Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Citam spekulacije da bi novi trener mogao biti Ronald Koeman. On je po mom misljenju vec neko vrijeme potencijalni trener Barcelone ali, moguce je da ga dovedu u City, ipak su tu sad ljudi koji imaju Barcinu proslost.
- Cautinho
- Kontakt:
Nadam se da ce doci do osvjezenja na klupi,ali ako osvoje FA Cup,ne mislim da ce Mancini ici,bilo bi nerealno.
Keep walking.
Bez obzira na sve, Manchini ostaje. Novinari pisu da se novine prodaju.Pogotovo je smijesno kada pisu:"ovog ljeta 11 Igraca odlazi iz Citya" A istina je, da onima koji su na posudbi i istice im ugovor, nece biti produzen. Tevezu je zadnja godina i nece da produzi. Ako ga na ljeto niko ne kupi, sledece godine ce biti slobodan Igrac.Cautinho je napisao/la:Nadam se da ce doci do osvjezenja na klupi,ali ako osvoje FA Cup,ne mislim da ce Mancini ici,bilo bi nerealno.

U subotu City gostuje kod Evertona.Otkako je u Cityu, Manchini ima samo jednu pobjedu i to na Etihadu. Statistika i tradicija je tu da se rusi.
Sto se tice titule....necu da gledam u buducnost, nisam vidovit.Prosla godina je pokazala da je sve moguce. Mislim da je trenutno City u usponu forme, dok je United bio na vrhuncu u onoj utakmici protiv Reala . To je nesto najgore kada igras, da ne moze biti bolje i na kraju nemas nista od toga. Ta poraz je ostavio traga, sto se dobro vidilo u kupu protiv Chelsea.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
- Cautinho
- Kontakt:
Dobar sastav,idemo dobiti Everton,malo popraviti realizaciju i neprimiti gol.CITY: Hart; Zabaleta, NASTASIĆ, Kolo Touré, KOLAROV; Milner, García, Barry, Silva; Tévez, DŽEKO.
Keep walking.
Tezak mec i mislim da do kraja City nece moci pobjediti.Ali prvenstvo je izgubljeno vec davno pa ova utakmica nije ni vazna.Mislim da drugo mjesto nema sanse da dodje u pitanje.Pokazalo se opet da je uz Sunderland Everton najtezi protivnik Cityja.Ocekujem neke promjene u sastavu u drugom poluvremenu jer ovo u prvom nije bio neki extra nivo.Lopta se gubila brzo a bez posjeda lopte City tesko dolazi u prilike.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovaj Hart vazda prima neke euroglove
Barry je smijurija od igraca.
Ja vece lopate ne vidjeh odavno. Sklerotican je, a okretan kao da ga je neko na kolac natakario.
Ja vece lopate ne vidjeh odavno. Sklerotican je, a okretan kao da ga je neko na kolac natakario.
Zasluzena pobjeda Evertona u mecu za koji su se vise borili i trudili jer imaju vece sanse za ligu prvaka nego City za titulu.Sudjenje ocajno City ostecen za penal ali i bolje sada da je ostecen nego nekad kada bude vazna utakmica.Istina mogao je dati Milneru zuti i jos jedno par prekrsaja svirati u korist Evertona.Sto se tice crvenog ispravno je postupio.Ako je vec neko morao dati 2 gol to je Nikica zasluzio.Fino je i gledati utakmice bez nerviranja barem do polu finala FA cupa.
Ma 80% ekipe im je takvo. Silvi ko da je Moyes kidnapovao kompletnu porodicu pa ne smije da igra, Milner uistinu jeste fulio sport, ubio se za ragbija, Nasri ko drvo. Ma katastrofa.
Inace, mislim da bi bio red da navijaci Sitija cestitaju novom prvaku.
Inace, mislim da bi bio red da navijaci Sitija cestitaju novom prvaku.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ne kontam kako neko moze bit ovako dvolicantevezito je napisao/la:Zasluzena pobjeda Evertona u mecu za koji su se vise borili i trudili jer imaju vece sanse za ligu prvaka nego City za titulu.Sudjenje ocajno City ostecen za penal ali i bolje sada da je ostecen nego nekad kada bude vazna utakmica.Istina mogao je dati Milneru zuti i jos jedno par prekrsaja svirati u korist Evertona.Sto se tice crvenog ispravno je postupio.Ako je vec neko morao dati 2 gol to je Nikica zasluzio.Fino je i gledati utakmice bez nerviranja barem do polu finala FA cupa.
