Ovaj Sisic je skroz los, neznam ko njega gura... uvjek neke clanke uvezi njega na ss.ba ko da je igracina ipo, samo moze biti da ima dobre vezedelko je napisao/la:Ovaj Sisic jel on inace ovako los il mu nije dan ?? :O
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
puza je napisao/la:OTPUTOVALI NAM ROĐENI DANAS PO TRI BODAABG
KAKAV OSJEĆAJ
AlenHalilovic je napisao/la:Ovaj Sisic je skroz los, neznam ko njega gura... uvjek neke clanke uvezi njega na ss.ba ko da je igracina ipo, samo moze biti da ima dobre vezedelko je napisao/la:Ovaj Sisic jel on inace ovako los il mu nije dan ?? :O
Menadžer i TanaAlenHalilovic je napisao/la:Ovaj Sisic je skroz los, neznam ko njega gura... uvjek neke clanke uvezi njega na ss.ba ko da je igracina ipo, samo moze biti da ima dobre vezedelko je napisao/la:Ovaj Sisic jel on inace ovako los il mu nije dan ?? :O
Ne pamtim kada sam zadnji put , sretniji bio , nego sto sam sada.
Odlicna partija nasih pulena , samo da ovako nastave.
FORZA VELEZ, LJUBAVI MOJA !
Odlicna partija nasih pulena , samo da ovako nastave.
FORZA VELEZ, LJUBAVI MOJA !
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- samo_lijevo
- Kontakt:
A.I.puza je napisao/la:AlenHalilovic je napisao/la:Ovaj Sisic je skroz los, neznam ko njega gura... uvjek neke clanke uvezi njega na ss.ba ko da je igracina ipo, samo moze biti da ima dobre vezedelko je napisao/la:Ovaj Sisic jel on inace ovako los il mu nije dan ?? :OMenadžer i TanaAlenHalilovic je napisao/la:Ovaj Sisic je skroz los, neznam ko njega gura... uvjek neke clanke uvezi njega na ss.ba ko da je igracina ipo, samo moze biti da ima dobre vezedelko je napisao/la:Ovaj Sisic jel on inace ovako los il mu nije dan ?? :O
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
a cini mi se da je ovaj sisic tip igraca koji ce se zadrzat u velezu ovu polusezonu da pise da je igrao za velez i onda dalje! za nas nema dovoljno kvalitea barem ne po dosad pokazanom u ove 3 tekme!
- 7aprildomemoj
Čestitke Rođeni a govorio sam ja vama odmah za Babalu da nije igrač za Veleža. Budala živa tankih živaca koji vas može samo koštat sa kakvom glupom greškom ili ispadom kao što ima običaj. I danas je zamalo uprsko kad izgubi loptu i Rudaru pokloni 100 % šansu
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Pobjeda ko Hum velika.
Necu da pričam o (ne)kvalitetama pojedinih igrača tu je trener da koriguje stvari,
kao što je to uradio sa Bobicem, praviš glupe greške -ideš na hlađenje.
Bravo Rođeni!
Necu da pričam o (ne)kvalitetama pojedinih igrača tu je trener da koriguje stvari,
kao što je to uradio sa Bobicem, praviš glupe greške -ideš na hlađenje.
Bravo Rođeni!
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo momci!! Zelimo da ovako igrate u svakoj utakmici.
Veoma vazna pobjeda za bjeg iz opasne zone i sada nam slijedi utakmica kod kuce sa Gradinom. Cini mi se da je pitanje realizacije konacno rijeseno, ali to tek treba da se potvrdi protiv Gradine. Lijeva strana napada nam je odlicna sa Vladavicem i Leticem, dok je Majkic zaista sjajno pojacanje. Sada treba uzeti dan-dva odmora i onda se pripremiti dobro za Gradinu, koja je danas remizirala sa Sarajevom.
FORZA VELEZ
Veoma vazna pobjeda za bjeg iz opasne zone i sada nam slijedi utakmica kod kuce sa Gradinom. Cini mi se da je pitanje realizacije konacno rijeseno, ali to tek treba da se potvrdi protiv Gradine. Lijeva strana napada nam je odlicna sa Vladavicem i Leticem, dok je Majkic zaista sjajno pojacanje. Sada treba uzeti dan-dva odmora i onda se pripremiti dobro za Gradinu, koja je danas remizirala sa Sarajevom.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Zakon velikih brojeva velez,slavija rudar danas sam pare digo . Ko ne vjeruje poslacu mu sliku. HAHAHAHAHAHH
Koji je rezultat bio u prvoj utakmici u mostaru ???
terabajt je napisao/la:Zakon velikih brojeva velez,slavija rudar danas sam pare digo . Ko ne vjeruje poslacu mu sliku. HAHAHAHAHAHH

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Samo se ti ismijavaj provjeri rezultate zadnje 2 godine kada izmedju sebe igraju ove 3 ekipe. O ovome se pisalo jos prije godinu dana ko je povjerovo obogatio seBliss je napisao/la:terabajt je napisao/la:Zakon velikih brojeva velez,slavija rudar danas sam pare digo . Ko ne vjeruje poslacu mu sliku. HAHAHAHAHAHH
@Bliss , dobar gif pravo. 
Samo steta sto im jos nismo koji uvalili , bilo je jos sansi , koje smo morali sprovesti u pogodak , ali sta je tu je.
Uvijek mi moramo strepiti za rezultat.
Samo steta sto im jos nismo koji uvalili , bilo je jos sansi , koje smo morali sprovesti u pogodak , ali sta je tu je.
Uvijek mi moramo strepiti za rezultat.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Hahahahaha imaš li i ti neki blog ono 100% sigure i to?
Rade li moderatori ovde ista?
Rade li moderatori ovde ista?
Zadnja izmjena: TAZ, dana/u 16 mar 2013, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
terabajt je napisao/la: Samo se ti ismijavaj provjeri rezultate zadnje 2 godine kada izmedju sebe igraju ove 3 ekipe. O ovome se pisalo jos prije godinu dana ko je povjerovo obogatio se.

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Čestitke dečkima na pobjedi, jako mi je drago da su 3 boda tu. Uoči utakmice sam već pisao da bih bio zadovoljan i sa jednim bodom, no kada ti se ponudi više, naravno da ćeš uzeti.
Što se tiče utakmice, @titova juga je pomenuo da smo mi sebi najveći neprijatelji, i to jeste zaista tako. Ne bih sada da mislite da pljujem po Vladaviću, al je zaista u par navrata precijenjivao svoje mogućnosti, i s obzirom na lošu fizičku spremu upropaštavao prilike, davao loptu u noge za kontranapad igračima Rudara.
Obrana je katastrofalna, zaista se na tome mora raditi, da ničije lopte šaljemo što dalje od 16 - erca.
Sa 3 boda protiv Gradine koja će biti sigurno najteža jer se unaprijed uknjižavaju, mogli bismo malo da " dahnemo ", i da krenemo iz opasne zone prema sredini tabele.
Nakon ove pobjede ne bi se trebalo previše pisati, a to ja upravo radim ( ironija
), al ozbiljnije ekipe koje nam poslije Gradine dolaze u Vrapčiće, onakve propuste koje smo pravili će kazniti, i na njima se treba definitivno raditi.
Ofanzivni potencijal je neupitan i pokazao se na teškom terenu u Prijedoru, mislim da je sada najbitnije da se radi na obrani koja nam još uvijek visi u zraku ... Forzza Velež
Što se tiče utakmice, @titova juga je pomenuo da smo mi sebi najveći neprijatelji, i to jeste zaista tako. Ne bih sada da mislite da pljujem po Vladaviću, al je zaista u par navrata precijenjivao svoje mogućnosti, i s obzirom na lošu fizičku spremu upropaštavao prilike, davao loptu u noge za kontranapad igračima Rudara.
Obrana je katastrofalna, zaista se na tome mora raditi, da ničije lopte šaljemo što dalje od 16 - erca.
Sa 3 boda protiv Gradine koja će biti sigurno najteža jer se unaprijed uknjižavaju, mogli bismo malo da " dahnemo ", i da krenemo iz opasne zone prema sredini tabele.
Nakon ove pobjede ne bi se trebalo previše pisati, a to ja upravo radim ( ironija
Ofanzivni potencijal je neupitan i pokazao se na teškom terenu u Prijedoru, mislim da je sada najbitnije da se radi na obrani koja nam još uvijek visi u zraku ... Forzza Velež
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
čestitke na pobjedi. gledao sam tekmu, i mogu reći da odavno jedna ekipa nije izdominirala domaćina kao naš VELEŽ...
jednostavno od početka meča su krenuli na nož, i to je dalo rezultata...hebibović me oduševio, kako momak igra, on je naše blago, odigrao je za čistu peticu, ŠEVKO konačno počeo da buši...
Majke igrač utakmice, samo kakva stabilnost kod njega na sredini terena, po meni on je trenutno naš ključni igrač, i pod svaku cijenu abd na kraju sezone zadržati ga jer je teško naći takvog borca na terenu, Oštra umalo da spriječi jedan od golova ali nije uspio, i po meni sigurniji golman od bobića....
ODBRANA.....
sve sam rekao, majka mu stara nećeo valjda zvati jazu Đurasovića i Dadu Matijevića i Avdu Kalajdžića da igraju odbranu, nek se uozbilje malo...
teren ĆIVŠA KATASTROFA...
brate ovaj savez pod hitno mora narediti klubovima da prvo saniraju terene, ono je za poginuti...
GRADINA je NAGAZNA MINA, i nema unaprijed BODOVA,
nego krvao od početka meča kao danas... 
jednostavno od početka meča su krenuli na nož, i to je dalo rezultata...hebibović me oduševio, kako momak igra, on je naše blago, odigrao je za čistu peticu, ŠEVKO konačno počeo da buši...
ODBRANA.....
teren ĆIVŠA KATASTROFA...
GRADINA je NAGAZNA MINA, i nema unaprijed BODOVA,
Prezadovoljan sa tri boda. Napad normala, može i bolje a odbrana katastrofa. Da nam ljudi daju 2 gola s igračem manje. 
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
mujoisuljo
- Kontakt:
MOže li se ikako Kodri i Kajtazu izgonjati prijevremena penzija? 
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.