Moje misljenje:emchoz je napisao/la:Odbrana nam je šuplja na sve strane. Prvo što treba da uradi jeste da ubjedi Papca da se vrati i da zacementira štoperske pozicije sa njim i Spahićem. U rezervi bi bio Mravac i eventualno Nadarević.
Zatim treba da vrati Salihamidžića u reprezentaciju. Tako polivalentan igrač bi nam super došao na krilnim bekovskim pozicijama koje bi mogao da pokriva zajedno sa Radeljićem i Džemom Berberovićem.
Tu su još Vule i Jaha koij bi trebali biti tu negdje kao i možda Boris Pandža.
Papac ako se vrati treba igrati lijevog beka, jer to igra u Glasgowu a moze onda i Salihovic otici vec jednom na svoje pravo mjesto!
Kako ce Radeljic igrati na boku? nema sporijeg odbranbenog od njega...on nemoze ni stopera igrati kako treba!
Nadarevic u svakom slucaju mora igrati, a posto ni on nije najbrzi nemoze igrati na boku, ali zato moze odigrati solidnog stopera!
Berberovic nebi trebao imati mjesti u prvih 11! Svaka cast njemu ali previse grijesi i svugdje ga ima ali nigdje gdje treba da bude.
A sto se tice Salihamidzica: Svaka cast njemu sto je uspjeo u karijeri i tako to ali mislim da netrebamo da placemo za njim. Njemu je 32 godine a mi hvala bogu imamo mladu repku, zasto je postariti??!! Bas suprotno, treba polahko gledati da se traze alternative za rahimica i muratovica..onda cemo imati jaku mladu repku koja ima pred sobom puno ciklusa da pravi uspjehe!