Pa covjece, Evertonu poniste regularan pogodak, suci guraju citav mec City i onda ti dodjes i napises nesto ovako
A o penalu nema govora jer je, prije nego je lopta dosla do Felainia, pogodila Osmana u ruku, a on je bio izvan sesnaesterca
Samo kazem da je covjek grijesio nisam gledao cijelu utakmicu i o tom ponistenom golu ne mogu nista reci jer nisam vidio.Ako je neopravdano ponisten jos gora ide ocjena za sudjenje.A sto se tice penala ja kako sam vidio lopta nije dotakla Osmana iako je blizu ruke prosla.I nemam nista protiv nek dok kraja prvenstva sve odluke idu na stetu Cityja kada je to gotovo.BoBo89 je napisao/la:Ne kontam kako neko moze bit ovako dvolicantevezito je napisao/la:Zasluzena pobjeda Evertona u mecu za koji su se vise borili i trudili jer imaju vece sanse za ligu prvaka nego City za titulu.Sudjenje ocajno City ostecen za penal ali i bolje sada da je ostecen nego nekad kada bude vazna utakmica.Istina mogao je dati Milneru zuti i jos jedno par prekrsaja svirati u korist Evertona.Sto se tice crvenog ispravno je postupio.Ako je vec neko morao dati 2 gol to je Nikica zasluzio.Fino je i gledati utakmice bez nerviranja barem do polu finala FA cupa.Ovo je strasno.
Pa covjece, Evertonu poniste regularan pogodak, suci guraju citav mec City i onda ti dodjes i napises nesto ovako![]()
A o penalu nema govora jer je, prije nego je lopta dosla do Felainia, pogodila Osmana u ruku, a on je bio izvan sesnaesterca
Dosta gresaka sudca, direktno je uticao na rezultat. Nije vam sviran penal, propustio je iskljuciti Milnera ali i Evertonu je ponisten cist gol. Dakle, kao sto @tevezito kaze, niska ocjena mu slijedi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Komičar Simon Brodkin uspeo je da se ušunja na trening Mančester Sitija na “Gudison Parku”, obučen u opremu “građana” i trenira sa ekipom. Počeo je da se isteže i da žonglira pored Džoa Harta i Kolo Turea, dok su svi u čudu gledali šta se dešava.
Nakon 5 minuta ove njegove male predstave, pomoćni trener Dejvid Plat rešio je da pozove obezbeđenje, koje je vrlo brzo reagovalo i odvelo Brodkina sa stadiona u pritvor. Brodkin je odveden uz aplauze prisutnih navijača, a prilikom izlaska sa terena je prokomentarisao:
"Ma daj, pustite me da igram. Kladio sam se u 50.000 funti da ću prvi dati gol".
Nakon 5 minuta ove njegove male predstave, pomoćni trener Dejvid Plat rešio je da pozove obezbeđenje, koje je vrlo brzo reagovalo i odvelo Brodkina sa stadiona u pritvor. Brodkin je odveden uz aplauze prisutnih navijača, a prilikom izlaska sa terena je prokomentarisao:
"Ma daj, pustite me da igram. Kladio sam se u 50.000 funti da ću prvi dati gol".
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Broje li se poslijednji dani Don Roberta na klupi građana.
Ima još šansu u FA Kupu da popravi dojam i uvjeri Šeika da još uvijek ima viziju.
Ima još šansu u FA Kupu da popravi dojam i uvjeri Šeika da još uvijek ima viziju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo ga. Koji kralj.*p!p!t@* je napisao/la:Komičar Simon Brodkin uspeo je da se ušunja na trening Mančester Sitija na “Gudison Parku”, obučen u opremu “građana” i trenira sa ekipom. Počeo je da se isteže i da žonglira pored Džoa Harta i Kolo Turea, dok su svi u čudu gledali šta se dešava.

-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Yaya Toure's agent reveals Manchester City star is ready to quit the club if a new contract is not agreed by Saturday.[Sky]
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Mancini je VELIKI GLUPAN!
Eto, poslije ove vecerasnje utakmice sam samo htio to da kazem.
Eto, poslije ove vecerasnje utakmice sam samo htio to da kazem.
Kralj rotacija ! 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
skoroamar0
- Kontakt: