate u realnost koja je nezgodna i koju cete tesko prihvatiti,prosao je lijep san koji je trajao pola godine za koji niste bili ni krivi ni duzni,sto ste imali igraca koji ne odgovara realnoj kvaliteti danasnjeg fk sarajeva ni u jednom segmentu,mada je liga takva kakva jest pa ni ostala konkurencija nije neka evropu cete vjerovatno izboriti
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Normalno, zasluzili smo ovoHead je napisao/la:Neka pusti ih.Realno ja bi sam sebe zayebavo.aleksandar_veliki je napisao/la:Odmah da upozorim sve provokatore. Necu imati nikakvog razumjevanja. Hvala!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- champions1921
Ako dodje Husref mislite li da bi moglo biti kakvog pretumbavanja u ekipi, tj. moze li se naslutiti da ce on pokusati gurati neke svoje "pulene"??Zagor je napisao/la:Ne znam, ja ne vidim nikoga sem Musemića, koliko god mnogi bili protiv njega.
BUDI ŽELJO !!!
i da gura, mozel realno gore od ovog ?champions1921 je napisao/la:Ako dodje Husref mislite li da bi moglo biti kakvog pretumbavanja u ekipi, tj. moze li se naslutiti da ce on pokusati gurati neke svoje "pulene"??Zagor je napisao/la:Ne znam, ja ne vidim nikoga sem Musemića, koliko god mnogi bili protiv njega.
samosarajvo je napisao/la:
Dosta neutralnih i navijaca drugih klubova je priznalo da imamo bolju ekipu od svih ostalih ali to jednostavno nije dovoljno za uspjeh.Ima mnogo drugih faktora koji kad se saberu imaju istu tezinu kao i sam kvalitet ekipe.
Moje je misljenje da je ova nasa ekipa jaca od one sa Saidom i Sesarom (pogotovo sa Haurdicem aBd) i jucer smo to dobrim djelom i pokazali ali neke glupe greske(drugi gol),malo (ne)srece (prvi gol) i trenerovo neznanje su nas dovele do toga da dobijenu utakmicu izgubimo.
Todorovic i Melunovic su se odlicno pokazali.
Ognjen jako brz, fin centarsut ima, dobar sut, a vidjeli smo jucer kako i u sredinu zna krenut pa je desnom spucat.Jak igrac.
Melunovic ala Hadzija samo jos bolji sa loptom (onaj laznjak i pas ljevom ka Suljicu Hadzija ne bi nikad znao uraditi) i okretniji.
Za Dzakmica se sve zna, jos malo kad fizicki se popravi bice to jos bolje.Onakvu loptu haman pa nijedan igrac na njegovoj poziji u nasoj ligi ne bi znao poslati.Duga lopta, sut, sve sto jedan zadnji vezni treba da ima a kao sto rekoh i ti defanzivni zadaci koji zahtjevaju dosta trke ce se popravit sa kondicijom i kontinuitetom.
Huseinbasic je svakako doveden kao zamjena i mislim da ce biti dostojna na poziciji krila ili nekog poluspica.
Ostaju nam jos Osmanagic i Haurdic da se dokazu kao igraci za prve postave a mislim da hoce, pogotovo ovaj drugi
Dosta neutralnih i navijaca drugih klubova je priznalo da imamo bolju ekipu od svih ostalih ali to jednostavno nije dovoljno za uspjeh.Ima mnogo drugih faktora koji kad se saberu imaju istu tezinu kao i sam kvalitet ekipe.
Moje je misljenje da je ova nasa ekipa jaca od one sa Saidom i Sesarom (pogotovo sa Haurdicem aBd) i jucer smo to dobrim djelom i pokazali ali neke glupe greske(drugi gol),malo (ne)srece (prvi gol) i trenerovo neznanje su nas dovele do toga da dobijenu utakmicu izgubimo.
Todorovic i Melunovic su se odlicno pokazali.
Ognjen jako brz, fin centarsut ima, dobar sut, a vidjeli smo jucer kako i u sredinu zna krenut pa je desnom spucat.Jak igrac.
Melunovic ala Hadzija samo jos bolji sa loptom (onaj laznjak i pas ljevom ka Suljicu Hadzija ne bi nikad znao uraditi) i okretniji.
Za Dzakmica se sve zna, jos malo kad fizicki se popravi bice to jos bolje.Onakvu loptu haman pa nijedan igrac na njegovoj poziji u nasoj ligi ne bi znao poslati.Duga lopta, sut, sve sto jedan zadnji vezni treba da ima a kao sto rekoh i ti defanzivni zadaci koji zahtjevaju dosta trke ce se popravit sa kondicijom i kontinuitetom.
Huseinbasic je svakako doveden kao zamjena i mislim da ce biti dostojna na poziciji krila ili nekog poluspica.
Ostaju nam jos Osmanagic i Haurdic da se dokazu kao igraci za prve postave a mislim da hoce, pogotovo ovaj drugi
-
- Kontakt:
prica se da cete uprkos svemu i dalje nastaviti da optuzujete osima i komitet za neosvajanje titule, da li je istina?
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Niti jedna lopta nije isla kroz sredinu, sve po bokovima,Osmanagic po meni katastrofalan,nedostajao Dzakmic da poveze sve to...Hadzic,ja mislim,nije dobio ni jednu loptu...onaj mali novi (ne znam kako se zove)desno krilo,bio najbolji,bar najvise trcao...udze Suljic na kraju tekme,nevjerovatno...frajer je ograiso.Jos sudija sest minuta produzio tekmu...ja fakat nisam vidio razlog tome.
Amare hvala ti...
- storm_raider
- Kontakt:
Iskreno lagao bih kad bih rekao da mi je drago. Mi smo ipak komsije, ne volim vas jedino kada igramo protiv vas i kada se borite sa nama za titulu, ovo ostalo.. nista, nadam se da cete se vratiti i biti drugi. Imate dobra imena, na nekim pozicijama i jaca od nas (Hadzic je za Adilovica Maradona), ali eto mi imamo tog Amara, koji je za 2 klase ipak iznad Jovica a za pet klasa iznad ostalih osim Odovica i Jagodica... Musemic, ako bi se vratio, mogao bi vas dobro podici. Sto se tice provokatora, pa haj sad, i vi biste nas provocirali.
Obilo vam se o glavu i ono silno prozivanje Ivice.
Sretno komsije, ne bih volio da vidim slabo Sarajevo u buducnosti, najvise zbog derbija.

Sretno komsije, ne bih volio da vidim slabo Sarajevo u buducnosti, najvise zbog derbija.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- moustapha
- Kontakt:
Puno je bitnije da dodje neki autoritet. Pristup igri i zalaganje jednostavno nisu na nivou.champions1921 je napisao/la:Ako dodje Husref mislite li da bi moglo biti kakvog pretumbavanja u ekipi, tj. moze li se naslutiti da ce on pokusati gurati neke svoje "pulene"??Zagor je napisao/la:Ne znam, ja ne vidim nikoga sem Musemića, koliko god mnogi bili protiv njega.
#divovi
ma nek gura, on je jedini i kao igrač i kao trener osvojio titulu sa Sarajevom, pa prema tome to mu daje prednost nad ostalima !aS_Roma je napisao/la:i da gura, mozel realno gore od ovog ?champions1921 je napisao/la:Ako dodje Husref mislite li da bi moglo biti kakvog pretumbavanja u ekipi, tj. moze li se naslutiti da ce on pokusati gurati neke svoje "pulene"??Zagor je napisao/la:Ne znam, ja ne vidim nikoga sem Musemića, koliko god mnogi bili protiv njega.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- samoposteno
- Kontakt:
jedina istina je da vise ne postoje osim i osimov komitet i nemoj bez veze ljude da provociras kad je i tvoj zeljo kanta od ekipe ko i sve ostale ekipe u nasoj taraba ligiSB90 je napisao/la:prica se da cete uprkos svemu i dalje nastaviti da optuzujete osima i komitet za neosvajanje titule, da li je istina?
hajde sta kukate nije smak svijeta i barsa izgubi od herkulesa pa sta,
a vi jos niste ni izgubili nego donijeli bod sa strane,samo hrabro ima jos 12 kola
a vi jos niste ni izgubili nego donijeli bod sa strane,samo hrabro ima jos 12 kola
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Cestitke na konacno osvojenom bodu sa gostovanja. Ipak je Gradina prvi put u Premier ligi BiH igrala na svom terenu. A inace se radi o jednoj veoma iskusnoj ekipi, koja je jak domacin i veoma tesko gubi bodove kuci...Nadam se da cete uspjeti zadrzati drugu poziciju koja vodi u Europu.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma nek fali, ubleha ni njega nije znala maximalno iskoristiti.Head je napisao/la:Koliko Said fali ovoj ekipi.
Samo neko treba na klupu doci ko ce znati maximalno iskoristiti ono najbolje iz igraca.
Izgledat ce to onda bolje.
Samo istina je da nas je lik dobrano uhebao, oporavak bi mogao trajati duze od ocekivanog

Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 16 mar 2013, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: alacious, amypitar, benko21, Bing [Bot], bordobijeli, Hajdeee, HordasFks, johntravolta123, Noke995, Pena, riki46, senad82, Varijantas8 i 94 gosta.